29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Cricket 27.2.2008 6:58

Re: CO se rozčilujete pane Haasi?

Josko, josko, drahej pane, jste stejnej přežvýkavec, jako ten Elenbogen, či jak se ten zmetek prolhanej jmenuje.

Joska 27.2.2008 23:10

Re: Re: CO se rozčilujete pane Haasi?

I Vám bude odpuštěno...

Richard III. 26.2.2008 22:50

Hnůj!

Zatraceně smutný a poučný příběh jednoho ze soudruhů z americké demokratické strany., Žel, nikoliv jediný!

jk 26.2.2008 22:25

už dávno

už dávno měl p.Klaus vypadnout.takový člověk je pro českou ekonomiku hrozná přítěž,jeho kuponovka též.jeho láska k soudruhům je známá každému mimo tohoto modrého pisálka.arogantní a ironický,paličatý dědek.ten Amík ho zná velmi dobře.za komunizmu cestoval po celém světě a s komoši vyl stejnou písen.čest práci.máme se dnes nejlíp.to je názor prostého občana.

Janik 26.2.2008 23:13

Re: už dávno

  Bože ty jsi ale zabedněný vůl!

emersonskej 26.2.2008 23:20

Re: Re: už dávno

... a když čtu některé zdejší bliance, nelze než konstatovat - a zdaleka ne jediný !!!;-€

Tomáš Holek 26.2.2008 23:47

Re: už dávno

co říká tvůj psychiatr na těžké zhoršení tvého stavu ?

Bimbo 27.2.2008 16:57

Re: už dávno

Já jsem na kuponovce vydělala, tak nechte být. Klaus je nejlepší prezident pro naši republiku, jsem šťastná, že byl zvolen a ještě takovým způsobem. Hurrá.

Petr 26.2.2008 22:04

Prezident je hlavně reprezentativní kladeč věnců,

takže nechápu, proč se ještě dnes vzrušovat. Je jasné, že ji pomohl jednobarevný senát a přeběhlíci. Senát je vcelku k ničemu a ODS v něm kraluje hlavně díky Špidlovi a Grossovi, kteří získali z 27 mandátů jen 1 resp. 0.  Doufám jen, že z toho Klausistánu a mafiánských metod Langer a spol. už většina lidí vystřízliví a kyvadlo se zase vrátí do středu. 

powerplay 26.2.2008 22:05

Ano, kyvadlo

je už na cestě domů, do Mičegu.

Petr 26.2.2008 22:09

Re: Ano, kyvadlo

No jen jestli se nebude muset rychle vracet, stařík na hradě nemusí dlouho vydržet.

powerplay 26.2.2008 22:14

Halucinace

začíná mít mičigenskej mladík, ale... :-D

Petr 26.2.2008 22:25

Re: Halucinace

Myslím, že bažanta ještě nepotřebuje, u Klasu bych si tím nebyl tolik jistý. Navíc mu škube ve tváří a vyplazování jazyku a otvírání úst svědčí o dušnosti.

powerplay 26.2.2008 22:28

Hlavně

že vy jste vostal v kondici. To bych nevydejchal, kdybychom o vás přišli. :-D

Petr 26.2.2008 22:30

Re: Hlavně

To víte, pingpong s vámi k tomu napomáhá.

šakal 26.2.2008 23:29

...Jo jo... Pigpong s Vámi a zlý pryč!...

...;-D

Karim 26.2.2008 21:25

Ellenbogen je neinformovany demagog, v mnohem se myli......

... ale v mnohem se ocividne myli i pan Haas.  Dobremu jmenu CR neskodi jen Ellenbogen.....

Dobremu jmenu Ceske republiky by prospelo kdyby pan profesor v touze upevnit si povest odvazneho a kontroverzniho diskutera prece jenom odpustil takove trosicku nedustojne a nediplomaticke vylevy, jako ze Gore je dusevne nemocny clovek (navic je to lez - mozna je Gore cynicky obchodnik s ekologii, ale dusevne nemocny neni....), ze niceni prirody nikdy neexistovalo a ze snowboardisti jsou kryptokomunisti a podobne zertovne  s.acky, kterym ocividne veri hlavne lumpenrpoletariat.

Dale povesti ceske republiky mozna prilis nepridalo, kdyz "osviceny monarcha" pres halasne blaboleni proti rizeni ekonomie politiky najmenoval do DR a na mista reditelu polostatnich bank cleny ODS - Salzman, Tesar, Weigl, Benesova, Kocourek, Prochazka, Lasak, v CS zase pi Livie  atd atd.   Jde o zvyk obvykly v rovnikove africe, v evrope snad jedine ve Francii v Credit Lyonnaise.  Navic skupinka ktera vytvorila v IPB diru 160 miliard Kc (Weigl Benesova Kocourek) nyni vegetuje na hrade ve sklepnickych az knihovnickych funkcich.

Obecne dustojnosti uradu presidenta tez prilis neprospiva, kdyz posledni 2 volitele se psychicky slozili z toho ze budou musert volit verejne a skoncili v nemocnici, kdyz jeden (Pohanka) byl ODS demaskovan jako tunelar v FN Brno (nyni neni tunelar, je vlastenec)  a kdyz jeden (Snitily) k tomu ze se psychicky zhroutil je navic socialni pripad se 7 detmi, rozdrbanym barakem, tezkou hypotekou, tezce nemocny a nedokaze rict na verejnosti nic jineho, nez ze volbe je jeho osobni zalezitost a ze minule volil Zemana.  

Dalo by se rici, ze Ellenbogen je neprijemny demagog, ale na genialniho komedianta v demagogii stale jeste zdaleka nema.

Pete Brich 26.2.2008 21:32

Vodní dýmka, Karime?

:-/PB

pf 26.2.2008 22:50

Re: Vodní dýmka, Karime?

nejaky argumenti sampyjone

H.K. 26.2.2008 22:01

Re: Ellenbogen je neinformovany demagog, v mnohem se myli......

Obecne dustojnosti uradu presidenta tez prilis neprospiva, kdyz posledni 2 volitele se psychicky slozili z toho ze budou musert volit verejne a skoncili v nemocnici. Můžete osvětlit co s tím má společné Václav Klaus?

.Že niceni prirody nikdy neexistovalo. Nic takového jsem neslyšel ani nečetl. Nevěřím tomu, že by to někdy řekl nebo napsal.  Pokud se to dá někde přečíst, tak napište  kde.

 Genialniho komedianta v demagogii stale jeste zdaleka nema. To jako je kdo, ten komediant?

gazela 29.2.2008 0:51

Re: Re: Ellenbogen je neinformovany demagog, v mnohem se myli......

U nás se ničeho jiného nedočkáte, než že za všechno může Klaus. I když bude mít snad někdo zácpu, tak za to určitě bude moci on. Naši lidi chcou totiž být jak ovce, proto se jim nelíbí, že nejde vždy se stádem. Ale těžko tito lidi pochopí, že to nedělá pro vlastní dobro. Kdyby mu šlo o něho, v klidu by si mohl užívat jinde. Možná někdy prohlídnou, že měl téměř vždy pravdu. Ale těžko.

buš 26.2.2008 20:00

Chtěl bych požádat pana Neffa:

nešlo by výplody tohoto Radia Jerevan uvádět častěji? Třeba místo tankisty Jelínka...

Fafa 26.2.2008 19:36

Odpovede pana Ellenbogena

Zeptal jsem se pana Ellenbogena, proc se ve svem clanku nezminil o podpore komunistickych volitelu pro pana Svejnara behem volby. Ocenuji, ze odpoved prisla temer obratem. Je dost zajimava a prikladam ji v plnem zneni.

Fafa 26.2.2008 19:37

Re: Odpovede pana Ellenbogena

Dear Mr. Fafa, it is true that the Communists voted for Prof Svejnar in the first and third rounds, and probably some in the 2nd as well. They are a legal party and may vote for whom they would like. As Prof Svejnar did not try to get the Communist to vote for him, did not promise them anything, and did not approach or meet with them, I did not see it as an issue. My point with Klaus is that he sought the Communists vote and promised them rehabilitation to get their votes. He met with the Communist Party leader this time around as well. Svejnar did not do that. That is why I did not mention it. Personally it makes me sick to know that they are the "king broker". That is why Klaus courted them the first time, and this time as well. I hope that answers your question.

 

Inocent victim 26.2.2008 19:48

Re: Re: Odpovede pana Ellenbogena

S falešným rituálním antikomunismem tady nejvíce operoval Klaus,a je také známo, že právě i hlasy komunistů mu pomohly do prvního prezidentování, ale tady jaksi nevidím, že by se chtěl takového mandátu vzdát a že by to jeho příznivcům nějak ukrutně vadilo, ba naopak, oceňovali pragmatičnost a čecháčkovskou vychytralost o jakém si vypečeném staříkovi, který sic obutý do rudého střevíce šel vždy v pravdě bos..-)

Pete Brich 26.2.2008 21:24

Protrhla se ti guma na svíčce, jeptucho?

;-D;-D;-DPB

H.K. 26.2.2008 21:46

Re: Re: Re: Odpovede pana Ellenbogena

Volby prezidenta, ve kterých byl V.K. poprvé zvolený prezidentem České republiky,  byly tajné. Nikdo neví kdo V.K. volil. Pokud nemáte nějaké zvláštní informace,  tak to tvrdit nemůžete. Domnívat se můžete cokoliv, věřit můžete čemu chcete, skutečnost může být úplně jíná.

zcr 26.2.2008 20:00

"...and did not approach or meet with them..."

Chachá.

J. Tojnar 26.2.2008 21:12

Re: Odpovede pana Ellenbogena

Díky, tohle je fakt síla. Ověření informací nahrazeno uvěřením :-). Super. A Mr. Ellenbogen asi věří i tomu, že kdyby nebyl za velkou louží, tak jej proradný Klaus nechá zmizet i se svým zdrojem :-(. No, snad zmizí na čas alespoň ten zdroj :-).

Pete Brich 26.2.2008 19:14

Marc S. Ellenbogen is chairman of the Global Panel Foundation

Tady nejde o žádné idee nebo blaho ČR. Podle toho jak tento emerický skunk prská, byla už založena tunelářská společnost a špatně investovala. El Dorado, garantované světoznámým Nobel-Švejnarem, jim ufrnklo před čenichem, jako by se dobře vykrmená a vypečená husička najednou zvedla z pekáče a na rozloučenou jim zamávala křídly;-D;-D;-D

Však oni to těm opičákům ze střední Evropy ještě spočítají!;-O

PB