23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanův udavač

Miloše Zemana nemají nikde rádi a nikde ho nechtějí. Nemají ho rádi v Karlových Varech, kde se s ním někteří zastupitelé odmítají setkat, protože by se za něj "styděli jako za Husáka, Jakeše a Bilaka".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Aspirin 1.2.2014 19:57

Re: opravuji Vás pane lyčko

To co píšete vypadá logicky... Ale neříkejte mi, že levicový volič by kvůli slevě zapřel svojí levicovost... tomu zkrátka nevěřím, levicový volič je čestný a spravedlivý a kvůli slevě by se určitě neoznačil za ten pravicový zlodějský póvl. :-))

L. Novák 1.2.2014 23:55

Re: opravuji Vás pane lyčko

Třeba by se kvůli slevě přihlásil k pravici... Na půl hodiny... :-)

J. Jílek 1.2.2014 22:19

Re: opravuji Vás pane lyčko

přitom takový "pravičák" Molotok Osrpenič je levičák jak poleno... :-)

Autor: M. Ilsner Žvaníte nesmysly, že zvyšující se vl. výdaje zvyšují HDP. V roce 2009 a i v jiných letech tomu bylo právě naopak. Tak si necintejte pentli, kdy naposled byl HDP mínusový ? No ?? Nepamatuji ...

Autor: M. Prokop A nezvyšují? Takovou blbost snad .......no asi můžete, mea culpa, že jsem vás měl jen za hloupého agitátora.

Autor: M. Prokop: Čili neúsporná opatření (na dluh) HDP zvyšují. Zkuste to vysvětlit Ijáčkovi Mariánkovi, to já nezvládnu.

J. Jílek 1.2.2014 22:33

Re: opravuji Vás pane lyčko

nikoliv pro jakoukoliv skupinu obyvatelstva...ne třeba pro árijce, ne třeba jen pro Židy (jen abych naznačil obecné schéma)

já třeba odmítl ubytovat jisté novináře, ač mi mé právní vědomí radí, že to zavání. Omluvil jsem si to tak, že pronajímám vlastní byty a nemusím si do bytu pustit každého

L. Novák 1.2.2014 15:07

Re: žurnalistická žumpo Brezino

Šejno, Brezina Zemana žaloval za sprostou lež, a zbabělec Zeman, který s odstupem let nakonec soud prohrál (byl usvědčen a označen...) se vymlouval jako dement, který neví, co říká na veřejnosti, že tu lež měl "z doslechu".... Při jeho alkoholizmu se dnes už ani není čemu divit. Přesto si ho hlupáci zvolili za prezidenta. :-D

M. Šejna 1.2.2014 19:49

Nováku

v tom případě, pokud použiju váš pohled na věc,  je trestní oznámení na majitele penzionu v pořádku. Sleva pro pravicové voliče je totiž sprostá lež, protože ji nelze normálním způsobem poskytnout, ani si ji pravičák nemůže vynucovat. Pravicový volič se totiž nedá poznat, nemá se jak prokázat a nemá doklad otom, že je pravičák. ... leda z "doslechu". Přesto si hlupáci typu Nováka 475 myslej, že tu slevu v penzionu dostanou.

L. Novák 1.2.2014 23:53

Re: Nováku

Hloupý Šejno, když vám TV reklamní šot bude tvrdit, že "devět z deseti očních lékařů doporučuje písmenkové těstoviny Vitana", poběžíte do obchodu koupit pět kilo, a když je pozřete - a ono nic - tak poběžíte na nejbližší služebnu Policie ČR podat trestní oznámení, že reklama je "sprostá lež", protože se vám po konzumaci písmenkových těstovin nezlepšil zrak? Vy nejspíš jo, jste s Tarasemzátarasem stejná krevní skupina a nejspíš volíte stejnou partaj, nebo střídavě obě. :-D

Mě by samozřejmě nikdy nenapadlo chtít ze zmíněného důvodu slevu, ale zasmál bych se nad vtipným reklamním textem. Blb jako vy nebo Kodet poběží sepsat trestní oznámení... Oba jste stejní komunisti, stejně hloupí s mozkovou nedomykavostí... :-P

V. Václav 1.2.2014 10:01

Pane Brezino

PAne Brezino, nejsem přímo obdivovatel Miloše Zemana, ale když jsem četl váš příspěvek, tak si živě představuji špinavou krysu, která se bázlivě schovávala v kanále před bolševikem, který by za takový článek autora zmlátil a zavřel. Vy jste byl v tom kanále, když se odehrávala přímá volba prezidenta? Když ho, jak píšete, všichni nenávidí, tak kde získal tolik hlasů? VAdí mi v mnohém, jak se chová, ale četl jsem několik jeho knížek, které jsou velmi chytré, to asi vy jste nečetl, že?  A přestože mám mnohé výhrady, když bych postavil vedle sebe Klause a Zemana, tak  je Zeman o mnoho set procent sympatičtější, než nadutý samolibý člověk, který s jeho kumpány zavedli zem do žumpy, ve které se momentálně nacházíme.

Navíc nejste sám, kdo umí pouze kritizovat,ale když by měl něco udělat a zodpovídat sám za sebe, tak zase zaleze do toho kanálu. To se pak jakákoli politika těžko dělá, ať je levá, nebo pravá.

P. Ficek 1.2.2014 11:20

Re: Pane Brezino

Stačí si přečíst příspěvky vyskytující se na Neviditelném Psu. Většina z nich je plácání se navzájem po ramenou obyvatel pražských kavárniček, názorově žijících na jaře roku 1990. Podle nich je vše v tomto státě skvělé, ještě si ani nestihli všimnout, že je stát rozkradenej a má skoro 2000 miliard dluhů. Ve volbách se jasně ukazuje, že pražáci jsou úplně mimo realitu. Jejich milovaná pravice však v minulých volbách získala 17%, a v dalších již postoupí mezi mimoparlamentní strany. V parlamentní demokracii holt bude muset 12% pražáků poslouchat 88% voličů z celé země.

J. Šimek 1.2.2014 11:40

Re: Pane Brezino

Kde se tady berou takovéhle bolševické úlety ? :o) :o) :o)

Jen připomenu, že ještě před pár lety 15 mil. občanů muselo posloucht pár lidí z ÚV KSČ a rozhodně to nebylo terno. Pavel Ficek ale po podobném modelu zjevně prahne.

J. Boleslav 1.2.2014 11:54

Re: Pane Brezino

Přesné.

J. Charvát 1.2.2014 12:10

Re: Pane Brezino

Vaše argumentace je trochu mimo mísu. Pana Ing. Zemana nevolil lid ve spisovatelské anketě, ale jako presidenta. To je trochu jiná pracovní náplň. Koneckonců, údajně knihy A. Zápotockého jsou údajně taky docela čtivé (nečetl jsem je sám), ale to z něj nedělá zrovna pozitivního hrdinu v roli čs. presidenta. No a ke srovnání s prof. Klausem - víte, sympatie (vč. lásky) jsou velice individuální záležitostí. Já třeba, kdybych si přečetl jen Vaši charakteristiku "nadutý samolibý člověk", domníval bych se, že píšete právě o současném presidentovi. Každý halt máme trochu jinou citlivost a preference. Čímž nechci říci, že bych toho předchozího presidenta považoval za člověka skromného a příjemného, jen jeho způsob sebepresentace mi přišel mnohem přijatelnější, než u jeho nástupce. Nicméně, je to vše tak subjektivní, že nemá smysl se o tom přít.

P. Kolář 1.2.2014 8:53

paní Sohorová

Ve dvě v noci myslet na Klause.Nebudíte se taky ráno se stejnou myšlenkou?Ten Klaus Vás asi přivede do hrobu.

E. Heusinger 1.2.2014 8:16

Brezina - udavač?

Po kratším pátrání jsem teď zjistil, že autorem udání je Ing. Miroslav Kodet z Doubravy u Lipové

P. Boublíková 1.2.2014 4:55

Muhehe

Ing. Miroslav Kodet není nikdo jiný, než letitým čtenářům Neviditelného psa dobře známý Taraszátaras.

Tak vidíte, že aspoň někdo má Zemana rád.

L. Novák 1.2.2014 5:28

Re: Muhehe

Ano, taky jsem si při přečtení jména vzpomněl. :-D Starý bolševik "Taraszátaras" je slavný! :-)

P. Boublíková 1.2.2014 5:46

Re: Muhehe

Jak ho znám, udělal to všechno proto, že v "Modřínu" nemá nárok na slevu :-)

Tu hérostratovskou slávu mu ze srdce přeju :-)

L. Novák 1.2.2014 5:59

Re: Muhehe

:-)

K. Křivan 1.2.2014 7:55

Re: Muhehe

Píše do Blicích Listů. Co k tomu dodat ? Nic.

J. Kombercová 1.2.2014 9:17

Re: Muhehe

Ahá... takže stále stejný, stále stejný... :))

J. Slanina 1.2.2014 9:35

Re:jó, taraszasralse zas, to je kousek.

Jedna jeho perla:

Autor: Taraszátaras Datum: 17.8.2006 14:01

Daně se za vlád ČSSD snížily o desítky procent, jsou hluboko pod průměrem EU, jenže ta bradavice se holt nedá odpustit.

J. Boleslav 1.2.2014 11:53

Re: Re:jó, taraszasralse zas, to je kousek.

To by leccos vysvětlovalo. Vůl jak anděl. :-)

P. Khail 1.2.2014 4:45

Jen

tak mimochodem, právě tento článek je ukázkovým příkladem udavačství, pane autore.

K. Křivan 1.2.2014 7:57

Re: Jen

Blbost !

P. Khail 1.2.2014 8:34

Re: Jen

Nahlédnutím do výkladového slovníku snadno zjistíte, že nemáte pravdu.

P. Lenc 1.2.2014 8:57

Re: Jen

Od kdy je udavačstvím zveřejnění jména člověka, který podal trestní oznámení?Máte zajímavé právní znalosti pane Khaile.Právě podobnou "interpretací"práva, jakou vyznáváte vy a vám podobní vyznávali komunisté.Pokud autor nazval soudruha Kodeta udavačem, pouze vystihl morální aspekt celého případu.Nic víc, nic míň.

P. Khail 1.2.2014 11:53

Re: Jen

Zkuste slovník, pane Lenci. Já nic neinterpretuji, nejsem soudce ani právník jako vy. P. Brezina napsal o p. Kodetovi jako o udavači, protože prý podal trestní oznámení. Třeba mi to dokážete jako právník vysvětlit. Já v tom, ó moudrý znalče, logiku nevidím.

L. Novák 1.2.2014 14:59

Re: Jen

Samozřejmě, že je to sprostý udavač, protože myslícímu člověku ke jasné, že psanou cedulkou zjevně obsahující text s nadsázkou nelze ve svobodné společnosti nikdo nemůže spáchat trestný čin. A Kodet - Taraszátaras by trestal rád. Inu, starý bolševik už se nepoučí a nic nového nepochopí.

P. Zeman 1.2.2014 8:45

Re: Jen

Koho komu udal? :-O

P. Khail 1.2.2014 11:54

Re: Jen

Zkuste logiku.