29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
šimon klein 26.2.2008 14:59

Re: Helemese, Pifík našel

obávám se, že jsi toho na pifíka naložil moc......

Šumavák 26.2.2008 16:40

A což teprve, až pifík zjistí,

že jeho oblíbená čínská a indická restaurace vaří z toho, co se nepodařilo prodat ani do ČR!

pf 26.2.2008 22:49

Re: A což teprve, až pifík zjistí,

mylis se sumavacku, me oblibene restaurace Cervena papricka a  Thajsky ruzek  vari z dobrych surovin. A tento nazor sdileji i profesionalove, kteri se zivi psanim restauracnich kritik.

Venkovan 26.2.2008 14:26

Dlůhý článek

Hodnocení-né nadarmo dělá  autor poradca.

jan 26.2.2008 14:15

Mysllí si

Myslím si ,že lidstvo pokročilo dopředu jen díky tomu ,že jejich elity šli do střetu názorů a jen tak se vytříbil ten,který posunul civilizaci o krůček dál.Když jsem poslouchal pana Šejnara,byl jsem smutný.Původně jsem považoval úspěch jednoho či druhého kandidáta za téměř stejně prospěšné pro naši republiku.Bohužl co předvedl pan Čechoameričan je morální a osobnostní marasmus,který nemá obdoby.Jen slepý a hluchý mohl nevidět a neslyšet jaké hrozivé struktůry se mu podařilo svým bezbarvým servilním blábolením oslovit .Pane Švejnare .Měl jsem Vás rád,protože jste patřil k té společnosti kterou jsme celý život obdivovali.Trochu jsem Vám i záviděl Vaši noblesu i nadhled.Věřte mi ,že je mě hodně líto toho ,kam jste to nechal dojít. Myslím si,že by jste se měl omluvit všem slušným lidem,kteří museli shlédnou to hrozné představení, ktrému jste dělal pricipála.Ještě jednou lituji a stidím se za to ,že jsen Vám ještě nedávno tolik fandil!

Rex 26.2.2008 14:30

Re: O toto jste

vydedukoval z článku, který Švejnar nenapsal. No potěš Pán Bůh.

jm0 26.2.2008 17:03

Re: Re: O toto jste

z čeho jste vydedukoval, že toto jan vydedukoval právě ze zde zmiňovaného článku?

např. z "Když jsem poslouchal pana Šejnara,.."?

jm0 26.2.2008 17:03

Re: Re: Re: O toto jste

pardon, zapomněl: vás taky. potěš.

milkom 26.2.2008 14:08

Klaus není zastáncem komunistů!

Je ale jejich skutečným zachráncem. Kdyby nezvítězil a neobhájil post prezidenta, hrozilo by KSČM že utrpí značnou újmu. Ano vážení pokud by se Klausův protikandidát před dalším kolem voleb vetkl do komunistického zadku ještě hlouběji, než v něm už vězel, (to radši ani nemluvím o tom, že se tam drala i jistá dáma s třešničkama a šéf oranžových se tam neurvale cpal s připravenou propiskou v ruce)... Komunistická zadnice klidně takovým přetlakem mohla puknout - a to je závažné zdravotní riziko!

whocares 26.2.2008 14:54

Re: Klaus není zastáncem komunistů!

R^;-D

Starý J. 26.2.2008 18:52

Re: Klaus není zastáncem komunistů!

R^R^R^

Realista 26.2.2008 13:38

Co Švejnar neřekl.

Promiňte, pane Haasi, jste opravdu v realitě? Navážet se do Švejnara přes článek Ellenbogena může vypadat odborně, ovšem prezentujete kalkulace  dost zaujatě, jako kdyby to řekl Švejnar. Jak vidím, bude si muset i Švejnar také zařídit  svou narcisovskou rubriku  ,, Co Švejnar neřekl" , aby bojoval proti případným lidem dotýkající se jeho ega, tak jako to dělá VK. Ovšem u Vás mě takový pohled překvapuje. A abych upřímně řekl, hodně směrem k Vaší osobě rozesmál. Nechtěl bych se jako vy patlat hnidopišně v lejnech.

Text z článku: Nejsme, pane Švejnare, státem, ve kterém na příkaz šíleného diktátora mizí kritičtí novináři, nejsme státem, ve kterém jeho prezident se svými bandity vládne pomocí špinavých triků a machinací. Nejsme státem fanatiků, jejichž domácí konflikty, nebo konflikty s jejich sousedy, musí řešit organizace zahraničních lobistů, a nejsme státem, kterému vládne zlomyslný egomaniak, který nejen neměl být znovu zvolen, ale měl být bez ceremonií vyhozen. Děsím se představy, že toto je slibovaná propagace České republiky a otevření se světu prostřednictvím Švejnarových kontaktů. Místo toho vaše kontakty poškozují dobré jméno České republiky a škodí jejím zájmům. Máme i tyto vaše sliby chápat jako podmíněné vaším zvolením, podobně jako vaše odložení amerického občanství a odchod z dozorčí rady ČSOB?

Nevím jak chápete Vy, ale neznamená přece, když se vyjádří někde někdo, s kým se Klaus baví, že za to nese odpovědnost? Nebo snad ano? Ani ho neviním se setkání Waigla se Šlaufem. Kdybych přemýšlel jako Vy musel bych si po této schůzce myslet ,, Jaké kontakty má prezident prostřednictvím kancléře na Mrázkovo podsvětí? " Cítíte v tom tu absurditu? Kdybych chtěl mluvit v reále, ne jako Vy se patlat ve Vašich hypotézách, pak bych se ptal: ,, Co ale dělal u prezidenta den před volbou Surňák? "   Horšíte se. Z vašich článků občas vane škvár..

ocelin 26.2.2008 13:43

Závidím vám, realisto,

vaší kinderstube, i za takových okolností a argumentace zůstat věcný a klidný...

milan007 26.2.2008 13:48

Re: Závidím vám, realisto,

zkuste se poučit

šimon klein 26.2.2008 13:58

Re: Re: Závidím vám, realisto,

;-DR^

a 26.2.2008 14:04

Re: Co Švejnar neřekl.

A to si ještě představte, jaké kontakty mají prostřednictvím p. Šloufa - člena ČSSSD - s Mrázkovým podsvětím Šloufovi bývalí nadřízení Zeman, Gross i ten Špidla. Kdo je podle Vás p. Surňák a co provedl strašného, že schůzka s ním  je tak kompromitující? Není také členem ČSSD a spolupracovníkem bývalého předsedy strany?

pf 26.2.2008 14:07

Re: Re: Co Švejnar neřekl.

ano ale proboha zeman, gross, slouf, Syrnak  jsou zkorumpovani zlodejsiti sibrove  SOCKOMOUSI a jejich strana plna byvalych komancu. S takovymi se stykaji poradci celniho liberalniho ceskeho statnika, nebo nedejboze i on sam?

Relaista 26.2.2008 14:29

A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

mimochodem Špidlu bych v souvislostech s takovými lidmi v ústech nepřevaloval. Špidlovi se málokterý politik může přirovnat s morálkou a charakterem. Jistě dělal chyby. Neprohlédl intriky ve vlastní straně i jinde. Ovšem stejně nechápu, proč vyjmenované lidi dáváte do souvislosti se Švejnarem? Proto, že mu dali podporu u voleb? V téhle souvislosti jsem se musel hodně smát, jak Jílková dávala Bemovi otázku, zda stejně neškemral o podporu u komunistů VK a jak se Bem vymlouval, jako malý kluk, jen aby se vyhl spojení Klaus a komunisté u voleb prezidenta. Vždyť on o jejich podporu také škemral. A mám ho podezřívat, když potřebuje hlasy, že s nimi spolupracuje aktivně? Mimochodem Vy nevíte kdo je Surňák? Tak pátrejte..;-D

František I. 26.2.2008 14:44

Re: A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

Pan Špidla byl a je Leninovými slovy užitečný idiot. Na některé funkce mdlý rozum nestačí, i kdyby funkcionář měl nad hlavou svatozář.

Realista 26.2.2008 15:12

Re: Re: A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

Možná, ale nikdy by nekradl a nenechal se uplácet. To je pod jeho úrověň. Bohužel po politickém spektru málokterý politik je tak zásadový v této otázce. Buď se nechá korumpovat místem, přímo penězi, výhodami, protislužbou, nebo výhodami pro jeho rodinu. Ostaní ponechme.;-)

František I. 26.2.2008 16:49

Re: Re: Re: A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

V této otázce bych nebyl tak moc kategorický. Pan Fencl byl úplatný jako málokdo, ale přišel, odešel a nic se nedělo. Pan Palas byl nejenom úplatný, ale díky jeho aktivitě se už nikdy české potravinářství nestane něčím, na co bychom mohli být hrdí. Raději úplatného, ale rozumného, než neúplatného demagoga či úplatného blba i demagoga zároveň.

Realista 26.2.2008 20:37

Božínku a kdo říká, že někteří sociální demokraté také nekradli?

Jistě, že kradli, protože mohli. A beztrestně. Taháte je z klobouku a byla by to pohádka na pokračovanou. Divíte se tomu, že politici kradou? Tak je už konečně nevolte! Žádné strany nejsou vůči takovým imunní. V ODS také najdete zloděje a korupčníky. Ale také čestné lidi. Volte ty čestné ve stranách a žádejte změnu nedemokratického volebního systému, kde nemůžete řádně ovlivňovat pořadí politiků, kteří jsou pro voliče nevolitelní, ale většinou v prvních řadách preferencí stran.>-

a 26.2.2008 15:29

Re: A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

Takže když spolu mluví Špidla a Šlouf tak se o kontakt s Mrázkovou mafií nejde, protože Špidla je starý dobrý poctivec. Když spolu mluví Klaus a Šlouf tak je Klaus mafián protože je Šlouf mafián. Já jen abych si to ujasnil. A byl teda teda ten Surňak poradce Grosse nebo nebyl, a pakliže byl tak proč s nim nemůže hovořit Klaus a Gross jo. Vychází mi z toho, že někdo má při kontaktech s mafií nějakou imunitu, že se nenakazí tím mafianismem (Špidla) a někdo to chytne hned.

Realista 26.2.2008 20:42

No když má někdo mafiána ve straně, tak se asi kontaktu s ním nevyhne dokud se ho nezbaví.

Ale jiní se s ním přece stýkat nemusí..;-D Ale řekněte, nezdá se Vám to podivné, když levicové nedůvěryhodné lidi přijímají a setkávají se s nimi pravicoví politici, kteří si říkají seriózní a konzervativní? Mimochodem jedni z nejvyšších ve státě? ;-D Víte jak by vymetli Busche, nebo bývalého Bléra atd.? Ovšem ti nebydlí v banánu.;-D>-

0T0T0 26.2.2008 15:50

Re: A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

Milý realisto, snad nemyslíte vážně Vaše vyjádření o morálních kvalitách pana Š. Vzpomeňte na jeho jmenování komisařem a demontáž chudáka Teličky.

Realista 26.2.2008 20:44

Pokud se dobře pamatuji to rozhodla vláda...

a v době, kdy Špidla nebyl premiér, ale Gross. Nesměšujte hrušky s jablky. Je pravda, že Špidla neodmítl. Vy byste odmítl? ;-)

a 26.2.2008 16:16

Re: A teď si představte jaké politicky názorové veletoče musí dělat lidé, kteří potřebují jejich pomoc?

Mmch. Andrej Surňak zajišťoval za Špidly volební kampaň ČSSD.

milan007 26.2.2008 14:23

Re: Co Švejnar neřekl.

S Vašimi argumenty , pokud se týkají článku, se nedá než souhlasit. Ale pro mě zústává Švejnar stále synek vysokého stranického funkcionáře a diplomata , který za podivných okolností zmizel z ČR.  A článek jeho kamaráda, je jak vystřižený ze způsobu přemýšlení elit Švejnarova typu. Parta žvanilů,´kteří si myslí, že nad ně není.

pf 26.2.2008 14:36

Re: Re: Co Švejnar neřekl.

no hlavne kdyz topolankova mamka a tatka nevadi.

a 26.2.2008 15:31

Re: Re: Re: Co Švejnar neřekl.

Topolánka mamka byla za Brežněva bolševický diplomat v OSN?