4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

PRÁVO: Ištvanova právní svévole

Hlášku "Nechci slevu zadarmo" kdysi vložili do úst profesora Zelí Grossmann se Šimkem v jedné ze svých legendárních povídek. Lidé u toho slzeli smíchy. Když podobnou pitomost zcela vážně provozuje olomoucký vrchní státní zástupce Ivo Ištvan, najde se dostatek hlupáků, kteří se u toho nejen tváří smrtelně vážně a vedou o tom "odborné" debaty, nýbrž s tím dokonce nadšeně souhlasí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 3.8.2013 18:08

Naprosto s autorem souhlasím

Vše podstatné bylo v článku řečeno.

Š. Hašek 1.8.2013 22:06

Asi tak.

Přesně řečeno.

R. Sikora 1.8.2013 20:49

b

Je to celé velice podivné,né-li trapné.Ná základě,čeho lze takto skandalizovat vládu,potažmo politické dohody...

P. Běhounek 1.8.2013 18:28

PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

mimo nadávek mi ještě nikdo nedokázal odpovědět, když se, se zaměstnavatelem dohodnu na změně pracovního místa, nebo ruší-li mé místo, je povinen mi nabídnout jiné platově odpovídající, nebo když se nedohodneme, tak mi má dát odstupné, proč vám ti ODSáci vadí, to mě zaměstnavatel také uplácí, když mi dává jiné místo nebo mi dává odstupné

J. Svoboda 1.8.2013 19:19

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Pane Běhounku, pokud jste byl zaměstnán jinde, než  ve Strakově akademii, mohl byste vědět, že když zaměstnavatel ruší vaše místo, může Vám nabídnout jiné místo, lhostejno zda paltově odpovídající, ale rozhodně to není jeho povinností. Odstupné Vám má dát, ale pokud se nepletu, jsou to tři měsíce, při dejme tomu třicetitisícovém platu a ne 24 měsíců při půlmilionovém platu, jako např. v případě GŘ ČD.

Doufám, že uznáte, že tříměsíční odstupné je něco jiného, než dejme tomu roční trafika.

K těm ODSákům jen připomínku, že mi vadí všichni zloději a korupčníci, lhostejno od a z které starny. Trváte-li na tom, také Vás zaměstnavatel odstupným uplácí, ale je to oběma stranami předem dohodnutý úplatek, proti němuž nemůže nikdo nic namítat.

Podle mne máte zkreslené přestavy o zaměstnavatelích. Když podnikatel ruší místo, ruší ho proto, že chce ušetřit. To, že by tvořil kvůli Vám jiné místo je při nejmenším dost nelogické.

P. Běhounek 1.8.2013 19:27

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

pletete se neSvobodo, nejprve mi má zaměstnavatel nabídnout platově odpovídající místo /to poslanci nedostali, všichni brou méně, jeden dokonce NIC/, až pokud jej nemá nebo nemůže vytvořit, tak dostanu dvouměsíční výpověď a tříměsíční odstupné. Takže, kdyby dostali prachy, tak byste to jako úpltek nebral. Vždyť tomu nevěříte ani sám, kdyby to byly peníze, křepčil byste dvojnásob.

Je vidět, že jste nikdy nikoho nezaměstnával, to jsou plky jak od odborářú.

Tak si to shrňme, nic jste nedokázal napsat, mimo lhaní o ZP a nějaké tvrzení o odstupném, které kdyby jej poslanci dostali, křepčíte ještě víc.

J. Svoboda 1.8.2013 19:49

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Pane Běhonku, dohadovat se tady o blbostech, nemá smysl. Plky od odborářů vedete spíše Vy. Nevím, kde jste mě viděl, nebo slyšel křepčit. Jen jsem Vám trochu šlápl do vosího hnízda a to je všechno. Myslíte, že projev Vašich názorů je něco jiného, než křepčení?

Dál už s Vámi nechci mít nic společného. Rád bych diskutovel se sbevědomým a inteligentním člověkem, majícím své a nikoliv cizí názory.

L. Novák 1.8.2013 20:35

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Vy jenom blábolíte nesmysly jako váš soudruh Profesionální lhář a demagog Šejna

V. Hajková 1.8.2013 20:50

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Ahoj  -  číslo  475-  ráda  Vás  vidím  :-)))))))))))

P. Běhounek 1.8.2013 21:53

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Prosím, jak jste do příspěvku vložil ten odkaz?

L. Novák 1.8.2013 23:50

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Jak? To si musíte někde najít nebo vyrobit klikací odkaz a pak ho zkopírovat (uložit do schránky - používám Firefox) a zase vložit tam, kde to potřebujete (a systém vkládání příspěvků to umožňuje). Ale pozor, nepoužívejte klikací odkazy z Google, většinou nevedou přímo k cíli. Takže to chce trochu si s tím pohrát, aby z toho nebyly nesmysly. Tohle fórum má spoustu omezení při vkládání, je to celé nějaké rozdrbané...

P. Běhounek 1.8.2013 21:51

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

takže přesně jak jsem psal, odpovědět neumíte, tak jste přšel na urážky, no standardní výsledek u lidí jako jste vy, ujišťují vás, že má či vaše inteligence se nezmění i přes jakékoliv vaše plky

B. Rybák 3.8.2013 18:05

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Vy se někdy dobrovolně vzdáváte svého zákonného příjmu bez jakékoli náhrady? Nepřipadá Vám opravdu pitomé, žádat to od někoho jiného?

R. Sikora 1.8.2013 20:43

Re: PROSÍM KRITIKY TOHOTO ČLÁNKU O VYSVĚTLENÍ

Pokud vám zaměstnavatel musí nabídnout místo,tak u poslanců,to neplatilo,Nečas jim nebyl povinnen nabídnout místo,ale udělal to 1.Protože je to běžné ve všech vyspělých zemích/necítím podporu,nedohonu se,něj.hlasování je v rozporu s mým přesvědčením/,učiním politickou dohodu/pokud tam dohoda byla/-vždy je to něco za něco,to nezmění ani vlivný Ištvan..2.protože mám důveru,že budu svou případnou jinou funkci vykonávat v zájmů navrhovatele...3.protože splnuji jistou kvalifikaci,ta ale není důležitější,nežli ochota hájit zájmy,toho,který vás jmenuje,nebot on má zotpovědnost za vaše angažmá i danou společnost

J. Boleslav 1.8.2013 16:14

Výborný článek, naprostý souhlas

M. Bílý 1.8.2013 16:33

Re: Výborný článek, naprostý souhlas

Připojuji se.

J. Svoboda 1.8.2013 19:20

Re: Výborný článek, naprostý souhlas

K čemu? Ke koňskému, kravskému, nebo psímu spřežení?

P. Běhounek 1.8.2013 19:29

Re: Výborný článek, naprostý souhlas

že vy jste celý život zapřažen ve volském

J. Svoboda 1.8.2013 19:52

Re: Výborný článek, naprostý souhlas

Jen tak dál, pena Běhounku, už jsem Vám napsal, že Vaše urážka je pro mne vyznamenáním.

P. Běhounek 1.8.2013 21:55

Re: Výborný článek, naprostý souhlas

nedej bože, urážku bych si nedovolil, píšu jen pravdu

V. Hajková 1.8.2013 16:48

Re: Výborný článek, naprostý souhlas

Zdravím  p.  Boleslav

P. Vaněk 1.8.2013 16:02

Ištván je mimoň.

Velmi dobrá úvaha pane Štěpánku. A vykašlete se na všechny ty bulíky, kteří začnou, tak jak mají ve zvyku, bučet vždy, když jim naservírujete něco logického a racionálního. Oni na to prostě nemají. Blahoslavení chudí duchem....  

V. Hajková 1.8.2013 16:49

Re: Ištván je mimoň.

Přesně  máte  za   1******

J. Svoboda 1.8.2013 19:40

Pane Vaňku a paní Hajková

Jsem jedním z těch, jak Vy říkáte bulíků, na které radíte panu Štěpánkovi se vykašlat. Ta Vaše urážka - závisí to na tom, kdo a z jakého hlediska se na to dívá. Pro někoho to opravdu může být urážka, pro jiného, jako např. mne, spíš vyznamenání. Vy i s panem Štěpánkem můžete kašlat, na koho vám libo.

Nechci z toho dělat jakýkoliv závěr, ale zdá se mi divné, že to je článek z Práva. To už jinde takové slátaniny netisknou?

Ve Štěpánkově článku podle mého názorzu není nic racionálního, ani logického. Je to pokleslé kopání do soupeřova mančaftu.

A paní Hajková je tedy fanynka Vašeho mančaftu, která Vá zatleskala.

M. Gavlák 1.8.2013 15:13

Mám neodbytný pocit,

že tady hlavně běsníte vy, soukmenovče Štěpánku. Já tyhle fanatiky s planoucím okem nějak nemusím... Musíte si holt zvyknout na to, že to, co vám připadá jako úplně normální "deal", jak říká Nečas, může někomu jinému připadat jako svinstvo. Třeba já to za svinstvo pokládám a 350 tisíc měsíčně pro odborníka Fuksu (to je ten, který se zasloužil o devastaci Lesů ČR) výměnou za vzdání se mandátu za neskutečný humus. V normálním (myslím západními hodnotami poměřovaném státě) by se vrcholní politici po tom, co nám tady předvedli, poroučeli i v případě podstatně nižších částek...

L. Novák 1.8.2013 15:16

Re: Mám neodbytný pocit,

Nějaká prokazatelná fakta byste neměl?

J. Svoboda 1.8.2013 19:55

Re: Mám neodbytný pocit,

A Vy ano?

L. Novák 1.8.2013 20:42

Re: Mám neodbytný pocit,

Důkazní břemeno je na tom, kdo něco tvrdí, rudý oslíku. :-)

V. Hajková 1.8.2013 15:28

Re: Mám neodbytný pocit,

Pindáte  -  co  jste  načetl  v   našem   BULVÁRU-  jste  směšný!     Co  Vy  vlastně  skutečně  víte  o  člověku,   který  vystudoval  2  vysoké  školy??    Co  jste  dokázal  Vy??   Jste  alespon  vyučen??

V. Hajková 1.8.2013 15:28

Re: Mám neodbytný pocit,

http://www.cah.cz/cs/media/tiskove-zpravy/ivan-fuksa-se-stal-jednim-z-mistopredsedu-predstavenstva-ceskeho-aeroholdingu/