30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N. 24.5.2007 14:45

Re: Člověk Paroubek I (z pera F.Vízka) -

Péro Vízek by to sem vložil psáno tlustě a rudým písmem... ;-D

mrak 24.5.2007 10:15

clanek ma jednu chybu, jyrka nekonci

jeste se od nej dozvime dalsi Kubiceho zpravy napsane jyrkovou rukou a prikop mezi lidma bude jeste hlubsi. Ale jinak je to dobre napsane, tak jak to citim. Jediny co dela jyrka dobre je jeho PR.

povídám 24.5.2007 10:56

Re: clanek ma jednu chybu, jyrka nekonci

Kterou pomocnou školu jste,prosím pěkně,absolvoval?

jerry 24.5.2007 10:49

Ještě je tady pokračování

jak se pana Kotta ujala US-DEU a poté ČSSD, která z něj udělala ředitele středočeské pobočky VZP.:-)

Starý J. 24.5.2007 10:06

Karel H.

...Paroubek s oranžových rudé nedělá....

Paroubek rudé vlastně úplně vymazal. V památném povolebním proslovu si je jednou provždy přivlastnil, měl "stojedna hlasů". Rudí se už ani nemusí snažit, Paroubek mluví za ně. Jen krátký čas jeho vlády mu neumožnil přivést zem tam, kde byla před revolucí. Zásahy proti novinářům a redaktorům, které neloajálnost k Paroubkovi  stála místo nebo pořad v médií (není možné je jmenovat, cenzor to nikdy nepustil), připravovaný tiskový zákon, který Paroubek halasně po vyhraných volbách sliboval, měl zavřít všem kritikům ústa. Nesnese absolutně žádnou kritiku. Komunisté by si v dnešní době nemohli dovolit víc, než si dovolil za své vlády Paroubek! Jeho neskrývaná touha vládnout právě s komunisty, doufám myslící občany odradí od toho, aby byl ještě jednou puštěn k moci!

Brmboš 24.5.2007 10:03

Má to mnoho pravdy.

Vyjádřím se k tomu později a jinak, ale máte pravdu. Bohužel i ODS má svého troubu.

sizan 24.5.2007 10:05

Re: Má to mnoho pravdy.

www.obrazovka.cz

Dalibor 24.5.2007 9:49

Perfektní

Lépe to vystihnout nejde.R^

Starý J. 24.5.2007 9:55

Re: Perfektní

Souhlasím, něco tak výstižného jsem ještě ani nečetl. Ovšem z té pravdivosti jde mráz po zádech!

aljav 24.5.2007 9:56

Re: Re: Perfektní

 ani né z pravdivosti, jako z množství duceho obdivovatelů. 8-o 

dědek 24.5.2007 10:56

Re: Re: Re: Perfektní

To uvědomění si hrůzné reality je o to horší, že těch skalních obdivovatelů, nekritických, fanatických, do huby si nevidících, je na obou stranách už příšerně hodně!

Von 24.5.2007 9:05

Tak nevím -

a omlouvám se panu Menzelovi, že jsem si vypůjčil titulek jeho starších sloupků. Ale opravdu se zdá, že články podobného typu jsou už SPÍŠE KONTRAPRODUKTIVNÍ !! Ono se totiž něco podobného dá napsat TÉMĚŘ o všech našich současných politicích!! Jde pouze o MÍRU jejich drzosti!!

huhu 24.5.2007 9:08

Re: Tak nevím -

autor píše konkrétně. O každém se má psát konkrétně, protože to "všichni" je buď hloupé nebo totalitní....

aljav 24.5.2007 9:14

Re: Tak nevím -

 o kom jiném chceš dnes napsat že protivníky posílá do blázince, vylučuje ze strany, neumí uznat prohru, a dělá z oranžových RUDÉ !!! A že je jeho tiskovkama zahlcen mediální éter ???

 nic ve zlém, ale pokud by jsi chtěl podobně ražený názor napsat například o Topolánkovi, tak by jsi musel najít jiné příklady jeho chyb !

Karel H. 24.5.2007 9:27

Re: Re: Tak nevím -

ODS tvrdila o Špidlovi, že je mentální autista a další urážky bych nepochybně našel! Vyloučili Kotta, protože nehlasoval, jak chtěli (kvůli chlastu to nebylo, protože Šeich je tam pořád) a teď rozpustili několik místních sdružení. Prohru zatím uznávat Topolánek nemusel, protže socdem neudělala takové svinstvo a sprostotu jako ODS s Kubicem. Paroubek s oranžových rudé nedělá, to je subjektivní váš názor a zahlcení éterem tiskovami je taky váš subjektivní názor. Holt o jednání vlády média referují, tak opozice musí dělat tiskovky, aby byla vidět. Máte ještě nějaký problém?

huhu 24.5.2007 9:33

Re: Re: Re: Tak nevím -

gratuluji a doporučuji každému si váš příspěvek přečíst - ano vy jste typický čssd příznivec (Y)

Karel H. 24.5.2007 9:42

huhu,

jestli jsem typický příznivec ČSSD, nevím. Ale spíš mi řekněte, který z těch mých argumentů není pravdivý podle vás. Opravdu mě to zajímá.

Neříkali snad o Špidlovi, že je mentální autista, to s tím Kottem také není pravda, nebo co z toho není pravda?!?!?!

clay 24.5.2007 9:46

Re: huhu,

tak třeba s tím Kottem, že ho vloučili, protože hlasoval proti ods. Bylo to obráceně. Vyloučili ho a on pak hlasoval proti ods. Bulíku

Karel H. 24.5.2007 9:49

Re: Re: huhu,

Tak on nejdřív pro něco nehlasoval (už nevím, co to bylo) a pak ho vyhodili. ODS tvrdila, že kvůli chlastu, on tvrdil, že právě kvůli tomu hlasování. Vy asi budete věřit ODS, já zas mám tendenci věřit jemu. Tak to asi je a asi i bude a nic s tím nenaděláme. Kulíku

huhu 24.5.2007 9:56

Re: Re: Re: huhu,

Kott byl tak moc proti tomu hlasování, že v té době ležel v deliriu někde v hospodě "U Schnellů" pod stolem, ve společnosti nějakých socanů, kteří měli za úkol ho vožrat...

clay 24.5.2007 10:04

Re: Re: Re: huhu,

Ve středu přitom ve Sněmovně probíhalo důležité projednávání zákona o DPH, který chtěla opozice zamítnout. Vše mu padalo z rukou, vše v jeho okolí končilo na zemi, uvedla pro televizi Prima Zadražilová. V České televizi pak dodala, že byl posilněn slivovicí.

huhu 24.5.2007 9:53

Re: huhu,

1.vy se opravdu za Špidlu nestydíte ? já ano, je to totiž nejen autista, ale i bezcharakterní vyžírka a prostě blbeček, u kterého je mi s podivem, jak se mohl do vedení státu dostat a je to spíše svědectví o jeho voličích.2. Kott nehlasoval s ODS ne z ideologických důvodů, ale z "alkoholických", ostatně po výhazovu z ODS by hlasoval s každým a byl odměněn rathem udělením trafiky ve VZP

3. co je na Kubiceho zprávě za svinstvo ? - vyšetřování biolihu pokračuje a je avizována zpráva, dtto vražda Mrázka atd. - vy si myslíte, že zločin do státní správy za čssd neprorostl ? - viděl jste v TV Doležela či Péťu nebo Klimkovičovou - doufejme, že to dostane nějaký vyšetřovatel, který nebude slepý a hluchý a po propuštění z policie nenastoupí k Pitrovi či Starkovi nebo rovnou k Péťovi do jeho Bona....

aljav 24.5.2007 9:56

Re: huhu,

 to s tím špidlou si nepamatuji, možná máte pravdu, a pokud ano tak to bylo hloupé a ubohé. Ale s Kottem jste se netrefil. Proti ODS hlasoval až po jeho vyloučení z ODS pro chlast a náboru do ČSSD. To nemůžete popřít.

Kotěnočkin-Rusakov 24.5.2007 10:14

Re: huhu,

Jestli jste dosud nevěděl, že jste typický příznivec ČSSD, tak teď už to víte. Pozná se to snadno podle toho, jak vše otočíte naruby a jak se rudou snažíte přetřít na oranžovo.

aljav 24.5.2007 9:39

Re: Re: Re: Tak nevím -

 Špidly mě bylo líto, to byl naivní snílek/idealista, kterého smetla vlastní strana. Ale s tím Kottem jste trochu ulítl. Toho opravdu vyhodili pro opilost. Jeden z důsledků jeho totální opilosti bylo i to že už nevěděl ani jak hlasuje. Místo dvou tlačítek jich viděl osm !  To se pak blbě hlasuje ;-D

A jak rychle ho s otevřenou náručí přijala ČSSD, tam nepadlo ani slovo o vázaném mandátu, zradě, a tak. A to samé Rath, proč o něm Paroubek nemluví jako o zrádci, bláznu a netiskne mu parte ??? ;-P

Karel H. 24.5.2007 9:47

Re: Re: Re: Re: Tak nevím -

No tak Kotta přijala US a stejně tak do ODS přešel tuším Vrbík. A Ráth nebyl za ODS zvolen do PS a nepřešel po tom, co by byl za ODS zvolenej.

Já netvrdím, že socdem je bezchyb. Nebo Paroubek či Rath (já bych radši v čele viděl Sobotku). Já jen tvrdím, že co se týče takových těch sprostot a vylučování a tak podobně, tak jsou na tom ty strany minimálně rovnoceně.

aljav 24.5.2007 10:01

Re: Re: Re: Re: Re: Tak nevím -

 já také netvrdím že ODS je bez chyb. To bych byl blázen. A ani proti ČSSD jsem nic neměl, bral jsem ji jako normální demokratickou stranu, se kterou pouze nesouhlasím. Ale od nástupu Paroubk, Ratha, Jandáka a pod., mě tato strana opravdu vadí, jelikož již není demokratická, ale je ve stádiu před sloučením se zločinou KSČM.

 toto je prostě můj názor. Ale kvůli tomu že máte asi jiný, vás do blázince nepošlu a ani vás nebudu urážet ;-)

hezký den