28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

POLITIKA: Zemanův udavač

Miloše Zemana nemají nikde rádi a nikde ho nechtějí. Nemají ho rádi v Karlových Varech, kde se s ním někteří zastupitelé odmítají setkat, protože by se za něj "styděli jako za Husáka, Jakeše a Bilaka".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 1.2.2014 21:09

Re: Prokope

Kousek níže.

M. Prokop 1.2.2014 21:08

Re: Šašku Březino,

Vy jste také komouš, jako rudá swině Taraszátaras?

Č. Milota 1.2.2014 20:59

Re: je to bloger

Každý je nějaký a co Vy ? "blbej úlpně všude bez blogu" ?

Č. Milota 1.2.2014 20:57

Re: Kodet,

Co se dá od Vás čekat ? Jste určitě pravicový kat-hrdina. Rád bych Vás poznal, Vaše fašistické výkřiky na Psu jsou četné. Už jsem několik takových existencí poznal. Vesměs to byli malí, na svůj věk sešlí, pižlíci pro boj ve vysoké trávě. Blekotali, že to oni ne, Psí Zdechlinu neznali. Pištěli něco o velkém omylu. :o)

Č. Milota 1.2.2014 20:48

Re: Miroslav Kodet,

Molotok Osrpenič Prokopov se opět předvádí. Možná by ho měl někdo upozornit, že je hňup.

Č. Milota 1.2.2014 20:42

Šašku Březino,

modré muňky, oblizovači číra, představte si hypotetickou situaci: "Majitelé hospodské psí boudy odmítají v rámci své podnikatelské činnosti, obsloužit prezidenta Klause nebo prezidenta Havla."

To by byl řev! To by bylo trestních oznámení pro údajné spáchání trestného činu! Nikdo by nehovořil pejorativně o udání.

Mohu mít tisíce výhrad k chování prezidenta Zemana. Je to však prezident. Hrdinové temných koutů a podlých diskusí, občané prezidenta zvolili v řádné volbě. Zlehčující úvahy, jací to byli voliči jsou směšné. Prostě jste to s breptou prohráli. Pan Kodet má právo, dle svého přesvědčení, podat trestní oznámení, zda má pravdu nebo ne, je věc druhá. Není proto udavač. Pokud někdo podá trestní oznámení třeba o krádeži, také budete zkoumat, jaké je nebo není politické orientace ?

Už dlouho jsem nečetl, tak neuvěřitelně sprostý článek. Kdo dal právo Březinovi zjišťovat a zveřejňovat údaje , bydliště a telefon ing.Kodeta ? Kdo mu údaje poskytl ? Pan redaktor nějakého ubohého "g" webu se posledními dvěma větičkami nevykroutí. Pevně doufám, že pan Kodet patřičně odpoví.

J. Svoboda 1.2.2014 20:41

Re: :)))

Zato Vy pane Kosejku rozhodně nevíte, co je tlachání a jistě rozumíte i houpacímu kni.

P. Manda 1.2.2014 20:24

je to bloger

rudej úlpně všude má blog na idnes.

M. Kosejk 1.2.2014 20:22

Re: :)))

Nesouhlasím s vůbec ničím, co tvrdíte.

A pokud jde o pana Rampulu, tak kdo ho tam asi instaloval? JUDr. Jiří Pospíšil! A pak se ho zase zbavoval. Vůbec ničemu nerozumíte a jen tlacháte.

J. Aspirin 1.2.2014 19:57

Re: opravuji Vás pane lyčko

To co píšete vypadá logicky... Ale neříkejte mi, že levicový volič by kvůli slevě zapřel svojí levicovost... tomu zkrátka nevěřím, levicový volič je čestný a spravedlivý a kvůli slevě by se určitě neoznačil za ten pravicový zlodějský póvl. :-))

M. Šejna 1.2.2014 19:49

Nováku

v tom případě, pokud použiju váš pohled na věc,  je trestní oznámení na majitele penzionu v pořádku. Sleva pro pravicové voliče je totiž sprostá lež, protože ji nelze normálním způsobem poskytnout, ani si ji pravičák nemůže vynucovat. Pravicový volič se totiž nedá poznat, nemá se jak prokázat a nemá doklad otom, že je pravičák. ... leda z "doslechu". Přesto si hlupáci typu Nováka 475 myslej, že tu slevu v penzionu dostanou.

M. Šejna 1.2.2014 19:40

opravuji Vás pane lyčko

oficiálně vyhlášená sleva pro jakoukoli skupinu obyvatel je zcela o.k. Dostávají ji důchodci, dostávají ji studenti, dostavají ji našinci narozdíl od cizinců, nebo ji dostávají děti. Všechny tyto skupiny obyvatelstva jsou poznatelné vizuálně, nebo se mohou prokázat dokladem o tom, že mají na slevu nárok. I ten modrooký blonďák je vizuálně definovatelný.

Opravte mě jestli se mýlím.

No a teď si představte, že majitel penzionu dá slevu pravicovému voliči. A to se pozná jak, pane Lyčko? Na to, že jste pravičák, jste dostal nějakou legitimaci, nebo bumážku?

Opravte mě, jestli se mýlím, protože právě z tohoto důvodu považuji slevu pro pravičáky za přiblblost.

M. Šejna 1.2.2014 19:33

přiblblej Nováku

inzerát přiblblej byl. O přiblblosti inzerátu svědčí to, že sleva nemohla být  v praxi poskytnuta, protože pravicového voliče by majitel penzionu těžko poznal.

M. Šejna 1.2.2014 19:30

Prokope

kdepak se Kodeta zastávám?

Vy už ani neumíte chápat psaný text.

J. Svoboda 1.2.2014 18:23

Re: :)))

Pane Kosejku, Vy si protiřečíte. Člověk, který očekává, že to státní zástupce utne, tím dokládá, že sám je nemyslícím člověkem. OČTŘ se musí pohybvat na hřišti, které jim nalajnovali zákonodárci. Zákonodárci, kterým ještě nedošlo, že se doba posunula k lepšímu.

Š. Hašek 1.2.2014 18:11

Pokud by pan Kodet,

bránil slabšího, věnoval se zabránění "fakt" trestnému činu, potom bych mu rád věnoval pozornost jako občanovi, který něco vykonal pro obecné blaho.

Pokud někdo běží na policii s "případem", který je naprosto nicotný (jen zajímavý), je holt tak nějak jednoduchý až hanba. Tesconovák. A neumí si představit, že ve chvíli, kdy policie řeší "urážku majestátu" se na něj chystá lump s tyčí. A polici přijede "později", neb má těžkou rachotu v kanclu.

M. Prokop 1.2.2014 18:08

Miroslav Kodet,

objevovavší se pod nickem Taraszataras i zde nebo na Konfronaci, je prachobyčejná rudá swině udavačská (on udává neustále a kdekoho).

Že se ho zastává Šejna je symptomatické.

J. Svoboda 1.2.2014 18:02

Re: :)))

Pane Kosejku, omlouvám se za svůj názor, ale podlemne jste obyčejný sporstý demagog. Vůbec se Vám nezdá, že dávno před Pospíšilem si státní zástupci dovolovali daleko víc? Nahlíženo z Vašeho úhlu pohledu to bylo v pořádku, protože Vám osobně to konvenovalo.

Odpovězte prosím na otázku, zda se Vám tedy líbilo Kalouskovsko-Rampulovské přehazování MUS jako horkého bramboru.  Vždyť nebýt Vámi proklínaného státního zastupitelství, přikrádal by si Nečas dodnes. Vám to může připadat jako moje závist, mně to připadá jako obrovské svinstvo.

Na cestě k Vámi nenáviděnému Pospíšilovi jste zase poněkud vykolejil. V případě Modřínu není vina na státních zástupcích, kteří se konečně začali přibližovat ke správné pozici. Vina je na zákonodárcích a to asi i Vašich, kteří dopustili příslušný zákon o službách v takovém stavu, v jakém je a na pisálkovi, který se tak mohl zviditelnit. Jistě dobře vite, že kde není žalobce, není soudce. Kdyby ten pisálek nepodal trestní oznámení, patrně by státní zástupce nedělal nic.

Amnestie - Klausovým záměrem určitě nebylo udělat něco s vězeňstvím. Jeho cílem bylo pomoci zlodějům - abolice - a to, že možná nepatrně pomohl vězeňství, byl jen doprovodný vedlejší jev. Obyčejní trestaní byli v amnestii jen proto, aby se tam abolice (čl. 2) necítila jako nahý v trní.

M. Křápová 1.2.2014 17:42

Re: :)))

Jak máme říkat našim novinářům?  Stejným názvem, jako mají ta děvčata na E55. Jinak to nejde. Vždyť Babiš je jejich pasák.

J. Svoboda 1.2.2014 17:33

Re: :)))

Pane Boleslave, naše OČTŘ asi opravdu jsou otřesné. Ovšem měli bychom vědět, že jim otřesně komplikuje situaci ještě otřesnější legialativa. Obávám se, že když jakýsi hňup (možná Hašek II.) Modřín napráskal, věděl že v legisplativě má oporu a že to státní zástupce nemůže jen tak odložit a vystavovat se tak jako hromosvod za zákonodárce.

J. Aspirin 1.2.2014 15:08

:-)))

Asi tak nějak... bylo-li by to tak jak je to prezentováno výše, je nutno stejné oznámení podat na firmy, které dají slevu na svůj výrobek žákům/studentům s výborným prospěchem nebo naopak slevu na brýle odstupňovanou podle věku atd. Chtěl jsem dát smajlíka ale ono to k není ani k pousmání.

L. Novák 1.2.2014 15:07

Re: žurnalistická žumpo Brezino

Šejno, Brezina Zemana žaloval za sprostou lež, a zbabělec Zeman, který s odstupem let nakonec soud prohrál (byl usvědčen a označen...) se vymlouval jako dement, který neví, co říká na veřejnosti, že tu lež měl "z doslechu".... Při jeho alkoholizmu se dnes už ani není čemu divit. Přesto si ho hlupáci zvolili za prezidenta. :-D

L. Novák 1.2.2014 15:01

Re: lhal, pane Šimku

Ten inzerát vůbec nebyl přiblblý, Šejno. To jen přiblblíci jako vy na něj reagují jako rozzuřený býk na rudý hadr. A my ostatní z toho máme prdel... :-D

L. Novák 1.2.2014 14:59

Re: Jen

Samozřejmě, že je to sprostý udavač, protože myslícímu člověku ke jasné, že psanou cedulkou zjevně obsahující text s nadsázkou nelze ve svobodné společnosti nikdo nemůže spáchat trestný čin. A Kodet - Taraszátaras by trestal rád. Inu, starý bolševik už se nepoučí a nic nového nepochopí.

L. Novák 1.2.2014 14:54

Re: :)))

Klaus nic nemusel. ;-)

L. Novák 1.2.2014 14:53

Re: Autor

Samozřejmě, že komunisty posuzuji jinak než nestraníky. :-D Což samozřejmě nevylučuje možnost, že nestraník mohl či může být větší svině, než komunista - straník. :)

K. Křivan 1.2.2014 14:19

Re: Kodet,

Pověste ho vejš, ať se houpá,

pověste ho vejš, ať má dost,

I. Lyčka 1.2.2014 13:42

Re: žurnalistická žumpo Brezino

Majitel si může dát slevu, komu uzná za vhodné. Je to čistě jeho věc. Když vyhlásí, že modroocí blonďáci dostanou slevu na dvanáctku Plzeň, tak je to dle mého v pořádku. Jó, kdyby modroocí blonďáci měli přirážku, to by bylo něco jiného. Opravte mně, jestli se mýlím.

J. Šimek 1.2.2014 12:51

Re: lhal, pane Šimku

To jste ale přehnal s pravdoláskařem u Březiny, fakt jste mimo :o) :o) :o) Vy jen tak střílíte nálepky vlastní nasr+n0sti.

M. Kosejk 1.2.2014 12:26

Re: :)))

A tím se oblukem vracíme k Jiříkovi Pospíšilovi. Kdopak to byl tím nejdéle sloužícím ministrem spravedlnosti?  Za koho si státní zástupci začali dělat úplně, co chtějí - bez ohledu na zákon a spravedlnost? Kdo vytvářel se Zemanem a Bradáčovou nový zákon o SZ, který měl těmhle blbým prokurátorům předat moc nad republikou? Kdo neudělal vůbec nic s tak přeplněným vězeňstvím, že Klaus musel toto řešit amnestií? Jiřík Pospíšil to byl. :))