18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NevericiTomas 31.3.2007 1:29

Ty asociace

Kopáním do automobilu fotografa před bytem poslankyně Talmanové zase připomněl demolování parlamentních lavic Sládkovými republikány.

Ja nevim, kdyz slysim o nocnim demolovani aut, pripomene mi to spis alpskou rally jisteho ministra zahranici, pozdeji docasne reditele zemekoule. Nu coz co clovek to pohled.

conqueror 31.3.2007 1:15

Jelínku, Jelínku...

Jelínku, už ani do huby si nevidíš a jsi tak drzý že nám to tu ještě hrdě předvádíš...

Realista 31.3.2007 5:39

Re: Jelínku, Jelínku...

A co nejhorší - dovoluješ si psát pravdu o chování našeho premiéra, no to je prostě hrůza, že ?

orim 31.3.2007 0:58

pp

Vicepremiér Čunek je obviněný z korupce, vyšetřovaný pro další podezření, ale drží se zuby nehty svého křesla. Ministr práce Petr Nečas hodlá zrušit většinu sociálních výhod a jeho kolega z financí Miroslav Kalousek chce propustit desetitisíce lidí. A do toho vicepremiér Martin Bursík radí Rakušanům, jak postupovat proti Česku a zrazuje tak vlastní zemi. Není tohle případ pro Chocholouška?

huhu 31.3.2007 8:28

Re: pp

tenhle hnus zvaný presumpce viny zaváděl bratr Lux a Kalousek jako způsob likvidace nepohodlných protivníků. Takhle zlikvidovali v r. 97 vládu s ODS či pak Grosse. V obojím případě byl výsledkem nástup komunistů k moci. Ted mají lidovci na Čunka jiný metr, takže s tím souhlas. Ale jinak si myslím, že by "presumpce viny" je hnus, který by neměl platit ani na politika.  A pokud ano tak stylem jako na západě - pokud se nakonec vina neprokáže, tak ten kdo obviní je za křivé obvinění sám politicky znemožněn a potrestán.

K Nečasovi a omezování vykořisťování pracuovitých a vyžírky různých parazitů - to je  velice dobře, stejně jako omezování státního aparátu a propuštění státních zaměstnanců. Konečně se nebudou vysilovat na blbostech a buzeraci ostatních a budou mít možnost dělat práci požadovanou ostatními - tj. trhem.

Bursík - jo tahle směs pravdalásky a zelených blbů to je neštěstí...

@Teo 31.3.2007 0:44

Už nechlastejte...

neměl by si nakonec Topolánek koupit hodiny slušného chování v Lidovém domě?  Mohl by sedět v jedné lavici s Altnerem. A před nimi třeba Zeman, že? Pane, nerad to říkám, ale jste ošklivé káčátko! Myslím, že číst vaše nemoudré, servilní tlachání je ztráta času...

Realista 31.3.2007 5:43

Re: Už nechlastejte...

... a zejména psát pravdu o našem panu prémiérovi. To ti ostatní jsou zlí a neumějí se chovat, náš pan premiér je pouze veselý, že?

Mišák 31.3.2007 0:38

ČSSD, vzor morálky a politické kultury?

Pane Jelínku, čtvrtou cenovou zastupuje v politice přece Paroubek z RaJe. Strohé a suché vystupování reprezentantů ČSSD? Ha, ha, zaručeně dříve Zeman, nyní určitě Rath, dále zcela "suchý" aparátčík Paroubek atd. Opravdu máte dojem, že k etickému kodexu se stačí pouze jednou přihlásit?  Neméně skvělá je též poznámka o "budování paláců" grobiánství a agresivity. To už zase někdo buduje paláce na zlost levici? Ten text vám diktoval sám velký zmodernizovaný šéf ČSSD? Neobhajuju Topolánka, ten se bude muset nad svým chováním hodně zamyslet, ale jako kontrast líčit jako téměř svatou celou ČSSD? To opravdu máte lidi za hluché i hlupáky současně? 

AeroKarel 31.3.2007 0:33

"Závan ze čtvrté cenové"

A já už doufal, že si soudruh ředitel povšiml základní charakteristiky Paroubkova chování. A ono, tu máš čerte kropáč, Topolánek. Smítka v oku bližního svého vida ......

buš 31.3.2007 0:33

Hele, mravokárce,

a to to ještě dneska (včera) vlezlo do televize...

Mistr Jan Hus 31.3.2007 0:12

Co chcete po primitivovi?!

Za posledních 400 let takové boží hovádko v čele tohoto státu nebylo. A že bylo z čeho vybírat. (Y)

AeroKarel 31.3.2007 0:35

Re: Co chcete po primitivovi?!

Naštěstí vás dnes za vyslovenou hovadinu nikdo neupálí ..........

Ale do té historie trochu mrkněte, ať nejste za blba.

Mard 31.3.2007 2:04

Re: Re: Co chcete po primitivovi?!

Příteli, někdo, kdo si dá do nicku Mistr Jan Hus, musí být expert :-) Tomu nevysvětlíš nic, ten tomu určitě bude rozumět nejlíp :-)