30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 24.5.2007 9:36

Re: už je to nuda

Proč hned o nenávisti? Když někdo naprosto přesně popíše takovou figuru, tak odpudivou figuru, musí v tom být nenávist? Když Vaše vlastnosti popíše soudní znalec - psycholog a nevyzní to pro Vás vůbec příznivě, pak to musel psát v nenávisti? Autorovi zrovna tak může být Paroubek naprosto lhostejný a přesto vystihne jeho vlastnosti naprosto přesně! Pokud se budete dívat na všechna hodnocení jistě pozoruhodné osobnosti Paroubka jako na psané v nenávisti, nikdy nebudete přemýšlet o tom, zda na hodnocení není něco otřesně pravdivého! Vaši orientaci to rozhodně neprospěje!

čtenář zdrojů 24.5.2007 10:06

Re: Re: už je to nuda

Psychol popisuje osobnost na objednávku. Pokud to dělá dobrovolně, jako autor tohoto článku, tak k tomu musí mít důvod. Nejspíš je voličem ODS a tak chce, aby tu zase stádo modrých mohlo nad něčím jásat. Jen nevím, proč to stádo modrých nejásá nad článkem Topolánka o kus níže. Tam je ticho. Nad nulama totiž obvykle ticho bývá. Zato tady je hukot.

xyz 24.5.2007 8:06

Boj ideí je nahrazen bojem PR agentur

To je podstata současné "politiky".

fox 24.5.2007 8:05

Zmatený muž na politické hrazdě

Zdá se mi to velmi výstižné,ale tím hůř!!

Aleš P. 24.5.2007 7:59

K článku

Pokud se příjmení Paroubek zamnění  za Topolánek  ,je článek v naprostém pořádku.Ihned po přečtení prvního odstavce jsem si lze dosadit jméno Topolánek.

aljav 24.5.2007 9:31

Re: K článku

fakt jo ? Tak mě řekni, kdy posílal topoláne své odpůrce do blázince, nechal jim tisknout parte, vyhodil je ze strany ? Kdy si nechal podepisovat sliby věrnosti, kdy kontroloval volební lístky svých poslanců ? Atd. atd. atd. ........ ?? ? OSLE

karel 24.5.2007 7:58

Můj názor-doufám že Paroubek bude zase premiérem, i přes vaše jedovaté plivance

RL 24.5.2007 8:11

Re: Můj názor-doufám že Paroubek bude zase premiérem, i přes vaše jedovaté plivance

No ale ja mu ty experimenty platit nehodlam. Takze doufam, ze mas dost, aby jsi zaplatitl Paroubkouvy rude experimenty.

franta 24.5.2007 9:05

Re: Re: Můj názor-doufám že Paroubek bude zase premiérem, i přes vaše jedovaté plivance

Takže je to 1 :1 Je zde spousta lidí, kteří nehodlají platit modré experimenty pan Topolánka. A šmytec.

Ladislav N. 24.5.2007 14:41

Re: A šmytec....

Ale Topolánek žádné experimenty s penězi daňových poplatníků nedělá, naopak jeho prvotním zájmem je celkové snížení daňové a odvodové zátěže, zvýšené za vlád socialistů. A že taky někdo po sockomouších  bude muset začít splácet (kromě úroků 40 mld. ročně) i dluhy....

Holt, prožrali jste stovky miliard bez užitku.

MartinJ 24.5.2007 7:57

Objektivní analýza ?

Popis výstižný. Jen je mi líto, že se autor neudržel a sám používá kritizovaný slovník páně Paroubka - knechti, lokajská postavička, poplužní páni, figurína,...

Zkrátka je poznat, že mluví o svém třídním nepříteli.

dulcibelka 24.5.2007 8:06

Re: Objektivní analýza ?

Slovník byl vybrán patrně tak, aby článku rozuměli i Jyrkovi slouhové;-)

Petr Kohout 24.5.2007 7:33

Já jsem Machiavelliho (asi na rozdíl od autora článku) četl

Jak "Vladaře", tak i "Rozpravy o prvních deseti knihách Tita Livia". Jde o standartní učebnice popisující "chování" politiky. A v žádném případě neradí k nedodržování slova, právě naopak (vladař, který nepřijde na pomoc svým spojencům, bude nedůvěryhodný a již nikdy spojence nezíská - volně a z paměti parafrázováno), pouze podotýká, že slib není důvodem ke státní sebevraždě (vladařův slib platí jen za podmínek, za ktarých byl dán . pokud se změní situace, mizí i slib - opět volná parafráze z paměti).

Naopak, Paroubek Machiavelliho příliš nedodržuje - podobně jako násilník si z komplexních sportu (například karate) vybere jen několik útočných chvatů a vynechá přísnou duševní disciplínu, on si vybral jen některé části a nikoliv základní podstatu celkové veřejné důvěryhodnosti vladaře.

AndyO 24.5.2007 7:37

Re: Já jsem Machiavelliho (asi na rozdíl od autora článku) četl

přesně tak.  Možná že Paroubek intuitivně politikaří podle Machiavelliho postupů, ale asi nikdy nedočte kapitolu až do konce a rozhodně nad ní nepřemýšlí.  Funguje jako špatná kuchařka- má recept, ale pazoury obě levé.

brok 24.5.2007 7:57

Re: Já jsem Machiavelliho (asi na rozdíl od autora článku) četl

I Aristotelovy rady Alexandrovi jsou z tohoto hlediska zajímavé. A i zde se dá vybrat způsob špatného i dobrého vládnutí.

jarda 24.5.2007 6:55

Zmatený muž na politické hrazdě

Tento článek by měl být povinnou četbou všech členů ČSSD včetně  jejich příznivců!!!!!

dobrák 24.5.2007 8:26

Re: Zmatený muž na politické hrazdě

Naprostý souhlas.

BuBu 24.5.2007 6:37

Ano - toto je dokonalý obraz . . .

. . . politického hnusu - Jiřího Paroubka ! K tomu nelze nic dodat  . . . snad jen tolik, že zaslepení neostalinisté, bolševici všech druhů a odrůd a socialistická verbež, neschopná vlastního úsudku . . . . . tak ti to nepochopí nikdy ! Podle nich to bude jen článek "od Modrého (rozumněj blbého) ptáka" ! Blbého proto, že jejich Modlou a Bohem je soudruh diktátor bratr Paroubek . . . a oni sami se v diktaturách vzhlíží . . . a vzývají je zpět !

Prvním důkazem a "vlaštovkou" . . . je Martin !  Vůl - jak Anděl !

eTony 24.5.2007 6:30

pane Horanský,

nekvalita nikdy kvalitu nevyprodukovala. Paroubek, coby produkt nekvality, je jen logickým vyústěním činností lidí, dychtících po cizích statcích za každou cenu a zvolili si k vedení na své cestě toho "nejzdatnějšího". Paroubek a ostatní podobně smýšlející jsou přímým ohrožením civilizace.

huhu 24.5.2007 8:54

Re: pane Horanský,

socani volbou každého svého dalšího předsedy uplatňují marxistický zákon negace negace ...:-D

Ladislav N. 24.5.2007 14:31

Re: Re: pane Horanský,

 ;-)R^ ... !!

Olinka 24.5.2007 6:28

Ano,

..souhlasR^

pozorovatel123 24.5.2007 4:58

Souhlasím

bez dalších poznámek. Děkuji za připomenutí událostí minulých.

No... 24.5.2007 4:51

Poslanci v Itálii si odhlasovali bezplatný pohřeb...

Neměl by to Jyrkovi někdo říct ???  Třeba by se inspiroval....:-);-P

Michal 24.5.2007 9:06

Re: Poslanci v Itálii si odhlasovali bezplatný pohřeb...

Snad aspoň Jára Cimrman ho vyzve, aby 7.7.07 buď odstoupil, nebo zemřel ;-D

Ladislav N. 24.5.2007 1:59

"...Ve veřejných vystoupeních Paroubek spolu s Rathem byli mistři tupení a nadávek. ..."

A tohle je výsledek jedné z rathovsko-paroubkovských kauz: ;-P

Rath zaplatí za urážku Julínkova náměstka

23. 5. 2007 | Bývalý ministr zdravotnictví David Rath se musí omluvit Pavlu Hroboňovi, současnému náměstkovi ministra Julínka. Rath tvrdil, že publikace Modrá šance byla placena z peněz Všeobecné zdravotní pojišťovny. Městský soud v Praze potrestal poslance ČSSD kromě omluvy také pokutou 20 tisíc korun....

aljav 24.5.2007 10:12

Re: "...Ve veřejných vystoupeních Paroubek spolu s Rathem byli mistři tupení a nadávek. ..."

 jenže on se odvolá a za rok to bude zrušeno, pak se odvolá zase náměstek ..... . To že by soudy přišly o práci, asi fakt nehrozí !

pp 24.5.2007 1:33

O peníze jde až v první řadě.

Jak kdysi řekl klasik. Je zajisté slušný rozdíl mezi prebendou premiéra a řadového poslance. Další důvod bude v nějakém tom másle na hlavě. Všelijaká vyšetřování se dají určitě snáze ovlivnit z pozice vůdce vládní strany a dá se zařídit, aby se do určitých věcí moc nešťouralo." Když nebudeme ve vládě, budou nás zavírat". Podle poslance Melčáka slova pana Paroubka na jednom z předvolebních proslovů k členům ČSSD. Docela tomu věřím, určitě věděl o čem mluví. Jsem přesvědčen, že ideální program pro vedení státu by byl takový, který by dokázal skloubit pozitiva z programů všech stran, jenže zatím je to tak, že když něco řekne můj protivník, musí to být špatně i kdyby se mu jen povedlo říci můj program dřív než mně. To je to, co je na současné politice nejhorší.

Martin 24.5.2007 1:25

a tenhle pan neco vycita rathovi

takovy koncentrat nenavisti to snad ani v rudym pravu nebylo  :-D ale je to neco co modry ctenar psa chape, jednoduse psane hesla, pseudoumelecke obraty a hlavne zdejsi klasicke hobby, at se deje co se deje, kopneme si do paroubka ;-)

Jirka 24.5.2007 1:32

Re: a tenhle pan neco vycita rathovi

A  je tu opět Martin, lezec do Paroukovy (Y)