24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanův udavač

Miloše Zemana nemají nikde rádi a nikde ho nechtějí. Nemají ho rádi v Karlových Varech, kde se s ním někteří zastupitelé odmítají setkat, protože by se za něj "styděli jako za Husáka, Jakeše a Bilaka".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jílek 2.2.2014 9:34

Re: Šašku Březino,

Autor: M. Prokop Datum: 01.03.2013 21: 54.....zatím se mírním a držím se spíše ad rem, možno-li...

I. Dekyský 2.2.2014 10:18

Re: Šašku Březino,

Od obdivovatele salonního socialisty, antidemokrata s fašizujícími sklony Havla to tedy sedí. Trochu sebereflexe Vy nesoudný pravdoláskařský chudáku. Základní problém je ovšem v tom, že nikdo, tedy ani žádný živnostník nemá právo na základě svého přesvědčení odmítnout zákazníka/hosta. Nebo snad ano? Ve službách (servis, ne šmelina) pracuji přes třicet let, bolševiky, tedy v podstatě socany všech barev a havloidní šmejdy bytostně nesnáším, přesto by mě v životě nenapadlo odepřít někomu proto, že je socan nebo havloid, službu. Takové odmítnutí by naopak mělo být důvodem k zrušení živnosti.

P. Boublíková 2.2.2014 6:00

Re: Šašku Březino,

Pane Miloto, klid. Zjišťovat si může každý co chce, v tom nemůžete nikomu bránit. Otázka je, co se smí a nesmí zveřejňovat.

Paní Pallová ví, kdo na ni podal trestní oznámení, ale nesmí to zveřejnit. Nevím, zda to znamená, že nesmí jméno nikomu prozradit. Také nevím, jestli takto prozrazené jméno smí nebo nesmí zveřejnit třetí osoba. Ale je dost pravděpodobné, že pan Brezina se všechny údaje dozvěděl od paní Pallové.

No a tím pádem Taras podá ještě jedno trestní oznámení na paní Pallovou a spravedlnosti bude učiněno zadost :-))))

Č. Milota 2.2.2014 7:49

Re: Šašku Březino,

Paní Boublíková, klid. Děkuji za školení. Pokud to považujete za nejdůležitější, co je podstatné na svinském pamfletu pana Breziny a na mém výkřiku výše, budíš. Máte zřejmě problém, asi kachní nebo husí žaludek. :o)

Má babička tento trávicí problém řešila u jmenovaných ptáků prostě. Nacpala do nich tehdy platné mosazné mince. Zkuste přehltnout padesátikorunu. :-))))

P. Boublíková 2.2.2014 9:48

Re: Šašku Březino,

Já jsem klidná - nemáte zač, protože ač jste tu nakladl spoustu rozčilených otázek, na některé z nich vám stejně nedokážu odpovědět :-)

Jestli nestojíte o "školení", tak se příště neptejte :-)

Z. Bureš 2.2.2014 7:49

Re: Šašku Březino,

Milota - ty musíš hulit dobrej matroš !!!

Č. Milota 2.2.2014 7:55

Re: Šašku Březino,

Pane Bureši, netykejte mi. Naučte se oslovení a skloňování, milé hovádko. Přesto vítejte. Na Novinkách Vás zase vyhodili ?

Z. Bureš 2.2.2014 8:22

Re: Šašku Březino,

Já lidem s komunistickým myšlením a jednáním zásadně tykám - protože tykání je jim vlastní z uličního výboru KSČ(M)...a jen tykání rozumí !!!

P.S.: A v oslovení.....se Hovádko píše s velkým písmenem - Ty češtine !!!

J. Jílek 2.2.2014 9:33

Re: Šašku Březino,

netykat, hovado Dzp

Z. Bureš 2.2.2014 11:31

Re: Šašku Březino,

Á - koukám, že Rudá chátra má zde sejšn ......to abych rychle zmizel, než začnou věšet !!!

Č. Milota 2.2.2014 13:51

Re: Šašku Březino,

Omlouvám se za své nedostatky, Vy Hovado. Žil jsem několik desítek let v zahraničí (od r.1973), připouštím nezvládnutí změn dodaných do Pravidel českého pravopisu. V kterém uličním výboru a v které škarpě se učíte tykat je skutečně Váš problém.

P. Manda 1.2.2014 20:24

je to bloger

rudej úlpně všude má blog na idnes.

Č. Milota 1.2.2014 20:59

Re: je to bloger

Každý je nějaký a co Vy ? "blbej úlpně všude bez blogu" ?

P. Papež 1.2.2014 22:45

Re: je to bloger

Už jste fakt na prášky, samozřejmě jestli už nejste zhulený marjánkou.

Č. Milota 1.2.2014 23:03

Re: je to bloger

Není to něco s třískou a břevnem v oku ? Ostatní sviňárny zde nevidíte ? Je mi Vás líto.

Chcete uhlí ? Nechcete ? Tak si vyližte Papeže! Vjooó Karle!

Š. Hašek 1.2.2014 18:11

Pokud by pan Kodet,

bránil slabšího, věnoval se zabránění "fakt" trestnému činu, potom bych mu rád věnoval pozornost jako občanovi, který něco vykonal pro obecné blaho.

Pokud někdo běží na policii s "případem", který je naprosto nicotný (jen zajímavý), je holt tak nějak jednoduchý až hanba. Tesconovák. A neumí si představit, že ve chvíli, kdy policie řeší "urážku majestátu" se na něj chystá lump s tyčí. A polici přijede "později", neb má těžkou rachotu v kanclu.

M. Prokop 1.2.2014 18:08

Miroslav Kodet,

objevovavší se pod nickem Taraszataras i zde nebo na Konfronaci, je prachobyčejná rudá swině udavačská (on udává neustále a kdekoho).

Že se ho zastává Šejna je symptomatické.

M. Šejna 1.2.2014 19:30

Prokope

kdepak se Kodeta zastávám?

Vy už ani neumíte chápat psaný text.

M. Prokop 1.2.2014 21:09

Re: Prokope

Kousek níže.

J. Jílek 1.2.2014 22:12

Re: Prokope

aha, kdo nejde z Brezinou... :-))) vy jste jen Molotok

Č. Milota 1.2.2014 20:48

Re: Miroslav Kodet,

Molotok Osrpenič Prokopov se opět předvádí. Možná by ho měl někdo upozornit, že je hňup.

L. Novák 1.2.2014 23:32

Re: Miroslav Kodet,

Takhle myslí komouš tělem i duší... :-D

Č. Milota 2.2.2014 1:44

Re: Miroslav Kodet,

Neumím posoudit, asi to víte na 100%. Mám ovšem dilema, zda jste při převratu ještě tahal kačera nebo jste už tak starý sklerotik, že si nemůžete vzpomenout kde jste zahrabal rudou knížku KSČ.

M. Kosejk 1.2.2014 11:39

:)))

Čert vem toho udavače. Trestní podání může podat každý úchyl na každou blbost.

Spíš by mne zajímalo, proč to už dávno státní zástupce neutnul, jak by myslící člověk očekával.  

Tak neřešte udavače, ani "těžce pošramocenou pověst prezidenta", ale řeštěë naše pitomé trestní orgány.

p.s. Jak máme říkat novinářům, kteří musí těžce pošramocenou autoritu novinářského stavu vylepšovat výhradně broušením ostrovtipu na adresu Zemana, když ignorují problém Babiš?

J. Boleslav 1.2.2014 11:50

Re: :)))

Naše OČTŘ jsou skutečně otřesné. Zahajovat s velkým humbukem různé kauzy jim ještě jde, ale jejich dovádění do konce mnohem hůř. Takový Dráth s Janouškem by mohli vyprávět. Proti Babišovi těžko mohou media brojit, když už jich většinu důležitých koupil.

M. Kosejk 1.2.2014 12:26

Re: :)))

A tím se oblukem vracíme k Jiříkovi Pospíšilovi. Kdopak to byl tím nejdéle sloužícím ministrem spravedlnosti?  Za koho si státní zástupci začali dělat úplně, co chtějí - bez ohledu na zákon a spravedlnost? Kdo vytvářel se Zemanem a Bradáčovou nový zákon o SZ, který měl těmhle blbým prokurátorům předat moc nad republikou? Kdo neudělal vůbec nic s tak přeplněným vězeňstvím, že Klaus musel toto řešit amnestií? Jiřík Pospíšil to byl. :))

L. Novák 1.2.2014 14:54

Re: :)))

Klaus nic nemusel. ;-)

J. Svoboda 1.2.2014 18:02

Re: :)))

Pane Kosejku, omlouvám se za svůj názor, ale podlemne jste obyčejný sporstý demagog. Vůbec se Vám nezdá, že dávno před Pospíšilem si státní zástupci dovolovali daleko víc? Nahlíženo z Vašeho úhlu pohledu to bylo v pořádku, protože Vám osobně to konvenovalo.

Odpovězte prosím na otázku, zda se Vám tedy líbilo Kalouskovsko-Rampulovské přehazování MUS jako horkého bramboru.  Vždyť nebýt Vámi proklínaného státního zastupitelství, přikrádal by si Nečas dodnes. Vám to může připadat jako moje závist, mně to připadá jako obrovské svinstvo.

Na cestě k Vámi nenáviděnému Pospíšilovi jste zase poněkud vykolejil. V případě Modřínu není vina na státních zástupcích, kteří se konečně začali přibližovat ke správné pozici. Vina je na zákonodárcích a to asi i Vašich, kteří dopustili příslušný zákon o službách v takovém stavu, v jakém je a na pisálkovi, který se tak mohl zviditelnit. Jistě dobře vite, že kde není žalobce, není soudce. Kdyby ten pisálek nepodal trestní oznámení, patrně by státní zástupce nedělal nic.

Amnestie - Klausovým záměrem určitě nebylo udělat něco s vězeňstvím. Jeho cílem bylo pomoci zlodějům - abolice - a to, že možná nepatrně pomohl vězeňství, byl jen doprovodný vedlejší jev. Obyčejní trestaní byli v amnestii jen proto, aby se tam abolice (čl. 2) necítila jako nahý v trní.

M. Kosejk 1.2.2014 20:22

Re: :)))

Nesouhlasím s vůbec ničím, co tvrdíte.

A pokud jde o pana Rampulu, tak kdo ho tam asi instaloval? JUDr. Jiří Pospíšil! A pak se ho zase zbavoval. Vůbec ničemu nerozumíte a jen tlacháte.

J. Svoboda 1.2.2014 20:41

Re: :)))

Zato Vy pane Kosejku rozhodně nevíte, co je tlachání a jistě rozumíte i houpacímu kni.