28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: Žádný strom neroste do nebe

Lenka Zlámalová v pondělních Lidových novinách napsala, že "nový prezident byl zvolen proti vůli vrstev, které ve společnosti rozhodují a táhnou ji dopředu". Dodal bych, že tyto vrstvy nemívají na politickou reprezentaci přehnané požadavky.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 2.2.2013 13:30

pane Pavlovský

neurážejte voliče Zemana. Já jsem Zemana volil. Na sociálních dávkách závislej nejsem. Naopak, stát mě coby OSVČ ždímá, jak to jen jde. Ovšem je také pravda, že nejsem závislej na sociálních sítích, takže nemám vymytej mozek do představy, že jediným správným prezidentem by byl žvatlající pankáč.

V. Kusý 2.2.2013 13:46

Re: pane Pavlovský

Tak to jste  se Zemanem na správné adrese.Slibuje a bude rozdávat z toho, co právě Vy a Vám podobní vyděláte.Rád bych se zde s Vámi sešel za pět let, abych byl svědkem Vaší reakce na nastálou realitu.

M. Šejna 2.2.2013 13:56

pane Kusý

Vy jste jeden z těch, kteří dodnes nebyli schopní pochopit český parlamentní systém. Jinak byste věděl, že o sociálních dávkách a tedy i o daních nerozhoduje prezident, ale parlament a vláda. Takže už od roku 2007 rozdává z mých peněz jistej Šetřislav Kalousek, toho času pravá ruka Schwarzenberga. Nemusím tedy čekat 5 let na nastálou realitu. Ta realita už tu dávno je.

V. Kusý 2.2.2013 18:11

Re: pane Kusý

Samozřejmě, kdo bouřlivě nesouhlasí, nepochopil.Jelikož ale vše souvisí se vším, věřím tomu, že Zeman bude pokračovatelem Klause v koncentrované podobě.Takže politická stabilita se odkládá na neurčito.A že si bude popularitu kupovat je druhá jistota.Při všech výhradách ke Klausovi, tohle on opravdu, ale opravdu nedělal.Ovšem Vaše náklonnost k V.K. a nenávist ke K.S. Vám nedá možnost představit si budoucnost objektivně.Takže nadále dehonestujte názorové odpůrce a svěřte s důvěrou do Zemanových rukou.Budiž Vám přáno.

M. Šejna 3.2.2013 9:44

pane Kusý,

jste stejný sprosťák a lhář, jako naše "kulturní fronta". Opravdu by mě zajímalo, jak jste přišel na mou náklonnost ke Klausovi a nenávist ke Schwarzenbergovi. Já jsem volil Zemana, ale to neznamená, že nenávidím Schwarzenberga. Stejně tak nehodlám dehonestovat moje názorové odpůrce, pokud oni nebudou dehonestovat mě.

První urážka byla od pana Pavlovského, když o mě prohlásil, že jsem závislý na sociálních dávkách. Když jsem se ohradil, přispěchal jste mu na pomoc Vy, a přidal jste sem lež o tom, co bude prý dělat Zeman. A vylepšil jste to tvrzením, že prý já dehonestuji odpůrce a nenávidím Schwarzenberga.