27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PetrM 31.3.2007 9:48

citát

"...odlišit se od strohého a suchého vystupování reprezentantů ČSSD..."

ten pán to nemůže myslet doopravdy, ten musí psát za velké prachy, to je evidentní ;-D

Starý J. 31.3.2007 9:47

Re: Re: milí diskutující, buďte prosím schovívaví--

Nevidím na jeho chování nic špatného proto, že si ty interpelace v noci pouštím a vím jak sprostě na př. z úst DRátha je obviňován, jak je urážen sice slovy ze slovníku, ale sprostě urážen. Pak taková reakce Topolánka, jak: "Z TV přenosu víme, že jedna dobře mířená facka přijde jen na tři tisíce", je zcela namístě.

Dokud si budou soudružky z ČSSD v čele se soudružkou Ogorníkovou poklepávat na čelo při projevu místopředesedkyně parlamentu, pak ano, pak bude naše sněmovna jen odporným divadlem. Račte se podívat do lavic členů ČSSD při projevu někoho z ODS! Ani komunisté se tak nechovají!

Koho z ODS ještě DRáth neurazil, neobvinil z úplatků a z korupce? Naposled včera, když (při blahé paměti nás všech na řádění socanských šibalů) drze a sprostě prohlásil, že korupce je metoda vládnutí ODS. Ještě žádná korupční aféra ODS není známa a už ten darebák vypoští takto neuvěřitelné sprosťárny. Pak se nedivím, že někomu ujedou nervy, protože chování soudruha Drátha je vskutku neuvěřitelné. Provokace, provokace a nic než provokace! Na to ho Paroubek přece do vedení ČSSD přijal!

ZORAN 31.3.2007 9:41

Závan Sjezdového paláce

na mne dosahuje při čtení Jelínkových grafomanských suprkontrukcí.

ortelius 31.3.2007 9:40

Re: Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

Co je to za kecy? Na vojenské gymnázium chodili ti,co se nechali ulovit. Taky mě v 7, a 8. třídě lanařili. Neúspěšně,

Ladislav N. :-))) 31.3.2007 9:10

Re: Senátor Kubera za ODS prohlásil:

Já zase slyšel od jiných to samé o Paroubkovi... ;-D

Michal001 31.3.2007 8:49

Mackovka

Pan Jelínek je takový trouba, že ani nerozpozná facku (výkon prováděný zpředu na pravou či levou tvář, úder je veden převážně horizontálně) od záhlavce (úkon vykonávaná zezadu, do týla, veden spíš vertikálně, odspoda nahoru - za mých mladých let na ZŠ často předveden vyučujícími uměřenou silou jako upozornění na nevhodnou činnost - místo výchovného zdlouhavého žvanění). A takhle motá všechno. Pokud má zájem opakovaně mu na jeho vlastní lbi (opakování matka moudrosti) obé předvedu, dokud mu rozdíly nebidou zcela jasné.

Jinak bych řekl, že Mackův záhlavec otřásl hlavně Rathem.....

Arab. 31.3.2007 8:40

Jelínku...

Jelínku ty hnuse,kdo začal první mít hulvátské chování?

ver 31.3.2007 8:37

facka

mi velmi vylepšila náladu a až cizina pozná manýry  toho , co ji chytl , může nám to naopak  vylepšit i obraz o nás

huhu 31.3.2007 8:32

Re: Re: měl by si udělat pořádek sám u sebe

nemáte pocit, že čssd je tak trochu jako leckterá ženská ? Podstatné přehlídne a vyžívá se na blbostech, aby zaťala ťafku..u čssd je to o to horší, že má manýry pavlačové bojovnice:-/

david 31.3.2007 8:30

Re: Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

Ale Rath přece není modrý.

huhu 31.3.2007 8:28

Re: pp

tenhle hnus zvaný presumpce viny zaváděl bratr Lux a Kalousek jako způsob likvidace nepohodlných protivníků. Takhle zlikvidovali v r. 97 vládu s ODS či pak Grosse. V obojím případě byl výsledkem nástup komunistů k moci. Ted mají lidovci na Čunka jiný metr, takže s tím souhlas. Ale jinak si myslím, že by "presumpce viny" je hnus, který by neměl platit ani na politika.  A pokud ano tak stylem jako na západě - pokud se nakonec vina neprokáže, tak ten kdo obviní je za křivé obvinění sám politicky znemožněn a potrestán.

K Nečasovi a omezování vykořisťování pracuovitých a vyžírky různých parazitů - to je  velice dobře, stejně jako omezování státního aparátu a propuštění státních zaměstnanců. Konečně se nebudou vysilovat na blbostech a buzeraci ostatních a budou mít možnost dělat práci požadovanou ostatními - tj. trhem.

Bursík - jo tahle směs pravdalásky a zelených blbů to je neštěstí...

Žulový Aston 31.3.2007 8:23

Re: měl by si udělat pořádek sám u sebe

Poprvé jsem s Vámi za jedno - každý by si měl udělat pořádek ve své straně - např. ODS s jakýmsi Topolánkem. ale stane-li se to, pak už s ODS nebude taková legrace jako teď....

huhu 31.3.2007 8:21

Re: Re: IV cenová

znáte to Krylovo " vrah o morálce káže " ? :-/

fren440 31.3.2007 8:20

IV.cenová

Přátelé pamatujete se co to byly IV.cenová skupina. Jistě pan Paroubek, co by znalec socialistického pohostinství, mohl povyprávět. Vidím je pojmy reálného socialismu jsou u ČSSD trvale vryté v paměti. Nevím jaký byl rozdíl mezi I. a IV. skupinou, ale společné bylo naprosté pohrdání zákazníkem. Tak jako to činí pan Jelen.

huhu 31.3.2007 8:19

Re: Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

Topol byl na vojenském gymnáziu, protože se nedostal na normální. To že si pak vybral "civilní" školu a civilní povolání (ing. strojař) je to co je podstatné...

huhu 31.3.2007 8:17

měl by si udělat pořádek sám u sebe

že se pohoršuje zrovna socan, člen strany, která tohle hulvátství  sama zavedla jako společenskou "normálnost" je dosti příznačné pro charakterovou a lidskou úroveň těchto lidí. Pokrytců, kteří se nazývají "přáteli a přítelkyněmi" a přitom se na schůzích fackují a perou, navzájem udávají, nadávají si do čůz a ještě hůře. Píše to člen strany ze které pro znechucení z podrazů a křiváren odešel i ten, který čssd vytáhl na výsluní ač sám má na tomto sprostém stylu velký podíl. To nebyl autor nikdy v prostředí mezi svými příznivci a voliči, aby měl možnost vychutnat jejich styl chování  ? Člen strany, která podvádí a neplatí za odvedenou práci. Člen strany s hnusy typu Ratha, Paroubka či Zaorálka.....Mimochodem včera jsem v ČT24 viděl Ratha jak se rozčiloval, že Čunek vyšetřovaný z korupce neodstoupí - za čssd mluví Rath, pro kterého dlouholetá spolupracovnice a přítelkyně vymáhala 3 miliony "schůzkovného", jak mohl vidět každý na TV záznamu...

Žulový Astom 31.3.2007 7:42

Senátor Kubera za ODS prohlásil:

Tomuhle volovi (rozuměj Topolánkovi) hlas nedám! říkají lidé....(cit. z dnešních Lidových novin). 

michal 31.3.2007 7:34

strohé a suché vystupování ČSSD

už dlouho jsem se tak smutně nezasmál

vlado 31.3.2007 6:39

Jelinku,

myslim, ze vam a vasim soukmenovcum nepomuze, ani kdyz si pronajmete studio CT, viz  http://www.ct24.cz/vysilani/?id=150814 , Kolik vas to stalo, tohle vysilani? Mam obavy, ze nic, coz neprekvapuje, protoze to je vam vlastni. Je mi jasne, ze mate strach ze IV. cenove, protoze za podobne kydy, by jste tam mohli taky dostat na drzku. Tyhle kydy mohou byt jen popularni v zadluzenem Lidovem dome, plnem takovych nymandu, jako jste vy.

Realista 31.3.2007 5:46

Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

Ano, tak je to. A když je už nebaví spolu snášet dobré i zlé, tak si odskočí a zplodí potomka jinde. Je to tak, pravicové nehovado, že ?

Realista 31.3.2007 5:43

Re: Už nechlastejte...

... a zejména psát pravdu o našem panu prémiérovi. To ti ostatní jsou zlí a neumějí se chovat, náš pan premiér je pouze veselý, že?

Realista 31.3.2007 5:39

Re: Jelínku, Jelínku...

A co nejhorší - dovoluješ si psát pravdu o chování našeho premiéra, no to je prostě hrůza, že ?

Realista 31.3.2007 5:31

Re: IV cenová

Je jen škoda, že místo obecného odsudku nenapíšete, v čem autor nemá pravdu!

Realista 31.3.2007 5:29

Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

Oba rodiče V.K. byli aktivními členy KSČ.

M.T. je absolventem vojenského gymnázia, kam odcházely děti kovaných soudruhů.

Realista 31.3.2007 5:26

Re: milí diskutující, buďte prosím schovívaví--

Omyl, jména premiérů nejsou prohozena. Chování Mirka Topolánka je v článku popsáno naprosto pravdivě a jen nekritický fanda (= fanatik) nevidí na jeho chování nic špatného.

divana 31.3.2007 4:19

milí diskutující, buďte prosím schovívaví--

přece je jasné, že když se v článku píše o čtvrté cenové, že sem omylem autor přihodil loňský článek a jen prohodil jména premiérů. navíc je z toho jasné, že takto psal i proti tomu ze čtvrté cenové a to je třeba dodatečně ocenit.

a proto: BRAVO, BRAVO!

PetrH 31.3.2007 3:55

Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

Ty hnusný bolševický hovado, tys jim psal snad svatební smlouvu nebo co??? Chápu, že je to u tebe i u Ratha ve stylu Podle sebe soudím tebe, ale manželství je pro nás, pravicově , tedykonzervativně smýšlející, dost důležitá záležitost, svazek dvou lidí, kteří spolu chtějí snášet dobré i zlé, ne jen si chrochtat u koryta jako vaši kanci se svými bachyněmi! Táhni laskavě do řiti a nevyblívej se mezi slušné lidi!

lookas 31.3.2007 2:50

Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

LOL!

Klaus je bolsevicky synek? Jeho rodice byli spolupracovnici STB?

Btw. Macek  je mimo jine pomerne slusnym prekladatelem anglicke poezie - cim jste vy?

Martin 31.3.2007 2:33

je hezky videt co imponuje modrejm volicum

kterym nevadi bolsevickej synek na hrade a v premierskym kresle, ale jinak si lustrujou vse co jen jde

a je taky hezky videt jakou nulovou intelektualni uroven reprezentuji, kdyz slova "vzal si nekoho pro penize" berou jako urazku osoby kterou si nekdo vzal pro penize a ne jako urazku bezcharakterniho ksindla, kterej si i svy "intelektualni" vyplody nechal psat milenkama /ale podepsal vlastnim jmenem/

PetrH 31.3.2007 2:26

To je na dlouhé pojednání

a já už jsem ospalej, takže až ráno. Tedy až se vzbudím, to je případnější. Teď snad jen k té facce, což byl pohlavek, jak račte vidět zde:

http://www.youtube.com/watch?v=H_TQWciwob4&mode=related&search=

Vážený dr. Rath se vyjádřil o ženě dr. Macka takovým způsobem, že za to pohlavek byl proklatě málo. O elementární slušnosti má tenhle synek agenta StB (Mudr. Ratmír Rath, agent 30977 alias Ras, jinak dle svého synka vynikající lékař), znalosti maximálně sporadické, pokud vůbec. Kdyby ho jeho taťka-agent třískal odmala, nemusel Macek suplovat rodičovskou výchovu, obávám se, že stejně marně.