18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

PRAŽSKÝ HRAD: Není to lhaní už chorobné?

Epizoda s Chamberlainovým deštníkem připraveným prezidentem Zemanem ministru zahraničí Zaorálkovi je jen slabým odvarem v porovnání se skandálem, kterého se hlava státu dopustila v „kauze Peroutka“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 4.2.2015 17:24

Re: Lež

To je sice možné, na jeho hnusné povaze to ale nic nemění.

S. Netzer 4.2.2015 16:46

Re: Lež

:-))))

J. Lepka 4.2.2015 11:21

Já Zemana pamatuju jako klauna ze Semaforu

a už tehdy se mu prášilo od huby, jen to každý bral jako srandu. Zdá se, že Mlhošovi nějak nedošlo, že změnil nejen jeviště, ale i postavu. To se profesionálnímu herci nestane.

R. Kluzák 4.2.2015 10:33

Lubomír Stejskal je lhář

Ve své zběsilosti je nenávist L.Stejskala a jemu podobných proti prezidentu Zemanovi skutečně chorobná. Tento Stejskal by si měl dříve přečíst všechny Peroutkovy články dříve než začne blábolit a lhát. A skutečnost, že  pan Stejskal dokonce hájí ruskou skupinu Pussy Riot která provádí veřejný gruppensex a jejíž členky sí v chrámu strkají kříž do přirození, to už je Stejskalova perversita.

Ve věci Pussy nutno uvést neuvěřitelnou skutečnost: Tak zvaná veřejnoprávní česká televize pozvala k interview členky ruské skupiny Pussy a dala jim možnost aby vyslovily nadávky vůči prezidentu republiky. Něco takového je ve skutečně demokratických státech nemyslitelné. Představme si, že by veřejnoprávní německá televize pozvala k interview turecké nebo řecké dámy pochybné pověsti a dala jim možnosti vykřikovat hrubé nadávky proti kancléřce nebo prezidentu? Takovou špinavost může udělat jen kmotry ovládaná česká televize.

R. Langer 4.2.2015 11:56

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Inu, jak se do lesa volá...

J. Hanke 4.2.2015 12:17

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Co znamená "Pussy Riot" po česku si může najít každý ve slovníku. Peroutkův text koluje po netu už nějaký čas, není problém si jej přečíst. Nechť si každý udělá názor na to, kdo tady lže a kdo má pravdu sám. Tedy pokud ho to zajímá.

Nemám nic proti Pussy Riot, jsou to mladý holky. Takže to ještě ujde. Trapné by bylo, kdyby si  kuře či kříž strkaly do vaginy padesátileté matróny. No to by byl teprve fujtajbl....

Pan Stejskal je zřejmě poněkud opožděn, či snad mimo mísu. Možná jen hulí dobrej matroš.

MZ nazval některé novináře "žumpou a hnojem". To se ovšem pana Stejskala netýká.

Pana Stejskala lze nanejvýš nazvat močůvkou z toho hnoje či žumpy vytékající.

M. Koutný 4.2.2015 16:48

Re: Lubomír Stejskal je lhář

To, že něco koluje po netu, ještě neznamená, že to je pravda. A Pussy Riot si opravdu v chrámu nestrkaly do vagin ani kříže, ani kuřata. Ani mě se jejich dovádění nelíbí, ale kritizujme je za to, co opravdu udělaly, ne za smyšlenky.

M. Prokop 4.2.2015 12:40

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Je zajímavé, jak ty Pussyny vzrušují vás i Zemana. Navštivte sexuologa, dokud je (pokud je) čas.

J. Hanke 4.2.2015 12:46

Re: Lubomír Stejskal je lhář

pane Prokope, co takhle napsat názor k článku ??

Ovšem u Vás nevím, zda je Vaše IQ natolik na dostatečné úrovni. Polopatě: Zda vůbec jste schopen pochopit psaný text....

M. Prokop 4.2.2015 14:53

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Klidně to berte tak, že nejsem. Budu to považovat za poctu.

P. Boublíková 4.2.2015 13:17

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Kdyby ty nositelky Ceny Václava Havla porad někdo nepripominal, už by po nich pes nestekl.

P. Boublíková 4.2.2015 13:19

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Tím jsem chtěla rict - obraťte se na autora článku.

Š. Hašek 4.2.2015 13:46

Re: Lubomír Stejskal je lhář

Možná pan Stejskal není lhář. To jest zde nevhodný/nepasující termín.

Ale je novinář (v tomto případě) třetí jakosti, který o někom/něčem píše, souhlasí s klakou, a nepřijde mu nutné na úvod citovat z předmětného článku/necituje základní fakta, která zmínil president republiky Miloš Zeman. Ani nemusí lhát, stačí jen, když to "vhodně hodí na papír".

Pamatuji se na Rudé Právo 1985, pane Steskala by brali všemi deseti.

Ś. Svobodová 4.2.2015 10:11

Dost to pomotal, ale význam zůstává

Ohledně výroků: Peroutkův text se jmenoval jinak- Nový poměr k Německu, ale napsal jej. Druhý výrok napsala jiná "elita" v kontextu Mnichovské dohody a možná byla omylem přisouzena Peroutkovi  Tigridem a Černým - od nich si ji vypůjčil Zeman.

Otázka zní: jsou důležitější stoprocentně přesná fakta, nebo myšlenka, že i intelektuální elita národa se může občas mýlit, neboť rozhodující slovo pro zpětné posouzení myšlenek má čas?

Š. Hašek 4.2.2015 13:50

Re: Dost to pomotal, ale význam zůstává

Paní Svobodová,

nemá to skoro cenu. Stejně Peroutka nebude čten, bude se pomlouvat president. Ale člověku to nedá.

Kdyby aspoň se nenazývali pravdaláskasvětlábudoucnost! Ti nečtenáři Peroutky! Co čtou?

I. Kudrnová 4.2.2015 9:12

To myslíte vážně?

Prezident Zeman je totiž velmi chytrý, má to dopředu všechno promyšlené a většinou má pravdu, jak si můžete přečíst.. Tak alespoň odhalí inteligenci těch  dolézačů .  Prezidentu Klausovi, také nemohli odpustit tito lidé ,že je tak chytrý, inteligentní a má lidský   přístup. Někteří novináři, učitelé ,umělci, totiž  mají rádi  k n í ž e t e,  protože nad ním má každý navrch.

S. Netzer 4.2.2015 9:24

Re: To myslíte vážně?

:-))))

Ach Božínku ...

J. Kombercová 4.2.2015 9:26

Re: To myslíte vážně?

Pan prezident Zeman se lží na rtech vyhrál prezidentské volby (ty lži jsou potvrzené soudně, prosím). Takže ne pravda, ale lež vítězí... nenechte si ji vzít, jste na vítězné straně. :)

L. Křivan 4.2.2015 9:30

Re: Zeman vyhrál se lží,

a díky tomu, že český národ je převážně plebejský. Lež mu nevadí, morálku nemá, .... tak mu Zeman "seděl".

V. Němec 4.2.2015 10:26

Re: To myslíte vážně?

Zeman nastrážil knížeti past a ten se do ní chytl. Tehdy měl kníže věc jen okomentovat, že to je záležitost vlády a parlamentu a ne tak idiotský mnuvit o mezinárodním soudním tribunálu.

R. Kluzák 4.2.2015 10:40

Re: To myslíte vážně?

A to byste pane Něměc chtěl za prezidenta toho šišlajícího slintajícího degeneráta Schwarzenberga? Zřejmě ano, zřejmě je ve vašem zájmu aby byl prezidentem kníže který by podporoval neoprávněné restituce jako je ta jeho, který by podporoval tuneláře, miliardáře, korupčníky a bývalé nacisty...

P. Kmoníček 4.2.2015 12:23

Re: To myslíte vážně?

No,pan Swarzenberg má sice vadu řeči,ale o  těch kteří mu říkají jinak než se jmenuje se dá důvodně předpokládat,že mají vadu celé dutiny lebeční.

P. Kmoníček 4.2.2015 12:27

Re: To myslíte vážně?

Kluzáku,zajímalo by mne proč byla jeho restituce neoprávněná.(Vaše slova).Já o tom nic nevím,tak bych se to chtěl dovědět z úst povolaných.Děkuji.

L. Pelikán 4.2.2015 13:31

Re: To myslíte vážně?

nenávist běžte léčit,prý je to bez polatků,nemocenská vše proplat

R. Langer 4.2.2015 13:54

Re: To myslíte vážně?

A co u pana prezidenta, tam to nevadí?

J. Vamberský 4.2.2015 10:14

Re: To myslíte vážně?

Stasne by me zajimalo, Vy ho nejak blize znate? Kde berete podklady pro svuj postoj? Podle meho je to sociopat, ktereho ani jeho nesporna inteligence (je dobra pamet vubec inteligenci?)neochranila pred demenci. Ten clovek se navic chova konsistentne, porad stejne, krasna rec se straslivymi paralelami a bonmoty, pak, v nastalem zdesenem tichu, horkotezko dohledani dukazu a vysvetleni. Ale samozrejme se mohu mylit, nejsem funkcionar, ani jej blize neznam. PS: A navic je vdecny sponzorum(coz v tomto pripade neni mnoho).

O. Prokop 4.2.2015 8:48

Souhlas

Chorobné lhaní, kdy dotyčný už ani neví, kde kdy komu co řekl, je u Zemana běžné - potencované alkoholickou encefalopatií - tedy poškozením mozku a nejenom alkoholem, ale i kouřením a dalšími nálezy ( např. laboratorními).

Š. Hašek 4.2.2015 13:37

Re: Souhlas

Pane Prokope,

četl jste Peroutkův článek??

Je velice "zajímavý", dnes i dosti obtížně hodnotitelný. Ale lze.

President Zeman nelhal, citoval.

Atmosféra houstne, nečte se, odsuzuje se. Pamatujete odsuzování Charty 77, závodními kolektivy? Kdo z nich to četl? Ještě jednou, kdo z přítomných diskutujících četl toho Peroutku, kde jsou slova o "respektování Třetí Říše", jako nového historického faktu????????

P. Gabriel st. 4.2.2015 8:28

Otázkou je, zda v tom Zeman není nevinně?

Alespoň částečně. Když má své názory korigovat podle toho, co jej obklopuje! Ale co si tam přivlekl, to tam má. Nebylo by špatné založit cenu "Zlatá tlama" pro největšího žvanila roku...

P. Gabriel st. 4.2.2015 8:20

Je tzo prezident těch, kteří jej zvolili!

Zářný reprezentant jejich vzdělanosti myšlení, rozumu, vědomostí, morálky a životních zásad... Berme to jako holý fakt:tAKOVÝ, JAKO ZEMAN JE FAKTICKY KAŽDÝ DRUHÝ Z NÁS A JE TO ZŘEJMĚ NELÉČITELNÉ!