23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr 3.4.2007 5:29

Tohle psal blbec.

Neni co dodat

Michael 2.4.2007 14:33

Příznivec kteréhokoli z táborů, se při čtení ponenáhlu ztotožňuje s pisatelovými argumenty...

až na konci přijde překvapivé popření všeho předtím napsaného - úplné shození masky:

Jelinku z Rudého práva, nepatří tobě hodnotit ničí ksicht než svůj. Hlupáku.

Michalhg 2.4.2007 2:18

jediné

jediné, co z celé této diskuze vyplývá je, že voličům ODS slovník Mirka Topolánka vyhovuje a považují ho za přiměřený. Takže zkrátka M.Topolánek jen správně odhadl styl, kterým je potřeba oslovit českého pravicového voliče.

Václav 1.4.2007 21:06

To co jste zde popsal,

Jsou věci hojně publikované a vypovídající o duchovnu pana Topolánka. Zřejmě nestačí ovládat sám sebe a přitom ve své funkci je odpovědný za řízení této země. Pan Tlustý to definoval naprosto přesně " Hvězdná pěchota", tečka.

milan007 1.4.2007 20:46

RaJ

Zdá se, že k restauracím 4. cenové skupiny máte hodně blízko. Nebyl náhodou Váš náčelník šéfem od toho, Vámi jmenovaného zařízení ??  

Kobylka Lajda 1.4.2007 20:32

A co sjezd ČSSD

Starej se o úroveň svých chlebodárců, kterou dostatečně předvedli na sjezdu - Paroubkovo hitlerovské řvaní a Drátovo ohánění se ctí a důvěryhodností. Hahaha!;-D;-D;-D

galapetr 1.4.2007 20:50

Re: A co sjezd ČSSD

Ono totiž jemné ucho socanovo jest nastaveno na jiné frekvenci. Třeba na intelektuální humor pána, který si doplňuje základní vzdělání studiem Šípu, a který na venkovských předvolební estrádách rozesmával pana tehdejšího premiéra a vděčné publikum svýni vtipy o romech. Pan tehdejší premiér s ním byl na podiu.

noragh 1.4.2007 13:08

Ó bohové,

to se nám cint-tank zase předved...

guma 1.4.2007 11:19

autorovi

Pane (nebo souuhu ?) používáte totalitní terminologii, neboť restaurace IV. cenové skupiny zcela zmizely  s nástupem tržního hospodářství.

Starý J. 1.4.2007 18:27

Re: autorovi

Naposledy tam zaměstnávali jednoho, co se pak stal mluvčím hochů štamgastů, dokonce i milovaným premiérem!

Starý J. 1.4.2007 10:44

zoch

Líbí se mi, jaké pozornosti se od Vás těším, i když můj příspěvek byl kdesi na začátku debaty.

Líbí se mi, jakou pozornost věnujete výchově Topolánka, kterého za soukromou sms s výrazem, jehož význam si vysvětlujete tak, jak potřebujete, který chápete tak, jak chápat potřebujete a který ve světě není ničím pozoruhodný, věnujete takovou péči. Péči a humbuk nutný k zakrytí skandálu z odposlechy Bublanovy policie, s odposlechy, které pro občany tohoto státu naopak mají zásadní význam, které omezují svobodu občanů a jistoty právního státu.

Máte v ČSSD nepochybně větší tři čuníky, než je Topolánek. Až naučíte správnému chování třeba vulgárního Jandáka, který běžně v poslanecké sněmovně používá expresivní výrazy, Ratha, který urazil a obvinil kdo koho z politických protivníků a presidenta, který pro nechutnou urážku nejde daleko (až si vysloužil dobře mířený záhlavec), Paroubka, který svými "psychiatrickými diagnozami" počastoval každého, kdo mu nejde pod nos a každému takovému vystavil vysvědčení IQ, pak se můžete klidně věnovat výchově zbytku sněmovny! Zatím bude dobře, začnete-li si zametat před vlastním prahem!

Kubeš 1.4.2007 11:03

Re: zoch

Starý,děkuji, napsals to za mneR^R^R^

Starý J. 1.4.2007 11:19

Re: zoch

P.S. Až už nebudeme řešit víc jak bilionové zadlužení státu (po geniálním ekonomovi B.Sobotkovi), problémy s mandatorními výdaji, krachující zdravotnictví, nebezpečí položení se důchodového zabezpečení, jednu z největších korupcí ve světě a další a zbude nám k řešení "už jen" buranství premiéra, pak si můžeme konečně vydechnout a vyskočit radostí.

Jinak o to, zda něco pochopím, nebo ne, si opravdu nedělejte starost. Je to čistě moje věc. Se svým chápáním jsem se protloukal celý život bez větších problému, je ale fakt, že komunistický náhled na svět jsem opravdu nepochopil. Jak vidím, Vy s tím nemáte naopak žádný problém. Šťastný to člověk!

Ghost Dog 1.4.2007 10:31

Jiná dimenze

neodsuzujte pana Jelínka za jeho hodnotné články, kdo je milovníkem seriálu "Červený trpaslík", tak už dávno ví, že pan Jelínek není z našeho reálného světa, ale z toho paralelního, kde je vše obráceně.

Marta 1.4.2007 8:50

Jelínku, Jelínku!

  Politika ze čtvrté cenové je přece  doménou Paroubka ! Vzpamatujte se chlapče, a raději se sebou něco udělejte. Jste mladý, tak koukejte zhubnout , a chovejte se jako mladý, a ne jako ti staří zaprdlí socani.  Vaše články jsou samé lži !!!

Malý Aston 1.4.2007 10:05

Re: Jelínku, Jelínku!

Víte,on ten Jelínek je blb. Prokazuje to tady ve svých článcích pořád dokola.Je demokracie a může mít svůj názor,to mu nemůžeme upírat.Ale on kromě toho je i ředitel přípravky nějaké Akademie pro mladé socky a komouše a to mi vadí.Pokud je placen z daní všech občanů,má být jako ředitel školy apolitický.Pokud je tato škola placena Paroubkem je to v pořádku.Koho chleba jíš,toho píseň zpívej.Dnes o tom,co se vyučuje rozhoduje ředitel školy.Pokud tam učí marx-leninismus a jako Gottwald,že je potřeba zakroutit krkem všem kapitalistům,není to v pořádku.Je ta jeho škola placena z daní všech nebo je to placeno tím advokátem Altrenem?:-D

žaneta 1.4.2007 17:08

Re: Jelínku, Jelínku!

Ty jsi blb jak ten Topolánek,je vidět že ODS už nemá argumenty jak obhájit chování toho hulváta ono na něj taky dojde ,před ním budou utíkat státnici i z rozvojových zemí ti se umí chovat lépe.

Petr H 1.4.2007 8:25

O tom vyměšování

je záznam v psp.Šlo o projednávání nějakého pozemkového zákona,kde se "pro-evropská ČSSD" chovala v přispěvcích hůř jak Henlein.Tolik šovinismu jak zabránit evropským občanům ke koupi pozemků v ČR co zaznělo od euhujerů KSČSSD si nedovolil ani Goebbels vůči židům v Německu neblahé paměti.Ono to chce také uvést kolikrát souvilosti v jaké to zaznělo,soudruhu poraděnko.To je samá EU..EU,ale když dojde na věc,tak se socani umí vždycky vybarvit.

novaja 31.3.2007 23:45

Co vyčítáte Topolánkovi? Podívejte se na vaše příspěvky. Myslím, že si bere příklad z vás.

Co vyčítáte Topolánkovi? Podívejte se na vaše příspěvky. Myslím, že si bere příklad z vás.

M ichalhg 1.4.2007 1:00

Re: Co vyčítáte Topolánkovi? Podívejte se na vaše příspěvky. Myslím, že si bere příklad z vás.

co konkrétně máte na mysli?

Petr 1.4.2007 17:41

Re: Co vyčítáte Topolánkovi? Podívejte se na vaše příspěvky. Myslím, že si bere příklad z vás.

Já nejsem předseda vlády,ani člen ODS za peníze poplatniků ,které bere podle mě nezaslouženě by se měl nebo se alespon předpokládá ,že se umí chovat .Já se stydím ,za takového představitele.Už ho kritizují i jeho spolustraníci on se někdo vyšplhá po jeho zádech .Možná to nebude tak dlouho trvat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-D;-D>-;-D;-D

tomfuk 31.3.2007 23:45

Proč tolik divení...

Pane Jelínku tolik divení o "hrubosti,nevychovanosti,hlasitosti" ministerského předsedy.Dělničtí ředitelé,funkcionáři to považovali za bodrost a splynutí s tepem mas.Pan Spisovatel Ludvík Vaculík jednou ve svém fejetonu nazval trefně vyhýbavé odpovědi jednoho ministra zahraničních věcí sra...vitě-uhořovité.To u našeho současného min.předs.nehrozí.Odpovědi jsou vždy adekvátní k otázce.Jeden náš spisovatel ,bohužel nevím jestli to byl Mikulášek nebo Tomeček,či Jan Skácel řekl:Ze psa slanina nebude.:-D 

jerry 31.3.2007 22:25

Ani samotného Psa ze svého řádění ředitel think-tanku nevynechal.

Jenže nějak pozapomněl, že už máme v pořadí druhého premiéra,který má potíže se slušným chováním.Jo, a přestřelky Rath -Topolánek o tom, kdo je větší hrubián, jsou zvlášť pikantní. Já toho Macka v podstatě i chápu.Aspoň je osobnost, na rozdíl od těch šašků, nemotorně se motajících současnou politickou scénou.Máte to těžký ,řediteli, když nemůžete psát svobodně. Ale svoboda slova v Lidovém domě?Ne nadarmo tam bylo Leninovo muzeum. :-)

Žulový Aston 1.4.2007 7:42

Re: Ani samotného Psa ze svého řádění ředitel think-tanku nevynechal.

Je mi líto, ale tolik fašistických (noc dlouhých nožů, es kommt der Tag) a zastydle puberťácky fekálních  (nelze napsat, cenzura mi to smaže) slovních výrazů nikdo ,s vyjimkou Topolánka, zatím v české politice nepoužil.

Prostě, abyste mi rozuměl, Topolánek je jednička. Můžete si to znázornit valašským lidovým prstovým divadlem.

franta62 1.4.2007 10:22

Re: Ne že bych ta Topolánkova slova obdivoval.

A leco takhe Bezruč,"Přijde den, zůčtjujeme spolu". To by se vám líbilo ? To by zase byl Toplánek komunista ?  A nebo Veni vidi vici. Co na to řeknete.

hlaska 2.4.2007 2:22

Re: Re: Ne že bych ta Topolánkova slova obdivoval.

A že by tu byl další překladatel (Bezruče do němčiny)?- Macek hadra!

milan007 31.3.2007 20:57

více

Více vzušující než facka Macka a žertování pana Topolánka , je pro každého soudného pozorovatele doma i za hranicemi, díra ve státním rozpočtu způsobená vašimi chlebodárci. 

M ichalhg 1.4.2007 1:03

Re: více

myslím, že již při rozpočtu na rok 2008 má ods vynikajicí příležitost připravit návrh bez deficitu. uvidíme...

milan007 1.4.2007 20:51

Re: Re: více

Zdá se, že nevíte, o čem mluvíte. To je holt daň za svobodu slova.

me1 31.3.2007 20:28

aby

Aby jsi se nepo.....