19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Žulový Aston 31.3.2007 15:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Z myšlenek Jiřího Paroubka

Problém je zhruba v tom, že pokud budu absolvent Vojenského gymnazia a tatínek vojenský politruk, pak to uvádět nebudu samozřejmě. Ale my ubozí občané, když na tom polituckém synkovi ta vysoká opravdu, ale opravdu není poznat. A pokud hodnotím Váš písemný projev, tak Vy vysokou máte? A proboha jakou? Nejste Vy přímo RSDr.? Ty na to bejvali tak pyšný.A tak aspoň střední? Z Tábora? Pionýrskýho?

LV 31.3.2007 11:58

estéti a krasoduchové z Lidového domu

Nejprve se ptejte, krasomilové a Jeleni, kdo začal, odkud přišlo zhrubnutí a pavlačový slovník - nebyl to náhodou expředseda Zeman? Podruhé se ptejte, odkud počala neurvalá agresivita v politice - ne snad od nástupu předsedy současného, Velikého a Jediného? Potřetí se pak ptejte, kdo to rozdmychává? Kdo z JEDNÉ OSOBNÍ SMS konkrétnímu novináři dělá propagaci fašismu?? Kdo dává tisku detaily parlamentní rozpravy, kdo to přiživuje a rozhrabává?

Raději hrubší slovo k novináři (co štve politika jak zvěř a juká na něj s foťákem i ze záchodové mísy) než projev Paroubka či Ratha, v němž sice bez sprostého slova ale nesmírně urážlivě podle a agresivně napadá každého kolem.

Žulový Aston 31.3.2007 12:39

Re: estéti a krasoduchové z Lidového domu

Milý LV, mám strach aby s těmi krasoduchy a estéty náš alfa-buran neposlal do p...., protože je to na h......., vlastně to je přímo osvětimská lež....

Veruna 31.3.2007 13:49

Re: estéti a krasoduchové z Lidového domu

Ano, pan Topolánek je kultivovaný vzdělanec s vytříbeným humorem a vybraným chováním.;-D A jeho spolustraníci také, jak se můžeme přesvědčit  i na této diskusi.

Jiří K. 31.3.2007 16:02

Re: estéti a krasoduchové ... a LV s višně spadlý

A nebo jako nekriticky uvažující fanoušek jedné strany zapřahá kočár před koně v naději, že to nikdo neprokoukne, že většina lidí je sklerotická.

Zeman byl nejprve (prakticky hned, jakmile stanul v čele ČSSD) sám terčem hrubých a pavlačových ataků pravicových (což byli v té době prakticky všichni) novinářů všech médií a časem prostě začal oplácet stejným. Opravdu bych chtěl vidět Topolánka, jak by on zvládal takové hysterické kampaně kolem každého jeho z kontextu vytrženého slova, jaké se opakovaně a s nebývalou intenzitou spouštěly kolem tzv. "výroků Miloše Zemana". V době, kdy už bylo zjevné, že transformace a privatizace se příliš nepovedly, pády bank, fondů a zdravotních pojišťoven ukazovaly že něco shnilého je ve státě českém, tak hlavní média se nás snažila přesvědčit, že jedním z nejvážnějších problémů státu jsou Zemanovy výroky. To, co od médií zažívá Mirek Topolánek je slaboučkým odvarem toho, co zažíval Zeman.

Podruhé nás LV mate ve věci nástupu neurvalé agresivity. Jako by zde nebyla ve vztahu k "paranoidnímu autistovi" Špidlovi, "koloťukovi" Grossovi s "jeho Grosstapem" a pochopitelně i vůči Paroubkovi, vygradovaná zejména v době Kubiceho zprávy. Jako by zde nebyly Renčovy předvolební klipy, založené na ubohém, vulgárním i rádoby vtipném napadání ČSSD a Paroubka (kampaň ODS mínus přišla až potom).

Potřetí opravdu stojí zato se zeptat, kdo to rozdmychával a rozdmychává a proč. Kdo organizoval a rozdmychával kampaně proti Zemanovi a úplně pomíjel horšící se stav vytunelované ekonomiky a mafiánské praktiky kolem LTO nebo privatizačních fondů? Kdo byl za zfalšovanými dokumenty podvrženými v kufříku Zemanovi a kdo stál za zfalšováním podpisů na tzv. bamberském memorandu, kdo to celé připravil, spustil a ve všech médiích tak dlouho udržoval při životě? 

Jiří K. 31.3.2007 16:05

Re: Re: estéti a krasoduchové ... a LV s višně spadlý 2

dokončení:

Kdo stál za nebývalou intenzitou a délkou Grossovy bytové aféry, tak nesrovnatelné s tím, co se dělo kolem bytů a domů Tlustého, Kalouska, Topolánka či Dalíka a proti které je ta dnešní Čunkova pořád ještě mediálním čajíčkem. Kdo stál za rozdmýcháním pozemkové Zgarbovy aféry, když předchozí čachry a machinace v Pozemkovém fondu zůstávaly (a dodnes zůstaly) celá léta nepovšimnuty. Proč nikdo prakticky nikdy nerozdmýchal aféry kolem korupce a podivných praktik (se stavebními zakázkami, byty, pozemky, smlouvami na různé služby) na radnicích a magistrátech (zejména Praha, Brno, Liberec, Ústí nad Labem ...)?

Stálo by za to, aby na všechna tato kdo a kdyby byly konečně nalezeny odpovědi. Toho se ovšem hned tak nedočkáme. Dočkáme se spíše Langerových operetních monstrakcí typu vědma a Ruzyně nebo 46 odposlechů.

Jsme přece v Česku a u korýtek prakticky všude je přece kdo? U korýtek je přece ODS!!

Robert 31.3.2007 11:44

Na hrubý pytel hrubá záplata

Mě připadá, že vztyčený prostředníček je zcela adekvátní názor na přítomnost komunistů v parlamentu. Jinak nechápu, proč si ten posunek vztáhla na sebe i soudružka Orgoníková z ČSSD, nebo neví co to znamená?

LV 31.3.2007 11:59

Re: pokud jde o soudružku Orgoníkovou

myslím že lepším vzkazem by byla holá zadnice..

Žulový Aston 31.3.2007 12:46

Re: Re: pokud jde o soudružku Orgoníkovou

Jo to bylo na komunisty, alfa buran říkal, že to bylo na spojence Kalouska...děkuji, až teď jsem pochopil....

udivený občan 31.3.2007 13:03

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Už jsme posunkovou řeč pana premiera zvládli.Zdvižený prst dle jeho vysvětlení znamená

Kalousku jsi jednička.Jste také jednička Roberte?:-P:-P

Mard 31.3.2007 15:07

Re: Na hrubý pytel hrubá záplata

Ogorníková protestovala že není žádná jednička.

Poklop 31.3.2007 11:44

prostě debílkové

Je k smíchu tady číst debility pisatelů,kteří za každou cenu se zastávají ODs a hned napadají ČSSD.Prostě jasné je ,že Topolánek je primitiv a křupan.V.Klaus měl pravdu a já se mu omlouvám.Ještě by mě zajímalo co dělal za komunistů ten geroj "malý Aston".Ten určitě z kriminálu nevylez.Nebo,že by se stal odpůrcem komoušů až po roce 1989?Oni ti dnešní hrdinové byli za komoušů největší svině a teď to chtějí dohnat.

Ladislav N. 31.3.2007 12:16

Re: prostě debílkové

Možná je, možná není. Ale když to o něm začne psát bolševik Jelínek, Vízek nebo Paroubek, je to jako když zloděj křičí: Chyťte zloděje!  ;-)

Žulový Aston 31.3.2007 12:48

Re: Re: prostě debílkové

Problém je v tom, že ani Mladá fronta dnes ještě nemohla vydat Paroubkovsko-český slovník, ale Topolánkovi - asi z protekce- ho již vydala. Skoro to vypadá jakoby i příznivci ODS ztráceli nervy s našimi valašskými klenoty.  

galapetr 31.3.2007 13:12

Re: Re: Re: prostě debílkové

Pro někoho slovník, pro někoho 4kg Paroubka v obrazech.

michal001 31.3.2007 13:58

Re: Re: Re: Re: prostě debílkové

Ano Komiks pro ty, kteří neumí číst. Smutné, jak Jiří Paroubek hodnotí inteligenci a vzdělanost svých obdivovatelů

Žulový Aston 31.3.2007 14:39

Re: Re: Re: Re: Re: prostě debílkové

4kg Paroubkova ega jsou strašlivá, klausovsky řečeno ale opravdu strašlivá, ale chlapci odéesáčci, že se Vám to nelíbí, protože tam není ani jednou p...... nebo h........Já vím, nuda......

Žulový Aston 31.3.2007 14:41

Re: Re: Re: Re: Re: prostě debílkové

Jen tak okrajově, Topolánek dobře ví, že se svými obdivovateli se o ničem jiném než o p....... a h.......bavit nemůže. Tedy naopak tak vysoko je hodnotí....

jirka.s. 31.3.2007 11:27

Restaurace IV. cenové skupiny!

Pokud máš, kopytnatče, za zlé panu Topolánkovi, že se chová jak v putyce poslední cenovky, tak si uvědom, co tam vlastně sedí za "štamgasty". Od gerontů typu Jičínského (tomu už nevadí vůbec nic, protože tam jenom chrápe), přes fízly typu Falmera až po odporného hnusa Vondrušku.No, a vezmeme-li ještě u úvahu "odpovědného" vedoucího z RaJe s jeho bandou "číšníků", je důvodů, proč se tam pan Topolánek chová tak jak se chová, sdostatek. Jsem přesvědčen o tom, že v Hiltonu by určitě nepořvával: "Tak co je s tím pívem!"

Martin 31.3.2007 11:30

Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

 v hiltonu by porvaval na recepcni "pod mi poskrabat gule pro budoucnost nasich deti"

ze si nejak zapomenul mezi kanalama ve snemovne na modry ptaky ? takovou smesku zlodeju, podvodniku a buranu ani do normalnich hospod nepustej

Malý Aston 31.3.2007 11:34

Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Máte pravdu a proto navrhuji.Pověsit do poslanecké sněmovny fotku paní Horákové a umučených politických věznů včetně těch,kteří bojovali za naši svobodu například v Anglii a které nechala spojená politická strana ČSSD+KSČ popravit.V tomto případě není potřeba žádných hrubých výrazů slovních ani jiných.Vždy postačí,jen se Paroubku a Filipe podívejte.:-D

Martin 31.3.2007 11:35

Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

narodni socialistky horakove ?

Žulový Aston 31.3.2007 12:51

Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Ano, členky národně socialistické strany Milady Horákové a současně tam je možno vyvěsit i fotku matky Mirka Topolánka, sekretářky na KV KSČv Ostravě - hned vedle sebe - abychom věděli, kde všichni žijeme...

PROKOP BUBEN 31.3.2007 11:53

Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

 Kdo zavinil, že komunisté stále sedí v zákonodárných sborech a kdo je používal ke svým přitroublým mobilizacím, je třeba se ptát....Poněvadž se neutvořila doposud silná a skutečná pravice, která by pravicové atributy ctila a prosazovala, jsme tam, kde jsme....Je třeba hledat kořen těchto a podobných problémů v půdě bolševického marasmu na který bylo právně i morálkou především Klaushochštaplery navázáno.....Uspěla snad nějaká strana, která ve svých řadách nechtěla bývalé komunisty a žádala vyrovnání se s minulostí....Klausostrana, podporovaná staronovou mocí finanční i vlivovou se vždy snažila podobnou snahu zardousit....Takže jsem přesvědčen, že noblesní Milada Horáková i jiné oběti fašistické i komunistické zvůle, by se VELMI podivovali nejen složení našich zástupců, ale i stavem, jednáním a konáním naší PSEUDOPRAVICOVÉ ODS.......

jirka.s. 31.3.2007 12:02

Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Že kořeny současného politického marasmu se musí hledat na bolševickém základě, to Vám podepíši. Že ODS též není to pravé pravicové ořechové, je též pravda! Ale zkuste mi tedy vyjmenovat bývalé komunisty v jejích řadách . Záměrně Vám přenechávám tu snazší část práce, tu větší, tedy komouše  u socanů jsem si dovolil vyjmenovat já!

Jan Kavan, členem KSČ, styky s STB, Z.Škromach, 1982-1989 člen KSČ, J.Rusnok, 1988-1989 kandidát KSČ, J.Tvrdík, 1988-1989 kandidát KSČ, E.Zeman, 1966-1970 člen KSČ, J.Schling, 1981-1989 člen KSČ, M.Kraus, 1984-1991 člen KSČ, Jiří Václavek, 1964-1968 člen KSČ, František Strnad, 1984-1989 člen KSČ, Miroslav Svoboda, 1985-1989 člen KSČ, P.Dostál, 1962-1969 člen KSČ, K. Šplíchal, 1983-1989 člen KSČ, Miloslav Vlček, 1983-1989 člen KSČ, Petr Ibl, 1984-89 člen KSČ, Miloš Melčák, člen KSČ, Josef Smýkal, členem KSČ, Jan Mládek, 1987-1989 člen KSČ, J. Palas, 1980-1990 člen KSČ, M. Emmerová, 1966-1969 členka KSČ, A. Sýkora, 1983-1989 člen KSČ, Rudolf Tomíček, 1967-1990 člen KSČ, Hana Šedivá, 1979-1990 členka KSČ, V. Laštůvka 1966-1969 byl v KSČ, J. Kubinyi - do roku 1990 člen KSČ, R.Kopecký, 1981-1989 člen KSČ, Alfréd M R.Kopecký, 1981-1989 člen KSČ, Alfréd Michalík, do roku 1990 člen KSČ, Oldřich Němec, 1976-1990 člen KSČ, L. Skopal, 1983-1989 člen KSČ ........stačí, ne?

Žulový Aston 31.3.2007 12:53

Re: Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Jmenujte mio jednoho poslance ODS, který byl pronásledován v souvislosti s léty 1969-89. A udělejte si pak skore mezi pronásledovanými a bývalými členy KSČ uvnitř ODS.Schválně strécu, kdo vyhrál?

jirka.s. 31.3.2007 17:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Tvoje postižení, TOPSHITE, je skutečně politováníhodné! Na kterémpak rohu postáváš s kloboukem v ruce? Dám si tu práci a zajdu tam s pětikorunou, abych ti přispěl na ta sedativa, kterých evidentně za den spotřebuješ enormní množství a která ve své většině nejsou hrazena pojišťovnou. Možná, že už by se ti vyplatil spíše perník.

Mimochodem, chtěl jsi jmenovat jednoho poslance ODS, který byl pronásledován v souvislosti s léty 1969-89, tož namátkou třeba Marek Benda, který se pro postoje svého otce pochopitelně nedostal ani na žádnou školu. A teď mi můžeš vyjmenovat všechny poslance ODS, co byli v KSČ a posléze políbit (Y).

Poklop 31.3.2007 17:19

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Restaurace IV. cenové skupiny!

Co píšeš o Bendovi je blbost.Marek Benda studoval VŠ  a byl členem stávkového výboru.divné,co?

lordpavka 31.3.2007 11:23

rozumprdovi

Měl byste si všímat výroků exotů Paroubka.Ratha,Sobotky a dalších expertů,jako jste Vy. Smůla je,že se Topolánek nechal strhnout a používá stejné bláboly jako výše zmínění kašpaři.

Martin 31.3.2007 11:24

a v americe bijou cernochy

je legracni jak topolankofilove de facto neustale pouzivaj tenhle bolsevickej argument na obhajobu svyho Fuhrera :-D