3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zavání totalitou 24.6.2008 11:06

Re: Re: Vážený autore

Přesně proti podobným praktikám je formulován čl. 24 a proto se poslanci vzdávají mandátu osobně na jednání sněmovny. Výhody této koncepce chápou všude v demokratickém světě.

Öman 24.6.2008 10:10

Re: Vážený autore

Jedna věc je zodpovědnost za prosazování linie strany, ža níž byli odpadlíci zvoleni a na straně druhé je podřizování osobním zájmům vůdců strany. Pokud se nepletu, z odpadlíků ČSSD se nestali obratem ruky pravičáci a kdyby totalitární vedení v sociální demokracii kvůlivá rozdílnému názoru v jednom případě nedělala čistky, tak poslanci mohli fungovat ve straně nadále. Takže ono to nemusí být ani tak o odpadlictví, jako o vyštípání.

go.west 24.6.2008 10:41

Re: Re: Vážený autore

Vedení ČSSD z vlastních poslanců stvořilo nesvéprávné jedince podle tohoto vedení  a není proto divu, že se alespoň těm odvážnějším poslancům budování kultu osobnosti pana Paroubka zajídá.

gerontusinza 24.6.2008 11:13

Vy taky moc nemyslíte co.....Re: Re: Re: Vážený autore

vše podle předsedy maa--- e pardon;-D Tupohlávka...

stará sova 24.6.2008 11:34

Re: Re: Vážený autore

A výsledkem je to ,že raději podpořili Pohanka a Melčák pravicovou vládu, než aby pustili k moci komunisty - před volbami Paroubek neříkal, že s nima bude vládnout a jen co spočetl mandáty měl 100 hlasů.

karel 24.6.2008 11:47

Re: Re: Vážený autore

To by byla pravda, nebýt jedné podstatné věci - přeběhlíci v podstatných věcech hlasují s ODS proti programu za který byly zvoleni, takže netřeba omílat slaboduchou modrou propagandu

gerontusinza 24.6.2008 10:40

Moudrá slova a každému (mimo modroslužebníků) zcela jasná......Re: Vážený autore

R^R^ 

Jouza 24.6.2008 11:20

Re: Vážený autore Apea Bravo!

Myslím,že jste trefila hřebíček na kebulku!Zradili svoje voliče.

RZ 24.6.2008 11:29

Re: Vážený autore

K Vašim "nedatovaným prohlášením o vzdání se mandátu": Za první republiky tato praxe skutečně existovala, zapomněl jste ovšem podotknout, že byla v rozporu se zákonem.

Jh 24.6.2008 9:32

Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

Bohužel už tunelpapá se svou kamarilou rozkradl po komunistech co se dalo. Jeho nohsledi to opakovaně dokazují doplnit. Lidé mohou vychcípat ,pokud jsou zaměstnanci! Zato podnikatelská, zlodějská a podvodnická "elita" má holt zase pré. Ono skutečně bude asi lépe volit komunisty, konec konců sociální demokracie je nohsledem ODS ,tak jako to bylo za 1. republiky, kdy se celá strana podílela na vydírání zaměstnanců se všemi pravicovými vládami. Marná sláva jen komunisté, pokud nepoklonkovali bolševikům v Rusku, byli skutečným obhájci obyčejných lidí!!!!

Vidlák 24.6.2008 9:41

Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

Podle Vašeho nenávistného výlevu soudím, že byste bych schopen své odpůrce klidně třeba stavět i ke zdi. Mimochodem kde vydíte ty "zaměstnance - chcípající lidi"? Kdo pracuje a snaží se, tak žije tak, jak se mu před 1989 ani nesnilo. Ano a napomohl tomu i pan Klaus, ten podle Vás "tunelpapá se svou kamarilou" Tak a teď pukněte vzteky...

Öman 24.6.2008 9:44

Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

vtip: "Marná sláva jen komunisté, pokud nepoklonkovali bolševikům v Rusku, byli skutečným obhájci obyčejných lidí!!!!"

...a kdy to bylo, Vy rudé jelito? :-D

brblal 24.6.2008 11:06

Re: Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

Proč nadáváš,Ty modrá krávo?

hulwat 24.6.2008 11:27

Re: On někomu nadává?

Pokud sis nevšiml, tak jen konstatuje skutečnost na rozdíl od tebe.

Bubik 24.6.2008 9:53

Vy jste nebo nejste obyčejný člověk?

Znám dost "obyčejných lidí", ale neznám z nich nikoho, kdo by napsal při plném vědomí takovou slátaninu.......

Karel 22 24.6.2008 10:40

Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

Marná sláva jen komunisté, pokud nepoklonkovali bolševikům v Rusku, byli skutečným obhájci obyčejných lidí!!!! - jo - ti co se šli zhoupnout na bolševickou šibenici by mohli vyprávět - dr. Horáková, gen. Píka..... Nebo ti,co se udřeli v Jachymovských dolech, ve kterých se raboval uran pro SSSR. Další, co skončili roztřílení na hranicích, když chtěli pryč. Ty jsi buď provokatér nebo obyčejné komunistické HOVADO. RvRvRvRv

gerontusinza 24.6.2008 10:55

Abyste se nepo@sral vy degedene - blbče....Re: Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

;-D On jen vyjádřil stejným způsobem jinou blbost jako vy....... vy modrý totalitní komunarde....;-D

go.west 24.6.2008 10:43

Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

O které zemi a v které době to prosím vás hovoříte ?

gerontusinza 24.6.2008 10:51

Pane Jh, neradil bych vám házet do jednoho pytle podnikatele s podvodníky......Re: Že ODS je superstvůrou včetně všech svých reprezentantů je už dobře známý fakt.

podnikatel totiž podniká kdežto podvodník privatizuje..... a to jaksi není totéž...... takže bych doporučil trochu rozšířit pohled... on i ten podnikatel je obyčejný člověk a podobná svinstva ho nasírají taky..... a to že dost. Znám již řadu podnikatelů, kteří dříve volili ODS a dnes je považují za horší stvůry jak program ČSSD......  Tupost současné vlády a její způsoby vládnutí ji řadí do kategorie totalitních idiotů .... :-/ Mimochodem podnikatel z vás nedře kůži, dovoluje vám se na jeho práci realizovat...... symbioza zaměstnanec - zaměstvatel je nezbytná..;-)

jardys 24.6.2008 9:26

návrh na zefektivnění činnosti parlamentu

Pokud se má dodržovat princip jednotného názoru a  postupu všech poslanců zvolených za tu či onu stranu, pak mám zlepšovací návrh : Do příštího parlamentu zasedne jen 5 poslanců ( ODS,ČSSD,SZ,KDU,KSČM) , z nichž každý bude mít přidělen pro hlasování "váhový koeficient" podle výsledků voleb. Před každým hlasováním dostane poslanec na stranickém sekretariátu příkaz jak volit a hotovo. Jak jednoduché a úsporné !!!

I-Worm 24.6.2008 9:32

Re: návrh na zefektivnění činnosti parlamentu

ne pět, ale dvacet. Již dříve jsem navrhoval, aby pět procent hlasů, které jsou podmínkou pro vstup do parlamentu, představovalo jednoho poslance.

Öman 24.6.2008 9:47

Re: Re: návrh na zefektivnění činnosti parlamentu

To byste mohl již tříštit názory. Tak to by nešlo ;-)... Ne ne ne! Ty ty ty!

H.T. 24.6.2008 9:18

Volby rozhodnou...

Volby rozhodnou - zatím je třeba vydržet... Volfové, Vlkové a podobní ksichti ať jdou k čertu....  Jidášové se sami odsoudí..(Y)

gerontusinza 24.6.2008 11:01

Jistě, já to vidím jako očistu jedné partaje od Re: Volby rozhodnou...

vyžírků a podvraťáků, které nazbírala ještě v době vlády..... Ještě pár kousků se najde.....  Být Paroubkem jednal bych stejně z pozice síly. Ten kdo chce sloužit to vydrží, kdo chce jen kořistit tak bude ale jen dočasně.... Alwe myslím že ti moraváci a slezané by už sakra měli si udělat v tom jejich bordelu pořádek..... samí čunkové bez ohledu na partaj, Čunek-Pohanka, Čunek-Wolf, atd;-D

Frank 24.6.2008 9:13

Jen tak dál Víte Procházko.

Možná to dotáhnete i na předsedu pochybného institutu. Normální smrtelník ani netuší,  kolik je tady organizací, které jsou k ničemu. a pak, že trh vše vyřeší. Někdo tady přede mnou psal, jestli nejste bratrancem poslance Bendy. Já si myslím, že jste bližší rodina.

Džejpí 24.6.2008 9:10

Autore,

nechtěl byst toho po levičácích trochu moc? Vždyť jejich život je pouze závist, nenávist a lež. Dokázali vrcholnou mírou v první polovině minulého století v Německu a Itálii, ve druhé polovině minulého století v celé východní Evropě a v menší míře to neustále dokazují všude.

Karel 24.6.2008 9:17

A když si uvědomíte, jak pravičáci (Krupp. Messerschmidt) bojovali proti Hitlerovi a Mussolinimu, ( a levičáci jako anglická královna matka hitlera podporovali) tak musíte dát džejpí za úplnou pravdu

Džejpí, zas něco napište, ať svou hloupostí levičáky potěšíte...

Džejpí 24.6.2008 13:28

Re: A když si uvědomíte, jak pravičáci (Krupp. Messerschmidt) bojovali proti Hitlerovi a Mussolinimu, ( a levičáci jako anglická královna matka hitlera podporovali) tak musíte dát džejpí za úplnou pravdu

Když se zamyslíte nad rozdílem mezi pragmatičností a ideologií, možná vám dojde vaše hloupost.

I-Worm 24.6.2008 9:34

Re: Autore,

to je těžký, von každej neumí tak šikovně krást, co mu pak zbejvá?

-ferry- 24.6.2008 9:08

Když budu mluvit za sebe ...

... řeknu to takto. Kdybych nesouhlasil s programem té,či oné strany,pak do ní nevlezu a tudíž za ní ani nebudu kandidovat.Kdyby mě naštvali až po mém zvolení a to natolik,že bych to neunesl,pak z té strany vystoupím a odstoupím taky z instituce,do které jsem byl za ní zvolen.To je jediné,co mi připadá logické a správné.Jestliže ale z důvodu naštvání přestoupím k druhé straně,proti níž jsem v rámci volebního boje bojoval,pak jsem člověk podřadný a zákeřný.Neexistuje nic,co by to mohlo omluvit...Wagner,Teplík,Melčák,Pohanka ... tihle lidé by neměli stát ani za kůrku chleba.Pokud je někdo hájí,je stejná pakáž,jako oni ...!