23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
AeroKarel 13.4.2007 21:48

A v podtextu bych četl:

A jejich nespolehliví voliči budou konečně volit EDy.

Jenda 13.4.2007 17:58

Elektorat zelenych

nezavisle na svem veku a "vzdelanosti" vyzaduje uslechtila gesta. Proto voli zelene.

Jan 13.4.2007 21:28

Re: Elektorat zelenych

TI zelenˇ ve vl dŘ ztratili §lutou a dokonale zmodrali ti opravdovˇ zelenˇ se nestaźˇ divit a rudnou vzteky.őTaky mezi nŘ patýˇm.

jarda 13.4.2007 16:56

Naši milí zelení

Co by se asi stalo kdyby všichni tři zelení odešli z vlády ? Všiml by si toho vůbec někdo ?

AeroKarel 13.4.2007 21:50

Re: Naši milí zelení

Jo, všiml, vláda by mohla méně blbnout. Horší by to bylo s poslanci v PS. Holt jste blbě volili, musí-li nás bránit před Roko&Falmer vládou i zelenáči.

jako 13.4.2007 15:16

Čunek

Podívejme  se do historie.Co zla spůsobili křesťané, tak se nedivme že pan Čunek bude lepší.

zm 13.4.2007 15:41

Re: Čunek

Jaký zlo nám zase hrozí? chystaj snad Rómoové generální stávku?

jarda 13.4.2007 16:57

Re: Re: Čunek

To nesmí vláda dopustit. To by lehla celá ekonomika.

zm 13.4.2007 18:24

Re: Re: Re: Čunek

celá ne, jen sběrny barevných kovů

Voříšek 14.4.2007 17:57

Re: Čunek

A podívejme se, kolik zla v historii způsobili lidé. K jakým náboženstvím a k jakým -ismům se hlásíš nebo ses hlásil ty a tvoji předkové? 

Nepolitik 13.4.2007 15:15

Perlín opět zaperlil

Strana zelených není mým šálkem čaje, ale to co zplodil jeden z "vrcholných" představitelů další pidistrany by mělo bít k pousmání, ale ono je opravdu k pláči. Je dobré si nejprve zamést před svým prahem. To by měli učinit jak SNK-Ed tak Zelení. :-/

muf 13.4.2007 12:37

ODS se nikdy neměla se SZ spojovat do koalice !

Argument, že jsou pořád lepší než ČSSD neberu :-(

Lepší tedy rozhodně nejsou. :-(

AKIBUA 13.4.2007 12:06

ROZPAD?

Nechápu autora ani přispivatele, kteří argumentují rozpadem vládní koalice nebo dokonce předčasnými volbami. Nic takového se nestane. Pan Čunek zcela nepochybně neodstoupí a odsouzen také nebude. Jde o to vydržet ještě nějakou dobu s hroší kůží a počkat na nějakou jinou aféru než je boj dvou skupin v KDU, která se projevuje čunkiádou. To nejdůležitější pro tuto vládu je radar. Ten opečovávají speciální služby, protože jde oprvadu o hodně. Vedle toho nějaká zelená slušnost, reformy apod. jsou věci naprosto nepodstatné, ale je dobře, že jimi novináři krmí lačný lid. Dejte si práci vysbírat prohlášení koaličních partnerů za poslední týdny, mě osobně se nejvíce líbilo "tento týden musí nastat nějaký zlom", o velikonocích klid. Kdypak zase budou nějaké posvátné svátky, kdy  ani lidovci neintrikují. Kalousek vyhraje svůj boj až po podepsání dohody o radaru.

Psí vrah Čumil 13.4.2007 11:50

No, jeden úplně natvrdlý Čunek nalepený na vládní košili

a takové nekonečné zábavy. Komické, že existence současné vlády je závislá na politické existenci takového individua. No, svůj ke svým, že...;-D

lucina 13.4.2007 11:36

zelení, zelení, do pr... střelení

zelení se uplatnili ve volbách naprostým omylem, protože novináři hlásali, že jsou alternativou pro lidi, kteří nechtějí volit lidi ODS, ale podobný program. Zdánlivě slušný hoch Bursík, chudinka Káča Jaujau, ńákej jako disident, knížepán a kytičky, zvířátka a broučci. Jak dopadli zelení v Plzni, nevím, ale tam by je měli mít přečtené. Jsou to chaoti a jejich působení ve vládě to potvrzuje. Bursíkova gesta jsou jen chlácholením jeho členské základny. Zůstal by ve vládě, kdyby byl jako předseda odvolán? Určitě by to poškodilo jeho potenciál pro jiné přestupní stanice.

Malý Aston 13.4.2007 11:44

Re: zelení, zelení, do pr... střelení

Musím připustit,že to Bursík dělá blbě.Problém Čunka není problém Zelených.Ale s panem Čunkem souhlasí cca 90% všech občanů.Copak mu jeho poradci pro média nejsou schopni říci aby se držel stranou a nemíchal se do KDU?Sebe  a všechny Zelené staví do jedné řady s komanči a sockami. Jeho členská základna je do dvou autobusů,ministrů má více jak poslanců i ta Kuchtová,která byla placena od rakušáků sedí ve vládě.On má mít za úkol stabilizovat své příznivce a ne je nasrat.:-D

Aleš Goodday 13.4.2007 11:06

Pane Perlíne, nejdříve si zameťte před vlastním prahem

Člen SNK ED Radim Perlín radí jiným a přitom si nevidí na špičku svého nosu. Je členem strany, která sice nesouhlasí s politikou pražské ODS, ale klidně s ní sedí v Radě zastupitelstva Prahy.

Takže SNK ED si nejdříve musí ujasnit, co je cílem jejich politiky. Buď kritizovat Béma, ale s tím padne i jejich účast v pražské vládě, jejich korýtka a jejich dosazené persóny v úřadech, nebo budou mlčet a vytvářet pražské ODS alibi. Nepochybuji, že Radim Perlín a další jeho spolustraníci toto vědí, ale do opravdové opozice nechtějí. Vábivé mikrofony před ústy přímo nutí vyslovovat kategorické soudy a nutí mluvit o morálce. SNK ED snadno takovým svodům podlehli. Na někoho to možná zabírá. Nicméně přemýšlející voličský elektorát se dlouho nenechá vodit za nos ušlechtilými gesty bez konkrétní náplně. Již brzy bude muset SNK ED ta ušlechtilá slova dokázat a naplnit skutky, a tedy rozbít koalici, odstoupit z rady a ztratit všechny pozice. Pro nejmenšího koaličního partnera s nestabilními voliči to bude znamenat pouze jedno. Strana se ponoří do klinické smrti bezvýznamné opozice.

SNK ED jsou na rozcestí. Buď budou za populisty, kteří nedrží svoje silná slova a veřejné proklamace jsou pro ně bezcenný cár papíru, nebo zmizí v bezvýznamné opozici bez naděje další 3 roky hlasitě štěknout na Bémovu pražskou vládu.

EW 14.4.2007 22:32

Re: Pane Perlíne, nejdříve si zameťte před vlastním prahem

Mi pripada, ze SNK_ED by fungovala uplne stejne jako ODS, jen kdyby se dostala ke korytu.

Saša 13.4.2007 11:05

Odchod pana Čunka z vlády

by způsobil buď velkou koalici ODS+ČSSD, nebo předčasné volby. Totéž by způsobil odchod Zelených z vlády.

Odchod pana Čunka z vlády by však též smetl některé lidovecké politiky, zejména byl-li by následován předčasnými volbami. KDU-ČSL by se stala více moravskou a více "čunkovskou" stranou. Protože cca 90 % členské základny včetně mne stojí za panem Čunkem.

Samozřejmě, že ' pražským hochům co spolu mluví ' pan Čunek v čele lidovců a ve vládě nesmírně vadí. On je neposlouchá a oni s ním nedokáží manipulovat. Proto vymýšlejí a zintrikovávají jednu protičunkovskou akci za druhou. Leč kosa zatím stále naráží na kámen...

Malý Aston 13.4.2007 11:31

Re: Odchod pana Čunka z vlády

Souhlasím s Vámi,že pražská klika napříč politickým spektrem nemá ráda nové tváře.Když se podívate do parlamentu,tak 80% ksichtů je tam na věky,věkoucí.Některé tváře tam straší ještě od doby Husáka.Já se nebojím,Zelení nechtějí sedět s panem Čunkem u jednoho stolu.Není problém aby vláda seděla u tří stolů.Postačí jeden truhlář a ten jejich oválný se pěkně uřeže a každý bude sedět u svého a na koalici to nebude mít žádný vliv a Bursík bude s Kuchtovou spokojen.Co řekl,toho dosáhl.:-D

huhu 13.4.2007 12:53

Re: Odchod pana Čunka z vlády

hezky jste ty vztahy mezi "křesťanskými bratry a sestrami" popsal, ostatně o tom mluvil i Kasal na posledním sjezdu KDU. Když k tomu přidáte vzájemné udávání se a podrazy u "přátel a přítelkyň" a vraždy mezi "soudruhy a soudružkami", tak je obraz těchto stran, které tolik žvaní o lidské solidaritě úplný. Vy jste taky "bratr" nebo tohle volíte ? A nestydíte se ? :-/

Sch.glosátor 13.4.2007 10:22

Otázka je jestli tahle vláda vydrží do podzimu.

Protože TOHLE není vláda schopná konzistentní politiky. Ostatně, nemáte dojem, že na naší politické scéně chybí slušná pravicová strana ?

oakman 13.4.2007 11:01

Re: Otázka je jestli tahle vláda vydrží do podzimu.

Nechybí, jen je od dubna 1945 zakázaná....

Jura Jurax 13.4.2007 9:36

Nemějte iluze

Představa, že koalici ČSSD a komunistů podpoří někdo další (lidovci, zelení), je z říše pohádek

Není. Když jde o koryta, jdou ideály stranou. Středoví lidovci pružně otočí fangli ku větší slávě Boží a zelení na levici principielně patří již svým způsobem vidění světa - jejich angažmá na pravici je jen místní anomálie.

brok 13.4.2007 16:47

Re: Nemějte iluze

Já naopak Čunkovi věřím na sto procent. Všechna obvinění vypadají velmi nepravděpodobně. Vezměte jen to, jak to začalo. Čunek prý sexuálně obtěžoval svoji sekretářku. A ona měla námitky? A proč tak dlouho čekala s obviněním? Nepravděpodobné. Mnohem pravděpodobnější je, že předpokládala, že ji vezme sebou na vyšší post a on nevzal. A tak se mu pomstila, lumpovi. To odpovídá spíše pravdě. Potom přišel někdo, komu pan Čunek vadí víc a onu sekretářku nejprve podpořil (aby ji navnadil) a potum převedl na tvrdší útok. Prý se jí Čunek chlubil, že přijal 500.000 úplatek. Na takového blbce rozhodně nevypadá. Potom zjistli, že nějaká firma vybrala ve vhodnou dobu stejnou částku. Takových firem určitě bylo mnohem víc. Hodilo se o, že pan Čunek stejný den uložil podobnou částku. Když uvážíte profese manželů Čunkových, představuje ten půlmilion cca půlroční úspory. Takže nic k divení. A poslední vtip justice: musí se prodloužit zákonná lhůta vyšetřování, protože policie dosud nic nezjistila. Přesně takhle to ten blbec řekl do televize. Stejní neschopní jsou i ti policajti, vyrobit falešný důkaz za půl roku by ti bývalý StBáci měli zmáknout.

Lidovci si budou Čunka opečovávat. V příštích volbách jim zajistí silnou pozici při jednání o vládě, ať už vyhaje ODS nebo ČSSD. Za to Bursík ať udělá cokoliv nemá moc šance na opakování úspěchu.

Hariet 13.4.2007 8:59

Nevěřím

Čunkovi neěřím ani slovo... Samá vytáčka a lež. :-/

:-) 13.4.2007 10:42

věřím

opravdu? a pročpak? :-)

oakman 13.4.2007 8:45

HEHEHE

No, pokud se pán cejchuje členstvím v SNK ED měl by místo rad druhým popřemýšlet jak se jeho vlastní partaj do parlamentu dostane dříve než bude radit těm, kteří tam již jsou..... Zdá se, že autor trpí typicky českou nemocí - sám nevim kam, tak aspoň poradím druhým...;-D Pozdravujte Moničku a zeptejte se jí, jestli už pořešila ten ukradený stávkový fond SUS. Aby neskončila jako Čunek a Gross.

Von 13.4.2007 9:31

Re: HEHEHE

Docela dobrý přispěvek, ale to HEHEHE dle mého názoru není namístě!! Já bych zvolil spíše ACHICHACHICH!

Za těch 18 let se u nás zdiskreditovává jedna strana za druhou a navíc - bohužel - tu, která zde doslova VŠE zdevastovala, od hospodářství po morálku - se stále nedaří demokraticky vykázat z politiky. Navíc pak - její bývalí členové jsou téměř ve všech ostatních stranách. Právě TOTO je příčinou zdejšího marastu. Řešení je v nedohlednu, protože tu vlastně nemáme ani pořádné konzervativce, ani liberály, ani socialisty, a nové strany si o nějaké finanční podpoře nemohou ani nechat zdát.

EW 14.4.2007 22:34

Re: Re: HEHEHE

Jojo, a jeste bychom si meli poridit novej lid, co?