15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
plisken 26.2.2008 10:01

Re: Re: Re: k únoru

No  rekneme ze po roce sedmdesát by ho to nestálo svobodu, po roce osmdesát asi ani práci a vod cca 87 by ho za to možná už ani nepozval místní tajemník strany na kobereček, jen by si udělal puntík... já se asi do svých dvaceti let různě vymlouval a pak jsem na ně začal kašlat bez obalu, to bylo v osmdesátýmčtvrtým a fakt je že se mi nic hrozného nestalo, jen mě malinko buzerovali

Jan 26.2.2008 10:14

Re: Re: Re: Re: k únoru

Diky za informaci.R^

Jenda 26.2.2008 11:35

Re: Re: Re: Re: k únoru

Myslim jak kde. Nekde "hniloba" postupovala rychleji. Ja jsem treba od ctvrty nebo paty tridy (cca 84-85) neplatil pionyrsky prispevky. A to ne ze bych se rozhodl, ono jaksi ani nejak nebylo jak. Ona ta pionyrska organizace nejako nefungovala. Teda nahoru urcite chodily krasne vyplneny papiry o tom co jsme vsechno delali, ovsem v realite nebyl ani kdo by vedl jiskry natoz pionyry. A s tema jiskrama ... jestli von me tam nekdo indoktrinoval chozenim do parku a poznavanim stromu nebo hranim na schovavanou tak to delal fakt dobre.

Saša 26.2.2008 8:32

Děkuji pane Haasi za informace.

Pečlivě si je ukládám pro případ, že budou moci být někdy zhodnoceny. Na toho pána a jeho organisaci rozhodně nazapomenu.

Jan 26.2.2008 9:49

Re: Děkuji pane Haasi za informace.

To vam docela verim, s. Saso. Vy komuniste (sam jste tady o sobe jednou prozradil, ze jste byl pred 1989 v KSC; mimochodem,  dnes jste v ODS?) si vsechno peclive ukladate a nezapominate, abyste se mohli pozdeji (v dobe, kdy to pro vas nebude riskantni) pomstit.

Is 26.2.2008 8:28

Klaus utrpěl vítězství.

Zcela upřímně mu lze k tomu kondolovat.

Miloš Zfrantišku 26.2.2008 8:25

Jeden bludař píše o druhém.

Číst tendenční oslavné člány tohoto pána je  ztráta času. Tak jenom k těm bolševikům. Je pochopitelně smutné, že se Klaus dal porazit  pouze s podporou komunistů. Ale proč. Klaus sám svým chováním  tuto ošklivou bolševickou překážku na cestě na Hrad úmyslně vyrobil. Stále slyším jeho řeči o  laciném antikomunismu, jeho útoky proti disidentům, evropské únii, jeho podlézání Rusku a podpora Miloševiče a podobných kreatůr. Co mě však na zvolení Klause překvapilo, byla bezmezná podpora ODS. A že alespoň ti slušnejší poslanci a senátoři za tuto stranu nepochopili, že Švejnar byl vlastně jejich kandidát.

Is 26.2.2008 8:33

Re: 2003 byl Klaus zvolen hlasy komunistů.

josef 26.2.2008 8:35

Re: Jeden bludař píše o druhém.

Nesmysl. Bolševici jsou bohužel legální parlamentní stranou. Klaus žádnou ošklivou bolševickou překážku nevytvořil, vytvořili ji voliči v parlamentních volbách. Švejnar nebyl ničí kandidát. Šlo o pouhou figurku antiklause, jejímž prostřednictvím si socani a zelení chtěli jednou provždy vyřídit své mindráky a fobie z VK. Bolševik Falmer si svou rudou polívčičku přihřeje na každých kamnech.

František I. 26.2.2008 9:28

Re: Re: Jeden bludař píše o druhém.

Nechme přitroublému Miloškovi jeho americkou opičku Moja. I když si myslím, že by ji volilo více poslanců než Švejnara.

Tx 26.2.2008 10:58

Re: Re: Jeden bludař píše o druhém.

Tu bolěevickou pžekážku bohužel vytvořil p.Havel v r. 89 -90. "Nejsme jako oni", "lid sám je odvrhne".. Nedovedu si představit, že by po válce v Německu zůstala NSDAP. Kdyby se KSČ zrušila, jistě by si komunisté vytvořili pár stran "demokratické levice" atd., ale neměli by už tu sílu.

Vítek 26.2.2008 8:20

To snad ani není pravda.

Tak co, pane Bursíku, ještš považujete vašeho prezidentského  kandidáta za vysoce morálního člověka s vizí do budoucna? Je to stejný hulvát, lhář a podvodník jako vy. Byl to šílený nápad tahat sem nějakého cizáka, navíc jej navrhnout na presidenta. Podpořili vás ti praví. Socani a komouši, kterýžto fakt hovoří sám za sebe. Švejnar je nechutná nula, kterou zůstane i nadále. Bojí se na cokoliv vyslovit jasný názor, touží se zalíbit všem, je to takový tichošlápek. Navrch huj, uvnitř fuj.

Jan 26.2.2008 8:19

Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

I negativni reklama je reklamou.

Agenturam ve velke vetsine statu sveta Klaus nestal ani za to, aby nem napsaly radku, ze zvitezil v 6. kole a opet o jeden jediny hlas a diky trem podplacenym poslancum. Bezvyznamna nula, ktere se zapadni statnici vyhybaji. Jesteze ma Klaus aspon zastani u Putina, Lukasenka a Turkmenbasiho.

novotny 26.2.2008 8:27

Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Vy jste ale blb. Každý ví, že volby skončily takto. Klaus 141 hlasů : Švejnar 111 hlasů. Rozdíl činí třicet hlasů, nikoliv jeden jediný hlas. Proč cintáte o věcech, o kterých nic nevíte? Takže platí ta první věta.

František I. 26.2.2008 9:31

Re: Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Už jste viděl, aby sockomoušek uměl počítat něco jiného krom úplatků? Navíc mu tuto pravdu sdělil Paroubek a o jeho slovech přece žádný socan nepochybuje. Jinak by pochybyl.

Jan 26.2.2008 9:46

Re: Re: Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Pripada mi dosti morbidni, kdyz mi cesky komous jako ty, Frantisku, pise podobne nesmysly. Mne, jehoz dedovi komunisticka chatra v Cesku (podobna stvoreni, jako jsi ty) vsechno ukradla a nakonec ho vyhnala i z vlastniho baraku do 1+1 na sidlisti.

Podobne kecy si nechej na schuzi KSCM nebo ODS, tam s tim zaujmes. U mne s tim muzes prijit k urazu. A nespolehej na to, ze ziju skoro 20 tisic km od Ceska.

František I. 26.2.2008 10:30

Re: Re: Re: Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Opravdu veselé. Až mi naskočil na zádech studený pot, jak se bojím. Že by i v daleké cizině měl Paroubek svoji buňku?

Jan 26.2.2008 9:42

Re: Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Mily priteli, kdyby Klaus dostal pouze 140 hlasu, tak by mu to na zvoleni nestacilo. Stal se tedy prezidentem o jeden jediny hlas. Takze blbem jste spise vy.

Jenik 26.2.2008 10:05

Re: Re: Re: Budte rad, Haasi, ze aspon nekdo o Klausovi neco napsal.

Ale stačilo, hlupáčku

Historik 26.2.2008 8:14

Švejnar byl pouhý Antiklaus

Švejnarovi jsou stále přisuzovány kvality a vlastnosti, které vůbec nemá. Jeho „politickým názorem a kvalitou“ bylo ostouzení Václava Klause před volbou prezidenta ČR, bohatě přiživované z řad Zelených a ČSSD. Dále tam byla Švejnarova sebechvála jako základní Švejnarův „politický názor“, to byla taková univerzální konstanta Švejnarových volebních projevů do sdělovacích prostředků a při různých debatách.

Švejnar-Antiklaus splnil svou roli volebního mouřenína a jeho historická úloha skončila. Jeho upotřebitelnost na českém politickém trhu je nulová, vzhledem ke kvalitám, které nemá, a které tedy nemohl projevit v ČR při prezidentské volbě 2008. Bez masivní účelové podpory ČSSD a Zelených, která byla úzce účelová a byla možná jen při volbě prezidenta ČR, je Švejnar prostě politické nic.

Švejnar chce teď mít v ČR výlučné postavení a domnívá se, že takové výlučné postavení už získal svou kandidaturou na prezidenta ČR (u Švejnara nekritický následek Paroubkovsko-Bursíkovsko-Jacquesovské glorifikace). Stalo se u Švejnara přesně to, o čem celou dobu hovoří Václav Klaus, mánie tvořit elitní kluby nad společností a mimo demokratické mechanismy, s nimiž bude nutno se neustále utkávat (tj. NGOismus ve stále nových podobách).

Legrační je zkazka o tom, že Švejnar jako první udělal to, co před ním neudělal nikdo a objel Českou republiku, to se musí každý obyvatel ČR upřímně zasmát a poklepat si na čelo. Tyto bláboly můžou konzumovat nanejvýš lidé v USA, kterým je ČR pravděpodobně předkládána jako nesvéprávná východní země, která je snad vůči USA zaostalá. Připomenu jen českou Tamaru a následovníky, ze které jsou v USA na větvi, protože lehce zjišťuje jejich slavné „neviditelné bombardéry.“ Snad proto mají Havla v USA tak rádi, že za jeho panování se Američani s Tamarou seznámili a byla jim dána k dispozici. Následně ještě za Havla byla velmi poškozena ČR, když na pokyn USA nesměla být Tamara vyvážena do ciziny a výrobní závod byl ekonomicky ničen.

Milan 26.2.2008 9:50

Re: Švejnar byl pouhý Antiklaus

Souhlasím s Vámi do puntíku.

Pedropan 26.2.2008 11:42

Re: Švejnar byl pouhý Antiklaus

Flek R^

IS 26.2.2008 12:47

Re: Také Klaus je nic bez masivní podpory ODS a přeběhlíků

jm0 26.2.2008 13:03

masivní podpora

davu tří zrádců

ale všimnul jste si, že kdyby naopak zdrhli 3 z ods, tak to paroubkovi moc nepomůže, žejo?

Roman 26.2.2008 8:11

Švejnara vykopat zpátky.

Zmiňovaný článek jsem nečetl. Pokud ale obsahuje vše, co zde píšete, je to na žalobu. Nad mnoha výrazy a větami otvírala se mi ona pověstná kudla v kapse. Copak se nelze bránit a kdejaký lhář může do novin nalhat úplně všechno?

JC 26.2.2008 8:11

Ten článek Švejnarova přítele o "Klausovi a jeho banditech"

by si měl povinně přečíst každý, kdo nalítnul na masivní mediální propagandu neznámého amerického kandidáta na českého prezidenta. Ten tedy má "morální kredit" Rv;-€!! Naštěstí pro Čechy se Pravdělásce nepodařilo protlačit tohoto "charaktera" na pražský Hrad. To bychom asi nestačili koukat, co by se z něj vyklubalo!!!

liberal shark 26.2.2008 7:49

kdo je vlastně Švejnar ?

Jak jsem tak šel v sobotu ulicí Politických vězňů, potkal jsem budovu ÚV KSČ(m) a hned vedle stála budova Švejnarem založeného ekonomického ústavu AV ČR. Náhoda ? Nebo mají pravdu ti, kdo označují Švejnara a jeho rodiče jen za spící agenty KSČ, včas uklizené do Švýcar, aby se v pravý čas mohli vrátit ?

liberal shark 26.2.2008 8:11

Re: kdo je vlastně Švejnar ?

Právě jsem se dočetl u pana Lukeše, že ta budova vedle ÚV KSČ je sídlem CERGE. To nebude náhoda.

Mirek 26.2.2008 9:33

Re: Re: kdo je vlastně Švejnar ?

Budova byla za prvni republiky sidlem cedulove banky, v sedesatych letech presla na Akademii ved. Druhou budovu koupila KSC od Ceskych Drah v devadesatych letech.

Milan 26.2.2008 7:48

Amatéři jsou všude

a to že jsou novináři třeba z Ameriky neznamená že jsou lepší. Jak je vidět tak naopak. Novináři jsou prodejné děvky stejně jako umělci. Slouží tomu kdo je platí. Jenže na rozdíl od obyčejných lidí můžou ovlivňovat milióny lidí a mají tak velkou zodpovědnost a z toho se nemůžou vyvléct. Jenom do dnes nedovedu pochopit v čí debilní hlavě se vzal ten naprosto idiotský nápad kandidovat někoho kdo trvale nežije u nás. Komouši to nejsou, socani - to je málo pravděpodobné. Lidovci nemají nikoho a volí až vítěze. Melouni na to nemají IQ takže jim to bylo napovězeno. Přesně tohle bych mohl očekávat od Havloidů. Prodali by nás klidně do pekla, jen když to naštve Klauze že ? Tůdle.