27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
@Teo 31.3.2007 18:37

LuJel

by byl vhodný nick pro autora tohoto tendenčního textu. Pro socany může zůstat servilním Lukášem Jelínkem, my ostatní bychom si nick překládali jako Lubricant Jelly (librikační želé). Neocenitelné zejména při análním, homosexuálním styku. Myslím, že LuJel má eminentní zájem na tom, aby TO dobře klouzalo... :-/

PetrH 31.3.2007 18:36

nemůžeme se ani divit,že taková " společnost" vygeneruje za předsedu vlády prase.

No, taky jsem se nedivil. Bohudík, že už je pryč.

Žulový Aston 31.3.2007 18:26

Re: Kateřině Dostálové,panu Starému etc....

R^

zoch 31.3.2007 18:01

Kateřině Dostálové,panu Starému etc....

  Ne,že bych přímo očekával,že Vy můj postoj pochopíte,ale už proto,abych sám před sebou nevypadal jako někdo,kdo rezignoval ve prospěch nevychovanosti jen proto,že je zaštítěna nějakými reformami musím se zastat autora článku.

Slyším li státní hymnu,vyslechnu jí v tichosti ,klidu a vážnosti toho okamžiku,protože je to symbol státnosti a do jisté míry i odkaz předkůj ačkoli je to taková odrhovačka. A stejně jako je hymna symbolem ,tak je i úřad vlády a předseda vlády ztělesněním úcty ke státu a považuji tímto za více než žádoucí,aby byl předseda vlády schopen na úrovni reprezentovat nejen nevychovance a lidi,kteří díky okolnostem vydělali a vydělávají pár set tisíc ročně aniž k tomu potřebují jistou úroveň chování,ale aby byl schopen reprezentovat i dnes již dávno zesnulého Karla Čapka a stále ještě zdravím kypícího Miroslava Donutila a mnoho a mnoho dalších.

Mám za to,že s tím má současný předseda vlády zásadní problém. 

Ostatně : Pokud to v naší PS vypadá jako v chlévě a to jak co do obsazení,tak co do výrazu,nemůžeme se ani divit,že taková " společnost" vygeneruje za předsedu vlády prase. 

Žulový Aston 31.3.2007 18:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

Michale, kurňa, kde je interpunkční čárka v prvých třech slovech? Tož pohledaj na Altě Vistě? A vy stě která, neboť  ten očas se mi moc líbí - myslím, že sám jste tak trochu očas (ale bez háčku a jen trochu).

Žula tvrdá a očas se nachází, rys tu pije, ten tu ryje.....českéh národ to jest jakým jazykem? Vy račte mít slovanské předky? Nebyl Váš tatíček politruk? A babičko, proč máte tak velký očas? Zatím se chlapče, nezabývej geologií, a nesedávej pod viklanem, nebo na Tebe spadne ještě jednou!!!  Michale, zase mi napiš, pomalu, zřetelně, nepoužívej složené věty, tam Ti hrozí čárky, a nedej Pán Bůh, středníky. Prostě piš holé věty. A přečti si to po sobě. A dej to mamince podepsat a pak teprve pošli. 

Kateřina Dostálová 31.3.2007 17:49

Re: Re: Česrtvá zpráva: ODS se distancovala od Čunkových xenofobních výroků

A co? a jó? Ahá, to. No jo, to jo. Co nesmí říkat a co může někdo popřít? 

Kateřina Dostálová 31.3.2007 17:46

Re: Re: Tý jo,

Kluci, napište Hroudovi, pošle Vám čepici. Zdarma. Pozor, večer má v televizi projev Topolánek - to zas budou zas lítat h........, čepice se bude hodit.

AeroKarel 31.3.2007 17:38

Re: Tý jo,

Ano, zajímavá sestava. Vypadají že jim cbybí Marťani ve vládě nebo tak něco.

AeroKarel 31.3.2007 17:37

Re: Česrtvá zpráva: ODS se distancovala od Čunkových xenofobních výroků

Jaká xenofobie? Podle pokrytecké politické korektnosti se to sice nesmí říkat, ale může to někdo, kdo přišel s cikány do styku, popřít?

PetrH 31.3.2007 17:36

Tý jo,

že se tu ale sešla semknutá falanga! To je snad zbytečné komentovat, podle vzduchem létajících exkrementů tady musí být celá sestava Jelínkovy akademie! Jen bojujte o korýtka, chlapci, bojujte!

Poklop 31.3.2007 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Co píšeš o Bendovi je blbost.Marek Benda studoval VŠ  a byl členem stávkového výboru.divné,co?

jirka.s. 31.3.2007 17:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Tvoje postižení, TOPSHITE, je skutečně politováníhodné! Na kterémpak rohu postáváš s kloboukem v ruce? Dám si tu práci a zajdu tam s pětikorunou, abych ti přispěl na ta sedativa, kterých evidentně za den spotřebuješ enormní množství a která ve své většině nejsou hrazena pojišťovnou. Možná, že už by se ti vyplatil spíše perník.

Mimochodem, chtěl jsi jmenovat jednoho poslance ODS, který byl pronásledován v souvislosti s léty 1969-89, tož namátkou třeba Marek Benda, který se pro postoje svého otce pochopitelně nedostal ani na žádnou školu. A teď mi můžeš vyjmenovat všechny poslance ODS, co byli v KSČ a posléze políbit (Y).

Jo 31.3.2007 16:56

Tupolánek

když lže své manželce, lže všem...

michal001 31.3.2007 16:36

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mackovka

nejsem v žádné straně, vyhrazuji si zesměšňovat idioty celého politického spektra a nemůžu za to, že u komoušů a socanů je jich nejvíc (v postatě všichni, vás nevyjímaje)

Martin 31.3.2007 16:16

Re: Je zajímavé, že ředitel socdemáckého vůmlu

jo takze ods kricela o grosstapech, shitech, nacistech, zlodejich, loupeznicich, vladimirech iljicich spidlech, vystrelech z aurory atd. protoze tu byl paroubek :-D to uz na magistrate ovlivnoval chovani elit z ods

michal001 31.3.2007 16:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

No bóže v rychlosti jsem překlep e a l to je toho, tedy žula tvrdá a očas se nachází v útvarech nazývaných balvany, tedy račte býti balvan? Zbloudilý? Bludný? Viklan? Nebo račte být balvanem na noze českéh národa?

nepolitik 31.3.2007 16:10

Je zajímavé, že ředitel socdemáckého vůmlu

vidí třísku v očích předsedy ODS a nevidí břevno v oku předsedy ČSD pardon ČSSD. Vždyť on to byl, kdo zanesl do naší politiky chování štamgastů ne čtvrté, ale šesté cenové skupiny. Ale tak už to bývá, že zloděj křičí chyťte zloděje.

Jiří K. 31.3.2007 16:05

Re: Re: estéti a krasoduchové ... a LV s višně spadlý 2

dokončení:

Kdo stál za nebývalou intenzitou a délkou Grossovy bytové aféry, tak nesrovnatelné s tím, co se dělo kolem bytů a domů Tlustého, Kalouska, Topolánka či Dalíka a proti které je ta dnešní Čunkova pořád ještě mediálním čajíčkem. Kdo stál za rozdmýcháním pozemkové Zgarbovy aféry, když předchozí čachry a machinace v Pozemkovém fondu zůstávaly (a dodnes zůstaly) celá léta nepovšimnuty. Proč nikdo prakticky nikdy nerozdmýchal aféry kolem korupce a podivných praktik (se stavebními zakázkami, byty, pozemky, smlouvami na různé služby) na radnicích a magistrátech (zejména Praha, Brno, Liberec, Ústí nad Labem ...)?

Stálo by za to, aby na všechna tato kdo a kdyby byly konečně nalezeny odpovědi. Toho se ovšem hned tak nedočkáme. Dočkáme se spíše Langerových operetních monstrakcí typu vědma a Ruzyně nebo 46 odposlechů.

Jsme přece v Česku a u korýtek prakticky všude je přece kdo? U korýtek je přece ODS!!

Jiří K. 31.3.2007 16:02

Re: estéti a krasoduchové ... a LV s višně spadlý

A nebo jako nekriticky uvažující fanoušek jedné strany zapřahá kočár před koně v naději, že to nikdo neprokoukne, že většina lidí je sklerotická.

Zeman byl nejprve (prakticky hned, jakmile stanul v čele ČSSD) sám terčem hrubých a pavlačových ataků pravicových (což byli v té době prakticky všichni) novinářů všech médií a časem prostě začal oplácet stejným. Opravdu bych chtěl vidět Topolánka, jak by on zvládal takové hysterické kampaně kolem každého jeho z kontextu vytrženého slova, jaké se opakovaně a s nebývalou intenzitou spouštěly kolem tzv. "výroků Miloše Zemana". V době, kdy už bylo zjevné, že transformace a privatizace se příliš nepovedly, pády bank, fondů a zdravotních pojišťoven ukazovaly že něco shnilého je ve státě českém, tak hlavní média se nás snažila přesvědčit, že jedním z nejvážnějších problémů státu jsou Zemanovy výroky. To, co od médií zažívá Mirek Topolánek je slaboučkým odvarem toho, co zažíval Zeman.

Podruhé nás LV mate ve věci nástupu neurvalé agresivity. Jako by zde nebyla ve vztahu k "paranoidnímu autistovi" Špidlovi, "koloťukovi" Grossovi s "jeho Grosstapem" a pochopitelně i vůči Paroubkovi, vygradovaná zejména v době Kubiceho zprávy. Jako by zde nebyly Renčovy předvolební klipy, založené na ubohém, vulgárním i rádoby vtipném napadání ČSSD a Paroubka (kampaň ODS mínus přišla až potom).

Potřetí opravdu stojí zato se zeptat, kdo to rozdmychával a rozdmychává a proč. Kdo organizoval a rozdmychával kampaně proti Zemanovi a úplně pomíjel horšící se stav vytunelované ekonomiky a mafiánské praktiky kolem LTO nebo privatizačních fondů? Kdo byl za zfalšovanými dokumenty podvrženými v kufříku Zemanovi a kdo stál za zfalšováním podpisů na tzv. bamberském memorandu, kdo to celé připravil, spustil a ve všech médiích tak dlouho udržoval při životě? 

Martin 31.3.2007 15:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mackovka

hezky ses popsal, takovy jsou vsichni nackove v ods ?

Žulový Aston 31.3.2007 15:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

Strécu zase špatně, tak se kurňa nepíše,  a nick žulový aston byste nepochopil, zatím se učte opisovat, příležitostně Vám to prozradím, ale zatím by to byl pro Vás stres. Žulový je prostě žulový, zkuste to gúglu, my dear darling...ale anglicky jinak to nenajdete....Ale to Joseph, to máte přesně, to jste kabrňák......a nechci se Vás dotknout, ale jako není vhodné mluviti o provaze v domě oběšencově, tak zkuste se po určitou dobu vyhnout některým slovům (např. natvrdlý a tak).

divana 31.3.2007 15:36

Re: Ale, ale

ach ta čeština...

michal001 31.3.2007 15:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

já pana Josepha Goebblese píšu takhle zjednodušeně proto, aby i momentálně zavostalí neněli problém s překoktáním jeho jména. Prosím o osvětlení nicku Žulový Aston, to znamená jakože natvrdlý? Vaše příspěvky by tomu odpovídaly....

Žulový Aston 31.3.2007 15:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

Problém je zhruba v tom, že pokud budu absolvent Vojenského gymnazia a tatínek vojenský politruk, pak to uvádět nebudu samozřejmě. Ale my ubozí občané, když na tom polituckém synkovi ta vysoká opravdu, ale opravdu není poznat. A pokud hodnotím Váš písemný projev, tak Vy vysokou máte? A proboha jakou? Nejste Vy přímo RSDr.? Ty na to bejvali tak pyšný.A tak aspoň střední? Z Tábora? Pionýrskýho?

Martin 31.3.2007 15:12

no cunek rekl osvetimskou lez ne ?

cekaho te ted noc dlouhych nozu

Martin 31.3.2007 15:10

Re: Re: Re: Martin IP: 86.49.65.xxx

vy modri blbeckove mate jednoduchej svet, kdo nema stejny nazory jako vy je rovnou bolsevik, ale jak se najednou kretensky jezite, kdyz vam nekdo aplikuje stejnou medicinku

Mard 31.3.2007 15:07

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Ogorníková protestovala že není žádná jednička.

Mard 31.3.2007 15:05

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

No já ve svém CV taky neuvádím střední školu, jen VŠ. Možná nemáte VŠ a proto si uvádíte střední školu. A bohužel také neuvádím zaměstnání své matky. Pokud vy ve svém životopise ano, tak jste pěkný exot. Pokud bych přijímal zaměstnance a ten by ve svém životopise měl povolání otce nebo matky, tak bych ho vykopnul.

Mard 31.3.2007 15:00

Re: Re: Martin IP: 86.49.65.xxx

Láďo, na toho Martina je zbytečné reagovat. Je to jako něco, co se ti přilepí na botu. Zřejmě jeho oidipovský komplex vyústil v napadání všech :-) Je vskutku legrační jak nadává jednomu že je fašista, druhému že je bolševické hovado, třetímu že je idiot. Mám velkou radost z toho že máme demokracii a i takoví "Martinové" můžou své názory říkat a psát. Je to dobře, třeba se mu takhle uleví a nebude škodit v reálném životě.

Mard 31.3.2007 14:54

Re: Re: Zaorálek, Sobotka a Jičínský....

No to s těma blábolama Zaorálka není vždy úsměvné. Jeho názory týkající se radaru v ČR můžou zemi dost uškodit.