29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
gerontusinza 26.2.2008 14:49

Za to vy ve svém hulwátství sezobnete skutečně už skoro fšecko.....Re: Re: Re: Pane proč házíte Švejnara do stejného pytle jako člověka kterého kritizujete.....

i toho haase......;-D;-D;-D Já mám s roky nárok, ale vy ...? Vždyť vy nic jiného než to malé hloupé hulvátstvíčko vystavovat na odiv nemůžete.... inu blbej no a co....ale hulvát...toje něcoóóó....;-D;-D

jirka.s. 26.2.2008 17:28

Re: Za to vy ve svém hulwátství sezobnete skutečně už skoro fšecko.....Re: Re: Re: Pane proč házíte Švejnara do stejného pytle jako člověka kterého kritizujete.....

Gerontosaurus mluví o hulvátství! No, to je GÓL!!! A co takhle ještě někoho pověsit, nakopat do (Y), případně do koulí? To bys ve svém repertoáru nenašel?

Autor: gerontusinza IP: 82.142.87.xxx Datum: 11.06.2007 16:42Drž hubu a nepleť se do diskuzí do kterých máš govno co mluvit. Táhni.(Y)

libero 26.2.2008 12:10

Díky, zajímavé!

milan007 26.2.2008 12:06

zeptal se

Zeptal se někdo pana Elfebogena, zda nám nevadí , že se od nás odtrhlo Kosovo ??

Jenda 26.2.2008 18:03

Re: zeptal se

Mozna spis kolik loni prispel aby to v Groznem nebylo tak grozne. Potkal jsem amiky co se divili jaktoze mam pristup na net kdyz jsem z ty Cecny.

sinatra 26.2.2008 11:50

Pane Haasi..

Děkuji za Váš článek i za poučení z něj vyplývající.Švejnara a jeho postoje k ekonomice i politické názory znám od devadesátých let a hrubě s nima nesouhlasím ale toto bylo zajímavé.

Rex 26.2.2008 11:48

Všem bezmezným odivovatelům

Václava Klause znovu připomínám. Tento člověk proti bolševikovi nehnul ani prstem. Nebýt lidí jako Havel (i s jejich chybami)   seděl by Klaus spolu se Zemanem a Randsdorfem v prognosťáku a jeho sympatická žena Livie by docházela na pravidelné schůze místní bolševické buňky.

milan007 26.2.2008 11:51

m

A hele , další prognostik:-)

Dafnis 26.2.2008 11:58

Re: Všem bezmezným odivovatelům

Hluboký omyl, příteli. To, že už zde nemáme bolševiky, není samozřejmě zásluha Václava Klause, ale ani Václava Havla, ale jen a jen Ronalda Reagana. Kdyby USA nedokázaly porazit SSSR ve studené válce, nic by se u nás nezměnilo. Není od věci mít alespoň minimální povědomí o historických souvislostech. 

brána 26.2.2008 12:02

Re: Re: Všem bezmezným odivovatelům

Pan Dafnis pozapoměl v návalu objektivity na pana Gorbačeva.

anubis 26.2.2008 12:50

Re: Re: Re: Všem bezmezným odivovatelům

ale Gorbačev byl jen důsledek Reganovy politiky !

milan007 26.2.2008 12:02

Re: Re: Všem bezmezným odivovatelům

Máte úplnou pravdu, ale to kolega nechce slyšet a ani to neumí pochopit :-)

Ivan 26.2.2008 12:25

Re: Re: Všem bezmezným odivovatelům

Další propagandistický nesmysl. SSSR by se rozpadl, i kdyby USA vůbec neexistovaly. Naopak, Reagan paradoxně zbrojením prodloužil existenci SSSR, protože jednotlivé části SSSR už u sebe držely jen slepené obavami ze zbrojního programu USA.  A rozpad SSSR byl neobyčejně civilizovaný, to nějak propagandistům uniká. Při rozpadu koloniálních říší Velké Britanie, Francie, Španělska, Italie, Portugalska, Belgie, Německa a jiných tekly řeky krve a stálo to miliony lidských životů a doposud ten proces neskončil. Rozpad koloniální říše SSSR proběhl jen s lokálnímu třenicemi a zanedbatelnými ztrátami na lidských životech.  Zatím co nový boj o kolonie už stál jen v Iráku na milion životů s tím, že USA si chtějí vybudovat svou říši na osvědčeném principu formálně "demokraticky" zvolených kolaborantských vládách. V jižní a střední Americe se jim to dařilo. Tzv. demokratické vlády se přece dají snadno koupit, těch pár  poslanců se uplatí (podobnost s praktikami ODS není náhodná). A když demokracie selže a k vládě se dostanou neúplatní, tak se tam pošle US námořní pěchota (když např. Noriega odmítne prodloužit smlouvu o Panamském průplavu a chce poplatky z něho dle zákona, neb smlouva vypršela, pro Panamu, tak se musí vybombardovat hlavní město Panamy a Noriega unést do USA.

pf 26.2.2008 12:32

Re: Re: Re: Všem bezmezným odivovatelům

uplne samovolne by se SSSR rozpadl. urcite troubo. Bez odstrasujici kapacity US by mel stalin a jeho pohrobci k dispozici celou zapadni evropu s jejim vzdelanym obyvatelstvem, infrastrukturou a know-how a prumyslovymi kapacitami.

Proc uz se nerozpadla sama od sebe Severni Korea? Jses hochu jenom takovy umouneny bolsevik, ktery, kdyz bolsevici nastesti studenou valku projeli krici, ze zadna byt nemusela.

F. Čech 26.2.2008 12:52

Tolik blbostí v jednom článku jsem ještě nikdy nečetl

Celý  váš komentář je nesmysl. proč mluvíte o obavách jednotlivých částí ze zlého Reagana a USA, když přece oba víme, že všechny tyto od Ruskia odtržené části se báli a bojí jedině ruského imperialismu a nenažranosti a prakticky bez výjimky hledají spojenectví s USA (buď přímo vstupem do NATO a nebo poskytnutí svých území pro americké základny). Svého nově nabytéhp osamostatnění a vymanění se z ruského chomoutu se nechtějí vzdát a se svým bývalým usurpátorem tzn. Ruskem chtějí mít společného co nejméně. Zároveň hledají ochranu před nově probuzeným ruským imperialismem ztělesňovaným Putinem a tu mohou nalézt jen u silných USA, které v historii ukázaly, že jsou ochotni napadeným pomoci a svou sílu použít. O "krvavím rozpadu koloniálních říší Anglie a Francie bych raději v tézto souvislosti ani nemluvil, protože všechny bývalé britské kolonie, kromě Zimbabwe trpící pod marxistickým diktátorem, vytvořily Commonwealth, který sdružuje bývalé anglické kolonie od Austrálie přes Kanadu až po bývalé africké kolonie a Indii. Proč Anglii funguje spolupráce a přátelství s bývalými kolon iemi a Rusku ne? Nad tím se zamyslete vy bolševický troubo. Imperialistické Rusko, které si jen po 2. světové válce přímo přisvojilo 1 200 000 km čtverečních cizích území a sežralo ještě půlku Evropy včetně nás nikdo nemá rád a nikdo s ním kamarádit nechce. Každý je rád že se Rusku vysmekl a po recidivě netouží!

Jenda 26.2.2008 18:07

Re: Tolik blbostí v jednom článku jsem ještě nikdy nečetl

Ono kdyz jsme u toho ... srovnat byvale kolonie jednotlivych statu by bylo fakt zajimave. Tipuju, ze nejhur by dopadla Francie.

libero 26.2.2008 12:11

Re: Všem bezmezným odivovatelům

A nebýt lidí jako Klaus, nakupujete v Pramenu a Paroubek vás odírá v RaJi.

Každému co jeho jest.

Ivan Nový 26.2.2008 12:51

Rexi,

socialismus nefunguje, rozpadl se.

F. Čech 26.2.2008 11:38

To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

Klaus si před volbami do parlamentu v roce 2002 notoval na ČT1 v hodinovém rozhovoru  s Grebeníčkem natolik, že každému bylo jasné, že jsou to důvěrní přátelé. Celý rozhovor byl oboustranně veden v duchu vzájemného respektu k zajímavým názorům toho druhého a dalších vzájemných komplimentů. Oba se zcela shodují na odporu proti všem protikomunistickým disidentům - což mimochodem přenesl Klaus i na svůj fanklub, který dokonce pro disidenty vymyslel cynický název "pravdoláskovníci". A co jsou potom ale klausofilové když takto uvažují a láska k pravdě je jim pro smích? Jsou to snad přívrženci lži a podrazů? Asi ano, když Grebeníčkovi jejich duchovní otec Klaus tak příjemně voní!  Oba tito parťáci Klaus i Grebeníček se také shodují na národovectví, odporu k EU atd. 

milan007 26.2.2008 11:46

Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

Františku, máte to nějak popletené. Nikdo v poslední době se nebratří víc s komouši , než ti vaši "pravdoláskaři" co skončili v politice.

F. Čech 26.2.2008 11:54

Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

Za Havla se komunisté nedostali na Pražském Hradě ani do čeledníku. Za Klause tam měli vždy otevřené dveře. A jak se může antikomunista bratřit s komunistou, který ho zavřel a celá desetiletí perzekuoval, mezitím co "nekomunista" Klaus jezdil na zahraniční stáže,  to mně také nějak  vysvětlete! Mimochodem nekomunisty byli v roce 1948 (na pokyn ÚV KSČ) i soudruzi Ludvík Svoboda  a Josef Plojhar.

milan007 26.2.2008 11:56

Re: Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

to že se komunisté nedostali ani do čeledníku, to mluvíte např. o Čalfovi ??

pf 26.2.2008 12:11

Re: Re: Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

nebo Dlouhem: spravne pripomenuti

milan007 26.2.2008 12:39

Re: Re: Re: Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

ten taky kamarádil s Havlem, díky za připomenutí :-)

lary 26.2.2008 12:04

Re: Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

Klaus studoval v zahraničí proto,že to po nějakou dobu bylo možné. Tři roky tak studoval v USA bratr Václava Havla Ivan, podle vás zřejmě se také bratříčkoval s komunisty.

libero 26.2.2008 12:13

Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

R^ovšem

Spojuje je společná neláska ke Klausovi.

Beldor 26.2.2008 12:00

Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

:) pobavil jste nas , ale priste si vymyslete neco lepsiho,zase takovou fantasmagorii tu lidi nesezerou:-D ...

PROKOP BUBEN 26.2.2008 12:13

Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

H

PROKOP BUBEN 26.2.2008 12:16

Re: Re: Re: To že je Klaus dlouhodobým zastáncem komunistů ví každý kdo se aspoň trošku zajímá o politiku

Václav Havel se dopustil jistě nějakých přehmatů, což se dá v počátečním nepředstavitelném chaosu i pochopit......Ovšem prognostici již zcela pragmaticky a promyšleně uchopili moc a včele s Klausem zavedli poměry které tu bohužel stále vládnou a technologii moci, která má zcela zřetelné mafální znaky.....

pf 26.2.2008 11:27

ale je to legrace

Odvazny Liberal hajici narod proti ujarmeni bruselem a proti socialistickym excesum EU podepisuje bez problemu jeden zakon za druhym, ktere odevzdavaji pravomoce bruselskym eurokratum.

POdoba se tak pan profesor trochu frantovi lopatovi ze 4 cenovky, ktery vzdy v patek po praci nad 5 pivem a 3 rumem nadaval na bolseviky, a v pondeli, po vyspani z opice zase budoval socik, plnil zavazky k Viteznemu Unoru a kvuli slibene extra odmene plnil zavazek Brigady Socialisticke Prace.