16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jarda 13.4.2007 8:27

Opalovací krém

značka Čunek. Nezbytný pro jednání na sociálním úřadě.

Grentorád 13.4.2007 7:41

V roce 1935 Paroubek nedostal šanci

Podle nechutné tiskoviny uvedené v odkazu http://www.bwd.sk/pub/cigani nemohl roce 1935 Paroubek a jeho soukmenovci uplatnit své dovednosti v této tiskovině uvedené, dnes je to k lítosti všech extremistů možné. Proto je nutné nekompromisní odsouzení. ETNICKY korektně zapsal GRUNTORÁD.

Vojta 13.4.2007 7:36

Ať to zabalí

Zelení se mi zdáli zprvu přínosem. Teď mám názor naprosto odlišný. Táhněte v čele s Bursíkem do jeskyně!

Grentorád 13.4.2007 7:43

Re: Ať to zabalí

Týden před volbama se zase nechaj zmlátit a lidumilní blbci jim zase hlas pro setrvání u koryt poskytnou.

Jura Jurax 13.4.2007 9:38

Re: Re: Ať to zabalí

R^R^R^

Ale budou si ku zmlácení muset vyvolit někoho jiného než Kateřinu Žakovou - být před každými volbami mlácena jen ona, mohlo by to přijít divné přinejmenším části voličů zelených ...

green 13.4.2007 11:26

Nejmenuje se paní poslankyně jinak?

nebo to člověče neumíte napsat? No ale hlavně, že máte progresivní politické názory. Možná by neuškodilo trochu školy.

clovek 13.4.2007 7:54

Re: Ať to zabalí

postal zelené do kytek, když je mají tak rádi.

Roo 13.4.2007 6:10

Čunkovo zlínské alibi má trhliny

Vicepremiér a šéf lidovců Jiří Čunek se už několik týdnů těšil, jak rozbije důkazy policie, která ho obvinila z korupce. Teď se jeho alibi rozplývá jako pára nad hrncem. Za všechno mohou výpisy z telefonických hovorů jeho pevné linky ze vsetínské radnice.

http://zpravy.idnes.cz/cunkovo-zlinske-alibi-ma-trhliny-d4t-/domaci.asp?c=A070412_212743_domaci_mia

Netřeba 13.4.2007 6:30

Re: výpisy z telefonických hovorů jeho pevné linky . . .

Buďte v klidu. Jestli  má vláda na Čunkovi zájem, bude se jistě jednat o pyramidovou hru. Ministr Lgangstger zařídí.

dub 13.4.2007 7:15

Re: Re: výpisy z telefonických hovorů jeho pevné linky . . .

Vy také můžete být v klidu, protože Paroubkova klika je dost silná na to, aby Čunka obviňovala donekonečna. Při dnešním stavu justice lze kohokoliv držet žalobami v šachu. A to vy  a vaši soukmenovci dobře víte. Že?

Netřeba 13.4.2007 7:23

Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Na co hned žalobami? Před podáním žaloby je velmi dlouhý a obtížný způsob dokazování. Ale to zase vy a vaši soukmenovci nevíte, že!

Mnohem jednodušší je podávat donekonečna stupidní trestní oznámení, které může kdokoliv napsat třeba na hajzlpapíru. Při troše šikovnosti a koordinaci tím zcela ochromíte vyšetřovací složky policie. Zůstanou dopraváci na Kryštofy a měšťáci na počítání psích h . ven. 

dub 13.4.2007 7:56

Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

 Jistě i trestní oznámení je forma, jak Čunkovu aféru prodlužovat!;-D

Netřeba 13.4.2007 8:27

Re: Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Jistě jakoukoliv aféru. To má obecnou platnost.

jirka.s. 13.4.2007 9:19

Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Tvou znalost o podávání trestních oznámení na hajzlpapíru ti docela věřím. Kolipak jsi jich podal sám?

Netřeba 13.4.2007 10:00

Re: Re: Re: . . . lze kohokoliv držet žalobami v šachu.

Jirko, špatná otázka. Má být : kolik jsem jich musel v minulosti prošetřovat? Číslo neznám. Ale troufnu si odhadnout, že asi 95 až 99 % trestních oznámení byly úplné debility, ze kterých nic pořádného nebylo, protože  si někdo vyřizoval osobní účty nebo měl   "velké oči".

Jelikož nepředpokládám, že by se něco za pár let změnilo, tak kdykoliv dnes v televizi slyším nebo v novinách čtu, že ten či onen politik  "ZVAŽUJE"  zda podá trestní oznámení, dostávám kopřivku. Protože je mi jasné, že je v konci s dechem a zase bude spousta zbytečné práce, pro kterou unikají vážné věci. Ale to je asi účelem.

Takže si odpusť ten náznak ironie, když o tom víš jenom od politiků z doslechu a ze zmanipulovaných sdělovacích prostředků.

Sch.glosátor 13.4.2007 11:03

Politik ZVAŽUJE ? ANO.

Nebo HODLÁ. Případně dodá, že se o tom poradí se svými právníky (ano, to množné číslo není omyl). Jsou tohle jen běžné mediální hrátky pro plebejce nebo  hra na zastrašování ? Pak  prostřednictvím spřízněných médií vydá prohlášení, že bylo  podáno TRESTNÍ OZNÁMENÍ na toho či onoho. Že ten či onen by se měl stáhnout z politického a veřejného života, protože je PODEZŘELÝ.  Někteří jsou tak oražení, že mají tu drzost požadovat po justici  NA TYHLE A TYHLE LIDI NÁM NESAHEJTE, TYHLE ODPOSLOUCHÁVAT NEBUDETE.  A že  obchodní aktivity by neměly být kriminalizovány. Jaké obchodní aktivity  mají na mysli ? Podvodné úpadky ? Podvody ? Korupci která od určité úrovně se stává součástí jejich standardní politiky ?

jirka.s. 13.4.2007 11:21

Re: Re: Re: Re: Neodpustím si ještě jeden náznak ironie a rýpnutí!

 Troufám si usoudit, že policajtem jste byl v minulosti, tedy v současnosti už nezneužíváte policejní techniku k diskuzím zde?

Jinak o množství debilit v podaných trestních oznámeních mne nemusíte přesvědčovat. Jestli pak jste prošetřoval také nějaké od našeho slunéčka jasného, nejvyšší mocí nám přiděleného? (Já už jsem holt takový rýpal!)

Netřeba 13.4.2007 12:28

Re: Re: Re: Re: Re: Neodpustím si ještě jeden náznak ironie a rýpnutí!

Slunéčka jasná přichází a odchází, spíš bych řekl, že se někdy střídají jak fusakle. Ani ne tak často, jako spíš že stejně smrdí. Také nevím, kdo je pro vás oním slunéčkem.

Se služební technikou si nedělejte starosti. Vždyť i každý Pan Podnikatel jistě nevyužívá techniku jen k pracovním účelům. A vždycky to musí někdo zaplatit. Ten někdo není nikdo jiný, než odběratel konečného produktu v ceně tohoto produktu, nebo to zaplatí pracovní síla svoji podhodnocenou mzdou nebo to zaplatí daňový poplatník vyšími náklady na chod státních orgánů - tedy z rozpočtu.

Je to taková hra, kdy to dělají dle možností všichni, ale tím se vlastně také všichni okrádají. Stát okrádá soukromníky prostřednictvím rozpočtu, soukromníci okrádají stát kličkováním mezi daňovými předpisy, přepisováním sídla firem na Kajmanské Ostrovy atd. atd. V podstatě ten socialismus tady zůstal. Jenom se to nesmí říkat. To není obhajoba ani zatracování současného systému. Jen konstatuji.

Přeji příjemný víkend. Má být hezky.

jirka.s. 13.4.2007 16:28

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neodpustím si ještě jeden náznak ironie a rýpnutí!

Coby slunéčko jasné jsem měl na mysli alias bradavičníka zasmrádlého. To už Vám bude asi známější. S těmi fuseklemi se Vám to docela povedlo. Ač nerad, musím souhlasit i s Vaším tvrzením, že tady ten sociálismus v podstatě zůstal. Kapitalismus se dá budovat zase jenom s kapitalisty, jenomže kde je tady vzít a nekrást, že?  Zatím nám tady zůstala jenom horda komunistů.

Též Vám přeji příjemný víkend a máte-li službu, ať vám rychle uteče!

ja 13.4.2007 8:12

Re: Čunkovo zlínské alibi má trhliny

Ach jo, uvědomte si, co znamená jakýkoli výpis hovorů - jen to, že dvě technická zařízení byla v určenou dobu propojena. Nic víc. Zajímavější je jiná věc - odkud to ctěný soudruh novinář ví? Od policie? Kdo ho zásobuje informacemi? Navíc včera proběhla zpráva o výpisu hovorů zcela opačná - poslední hovor po deváté ráno. Tak který výpis je pravý?

Netřeba 13.4.2007 8:25

Re: Tak který výpis je pravý?

Jak říkám, to určí ministr Lgangstger.

mn 13.4.2007 9:07

Re: Re: Tak který výpis je pravý?

netřebo ty jsi chuj!

Netřeba 13.4.2007 10:12

Re: Re: Re: Tak který výpis je pravý?

Nic jiného tě nenapadá? Tak jsi slaboduchuj!

brok 13.4.2007 16:54

Re: Čunkovo zlínské alibi má trhliny

Kdyby to bylo z mobilu, bylo by to trochu jiné, ale např. z mojí pevné linky v zaměstnání volá kdekdo a nevadí to nikomu, ani mě.

trp 13.4.2007 5:33

U Zelených jde jedině o populismus.

 Bursík nehraje žádnou kartu o odchodu kohokoliv, hraje jen na moralistické city dalších možných voličů. Je to vlastně sbírání bodů do zásoby. Pravděpodobnost nových voleb ho nutí dělat se hezčím. Sladce milým "slušným" jednáním hraje kartu lídra strany odrážející se z vědeckých poznatků a za spásu lidstva před katastrofou globálních rozměrů. Věří v lidskou blbost, strach a sebezáchovný pud. To jej a taky jeho stranu složenou z nevzdělaných aktivistů má vynést na vedoucí pozici ve státě.

 Bůh nám buď milostiv, jestli se mu to dík lidské blbosti povede!

Frank 13.4.2007 7:27

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

Bursík a morálka !!  Dost dobré zvláště, když si nechal opravit své nemovitosti ze státních peněz. Kde se člověk podívá, všude samí hajzli. A ještě si dovolí slintat něco o morálce. Velice úsměvné je ovšem zůvodnění Čunkova obhájce, kdo to vlastně volal z jeho kanceláře, když Čunek tvrdí, že byl ve Zlíně. A teď zase O Smolíčkovi jo?

Taky George 13.4.2007 8:14

Re: Re: U Zelených jde jedině o populismus.

Také mám rád pohádky, co se týká těch "podivných" telefonátů, u toho prvního si nejsem jist, ale ten druhý je zcela jasný.:-D To se potřeboval pan Čunek sám sebe na něco zeptat!!!!;-D;-DMožná, jestli už se vrátil ze Zlína.8-o8-o

clovek 13.4.2007 7:56

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

R^R^R^

Pumpescu 13.4.2007 9:20

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

Jasně, "moralistické city" a "lidská blbost" jedno jsou. Vy budete asi nějakej nemoralistickej chytrák předpokládám. Sladce, mile, "slušně" a tudíž populicticky vás vyzývám, abyste si udělal v hlavě důkladný jarní úklid prosím.

Jura Jurax 13.4.2007 9:45

Re: U Zelených jde jedině o populismus.

 hraje kartu lídra strany odrážející se z vědeckých poznatků a za spásu lidstva před katastrofou globálních rozměrů.

Zelení jako strana odrážejíci se z vědeckých poznatků - vskutku dobré, leč nepravdivé. Spíš naopak (viz jihočeská protiatomová mamina Kuchta). No a pozice spasitele lidstva před katastrofou globálních rozměrů, která nehrozí (ono by se mimochodem muselo trošku definovat, co se rozumí pojmem katastrofa - zdvižení průměrné teploty o 2°C lze tak stěží nazvat ) je vskutku srandovní - i když připouštím, že mohou být alternativně inteligentní jedinci, kteří to Bursíkovi sežerou.