27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VladaPing 31.3.2007 11:19

Milý pane Jelínku, i já jsem měl možnost sledovat akce Macek versus Rath

v přímém přenosu a i poté několikrát opakovaně.

Nepovšiml jsem si, že MUDr. Rath dostal FACKU. Facka, jak již základ slova vypovídá, je, česky (a archaicky) řečeno, POLÍČEK. Tedy úder otevřenou dlaní do tváře druhého. MUDr. Rath održel POHLAVEK, ránu oteřenou dlání, směřující na týl druhého (opět archaicky česky ZÁHLAVEC).

Pohlavek uštědřujeme zlobivému dítěti při spáchání drobného přestupku (poplete-li si měkké a tvrdé i a podobně). Málokdo by v takovém případě dítě fackoval. Ono se také skutečně říká spíše "výchovný pohlavek" než "výchovná facka".

Bylo by dobré, kdybyste propříště v uveřejněných textech se spíše držel reality a to i v drobnostech, neboť obeznámený čtenář by lehce mohl sklouznout k představě, že pokud autor nedokáže rozlišit rozdíl mezi pohlavkem a fackou, mohou býti i ostatní, jím uváděné realie, postiženy stejnou, ba i větší odchylkou od reality.

Mimochodem, ostatně soudím, že MUDr. Rath nepotřeboval "výchovný pohlavek" (uštědřovaný nevychovanému spratkovi) - na to je již příliš stár a, jak zjevno, nevychovatelný ale spíše ránu pěstí (nejlépe ochráněnou boxerem) vedenou na spodní čelist a to  silou, schopnou dotyčného poškodit - fractura mandibularis. 

michal001 31.3.2007 11:18

Re: Re: Re: Re: Mackovka

Nějak vám to přirovnání kulhá jako p. Geblsovi potom co okoukal Churchillovo V (Victory=vítězství) a tvrdil, že je to V jako Sieg (taktéž vítězství....)

Martin 31.3.2007 11:18

Re: Re: Re: Souhlasím s Jelínkem

ale topolanek mel socialistickou funkcionarskou vychovu

Martin 31.3.2007 11:17

Re: Re: Re: milí diskutující, buďte prosím schovívaví--

co lzes ? korupcnich afer ods je znamo stovky, staci se rozhlidnout po obcich a krajich

František I. 31.3.2007 11:13

Re: pan topolánek by mohl učit i slušné chování.

Paroubek jenom nechal odposlouchávat lidi, spolčil se s komouši tak, že dnes tyto dvěrudořitní partaje tvoří jednu, pod jeho vedením rozkradli tehdy ještě socani, co mohli a prožřali tolik, že to budeme ještě hodně let splácet. Zlodějiny, kterých se socani za dobu svých 8 let na výsluní dopustili, mnohonásobně překročily ztráty z tranformace ekonomiky na začátku 90. let. To, že se politici začali vyjadřovat hruběji, má také na svědomí jistý bývalý socan. Přiznám se, že mi daleko méně vadí sprosté slovo na adresu novinářských hyen, než lži, sprostoty a pomluvy, bez kterých se neobejde ani jeden z projevů toho otylého a odporného patvora, jménem Paroubek. Bohužel se stejně dívám na všechny jeho nadšené obdivovatele.

Martin 31.3.2007 11:12

Re: Re: Re: Mackovka

nacek cili topolanek a jeho volici

macek je zbabelej srab, kterej si pro svy srabactvi pak nasel vymluvu o zahlavci, ackoliv jeho slova to nepotvrzuji

Martin 31.3.2007 11:11

Re: Re: pan topolánek by mohl učit i slušné chování.

ja si vzpominam na spoustu projevu Adolfa Topolanka, ten zavan svezi z treti rise pekne smrdi

a charakter nekoho, kdo se necha vyfotit se stastnou rodinkou, slibi krasnou budoucnost nasim detem a pak si jde smocit ocasek do dusni /a po volbach dokonce konkubinu procpe na zajimavy post/, asi neni nutno pecliveji rozebirat

michal001 31.3.2007 11:06

Re: pan topolánek by mohl učit i slušné chování.

Vzpome'nme povolebního projevu soudruha Paroubka, závanu svěžího vánku 50. stalinistických let. Radši budu mít za premiéra demokratického burana, než uhlazeného tyrana

janoryna 31.3.2007 11:04

Re: Je fakt, že Topolánkův projev znamená pozdvihnutí politické

kultury v čechách. nakonec, všichni víme,že takový Zaorálek, Sobotka a Jičínský se ani na silné slovo nebo novou milenku nezmohli.

janoryna 31.3.2007 11:01

pan topolánek by mohl učit i slušné chování.

vzpomeňte na jiřího paroubka jako premiéra. a to, že paroubek neodešel od rodiny za milenkou, nekopal novinářů do aut, jeho slovník nebyl lidový či nedělal na opozičí poslance neslušná hesla považují příznivci pravice za naprosto korektní. pan toplánek je vzorem chování příznivců pravice a jeho slovník odpovídá slovníku zde diskutujícíh příznivců pravice.

michal001 31.3.2007 10:58

Re: Re: Mackovka

nacek=nacista= člen národně socialistické strany=socialista=levičák, což já nejsem. Ostatně někde jsem četl, že násilí na tyranu není z vyššího principu mravního zločinem.

Být já na Mackově místě, tak Ratha za jeho řeči boxnu, což by asi nepřežil. Vzhledem k tomu, co předváděl a předvádí, by to bylo jedině dobře. 

Martin 31.3.2007 10:50

Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

rozhodne si nenechavam sve prace /v mackove pripade preklady/ psat milenkama

a ano klaus i topolanek jsou bolsevicti synkove /oba take sveho casu premysleli o vstupu do ksc, klausovi to nevyslo a topolankovi zena pohrozila rozvodem jestli to udela/

Martin 31.3.2007 10:49

Re: Re: je hezky videt co imponuje modrejm volicum

ty hnusny bolsevicky hovado, macek si nechaval psat svejma milenkama ty slavny preklady, je to verejne tajemstvi po prazskych nemocnicich

a ty bolsevicky hovado, pochop co je urazkou macka a co je urazkou jeho manzelky

Martin 31.3.2007 10:46

Re: Mackovka

problem je vy nackove kterym imponuje uzivani sily, ze v prvni reakci sam macek prohlasil, ze dal rathovi facku, ta pohadka se zahlavcem je az z jeho pozdejsiho textu na jeho webu, kdy si sam dokazoval jaky byl velky frajer a vy jste mu to samozrejme sezrali

navic rad bych videl jak si chlapi vyrizuji veci zahlavci /zvlast kdyz najednou misto chlapu pouzivate mackovo tvrzeni o skole a ucitelich/, macek prece sliboval ze vse vyridi tak jak se to mezi chlapy delava

divana 31.3.2007 10:42

Re: Re: Včera před půlnocí

vy mi chcete snad rušit silvestra?! kde jinde se tolik zasmějeme? ;-D

Malý Aston 31.3.2007 10:42

Re: Re: Je Jelínek socan nebo komouš?

Máte pravdu.Je s podivem,že ho zde žádný komouš ani socka neobhajuje,dokonce ani Paroubek.:-D

michal001 31.3.2007 10:29

Re: Je Jelínek socan nebo komouš?

Je jedno, zdali je pan Jelínek socan či komouš, on je hlavně neskutečný hlupák.

michal001 31.3.2007 10:28

Re: Re: Souhlasím s Jelínkem

Po Puchyřově povolebním projevu i orangutan znamená kultivaci české politiky. Ted i Topolánek, ať si řiká co chce. Ubohosti Puchýřa dosáhnout nemůže, k tomu mu chybí socialistická funkcionářská výchova.

historik 31.3.2007 10:25

Re: citát

Ale on to myslel doopravdy, zcela v duchu komunistické ideologie. Vždyť přece oni dávali vrcholně nedemokratickým, nelidsky řízeným státům přídomky "demokratická", případně "lidová". Viz KLDR, PLR, NDR a t.d. Takže proto vulgární a  pomlouvačné vystupování nejvyšších představitelů ČSSD tento komunisticky zaměřený ideolog přetavil na strohé a suché.

Žulový Aston 31.3.2007 10:20

Re: Re: Senátor Kubera za ODS prohlásil:

No argument nic moc, ale na ty vaše topolánkovské hulvátovštiny jindy, je to relativně úspěch...

Žulový Aston 31.3.2007 10:18

Re: Re: Re: měl by si udělat pořádek sám u sebe

Jako žeby třeba někoho poslala do p......? To by byl pavlačový hnus.

Vojta 31.3.2007 10:15

Problém některých s panem Čunkem

Ptám se všech, kteří jsou ochotni bez důkazu odsoudit kohokoliv a kdykoliv: co budete říkat, když se pan Čunek obhájí? Vězte, že vaše zvolání nezapadne. Jen jste si tak vyrobili vlastní vývěsní štít. A pokud rádi soudíte bez důkazů, zkuste se někdy vžít do kůže vašeho "obžalovaného". Nebo toho na vás chci moc? Neděláte to jen pro zlobu v sobě?

Malý Aston 31.3.2007 10:12

Je Jelínek socan nebo komouš?

V jiném diskuzním článku se řeší, jak se má mládež něco dozvědět o zločinech komunistického režimu a že škola v tom hraje nezastupitelnou roli.Může mi někdo vysvětlit,co asi učí toto blb na té své škole marx-leninismu?Učí tam spojení socanů a komoušů v Lucerně a jejich společnou diktaturu ukončenou dočasně v roce 1989 a zahájenou znovu příchodem Paroubka?Učí tam o zločinech socanů a komoušů po roce 1948?Zločinci nám budou vysvětlovat,jak se má kdo chovat? Já mám dojem,že hnus a odpor proti komoušům a sockám,kteří pořád a pořád touží po vládě je v poslanecké sněmovně projevován velmi mírně a slušně.Vystupování Ratha,Paroubka,Zaorálka a té socky která se cítí byt uražena zvednutým prostředníčkem považuji já osobně za propagaci fašismu a komunismu a jen díky demokracii si to mohou dovolit.Doporučuji aby v našem demokratickém parlamentu byly vyvěšeny fotografie všech popravených a umučených občanů,oby byla instalována velká světelná tabule,která bude znázorňovat rozdíl životní úrovně mezi námi a například Rakouskem,kterou jsme dosáhli díky vládě komoušů.Před každým vystoupením socky nebo komouše a zejména po ukončení jejich blábolů postačí,když se ukáže na tyto fotografie.Již nebude nutné zvedat obočí nebo prsty.A zásadně nesouhlasím s tím,aby komouš jako je Jelínek,dočasně píšíci za socky byl placen jako ředitel z našich daní.

Starý J. 31.3.2007 10:07

Je fakt, že Topolánkův projev

začíná zcela rušit a vyčnívat z frázovitých funkcionářských projevů, která zde zavedl soudruh Paroubek a plně rozvíjí jeho podřízení, zejména Zaorálek, Sobotka a Jičínský. Rath jim z toho vyčnívá, on totiž není žádný sociální demokrat, ale kariérista kdekoli a kdykoli (je jedno v jaké partaji). Tak se nám pěkně vrátili doby, kdy klasický aparátčík minulého režimu Paroubek vychvaloval sebe a svou politiku, už zase jsme získávali "klid na práci" pod vedením jedině schopných soudruhů a teď do toho přijde jeden Valach, přesný opak soudruhů z ÚV a polibdíra. To je třeba nějak zatrhnout!

Magor Milda Dr.Sc. 31.3.2007 10:03

Re: Včera před půlnocí

proto je zrušení rozhlasových a televizních poplatků velmi aktuální. Bude-li RRTV donucena financovat vše přes reklamy, nebo přímé příspěvky od partají, bude si muset na program dohlédnout, objednávatelé mívají přesné představy o tom, jak si to přejí.

ČT24 by měla přejít na kódování, prodávat členům KSČ a ČSSD dekodéry a kartičky, ušetří to nervy těm ostatním.

PetrM 31.3.2007 10:01

Re: Včera před půlnocí

Od jisté doby si při zmínce "česká televize" vybavím přímý přenos z tiskové konference ing. Tvrdíka ohledně jeho působení v kauze gripenů. Tohle že platím ze svých daní?

technik 31.3.2007 9:59

až se naučíte číst

Milý pane Jelínku, pak se s důvěrou věnujte projevům Vašich soukmnenovců DrRatha a Jandáka a tam najdete to co hledáte - pátou a nižší cenovou skupinu a pokud se naučíte i nezaujatě myslet máte šanci pochopit i vše ostatní.

Starý J. 31.3.2007 9:58

Včera před půlnocí

a dnes časně ráno (opakování) vysílali na ČT24 debatu soudruha Jelínka s Mitrofanovem, ve které oba nadšeně "modernizovali ČSSD". V podstatě se ale oba shodli, že politické cíle ČSSD a KSČM jsou vlastně shodné. Tdy to, co všichni již dávno ví, že KSČM a ČSSD po příchodu Paroubka jsou jena strana. Flmer Filip krom vzpomínek na Lenina už stranu ani neřídí, přenechal otěže pevně soudruhu Proubkovi a hlas zní naprosto jednotně!

Zajímavé také je, že ČT24 se stala hlásnou troubou "levicové stoky", že mimo přenosy všech Paroubkových tiskových konferencí, debatují o politice jen levicoví novináři, moderátoři a členové a funkcionáři ČSSD nebo komunistů. Jiný hlas z ČT24 nelze čekat! Za peníze všech. Je vidět, že staří straníci a milicionáři pomocí RRTV, zcela ovládli vysílání veřejnoprávní TV!

Hariet2 31.3.2007 9:52

Re: Souhlasím s Jelínkem

Souhlasím s Jelínkem a to ve všem. Jen člověk chabého ducha či mravů nemůže souhlasit. To, co předvádí premiér je kultivace české politiky?  Je to ubohost.

Magor Milda Dr.Sc. 31.3.2007 9:50

Socialistický ministr kultůry

soudruh Jandák míval proslovy ve stylu karlínských dlaždičů. V tom Lihovém domě, který je tak zadlužený, jsem nikdy nebyl, ale podle řeči těch šibalů odtamtud to bude IV. cenová skupina, něco jako u Husťáků v Přišimasech.