23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanův udavač

Miloše Zemana nemají nikde rádi a nikde ho nechtějí. Nemají ho rádi v Karlových Varech, kde se s ním někteří zastupitelé odmítají setkat, protože by se za něj "styděli jako za Husáka, Jakeše a Bilaka".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jílek 2.2.2014 23:55

Legrace je, jak vás excitují odborář Brezina a komanč Kodet

pitomci jsou oba, tak proč se tím zabývat:

Autor: J. Jílek Datum: 1.2.2014 23:28 trestní podání není udání a podávat ho za doufejme že ještě stále svéprávného prezidenta je infantilní...

J. Jílek 2.2.2014 23:52

to je vtipné... :-)

30. 7. 2013 - Hlavním důvodem vzniku odborů je podle předsedy výboru odborové organizace Burda Media 2000 Ivana Březiny ... 3. 4. 2009 - Založení odborů bylo reakcí na změnu vlastnických poměrů, přiblížil LN ... odborové organizace, redaktor měsíčníku Maxim Ivan Brezina.

J. Jílek 2.2.2014 23:49

Re: nejen žalobník, ale i odborový předák

vida, ani to tak dlouho netrvalo...Po odchodu šéfa Maximu vznikly v Burdě odbory, vede je Ivan Brezina

J. Jílek 2.2.2014 23:46

Re: nejen žalobník, ale i odborový předák

to nezní jako jasné NE...

J. Jílek 2.2.2014 23:44

Re: Ten člověk co psal článek

pěkné, když zrovna Molotok Osrpenič Ikonkov mluví o černobílém vidění...

J. Jílek 2.2.2014 23:41

Re: Legrace je,

Autor: M. Prokop Datum: 01.03.2013 21: 54.....zatím se mírním a držím se spíše ad rem, možno-li......

J. Jílek 2.2.2014 23:38

Re: Kdyby to neudělal ing Kodet

Autor: M. Prokop Datum: 01.03.2013 21: 54.....zatím se mírním a držím se spíše ad rem, možno-li....

J. Slanina 2.2.2014 23:24

Re: Kdyby to neudělal ing Kodet

Tak to je po prvé, co ti, ty bolševickej ksindle, něco věřím.

Č. Milota 2.2.2014 22:59

Re: Kdyby to neudělal ing Kodet

Asi máte pravdu, "vule bez kroužku". :-)

Č. Milota 2.2.2014 22:41

Re: Legrace je,

Asi máte pravdu, "vule bez kroužku". :-)

J. Jurax 2.2.2014 22:27

Tak nevím

když hospodský odmítne obsloužit tlupu cikánů, s nimiž má špatné zkušenosti, je popotahován. No a když hospodský odmítne obsloužit prezidenta, s nímž má špatné zkušenosti, je popotahován taky.

M. Prokop 2.2.2014 21:08

Re: Ten člověk co psal článek

Normální průběh, černobílé vidění.

M. Prokop 2.2.2014 21:06

Re: Kdyby to neudělal ing Kodet

Tak tak, nějaký ten komouš se vždy najde.

To je místní tradice.

H. Grúbr 2.2.2014 20:58

Kdyby to neudělal ing Kodet

udělal bych to já, diskriminace se musí potírat.

V. Váňa 2.2.2014 20:51

Článek se mi zdá trochu tendenční

Domnívám se, že kdyby autor chtěl, mohl nám sdělit, že v Modřínu měli Zemana pohostit na objednávku obce, nikoli Zemanova týmu. Obávám se, že Zemanovi je u zad, jestli jej nějaký vlastník restauračního a ubytovacího zařízení má rád.

Jenže teď se nosí do MZ kopnout kvůli naprosto všemu, tak proč se nevézt s proudem, že?

Pan Brezina vypátral autora trestního oznámení. Je téměř zřejmé, že nejde o nikoho ze Zemanova hradního týmu. To ale nevadí, vinen je zase jen MZ. Ostatně trestní řízení ještě nezačalo, PČR šetří, zda se vůbec trestný čin stal, ale ani to nevadí. MZ je obluda, která nechává zavírat své "politické" odpůrce, že?!

Zdravotní stav prezidenta je takový, jaký je.A byl takový i v době, kdy na svou funkci kandidoval. Asi by túru nezvládl, i nechal se vyvézt. V autorových očích je to až komunistický zločin. To vážně nemáte proti MZ důležitější výhrady?

A nakonec musím říci, že i v mých očích transaprenty, které pan Brezina cituje, vypovídají spíše o jejich autorech než o MZ. A pokud jde o zmíněné spory s rektory či vedením některých měst, MZ nikdy nebyl kýválek, na věci si vždycky dělal vlastní názor. Netvrdím, že vždy správný, ale vždycky vlastní.. Proč by vlastně měl prezident být se všemi za dobře?

L. Novák 2.2.2014 18:55

Re: Nádherný článek!!!!

Když vražda na tyranovi není zločinem, nemůže jím být ani zveřejnění jména komunistického udavače Kodeta alias Taraszátaras. :-P

J. Svoboda 2.2.2014 18:20

Re: :)))

Pane Boleslave, dal jste mi informaci, že jsem Vás na společenském žebříčku umístil výš, než ve skutečnosti jste. Omlouvám se za to. Je vidět, že si libujete tam, kde jste. To už Gottwaldové až Husákové tvrdili, že ten, kdo s nimi nesouhlasí je intelektuálně utlumený. Utlumený podle nich byl Janda i Zagorová. Já jsem se snažil svoje Vám sdělované názory opatřit argumenty. Jako od zlodějského patolízala jsem od Vás obdržel snůšku nadávek jako od puberťáka.

Já jsem nenapsal, že pan Kosejk je demagog. Napsal jsem, že je podle mého názoru demagog a to je něco jiného. Jen jsem projevil svůj názor. Jsem nepřítelem politické korektnosti. Navíc jsem to napsal přímo panu Kosejkovi. Vy jako srab dehonestujete pana Ištvana na dálku a bez jeho vědomí, protože s ním nesouhlasíte. Je to podlé. Já jsem doufal, že Vás svými argumenty obrátím na svou víru. Bohužel se to nepovedlo. Nevím, k čemu si myslíte, že tyto diskuse vůbec jsou. Nadávkami, když se dostanete do argumnetační tísně, mne jen utvrdíte, že mám pravdu. I to je však docela užitečné.

J. Svoboda 2.2.2014 17:36

Re: :)))

Ani v tomto s Vámi nesouhlasím a rozhodně se mi nelíbí dehonestace záměrným komolením Ištvanova jména. Vypadá to puberťácky. Já tomu říkám spíše, než puč, oprávněný zásah. Jak se podle Vás OČTŘ chovaly před tím, třeba za Lengera? Možná měl a mohl pan Ištvan předpokládat, že Kučerův (jak jde o vládu, musí justice stranou) duch stále Nejvyšším soudem bloudí, vybodnout se na to a jít stíhat nějakého zlodějíčka ze samoobsluhy. Určitě by se to špičkám ODS líbilo a jak bohužel vidím, i Vám. V této souvislosti je dobré a nanejvýš užitečné, odpovědět si na otázku, proč stíhání Janouška za dopravní nehodu trvá tak dlouho. Je to způsobeno tím, že je špatná legislativa, nebo tím, že je Janoušek spojen s ODS pupeční šňůrou a OČTŘ jsou ještě pořád manipulovány kmotry? Pokud existuje ještě nějaké jiné zdůvodnění, rád bych se ho od Vás dověděl. Díky.

M. Prokop 2.2.2014 16:41

Legrace je,

jak to různé exoty (namátkou Šejna, Rybílek, Milota) excituje. :-P

J. Svoboda 2.2.2014 16:30

Re: :)))

Pane Jílku, je vidět, že jste Klausův a Kosejkův fanda a já vám to přeju. Jen mne rosím nenuťte k témuž. Panu Kosejkovi jsem napsal dost konkrétních věcí, na které mi odpověděl, že nesouhlasí a že je to tlachání. Nevím tedy, co byste po mně oba chtěli. Pana Knížáka rozhodně pánům Klausovi ani Kosejkovi dělat nebudu.

J. Svoboda 2.2.2014 16:24

Re: :)))

Co tedy podle Vás Nečas dělal, když přihrával své mlence královské odměny ze státních peněz? Víte proč úřad vlády podal trestní oznámení na Randáka, které soud smetl ze stolu a proč paní Nečasová vypadala u soudu jako opařená? Co dělal, když se jí zastával a dělal ze sebe blba, doufaje, že snad to jako všechno vyvane a nebude přišpendlen ke zdi? Co mínil tím, že tady nebudou rozhodovat policejní plukovníci a podplukovníci? Byl opravdu pan Pospíšil tak špatný ministr, že ho Nečas musel vyhodit rychlostí blesku během 15 minut? Klaus při odvolání Bárty přemýšlel asi tři týdny. Pospíšila odvolal snad dřív, než se dověděl, o co jde. Proč asi? Proč Blažek přemýšlel tři týdny, jak odvrátit jmenování Bradáčové?

Svoje vyjádšení nepovažuji za drzost, ale jen za nazvání věcí provými jmény. Bez té hnusné politické korektnosti. Nenapsal jsem, že je to fakt, ale můj názor. Domnívám se, že ještě pořád mám právo říci svůj názor. Vymyká se totiž mému chápání, jak soudný a slušný člověk může mít páně Kosejkovy názory.

Býval jsem zastupitelem za ODS a jejím voličem. Odmítám však roli trouby, nebo nekritického fandy. Bohužel poslední její kongres mne vůbec nepřesvědčil, že by ODS stála o záchranu. Nemuseli pana Pospíšila zkrátla zvolit, když se jim nelíbí. Vhazovat však do urny papíry s nápisem "Nevolte Pospíšila" je hodno pubertálních uličníků a nikolv věrohodné pravicové strany. A označovat ho ve sdělvacích prostředcích jako ukřivděného sraba protože se se stranou rozloučil, je taktéž dětinské, byť to říká také pan profesor Fiala. Myslím, že straně by ublížil spíše tím, že by v ní zůstal. Zůstali tam jiní, kteří podle mého názoru mohou stranu jen ještě víc potopit, jako např. pánové Benda a Bendl. Pokud strana takovéto jednání považuje za rozumné, tak maucta hodiny!

J. Boleslav 2.2.2014 16:19

Re: :)))

Sám jste demagog, navíc zjevně poněkud intelektuálně utlumený.

J. Boleslav 2.2.2014 16:15

Re: Miloš Zeman je reprezentantem většiny českých voličů

Nepochybně.

J. Boleslav 2.2.2014 16:14

Re: Sejnovy nesmysly

Máte pravdu, bylo by to (nejen) v jeho případě o těch perlách a swiních. :-)

J. Boleslav 2.2.2014 16:12

Re: :)))

Výmluvy na špatnou legislativu jsou často pouze výmluvy. OČTŘ se v poslední době někdy chovají jako utržené z řetězu. Čítankovou ukázkou v tomto směru je Uštvánovsko-Šlachtovský puč.

Z. Sohorova 2.2.2014 15:46

Re: Miloš Zeman je reprezentantem většiny českých voličů

Lepe Kaja spac nez  hulvatsky ozrala Zeman

Ś. Svobodová 2.2.2014 14:10

Nádherný článek!!!!

Je až neuvěřitelné, jak autor dokázal ve svém myšlenkovém exodu zaměnit  oznamovatele za udavače, aby se obratem sám stal udavačem oznamovatele :-))))

Ś. Svobodová 2.2.2014 14:07

Myslíte Babišova fronta? :-)

Č. Milota 2.2.2014 13:51

Re: Šašku Březino,

Omlouvám se za své nedostatky, Vy Hovado. Žil jsem několik desítek let v zahraničí (od r.1973), připouštím nezvládnutí změn dodaných do Pravidel českého pravopisu. V kterém uličním výboru a v které škarpě se učíte tykat je skutečně Váš problém.

Č. Milota 2.2.2014 13:38

Re: co se to ..

Prosím netykat, Vy cype.