2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 24.6.2008 16:30

Re: Tři mušketýři ...

Bohužel hloupost českého voliče je mnohem větší, když může uvěřit takovým prolhaným pamfletům, jako byla Topolánkova "předvolební smlouva s občany" .. kdyby byla aspon na toaletním papíře, aby se dala použít odpovídajícím způsobem ....

Honza 24.6.2008 16:39

Re: Re: Tři mušketýři ...

On dneska někdo ještě věří předvolebním slibům? Pak je to opravdu naivní hlupák, který si nezaslouží nic jiného, než dostat tvrdou lekci.

Starý J. 24.6.2008 18:47

Re: Re: Tři mušketýři ...

Vás nějak ODS zklamala? Topolánek dělal smlouvu s voliči, ne s Vámi! Neustále o smlouvě mluvíte a jak je vidět, ani jste ji nečetl! Vy jste snad volič ODS, aby Vás Topolánek klamal?

Volič ODS totiž ví, že je rozdíl mezi programem strany a tím, co může v koalici realizovat. Já vím, že voličům sockomunistů to jasné není, ti prostě skočí na vše! Zajímají je jen létající pečení holubi a ZDROJE JSOU, nebo DLUHY SE NEPLATÍ (ačkoli to pravda je, za Paroubka je budou platit naše  a tedy i vaše děti, vnuci a pravnuci, on je skutečně platit nebude)

Buvol 24.6.2008 23:36

Re: Re: Re: Tři mušketýři ...

Vy eufemisticky řečeno nemluvíte pravdu! V té předvolební smlouvě kromě jinejch lží stálo, že nebudou zavedeny poplatky u lékaře! Ty nechtěj ani koaliční partneři ODS, jak je vidět! Tak mi řekněte, kdo teda tu ODS je přinutil zavést?! A další nesmysl: všude na světě je danová progresivita! Do konce v Americe se milionáři bránili, když jim měly být sníženy daně, brali to jako jakousi urážku! A u nás si to ta modrá čunata klidně dovolej! a tak bych moh ještě dlouho pokračovat! Jestli máte trochu soudnosti, ta se zamyslete nad těmi neskutečnými poměry, které tady nastolila vláda toho topolánka: hlavní metody jejího vládnutí jsou korupce a vydírání !!

Alfons 24.6.2008 16:30

Re: Tři mušketýři ...

ČSSD úplně zakázat nebo zrušit! Pokud není ČSSD schopna aplikovat v politické práci úspěšné metody ODS, nemá na naši politické scéně co dělat. Modří perspektivní ohaři a růžové fozilie jsou nekompatibilní objekty. 8-o Budoucnost má jen ODS.!!

Buvol 24.6.2008 16:56

Re: Re: Tři mušketýři ...

Tak ted nevím! Myslíš to vážně, nebo ze sebe děláš ještě většího topolánka, než seš! "Uspěšné metody ODS" totiž smrdí na sto honů vydíráním a podplácením ....

Hrad 24.6.2008 17:33

Re: Re: Re: Tři mušketýři ...

Peníze přece nesmrdí ani když si je strčíš pod nos(to učil Klaus již počátkem devadesátých let). Raději se zajímej čí jsou to peníze, jaké závazky z této korupce plynou pro korumpovaného. Když to odhalíš a zveřejníš a budeš žít ještě dva dny, všechno beru zpět.   

tosek 24.6.2008 15:40

Hašek možná nemá pravdu

Hašek možná nemá pravdu, když všechny neúspěchy ČR hází na hlavu ODS, ale pokud ODS naopak všechny úspěchy přisuzuje jenom sobě, tak si o takové hodnocení sama říká.

Alfons 24.6.2008 16:32

Re: Hašek možná nemá pravdu

Pro někoho je těžké si přiznat , že celá pravda je na straně ODS. R^

tosek 24.6.2008 17:17

Re: Re: Hašek možná nemá pravdu

Těžké to je především proto, že se to v dějinách lidstva ještě nestalo.

Starý J. 24.6.2008 18:49

Re: Hašek možná nemá pravdu

I kdyby to byla pravda (že ODS přisuzuje všechny úspěchy sobě), tak je to neuvěřitelná logika!!!

janoryna 24.6.2008 13:16

tomu nerozumím.

panu poslanci vyhrožujou za to, že je pro radar jako člen čsd. a když vystoupí z čsd a pro radar bude dál, tak mu vyhrožovat přestanou. takže, za co mu vlastně vyhrožujou ?

gerontusinza 24.6.2008 13:18

To neřešte......Re: tomu nerozumím.

mohlo by vám to dojít....;-D   i když z předchozích příspěvků....;-)

Mard 24.6.2008 12:47

Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

Připadá mi divné, že by pan Dalík oslovil 4 poslance a všechny 4 kopil. Takovou úspěšnost mít nemůže. A pokud tedy oslovil i jiné poslance ČSSD, tak proč tedy oni mlčí? Vždyť by bývalo bylo tak jednoduché ho nachytat, nahrát na skrytou kameru, zveřejnit a úplně tím znemožnit ODS. A právě tato úvaha mne vede k tomu, že se domnívám že poslance nikdo nekupuje a spíše probíhá odcházení kvůli znechucení. Je možné že nejsem nestranný, protože já osobně bych ve straně vedené způsoby pana Paroubka nevydržel také, ale přeci jen není náhoda, že odešli 4 poslanci z jednoho klubu. Domnívám se že současný křik Paroubka o bezzásadovosti ODS a jejich gansterských metodách, je jen křikem nešťastníka, který si za své rozlité mléko může sám. Je pro něj zcela normální že chyby vždy hledá u cizích, nikdy ne u sebe.

gerontusinza 24.6.2008 13:16

Vše je vy troubo na prodej....... Re: Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

je to jen otázka nabídky a poptávky...... Takhle "hlubokomyslná" úvaha rádobypravičáka jinak samozřejmě zlodějíčka, který bezdomovci příspěvek aby přežil nedá a nedá, ale veřejné fondy by "privatizoval" nejraději do 25% ceny...... ;-D;-D Nejste vy horší svi@ně jak ten skutečný žebrák kterému nehodíte ani ten obolus..... Takových hovad mě už dnes není líto, ty je nutno vykořenit....:-/

kasparek 24.6.2008 13:55

mylsim ze byste radeji nemel nikoho urazet, zrovna vy

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D hele chlapecku, pojd me vykorenit. Tyhle ty hloupocke textiky plne mladicke naivity me vzdycky tak nejak roznezni. Paklize vam tedy neni vic jak30, pak to moc k smichu neni.

gerontusinza 24.6.2008 14:18

Bohužel kdyby byli do 30, tak by byl život OK....Re: mylsim ze byste radeji nemel nikoho urazet, zrovna vy

vám nic muj nick neříká....? Jinak je to samozřejmě jinak, mě už nebaví přesvědčovat idioty a vysvětlovat jim, že 1+1 je skutečně 2..... proto se vyjadřuji tak, jak se vyjadřuji...... učit se je nutno sám ;-P

kasparek 24.6.2008 14:40

Re: Bohužel kdyby byli do 30, tak by byl život OK....Re: mylsim ze byste radeji nemel nikoho urazet, zrovna vy

mame na cem zacit, 1+1 jsou skutecne dve. Nevim ale co jako fakt pocitate vy, ze vam vychazi vase vysledky. Btw nick mi nic nerika, do politickych diskusi s levicaky se nepoustim, to je zbytecne a do ekonomickych se zase nepousti oni (z pochopitelnych duvodu).

gerontusinza 24.6.2008 15:08

Re: Re: Bohužel kdyby byli do 30, tak by byl život OK....Re: mylsim ze byste radeji nemel nikoho urazet, zrovna vy

vźdyť se stejně nemáme o čem bavit, vždyť vy "reformy" považujete za reformy, parcelaci s rozkrádáním státního majetku za privatizaci, která má občanům zvýšit životní úroveň a provést důchodovou reformu tak aby to pro občany bylo výhodné...... majetková přiznání jsou urážející, tady přece nikdo nekrade a ti nejlepší z nás zejména.....;-D Čunkové, Kalposkové, Zgarbové, Topolánkové a Dalíkové, Krejčířové , Pitrové, Kožení jsou to nejlepší co nas kdy mohlo potkat, ti by to přece neudělali.....  A bavit se o ekonomii s někým, když by bylo nutno preventivně zavřít polovinu podnikatelské sféry (najednou) a prověřit jejich účty a zastíravcí manévry (sakra kdo bude kontrolovat soudce a policajty...?)  mám vážně dojem, že ta aurora by byla rychlejší přehlednější........ Mám 100 chutí vyvěsit černý prapor anarchie, převorat to a začít od roku 0 tj roku 89.........;-)

emersonskej 25.6.2008 0:07

Re: Re: Re: Bohužel kdyby byli do 30, tak by byl život OK....Re: mylsim ze byste radeji nemel nikoho urazet, zrovna vy

Jinak řečeno - Vás ke korytu nepoustili, takže byste nejraději všechno znovu znárodnil - a napodruhé už by Vám to třebas vyšlo, že !!!

Kecal. 24.6.2008 14:27

Re: Vše je vy troubo na prodej....... Re: Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

Že je gero hovado to už vím dávno.

gerontusinza 24.6.2008 14:30

Já samozřejmě také a dřív.....Re: Re: Vše je vy troubo na prodej....... Re: Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

asi nebudu ten křesťan, protože na šutr zvedám balvan.........a pokud dohodím......;-)

karlos 24.6.2008 15:59

Re: Vše je vy troubo na prodej....... Re: Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

Co jsi tímhle myslel.Vždyť to nema hlavu ani patu.Takové blaboly.

Honza 24.6.2008 15:20

Re: Jsou poslanci prodejní a Dalík mistr koupě?

To mě napadlo při prezidentské volbě. Všichni tvrdili, jak se to tam hemží korupcí, ale nikdo si nedá do kapsy diktafon. Buď jsou tak hloupí, že je tak jednoduchá věc nenapadne, nebo mají máslo na hlavě všichni a navzájem se drží pod krkem, nebo to tak prostě nebylo. Naše zákonodárce si neidealizuji, ale že by se v 281 lidech nenašlo alespoň pár průměrně chytrých či průměrně poctivých, to se mi zase nezdá. Takže to opravdu vypadá, že C je správně.

bašata 24.6.2008 12:40

zas jeden pisálek s modrým ptákem:

Karle, jen jsem V áš článek přelétl očima a už jsem věděl která bije.Vaše ulpění na jakémkoli programu nemá logiku.Existuje program a realita a to je velký rozdíl.Příkladů ,že program někdy nefunguje je spouta, vždy nakonec zvítězí realita.Malý osobní příklad: Udělal a nechal odsouhlasit rodinou PROGRAM na rodinný výlet do Brd na kolech.Když jsme vyjeli, bylo všechno v pořádku,měl jsem radost,vše bylo podle našeho programu.Při jízdě s kopce jsem neubrzdil zatáčku, výlítl jsem s kola jako raketa, dopadl na zem a rozbil si ústa (v té napjaté době jsem řekl držku) a bylo po programu.Potom doma v posteli jsem neřešil můj zdravotní stav,ale přemýšlel o tom a litoval, že jsme nenaplnili náš odhlasovaný (volební) program!!

JC 24.6.2008 12:27

Panu Haškovi a Paroubkovi

Bych chtěl vzkázat následující :

ODS si koupila poslance Wolfa a ČSSD si koupila poslankyně Jakoubkovou a Zubovou.

V případě, že Tak ČSSD neučinila, vyvozuji, že poslanci ČSSD jsou bandou prodejných děvek, kterým pánové Paroubek a Hašk šéfují.

Honza 24.6.2008 12:27

Procházko.....

vy jste hloupej a ještě to řvete do světa.Něco tak debilního se jen tak někde nečte.Ale sem na NP se hodíte dobře,tady co autor,to manipulant,to podplacenej trouba.Rv!!

Milan 24.6.2008 18:02

Re: Procházko.....

Souhlas :-P!!

Alfons 24.6.2008 12:11

Některý čtenářům autorova článku

je proti srsti, že ODS zjevila pravdu o ČSSD v plné nahotě. To je konec ČSSD. 8-o Pravda se nedá ututlat a spolu s láskou nakonec zvítězí. >-

karel 24.6.2008 11:38

zas jeden pisálek s modrým ptákem

Nejsem voličem čssd, ale ani neobolševické ODS, jsem založením středový demokraticky a liberálně smýšlející člověk ( což se vylučuje s mafiánskými polototalitními praktikami ODS). Ale zde se musím připojit k odsouzení poslance Wolfa. Voliči čssd volili program, který jim určitá skupina lidí nabídla s tím, že ho bude v jejich zastoupení prosazovat v parlamentu ( je to jakákoliv jiná služba  - zastupování). Někteří z dodavatelů předem dohodnuté služby ale najednou otočí a konají v neprospěch svých voličů v rozporu s programem. Jak by asi každý přistupoval např. k právnímu zastoupení, kde právník, který mě zastupuje by přestal hájit mé zájmy, na kterých jsme se dohodli, ale začal konat v zájmu protistrany. Tento člověk by mě nemohl přece v ten okamžik už zastupovat a musel by nastoupit někdo jiný. A pokud vím čssd v programu neměla ani radar, ani zvolení klause, ani tzv. topolánkovy reformy, takže co tam ten wolf ještě má tu drzost v parlamentu pohledávat, mohu si o těchto tématech myslet co chci, ale on tam zastupuje své klienty-voliče, pokud má jiné názory, ať zastupuje jiné voliče jiné strany. Kdo obhajuje jeho konání, není nic méně než bolševik, podílející se na společenském marasmu v kterém se topíme. Mafiánská ODS se chce zuby nehty udržet u moci, aby si mohla ještě trochu zatunelovat, to se dá pochopit, ale když je to za cenu politické korupce, důsledky jsou v myšlení lidí hrozné - ztráta autority právního státu, práva jako takového a víry lidí v zastupitelskou demokracii. Touto morální devastací připravuje ODS živnou půdu pro další pošlapávání práva a demokracie kýmkoliv v budoucnu. A ještě k wolfovi - už na něj leze, že je vydírán v souvislosti s vytunelovanou dotací v minulosti, je to špína chlap, normální člověk by odstoupil a koukal aby se na něj zapomnělo, on bude obviňovat čssd, křivák zkorumpovanej.