30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 24.5.2007 9:54

Re: Re: Re: Re: Tak nevím -

Špidla snílek a a idealista ? Nepřehánějte to, je to obyčejný bezcharakterní vyžírka....

aljav 24.5.2007 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Tak nevím -

 tak to je také, viz jeho uklizení a současné zahnízdění v  EP. Ale v porovnání s Grosem, Paroubkem to byl opravdu naivní snílek :-D

clay 24.5.2007 9:45

Re: Re: Re: Tak nevím -

To máte trochu pomatené.;-D Kotta nejdřív vyloučili kvůli nezvládanému chlastu. A ten teprve pak hlasoval proti ods. O zahlcování médií paroubkovskými slátaninami by vám mohli vyprávět šífredaktoři novin, kterým Paroubek ty cinty vnucuje.

Von 24.5.2007 9:51

Re: Re: Tak nevím -

Je to jednoduché - nechci psát O NIKOM z našich kvazipolitiků a myslím si prostě, že OPRAVDU VĚTŠINA z nich / a to není ani hloupé ani totalitní/ není hodna toho, nás VÉST!!Proto jsou podobné články dle mého názoru  kontraproduktivní. Toť vše!

Karel H. 24.5.2007 9:01

Nedávno

sem mluvil se dvěma voliči ODS. Já sem volič socdem. Oni před volbami (i teď) tvrdě útočili na Paroubka jakej je to hulvát a sprosťák. Já jim už tehdy tvrdil, že odéesáci s Topolánkem jsou úplně stejný, že jenom média prostě dělaj obraz Paroubka takový, jaký chtěj. Teď nedávno jsem jim navrhnul sázku, že oni sepíšou největší sprostoty a lži Paroubka a já sepíšu největší sprostoty a lži Topolánka. Dáme to nějakému neutrálnímu a objektivnímu člověku, ať posoudí, kdo těch dvou pánů je větší hulvát.

Oba sázku odmítli s tím, že bych asi vyhrál.

huhu 24.5.2007 9:06

Re: Nedávno

už to, že jste volič čssd o vás vypovídá dost. Já jako nevolič čss jsem s Paroubkem i Rathem v čele čssd spokojen a téhle partě přeji, aby si je na těch postech držela co nejdéle...aspoň je jasně poznat co jsou tito naši " socani" zač a spolehlivě odradí těch pár slušných lidí, kteří tuhle stranu naivně volili...

x2u 24.5.2007 9:14

Re: Re: Nedávno

Platí i obráceně. To, že nejste volič ČSSD o vás též vypovídá dost. Takhle umí ODS naprosto bez argumentů (věcných) napadat nesouvěrce. Kdo s tím začal? Pamatuji Langra, Nečase a spol. v opozici - mám v tom docela jasno

Karel H. 24.5.2007 9:20

Věříte,

že bych se byl vsadil o hodně moc, že si někdo jako vy neodpustí tu první větu ve vaší reakci?! :-D

Já, abych řekl pravdu, taky doufám, že ODS Topolánka nevymění, protože pokud jí povede do příštích voleb, tak fakt nevěřím, že by socdem nevyhrála. A že sem v takovýchto věcech spíš pesimista!

huhu 24.5.2007 9:31

Re: Věříte,

ano ODS i čssd vedou vítězové. Topol vždy vše vyhrál a Paroubek byl vždy druhý vítěz (tedy občas, většinou i třetí či čtvrtý vítěz) :-D

aljav 24.5.2007 9:21

Re: Nedávno

 nevěřím, že odmítli. To je blbost. Jedině že se jim nechtělo strávit hodiny sepisováním lží a urážek od vašeho duceho

Karel H. 24.5.2007 9:29

Re: Re: Nedávno

za ty peníze z případné výhry by jim to za to stálo ;-D To si buďte jitý :-D

aljav 24.5.2007 9:44

Re: Re: Re: Nedávno

 sorry, ale nemyslím si to. I kdby jste se vsadili o 50ti letého JAmesona. Ono projít všechny čánky(lži+urážky zplozené ducem), za poslední 2 roky, ve všech archívech ) noviny, TV, rozhlas, internet ), by zabralo dost času.

Starý J. 24.5.2007 9:50

Re: Re: Re: Nedávno

Nějak si pletete neslušnější slovo s podrazáckým charakterem. Přesně to ty dva odlišuje! A to je pro mě podstatné. Paroubek vůbec nemusí použít nesluné slovo, ale celé jeho chování a skutky jsou jen série lží, polopravd, podrazáckých úskoků a šejdířských machinací!

huhu 24.5.2007 9:00

vedení socanů Paroubkem a Rathem má logiku

dnešní socdem je stranou, která jen uplatňuje starou římskou technologii moci - velcí vyžírkové (patricijové dnes šibalové) korumpují malé vyžírky (lumpenproletariát dnes samotnými šibaly nazýváni hňupy) a společně vyžírají ty, kteří na ně dělají (dříve otroci dnes převážně střední třída). Doby kdy socdem podporovali filosofové či avantgardní umělci jsou dávno pryč, být v této straně či jí podporovat je třeba jen vada charakteru nebo v lepším případě hloupost....Paroubek a Rath znají své voliče, proto mají úspěch.....

jerry 24.5.2007 9:34

Neměl byste být spokojen

Každé straně svědčí solidní konkurence a pokud bude proti ODS stát ČSSD dnešních kvalit, povede to k další degeneraci ODS. Vždyť už dnes si někteří politici ODS dovulují tolik, co jejich socdem předchůdci-arogantní opilec Šejch a pak také se Topolánek nakonec ochotně chytil Paroubkova nápadu s podplacením přeběhlíků a vládne s pomocí dvou nejtypičtějších představitelů současné ĆSSD -tj. převlečeného bolševika a beznázorového prospěcháře.Myslím, že degenerovaná ČSSD způsobí degeneraci ODS. Vždyť vidíte nějaký rozdíl mezi Haškem a Tluchořem? Oba jsou naprosto stejní beznázoroví kariéristé, opakující slovo od slova názory svého pana předsedy.;-(

DS 24.5.2007 8:53

Pravda

Článek je pravdivý,ale bohužel je u nás dost primitivů a různých ubožáků kteří rádi těm jeho populistickým kecům naslouchají a vyhovuje jim podněcování nenávisti k úspěšným apracovitým lidem.Na základě této rétoriky vyhráli volby komunisté v r.1945.Tenkrát lidé neměli zkušenost 40let vlády komunistů a jejich teroru.Dnes je nepochopitelné že by někdo chtěl vrátit se pod kuratelu těch zločinců.Překvapuje mně kolik lidí zapomnělo.Plno těch primitivů doufá,že zase oberou ty úspěšné a budou se mít dobře bez vlastního přičinění.

aljav 24.5.2007 9:25

Re: Pravda

 R^ 

jerry 24.5.2007 8:35

Historický paradox

Nevím, jestli jinak sečtělý Paroubek věděl tohle. Do míst, kde dnes stojí Kramářova vila a kde si pan expremiér zřejmě listoval v Machiavellim chodil na procházku ve 30 -tých letech jistý zlomený a nešťasný stařec. Tehdy byl již jen stínem toho fešáka, svůdce žen , bravurního jezdce a dobrodruha předrevoluční Francie. Francouzský král Karel X. se octl v ponižujícím rakouském exilu proto, že byl opakem Paroubka i Machiavelliho. Když se tento celoživotní odpůrce revoluce stal v roce 1824 králem, vzbudilo to ve Francii obavy. Zpočátku se ale situace uklidnila - do země se vraceli emigranti, vzdělaný král se u dvora obklopil umělci, často mladými a moderního smýšlení. Jenže jeho myšlení zůstalo stejné. V roce 1830 se pokusil vrátit Francii do předrevolučních dob. A vůbec ne násilím, myslel si, že jej lidé pochopí. Nepochopili.Zklamaný odešel ze země, azyl dostal od Metternicha, se kterým se vůbec neměli rádi. Král, který trávil spokojený život v rozhovorech s mladými umělci/V.Hugo aj./ a připravoval svého milovaného vnuka Jindřicha jako svého nástupce , se stal nevítaným hostem v Praze.Bez ohledu na jeho překonané představy o vládě dokázal to, co dnešní politici nedokážou.Pro to, co považoval za správné, riskoval celou svou kariéru. A prohrál. Ale čestně. Paroubek také prohraje. Ale po svém pádu už žádné zastánce nenajde.To Victor Hugo ve svém exilu na Normanských ostrovech za účast v povstání proti Napoleonovi III. často vzpomínal na své rozhovory s bývalým králem. Na Paroubka si nevzpomene nikdo.

čtenář zdrojů 24.5.2007 8:43

Jerry

Paroubek už prohrál (aspoň se to tady na Psu denně tvrdí). A přesto se tady na Paroubka vzpomíná každý den v nějakém článku od modrého komsomolce. Dnes paradoxne je tady u tohoto článku rozsáhlejší diskuze, než u článku od samotného Vůdce modrých Topolánka (viz článek "Pomozme dětem"). Takže se zdá, že to s tím ďáblem Paroubkem tak hrozné nebude, zatímco andělský Topolánek přestává být zajímavý i pro samotné modré čtenáře Psa.

jerry 24.5.2007 9:39

Myslel jsem to tak

Paroubek nyní je hodně vidět a slyšet, proto se o něm mluví.Až v politice skončí, bude zapomenut. Nebude totiž vzpomínat na co.

Starý J. 24.5.2007 9:44

Re: Jerry

On zde někdo někdy mluvil o "andělském Topolánkovi"? Právě v tom je zásadní rozdíl mezi příznivci Paroubka a Topolánka! Topolánka nikdo neglorifikuje, je to jen politik, který byl do funkce řádně zvolen a jeho voliči očekávají, že se pokusí jejich přání realizovat. Topolánek nikdy nebyl (na rozdíl od Paroubka) svými příznivci zbožštěn! U inteligentnější populace nemá stádnost místo!

čtenář zdrojů 24.5.2007 9:58

pane Starý

dejte mi sem prosím nějaký odkaz na článek, nebo na komentář, kde by byl Paroubek zbožštěn. Děkuji.

aljav 24.5.2007 10:06

Re: pane Starý

 on sám o sobě řekl, že se cítí pověřen vyšší mocí .... !

čtenář zdrojů 24.5.2007 10:50

Re: Re: pane Starý

pan Starý píše o jeho příznivcích. Takže čekám na odkaz na článek nejakého jeho příznivce a nikoli na Paroubkovo sebeoslavování.

pp 24.5.2007 10:10

Re: pane Starý

To je přece jeho vlastní snaha. Stále vykřikovat "já jsem to nejlepší, co můžete mít". Kdo si vydal paměti a projevy a pro jistotu je všem rozdává zadarmo? Nedivil bych se, kdyby se mu povedlo zavést povinnou četbu knihy o sobě a možná i zkoušet alespoň členy strany z její znalosti.

Saša 24.5.2007 8:31

Paroubka nezajímají názory vysokoškolských učitelů

a jiných intelektuálů. On vsadil na ty, kdo se nacházejí na opačné strany gaussovy křivky rozložení inteligence.

Primitivům a hlupákům jeho chování vyhovuje, je jim srozumitelné a líbí se jim a rozpory, kontradikce, obraty a lži jeho proslovů nedovedou nejen udržet v paměti, ale ani odhalit. A volí ho.

franta 24.5.2007 9:03

Re: Paroubka nezajímají názory vysokoškolských učitelů

Těmi vysokoškolskými učiteli máte na mysli klimatology ?

Starý J. 24.5.2007 9:38

Re: Re: Paroubka nezajímají názory vysokoškolských učitelů

Všichni vysokoškolští učitelé jsou klimatology?

čtenář zdrojů 24.5.2007 8:14

už je to nuda

už je to nuda, jak se tady každý den objevuje nějaký "autor" posedlý nenávistí k Paroubkovi. Vláda připravuje reformu, "pláče" nad tím, že její reforma je v mediích málo propagovaná, ale tady na Psu jsou denně čtenáři masírovaní nějakým Paroubkem, řadovým poslancem sněmovny.

Z toho plyne, že Paroubek asi nebude taková nula, jak se tady snaží modrá smečka a její autoři dokazovat. Proto mají pravičáci o Paroubkovi každý den na Psu povinnou politickou přednášku. Nakonec je to potřebné - voličské preference jsou už zase vyrovnané a tak je potřeba modrý lid udržovat v bdělosti.

tony 24.5.2007 8:57

Re: už je to nuda

Paroubek možná nula není, ale buran ano, preference nepreference..