29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
honzak 7.6.2007 7:06

Re: Jestli

Ty nejsi Standa. Ty jsi žižkovská matka!

MLOK1 7.6.2007 7:34

Re: Jestli

A už je to tu zase, Standa nás straší - ZÁŘENÍM!!!!!!

       Různí neinformovaní, ale o to hlasitěji kvičící ustrašenci už před lety křičeli o ZHOUBNÉM ZÁŘENÍ TV VYSÍLAČE ŽIŽKOV!  Vůbec jim nevadilo, že snaživě míchají dohromady jablka a hrušky. Od těch dob už uplynulo drahně let a zatím jsem jaksi neslyšel, že by žižkovský vysílač měl nějaký negativní vliv na obyvatele Žižkova. Ba ani teď, po spuštění digitálního vysílání:-). V případě radiolokátoru v Brdech se situace zase po letech opakuje. I v tomto případě se jedná o vysokofrekvenční radiové vlnění, o kterém toho je už poměrně dost známo. Různí hučiči, co nás jako kafemlejnek do zblbnutí straší rakovinou, nemožností sledování hovnotných TV pořadů, zničenými mobily a já nevím čim ještě, sledují úplně jiné cíle a vůbec jim nejde o naše zdraví! Tyto pseudoproblémy jsou pouze zástupnými bubáky KSČSSD.

       Proto podporuji postavení americké radiolokační stanice v Brdech! I z toho důvodu, aby se už nikdy neopakovala internacistická "nezištná" pomoc Svazu Sovětských Socialistických Republik (+ dalších 4 satelitů), která nám byla násilím vnucena v roce 1968! LIDÉ BDĚTE!!!

MLOK1 7.6.2007 7:44

Re: Re: Jestli

Stando, ta srandička Parkanové a Vyčítala opravdu není nic moc, v tom s Vámi souhlasím.

       Myslím si, že jim ale nemáte co zas tak moc vyčítat. On ten HIT o hrdinném kapitánovi Minaříkovi, co ho zpíval Laufer, nebyl o moc lepší. A "Šel Frantík kolem zahrádky" - to byl také "výživný" hit:-). A co takové "Bez chleba nelze jíst a bez vody nejde pít!" od hitmejkra Radima Drejsla.

       Já vím, teď spustíte tirády o "rektální alpinistice", papouškujíce Jyříka Notakpodívejtese.........

selidka 7.6.2007 8:15

Re: Re: Jestli

díky za nové výstižné adjektivum... hovnotný....budu ho používat;-D;-D;-D

vita 7.6.2007 8:38

Re: Re: Jestli

Nevidím v příspěvku nic o záření radaru...

MLOK1 7.6.2007 9:31

Re: Re: Re: Jestli

Vito, máte pravdu.

       Co ale myslíte, že průměrnému čtenáři utkví v paměti po zběžném přelétnutí věty: "Záření a jedy si své Evropany vyzobou a ani ten nejzavilejší obránce radaru před tím nebude ochráněn svým radarem." ???

       Slovo "záření", případně i slovo "jedy" si nejspíš spojí podprahově se slovem "radar".

MILA 7.6.2007 6:14

presne tak, musime si poradit s Evropou nebo bez Evropy

je o nas, jinak to mozna cechum nedochazi ale taky treba jsme narod sememrskacu a libi se nam trpet pod botou, brecet do piva a septat narky na ty nahore. 

DRIV TO BYL MNICHOV, PAK JALTA, DNES TO MUZE BYT NASE VLASTNI BLBOST

Petr H 7.6.2007 2:32

Dobrá analýza,

vždyť tací rusáci musejí mít z evropské bezpečnostní politiky vyloženě šoufky,francouzská bitevní loď vypluje na moře,aby jí po jedný míli došla nafta a museli volat Amíky,aby je vzali do vleku do přístavu.:-)Na NATO bych se taky už moc nespoléhal,jak je to dlouho,co jeden člen(Francie) podrazil toho druhého(Španělsko) ohledně Gibraltaru.Jak je někde žabožrout,držím si šrajtofli a rychle pryč.Smlouva s Amíkama a kašlat na EU i na NATO.

zdeněk 7.6.2007 6:29

Re: Dobrá analýza,

souhlasím rovněž.

kdokoli 7.6.2007 7:21

Re: Dobrá analýza,

R^

vita 7.6.2007 8:39

Re: Dobrá analýza,

No, pokud Francie podrazila Španělsko ohledně Gibraltaru, tak podržela dalšího člena NATO Velkou Británii...

loiz 7.6.2007 1:34

paste kozy dal

Duvod je prosty - Evropa na system nema, a to jak financne, technologicky ani politicky.

Pasáček koz ve Vermontu 7.6.2007 1:16

Americká základna v Čechách

Jak jistě logicky vybavení diskutéři snadno pochopili, můj text není pro, nebo proti americké radarové základně. Je to pouze poznámka o realitě světa a úvaha na začátku nové studené (a brzy nevyhnutelné horké) války a dalšího zbrojení v příštích desetiletích. Komu to prospívá ?

Honza42 7.6.2007 2:33

Vám by hlavně prospělo založit si v Rusku firmu,

nejlépe s Ruskou spoluúčastí, a spolupracovat s Ruskem. Možná byste trochu prozřel. Pro začátek byste tam třeba mohl jezdit s kamionem, abyste si to užil. Nevím jak Evropské národy, ale já osobně se budu vždy držet od Ruska co nejdále.

Pasáček koz ve Vermontu 7.6.2007 1:15

Americká základna v Čechách

Proč tato  základna musí být americká a nemůže být základnou NATO ? Důvod je prostý: Staří členové NATO (Francie, Německo a další) se obávají americké agresivní politiky a odmítají další americké vojenské základny. Těch jsou po celém světě už desítky. Mnoho států NATO odepřelo účast na agresi USA proti Iráku, ty, které byly přinuceny, ted´ z Iráku odcházejí. Odmítají také posílat další vojáky do Afganistánu. Ve 30. letech minulého století se v Německu dostal k moci vojensko–průmyslový komplex. Nedopadlo to dobře, světová válka byla nevyhnutelná. Totéž se ted´ stalo v USA. Příznaky jsou stejné, jako byly v Německu. Americký vojensko- průmyslový komplex určuje vnitřní a zejména zahraniční politiku země. Války jsou výborný byznys, americké zbrojní továrny jedou naplno. To se projevuje agresemi proti jiným zemím (naposledy Irák – důvody pro invazi byly zcela vylhané, jde pouze o ropu), stále se zvětšujícím vojenským rozpočtem, vývojem nových zbraní, omezováním práv amerických občanů (Patriot Act), pohrdáním OSN a mezinárodním právem a dalšími nebezpečnými jevy.

Evropské národy odmítají další zbrojení, chtějí žít v míru a spolupracovat s Ruskem. To je proti zájmům USA. Proto Američané chtějí vybudovat nové základny proti Rusku ve východoevropských zemích, kde jsou vlády protirusky zaměřeny a ochotně základny přivítají. I když většina občanů těchto zemí je proti.

Česká republika je již členem NATO a EU. Radarová základna v Čechách bude podporovat agresivní politiku USA. Je to opravdu v českém zájmu ?

To je ovšem pouze akademická otázka. O vybudování základny již bylo rozhodnuto !

Sowfiw 7.6.2007 2:08

Chudinky kozy, kdyz musi trpet s takovymhle pitomcem.

Sarka 7.6.2007 4:02

Nechte ho, je to muz

na svem miste! ;-D ;-D ;-D

I. 7.6.2007 6:38

Re: Chudinky kozy, kdyz musi trpet s takovymhle pitomcem.

Dobrý.

fox 7.6.2007 10:32

Re: Re: Chudinky kozy, kdyz musi trpet s takovymhle pitomcem.

Pase kozy svoje,nebo kozy manželky?V obou případech je lituju-ty kozy.

zdeněk 7.6.2007 6:28

Re: Americká základna v Čechách

vy přiteli jste bohužel jedním z těch mnohých nepoučitelných a Vaš srovnání s 30. lety je opravdu hodně úsměvné. Cokoli, co nás udrží pevně na distanc od ruského medvěda a jeho smrtící náruče je dobré. Cokoli, co spolu s USA učiníme jako dobrý spojenec ve vytváření překážek a obranných mechanismů proti totalitním režimům disponujícím potřebnou raketovou technikou již dnes, nám v budoucnu bude ku prospěchu. Je-li již dnes rozhodnuto o rakerách, jak pevně věřím, tak jsem spokojen. A pokud jde o mír, tak na závěr: Rus bude mír chápat správně jen tehdy, když čas od času se bude chrastit zbraněmi. Pak to bude mír.

čtenář 7.6.2007 6:51

Re: Re: Americká základna v Čechách

Pro RF jsou zárukou míru USA a ne nějaká Evropa. Moc dobře poznali Rusové eurotažení na východ, tj. k nim. Napoleon, krymská válka, WW1, WW2. S USA jsou ruské vztahy zcela jiné. Už od transakce s Aljaškou. Když bylo Rusko zmítáno občanskou válkou, tak se Japonci vylodili na Dálném východě. Ameičané se vzápětí vylodili také, rychle se zorientovali v ruských poměrech a vyjednali s bolševiky odchod všech cizích vojsk z Dálného východu. To jim Japonci nikdy nezapoměli a hlavně pochopili, že s Amerikou v zádech nemohou nikdy obsadit Sibiř. Takže vzniklo partnerství, které pak trvalo za WW2 a bude trvat i nadále. V žádném případě je ani RF, ani USA nevymění za partnerství s někým jiným, třeba s EU. Nejsou to totiž žádní sebevrazi.

I. 7.6.2007 6:40

Re: Americká základna v Čechách

Raději otrokem USA než "rovnoceným" partnerem Ruska.

Bunny 7.6.2007 9:07

Re: Re: Americká základna v Čechách

Doporučuji tedy Haiti. Jako původnímu obyvateli ostrova by se vám přání vyplnilo do puntíku. Nemyslím si, že by Američan nějak přehnaně rozlišoval Čecha od Haiťana.

MLOK1 7.6.2007 14:26

Re: Re: Americká základna v Čechách

Vážený "I"! Docela rozumná logika.

       Někdy za vlády soudruha Hitlera byl k vidění plakát, na kterém se velká rudá krvavá ruka chystá zardousit malého človíčka. Pod tím byl nápis: "UCHVÁTÍ-LI TĚ, ZAHYNEŠ!"

       Myslím, že jakýkoliv další komentář je zbytečný.

Jenda 8.6.2007 10:36

Re: Re: Re: Americká základna v Čechách

A svete div se ... nekterym se to splnilo.

Harpyje 7.6.2007 9:58

Re: Americká základna v Čechách

Trochu se opakujete.

go.west 7.6.2007 10:13

Re: Americká základna v Čechách

Prokristapána............ale aspoň umíš číst a psát...........

MIKLAS 7.6.2007 15:55

Re: Americká základna v Čechách Blahopřeji!!

Tak tomuto textu může konkurovat jenom námět na film "Sen partyzánky" - viz.  "Próza a poezie českých naivistů" z roku 1969.

TK 7.6.2007 16:19

Re: Americká základna v Čechách

Hele bolsevickej pasacku, koukam na tu retoriku a podle " vojensko- průmyslový komplex" jsi to opsal z nějaké učebnice VUMLu;-D nebo to mas z vlastni tykve? Zit v miru a spolupracovat s Ruskem, tak to je taky dobry ;-P