16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alfons 13.4.2007 4:13

Ohrožení naší demokracie je Čunek

Čunek má podporu veřejnosti ,  zkušenosti a ukázal, že umí problém řešit.Tím  se stal nebepečný pro vrchnost a ta na něj udělala současný hon. Do Kostnice a upálit dokud je čas.

Jap 13.4.2007 2:25

Nesouhlasim

Cela uvaha  clanku stoji a pada s predpokladem, ze jsou zeleni v pravicove koalici na trvalo, a ze se jim tam bude libit, na trvalo a ze tam preziji na trvalo.  Zeleni  ale jsou prirozene levicovou stranou a jsou  cleny  skoro vsude cleny levicovych  koalici, cesti zeleni jsou vyjimka, ja osobne si myslim,  ze se tak stalo  z duvodu osobnich zajmu Bursika, ktery uz byl v  nekolika  stranach , prevlekl uz nekolik kabatu a kazde dalsi  prevleceni kabatu je pro nej nebezpecne,  tak radeji  celou stranu dotlacil na pravici. Otazkou je na jak dlouho.  Zatim ma Bursik  velkou zasluhu a z toho plynouci autoritu protoze stranu dovedl do snemovny,  take mu pomaha neunosna pozice KSCM, jako nereformovanych komunistu,  a obcas i hloupe, prilis ideologicke  reci ceske pravice  vcetne prezidenta na jedne strane,  a vseobecna propalenost , nekolika generaci  vedeni CSSD. 

 Bursikovo stesti nepotrva vecne, bude muset spolknout   politiku ODS  a nest za ni  nasledky ve volbach. Po vstupu  zelenych do snemovny se rozpouta boj o  hlasy zelenych volicu , protoze uz se nerozdeluji ostatnim parlamentnim stranam  jako pred  jejich vstupem do snemovny.  Ve strane zelenych take  za par let vyroste nove vedeni a objevi se kvalifikovani  kandidati, a poslanci, se kterymi to Bursik nebude mit tak lehke jako nyni.   CSSD  asi prehodnoti svoje politicke postoje ve snaze nejake volice zelenym odloupnout.   A stale tady zustava alternativa  mensinove vlady s CSSD,  tolerovane komunisty, Proste ceska pravice se dostala k moci a drzi se u moci  jen tesnou vetsinou a diky zelenym kteri jsou na pravici jen omylem . Naopak po prechodu zelenych k levici se muze vytvorit stabilni levicova koalice na dlouhou dob.  Popularita ODS muze po reformach klesnout,  Cunek soustavne vede KDU na pokraj propasti  zvane  5%  limit.  Proste dnesni pravicova koalice  nema zadny duvod jasat a muze  lehce zmizet  na radu let.

 

trp 13.4.2007 5:41

Re: Nesouhlasim

 Zelení nechtějí být ani leví či praví. Chtějí jediné - moc! Jakýmkoliv prostředkem se dostat k moci, udělat z ekologie doktrínu a pomocí strachu, pudu sebezáchovy, víry v spasitelnost ekologistických teorií vládnout "dočasně" neboli na věky. Demokracie je pro ně nepřátelský pojem a svoboda jednotlivce v jejich plánech  nemá místo!

Vojta 13.4.2007 7:40

Re: Re: Nesouhlasim

R^R^R^

Mrazivý dech 13.4.2007 8:35

Re: Nesouhlasim

proč by měli být přirozeně levicovou stranou?? to že na západě přiběhli do zelených socialisté a jiná podobná chátra podobného ražení, když ty bldy co hlásaj, už nikoho nezajímají??? nechápu proč by měla být ekologie pravicová či levicová;-D

Vojta 13.4.2007 13:32

Re: Re: Nesouhlasim

Já se dovolím domnívat, že strana typu zelených je krajně nekompenentní starat se o chod státu. Mě to přijde asi tak přínosné jako třeba strana biochemiků, popelářů, funebráků, primářů nemocnic, zedníků, řidičů adt................(jestli jsem vynechal nějakou vaši profesi, omlouvám se, bylo by jich celkově strašně moc a nechtěl jsem se dotkout jmenovaných i nejmenovaných). Navíc se domnívám, že "odborníci" (a na co?) v řadách zelených si tak jen, asi pro vlastrní potěšení, hrají na ty, kteří budou rozhodovat o všem. Nestačí jim jen blokovat na léta výstavbu např. dálnic, které se nakonec stejně musí postavit zelení nezelení, ale blbnou lid český svými děsivými (samozřejmě "odbornými a vědecky doloženými") výplody. Jejich činnost v parlamentu pod vedení svého vítrtampláštnického předsedy je nakonec typicku ukázkou jejich konstruktivních schopností. Kdo by je chtěl v pravo a kdo v levo a kdo vůbec?

Lípa 13.4.2007 1:41

Co je hlavní, že nejsou žádné důkazy proti Čunkovi ! Tudíž jde jen o pomluvu, do které

Co je hlavní, že nejsou žádné důkazy proti Čunkovi ! Tudíž jde "jen" o pomluvu, do které se zapletla nešťastnice zhrzená Urbanová.

Česká televize se může vzteknout, štve Romy proti Čunkovi, překrucuje výroky Jiřího Čunka a vyvolává neopodstatněnou nenávist Romských spoluobčanů proti místopředsedovi vlády, svolává manipulované Romské spoluobčany na demonstraci 10.4.2007 před Úřad vlády, kam přišlo pouhých sto osob. Přesto ČT vysílá propagandu namířenou proti místopředsedovi vlády. Dne každý může požadovat, aby Česká televize věnovala obdobnou „zpravodajskou pozornost“ každému setkání 100 osob!  

dub 13.4.2007 5:49

Re: Co je hlavní, že nejsou žádné důkazy proti Čunkovi ! Tudíž jde jen o pomluvu, do které

 Zajímavý nápad! Co kdyby se domluvilo minimálně 101 kuřáků a žádalo ČT ať pro ně udělá propagandistickou reklamu, neb chtějí zrušení omezování kuřáků.;-D

Ben Fato 13.4.2007 8:04

Když už píšete o ČT

Nemohu si odpustit poznámku na adresu ČT. Nedávno jsem počítal, jaký prostor dává ČT politikům z jednotlivých stran. Typický příspěvek, nevím už k jakému tématu to bylo, vypadal takto: 2x pár slov Topolánek, 2x různí komunisté a 5x různí sociální demokraté. Asi tak dávají soudruzi z ČT prostor ve své televizi zástupcům jednotlivých stran.  Nelze se tedy divit, že usilovně štvou proti Čunkovi.

Vojta 13.4.2007 13:41

Re: Když už píšete o ČT

A co byste nechtěl za těch pár korun měsíčně, když se na to stejně dívá jen málokdo, akorát je smutek, že tenle sajrajt musíme platit chca nechca.

?? 13.4.2007 1:39

Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

To je totiž jediný člověk, jenž mu může pomoci udržet se v koaliční vládě. Bursíkův problém jsou jeho vlastní lidi  ve vládě -Kuchhtová a Džamila pro svoji nezkušenost. Obzvláště pak Džamila jako ministr pro etnické minority. Aby něco dokázala, musí  mít zkušenosti a hlavně peníze.Obojí ji evidentně chybí.  Etnikum  se kterým zatím jednala - Romové -zajímají pouze peníze.A navíc jsou nejednotní. Džamila má také minimální podporu  veřejnosti. Jsem zvědav, jak dlouho  jí ten tanec mezi  vejci  vydrží....

Čunek má podporu veřejnosti ,  zkušenosti a ukázal, že umí problém řešit.Tím  se stal nebepečný pro¨vrchnost a ta na něj udělala současný hon.

Eva 13.4.2007 9:43

Re: Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

Malá poznámka:Čunek nevyřešil problém s neplatiči, on jej jenom posunul jinam, aby se s problémem zabývali jiní.

To není řešení.

:-) 13.4.2007 10:46

Re: Re: Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

udělal, co mu legislativa dovolila. ostatní mají také postupovat podle platných zákonů. Jenže ostatní kromě kafrání, neudělali zdaleka tolik, jak Čunek, a v tom je jádro pudla.

bab 13.4.2007 20:30

Re: Re: Re: Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

Promiňte, ale podle platných zákonů měl Čunek vystěhovat neplatiče na ulici. A ne přemisťovat jinam. Jádro pudla asi bude někde jinde...

Voříšek 14.4.2007 17:32

Re: Re: Bursík bude muset přestat útočit na Čunka.

Oblíbený blábol bez reflexe skutečnosti. Nabídka relativně slušného bydlení nebo bezúročná půjčka, to není žádná pomoc?

Mell 13.4.2007 0:34

Přeceňujete pražské křídlo KDU-ČSL

Máte ten článek pěkně promyšlený, ale přesto se mi zdá, že přeceňujete pražské křídlo KDU-ČSL  (myšleno těch, co se v Praze dlouhodobě zabydleli, díky svým funkcím), protože hlavní síla této strany je papírově i fakticky na Moravě, pragocentrismus  nemá momentálně dost síly, i když mu v tom všemožně pomáhají media, ale tyto mediální masáže kupodivu na Moravany moc nefungují. Váš názor  bude spíše přání než realita, podobně jako u Topolánka a jeho pražských rivalů, co by si rádi vyzkoušeli premierské křeslo a vládli s Paroubkem..

Vladimír 13.4.2007 1:06

Re: Přeceňujete pražské křídlo KDU-ČSL

To je jedno, které křídlo lidovců je silnější. Nesmí uhnout ani jeden jejich poslanec. A podpoří Severa nebo Kalousek Čunka a jeho partu a obráceně je to stejné. Čunek neustoupí, protože není síla, která by ho odvolala tak, aby neztratili koalici. Proto jsou Zelení se svými výkřiky vedle.