18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
GRUNTORÁSD 22.8.2008 7:36

POKŘIK ZLODĚJŮ

MYSLÍM? ŽE,ZLODĚJŮV PODÍLNÍK A TÍM TAKÉ ZLODĚJ KŘIČÍ CHYŤTE MODRÉHO ZLODĚJE ABY NÁM (RUĎOCHŮM) JEŠTĚ NĚCO ZŮSTALO NA VYKRADENÍ.

TAK TO JE A BUDE AŽ DO SOUDNÉHO DNE.............................

Jara 20.8.2008 9:48

Slavit narozeniny svého Křečka tedy nebudem.

Nestačí 50 miliard za regulované nájmy, které chtějí po státu majitelé domů, teď ještě  9 miliard Šťávovi.

Hans. 22.8.2008 13:00

Re: Slavit narozeniny svého Křečka tedy nebudem.

Jsou kolem nás, jsou to lidé jako my, a přesto jsou pro některé vzduch. Jsou to lidé bez domova, kteří přišli o domov buď vlastní vinou, či zlovůli špatných lidí. Naše státní úřady, kterým by měla přináležet pěče o tyto občany, mnohdy dělají, že je vše v pořádku. Aby těmto lidem se dalo účinně pomoci, měla by se vytvořit celostátní agentura, která by se starala o tyto občany. Každý z těchto občanů by měl mít právo se rozhodnout, zda žít v  ubytovnách, kde by se musely dodržovat  určitá pravidla, nebo žít ve volné přírodě. Výstavba nových, nebo renovace starých ubytoven bude stát minimálně 2 miliardy pro celou republiku. Snad. A tyto peníze by mohl  v případě, že by spor vyhrál se státem, dodat pan majitel Fy Diag Human, jako první krok pro péči o naše občany. Dále je nutné zajistit prostředky pro naše lidi, kteří pro svou chorobu a opuštěnost potřebuji stálou péči v různých domovech důchodců, ať státních, nebo soukromých. LIdé probuďte se z letargie a snažme se všemi způsoby pomáhat druhým, protože nikdo neví, zda tuto pomoc jednou nebude potřebovat sám.

Jovo Miks 20.8.2008 8:50

Demokracie zvitezila,najemnici maji blahobyt,ves skace na noveho psa

Dostavam dobry dojem, ze vyderaci pani domaci a vykoristovani najemnici uzavreli mir.Pan posl.Krecek se rozhlizi,na ktereho noveho psa preskocit,kdyz ten stary posel.Anebo je to jako za Jasira Arafata, kdy v dobe vedra a novinarskych dovolenych byl v Palestine mir a zacatkem zari zacali Izraelite z niceho nic trapit opet neboha holatka v pasmu Gazy?:-)

Esmerald 20.8.2008 0:18

Skřet Křeček cítí,.....

...že zámeckému pánovi přijdou nějaké prachy a tak se hned hlásí k jeho týmu a doufá, ( osobně si nemyslím, že jen doufá, jsem přesvědčen že (!!!) ), že dostane zaplaceno za přesčasy. A "panu" Křečkovi vůbec, ale vůbec nevadí, že prachy k němu potečou ze státní pokladny stejného státu, který "pan" "ctihodný" poslanec zastupuje. Kdepak, nestačí státem dotovaný byt, Gross otevřel burzu gaunerství, kde akcie jsou v milionech. A křeček nebude přece sbírat jenom semínka, není-liž pravda.

" Pane " Křečku, když se někomu po..re bussiness jenom tím, že jeden jeho "zákazník" se rozčílí a obchod si rozmyslí, pak svoje pitominy doporučte svému holiči, ševci či hospodskému. Podle Vaší socialistické " úvahy " cesta ke štěstí a bohatství spočívá ve vině zákazníka, že si dovolí změnit lokál. A za to tvrdě trestat !!!!!!   

Homolka tobolka 19.8.2008 23:22

A co vlastně ministr Bojar udělal špatně?

Označil Šťávovu firmu za nesolidní.Tou dobou ale byl Šťáva v SRN stíhán za úplatkářství a mnozí jeho kumpáni z Bavorského červeného kříže už bručeli.Mimoto šmelil v minulosti s vězeňskou krví z východoněmeckých kriminálů.Měl dr.Bojar pravdu nebo ne? Dodnes bechyňský zámecký pán nesmí na území SRN (a možná i do ostatních zemí  EU).

Emil XX 19.8.2008 21:46

Další recept, tentokrát pro silné povahy

Stávka dárců na tu dobu, dokud "někdo" nezavraždí Šťávu a Kalvodu, viz, Návštěva staré dámu od Durenmata. Jde Vašim blízkým o život? Vezměte samopal a jednejte. 

GRUNTORÁSD 22.8.2008 7:40

Re: Další recept, tentokrát pro silné povahy

JE TŘEBA ZAČÍT V PARLAMENTU, JAKO V "CH", TAM BYL ALE KULOMET, TEN SAPÍK JE MÁLO!!!!

Emil XX 19.8.2008 21:40

Vezměme si příklad z Putina

Šťávu a Kalvodu do vězení pro zločinné spolčení. Pan Křeček by mohl být vyštetřován na svobodě.

Na hrubý pytel, hrubá záplata.

jirka.s. 19.8.2008 21:13

Šťavnaté Šťávovy miliardy

Ta závist je ale sviňa, co sysle??? Takhle si nechat vyfouknout nádhernou kauzu od dalšího lžidoktora, to jednoho nas/ere, viď ???;-(

Haf 20.8.2008 11:24

Re: Šťavnaté Šťávovy miliardy

a to je podstata R^

R. J. 19.8.2008 20:43

Jenom připomenu,

že po zavření krevních derivátů v ÚSOLu,kde se zpracovávala krev a plazma, byly uzavřeny vyhodné, pro obě strany, smlouvy s fa. Behring,oni si odvezou plazmu a dodají místo peněz  hotová farmaka. Samozřejmě v kvalitě a sortimentu, o jakém se nám zde mohlo jen zdát! A pokud si najdete "tisk" z doby kolem roku 97, najednou se začala propagovat zhovadilá kampaň ve stylu "Česká krev českým lidem ", žádné "šmelení" s krví "vlastenců" a jiné podobné zhovadilosti. Podotýkám že zde již neexistoval žádný "zpracovatel"!! V "novém" podniku se jen utopily stamiliony a nic. Jak příznačné.Jsme v čechách, ne? Po této" kampani" se věci chopilo min . zdr. a v zájmu "lidu a pracujících" JEDNOSTRANĚ!! vypovědělo smlouvu Fa. Behring.Jen pro názornost, jednalo se o několik kamionů plazmy měsíčně. A co se nestalo, najednou nebyl zpracovatel , materiál se vršil v mrazákách a případné výrobky s plazmy se museli kupovat  hezky za "tvrdé".Dokonce to bylo i v televizi, jak se bude krev a plazma vylévat na "kanál". Potom se krom jiných, objevil pan Šťáva. A dál to znáte. Jenom si dovolím zaspekulovat, min. Bojara nepodezírám  ani ze zhovadilosti, ani z prospěchářství, ale o úřednících na min. zdr. teda iluze nemám. Zřejmě mu to "připravili"na "tác", a on v dobré víře "jednal". Bohužel nás to bude stát hodně,ale někteří mají již připravenu "klokaní kapsu".Jak jinak, že.Třeba se mýlím, třeba ta "kapsa"je dávno napěchovaná k "prasknutí".A pokud někdo pochybuje, že se ODS nedokáže dohodnout s ČSSD, tak je "bloud".

+ 19.8.2008 15:46

+

jezevec 19.8.2008 15:35

problém je v něčem jiném

proč stát nevložil požadovanou sumu na vázaný účet?

pokud jsem dobře pochopil, více než polovina prohrané arbitráže je příslušenství a úroky. to zdržování se dělo z blbosti, nebo za cizí peníze?

Emil XX 19.8.2008 21:47

Re: problém je v něčem jiném

Proč stát nezatkl Šťávu a nevydal ho do Německa????

H.K. 19.8.2008 13:50

Kdo zaplatí

 JUDr.  Altnerovi za Lidový dům?

Budou  to platit daňoví poplatníci?  

PavelS 19.8.2008 14:13

Re: Kdo zaplatí

A proč by to měli platit, je to snad spor JUDr. Altnera se státem?

H.K. 19.8.2008 17:54

Re: Re: Kdo zaplatí

Dr. Altner podá stížnost k Evropskému soudu pro lidská práva do Štrasburku nebo se obrátit k Mezinárodnímu soudnímu dvoru do Haagu. Bude žalovat český stát u Evropského soudního dvora v Lucembursku.Pokud uzná, že jsou porušovaná lidská práva, tak kdo bude platit?

Pokud uzná, že jsou porušovaná lidská práva, tak kdo bude platit?

Ladislav N 19.8.2008 21:48

Re: Re: Re: Kdo zaplatí

Ale to je stejné, jako s Křečkovými regulacemi (prosazeno ČSSD) a náhradami majitelů činžovních domů, pokud si je vybojují u soudu ve Štrasburku, z něhož má tenhle komunistický syslík strach. Křeček jenom mlží, protože tam by těch miliard bylo nutno nejspíš zaplatit víc...

JanaB 19.8.2008 12:38

Co tím chtěl zas Křeček říct?

Že až Šťáva dostane ty miliardy, tak Křečoun vyfasuje tučné palmáre? A protože zatím nic nedostal ani jeden ani druhý, tak je chudinka naše křečkovitá na mizině?

I-Worm 19.8.2008 14:23

Re: Co tím chtěl zas Křeček říct?

Chtěl tím říci asi to, že způsobů k obohacení jest mnoho, a většina z nich jest ohavných.

Libor 19.8.2008 11:48

Spoření daněmi se mijí účinkem

Ze zákona si jako daňový plátce spořím ve státním rozpočtu finance na udržbu a rozvoj vlasti včetně mne a mojí rodiny. S čím však nemohu souhlasit je používání těchto daňových požitků státu také mnou a Vámi vytvořených na úhradu miliardových jakýchsi škod, které ve skutečnosti nenastaly  a uplatňovaných vhledem ke slabosti ale spíše úplatnosti státních úředníků a politiků ať už pánem majitelem NOVY, či bankéři Nomury, či bechyňským zámeckým pánem, či dalšími mne zatím veřejně neznámými. Proto mne také dojímá pan Křeček, který byl aktérem kauzy od samého začátku a co udělal tento tvor ve své partaji pro to, která 8 let držela státní moc,  aby tato kauza se nestala kauzou. Věřím, že bývalému předsedovi ČSSD nedovolí Křeček jakékoliv uplatňování případných škod způsobených státem na jeho osobě, či jeho rodině. 

Slava 19.8.2008 14:56

Re: Spoření daněmi se mijí účinkem

Jste, pane, trouba a asi neumíte číst. V článku se uvádí fakta, která neumožnila socdem. vládám tu věc řešit tak, aby nevznikla obrovská škoda. V roce 91 je jednalo o desítky milionů, teď jsou to miliardy. Z článku také vyplývá, do za to může. Prostě pláčete na špatném hrobě. Svůj žalozpěv adresujte na Jánský vršek.

Ladislav N 19.8.2008 21:50

Re: Třesky plesky...

Kdo chce, hledá způsoby. Kdo nechce, hledá důvody....

RomanL 19.8.2008 11:35

Zloděj

křičí: "Chyťte zloděje!". :-P

milan007 19.8.2008 11:24

8 let

vládla ČSSD. Když Vám je vše tak jasné, nedalo se s tím něco udělat ??

slava 19.8.2008 11:41

Re: 8 let

Četl jste ten článek? V něm se uvádí, že nedalo.

Martin II 19.8.2008 11:11

No,tak tohle......

je článek,který nám ukazuje,kolik lidí celou tuhle kauzu má na svědomí,ale nikdo z nich za nic nenese ODPOVĚDNOST, což je u nás jaksi zcela běžné,zaplatíme to my všichni.Máme sice tisíce právníků,ale ani jednoho právníka s velkým "P"!!

Vladimír Bernard 19.8.2008 11:10

Sprosťáctví "diskutérů" a jemný detail

Jakmile se na Psu objeví text někoho z takzvané levice (v tak malém státu, jako je náš, je pravice a levice dost scestný pojem), vzniká diskuze typu "Křečoune,ty hajzle". Anonymita internetu tak umožňuje velkohubost i chudáčkům, kteří by se jinak báli i svého stínu.

A jeden detail ke Šťávovi: je to jeden z nejlepších přátel a sousedů pana ministra Kalouska. Ale jak říká klasik, to nesouvisí.

RomanL 19.8.2008 11:49

Re: Sprosťáctví "diskutérů" a jemný detail

Levice a pravice jsou naprosto jasné pojmy, jenom levičáci melou nesmysly o "zcestných pojmech". A Křečoun je hajzl a zloděj, a i vy platíte (a ještě hodně zaplatíte) za jeho "regulaci" = krádež. Můžete mu za to poděkovat. To že to nechápete, je váš problém. A klidně se pod to podepíšu.

Roman Langer