21.6.2024 | Svátek má Alois


Diskuse k článku

POLITIKA: Za katr patří Ištvan

Petr Nečas byl podle mě špatný premiér a špatný předseda ODS. Mnohokrát jsem to o něm řekl i napsal. Loni na podzim, kdy se konal volební kongres ODS, byl ten správný čas na jeho výměnu. Nestalo se. Bohužel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Mannheim 10.7.2013 12:22

Re: Jde to i inteligentněji

pro pana Hana, chraň nás Bůh před užvaněnými připodělanými rockery Štěpánkem a Jáklem, třeba před Bonem, Ericem Claptonem, nebo Mickem Jaggerem mě nikdo chránit nemusí (aha, vlastně stýkali se s Havlem, tak to asi budou podlí levičáci toužící po absolutní světovládě, že?)

Z. Švrček 10.7.2013 12:19

Re: pan Štěpánek se probral poněkud pozdě

magor, nemagor, volí :-(

Z. Švrček 10.7.2013 12:16

Re: pan Štěpánek se probral poněkud pozdě

Pane Šejno, podezírám vás , že kecáte, aniž byste Štěpánkovy články skutečně četl, protože byste se dočetl. I to, že Nagyová bude sedět přesně tak dlouho, než proběhnou volby, je asi P.Štěpánkovi známo včetně toho, že s ní tam o celu dál může být i Nečas. Zkuste si najít autorovy články tak rok dozadu a zjistíte, že s tím jeho vztekem to není tak, jak říkáte vy. Rozdíl mezi okolnostmi zatčení Ratha a žádostí o vydání Nečase je taky dost výrazný. Ratha načapali se  7 mega pod paží.

R. Houška 10.7.2013 12:14

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Opět mohu doporučit jediné - Google.

R. Houška 10.7.2013 12:12

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Pane Kulheime, doporučuji vědro se studenou vodou a použití google, když chcete komentovat mé voličské preference. Mimochodem, nestrefil jste se ani náhodou. Kdysi jsem Václavu Klausovi řekl, že vše nalevo od bolševické ODS považuji pouze za extrémistickou levici, která by měla být zákonem zakázána. Za tím si stále stojím. V parlamentu samostatné České republiky nikdy nebyla ani jediná pravicová strana.

P. Vaněk 10.7.2013 12:12

Re: Ano, Ištván patří za katr

Naprostý souhlas paní Varadinková.

Z. Švrček 10.7.2013 12:08

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

No jo, sám jste žádnou pravici nezaložil, kůži na trh nenesl, jen kecy a kecy. Proč se taky exponovat, že? Teď se to kope do mrtvoly.

Z. Švrček 10.7.2013 12:06

Re: Jeje jeje, co se to v ODS děje?

Ale ano, pan Štěpánek to pochopil dávno, kdybyste sledoval jeho články, nedivil byste se až nyní. Taky jej za to pan Nečas opravdu, ale opravdu neměl rád.

P. Vaněk 10.7.2013 12:01

Re: Na Štěpánkovi je hezky vidět,

A ty, jako superúchylné individuum jsi v jaké straně? Celkem s určitostí to bude KSČM nebo ČSSD. Ale tam je vás hodně a bude obtížné se prosadit.

P. Vaněk 10.7.2013 11:56

Re: Nechápu ....

Vy byste na jakékoliv hodnocení neměl, to je z vašich příspěvků naprosto zřejmé.

R. Houška 10.7.2013 11:56

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Pane Kulheime, doporučuji vědro se studenou vodou a použití google, když chcete komentovat mé voličské preference. Mimochodem, nestrefil jste se ani náhodou. Kdysi jsem Václavu Klausovi řekl, že vše nalevo od bolševické ODS považuji pouze za extrémistickou levici, která by měla být zákonem zakázána. Za tím si stále stojím. V parlamentu samostatné České republiky nikdy nebyla ani jediná pravicová strana.

P. Vaněk 10.7.2013 11:54

Re: pane Urbane

Takovým blbcům jako jsi ty já tykám zásadně.

P. Vaněk 10.7.2013 11:52

Re: pan Štěpánek se probral poněkud pozdě

Šejno, jsi nenapravitelný magor. Copak někdo chytil Nečase s krabicí plnou milionů? Ty ten rozdíl nechápeš, necítíš? To tě tedy lituji. Možná by se s tím dalo ještě něco dělat ale musel bys chtít!

A. Reček 10.7.2013 11:42

Jeje jeje, co se to v ODS děje?

Teď tam uvnitř budou asi všichni proti všem a autor je asi tím nejrozumnějším mezi něma.  Ištvana neobhajuju, protože vím jak se choval k J.Čunkovi kdysi v té kauze vymyšleného úplatku. Proč už tehdy autor nepozvedl obočí nad způsobem, jakým bylo vedeno vyšetřování a obviňování Čunka?  Asi proto, že nějaký "balík"  z konce republiky se dostal dělat politiku do Prahy a místní rozumbradové z kaváren jej přehlíželi jako kuřinec na dvorku.  Pan Štěpánek nepochopil, že politici zvláště z ODS ztratili pud sebezáchovy za ty roky, které prožívali ve svých funkcích a nedošlo jim, že motyka jednou se spustí i na ně!  Vždyť to byli politici, kteří umožnili kšeftování těch, co dnes se sluní na plážích u moře a sami jsou ve vyšetřovacích vazbách za svá nemravná politická konání.   

J. Kulheim 10.7.2013 11:36

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Pane Houško, vy e o ODS a voliče této strany nestarejte. Tuto stranu jste nevolil. Snad si nemyslíte, že voliči ODS budou volit vaši ČSSD nebo KSČM.

P. Vaňura 10.7.2013 11:34

Pane Šejna, určitě nejste tak hloupý, abyste neviděl

rozdíl mezi kauzami Rath a těch tří bývalých poslanců. Pokud totiž ty peníze Rathovi někdo nepodstrčil, je nepochybně vinen, on sám neuvedl žádný legální původ těch 7 milionů.

U těch poslanců je celé obvinění na vodě a u Tlučhoře tuplem!

M. Varadinková 10.7.2013 11:33

Re: Jde o 101 většinu

Na náklady na Vaše léčení na psychiatrii by se měli složit novináři, neboť oni tento Váš stav způsobili.

M. Varadinková 10.7.2013 11:31

Re: Ano, Ištván patří za katr

A budu to sem vkládat třeba po x plus prvé, protože považuju za důležité, aby se na to nezapomnělo. Ten Vesecké rezignační dopis, psaný dlouho před dnešními událostmi, je totiž z hlediska dnešní situace velmi aktuální. Až se dá říct, že přímo prorocký.

Pokud zde někdo káže neověřené bludy, ba přímo lži, jste to Vy a jedině Vy (např: "svůj podíl viny na podpoře železného při okrádání CME" je pouhý blud a nic jiného). To Vám nelze věřit nic, protože jste médii zmanipulovaný blb. A místo abyste se zamyslel nad obsahem článku, zaslepeně se navážíte do autora.

Naopak to, že Ištván byl Pospíšilem odvolán-neodvolán je fakt. Prostě věc, která se stala. Na to, abych o tom psala, nemusím studovat podrobné závěry soudů. Závěr Nejvyššího soudu je přece jasný: Ištván porušil zákon v neprospěch Čunka tím, že kauzu přikázal do Přerova Obstovi, ačkoliv tam vůbec nepatřila. Ištvánova nadřízená Vesecká dospěla k závěru, že Ištván pochybil a je potřeba ho odvolat. To je taky fakt. Závěry soudu o nějakých procesních či formálních chybách jsou mi fakt šumák, protože o tom podstata příběhu v žádném případě není. To spíš odhaduji, že Ištvánovi spolumafiáni v justici hledali obezličky, jak tam Ištvána udržet.

V. Petrová 10.7.2013 11:26

Re: Jde o 101 většinu

O to teď nejde, to si můžeme upřesňovat  za dlouhých zimních večerů. Teď jsme ve velmi nebezpečné a hrozivé situaci a musíme se vyrovnat s tímto nebezpečím. Přemýšlejte o tom, jak se s tím vyrovnat, jak tomu čelit.  Podle mě - především teď, v tomto momentu, uhájit parlamentni demokracii, nepovolit Zemanovi ani přešlápnutí. V srpnu 68 jsme také nepřemýšleli, co byl Beneš, ale lidé se holýma rukama postavili proti tankům. Byla jsem u toho, přes sovětské tanky jsem se dokázala probojovat 2krát na Hrad, k paní Ireně Svobodové, k ministryni Machačové, kterou prezident pověřil vedením vlády. Jsem členka Klubu novinářů Pražského jara 68. Poprvé jsem psala v létě 1968 o Hradčanském domečku a jako první jsem  1. února 1969 napsala do víkendové přílohy Mladé fronty, že Karel Vaš je vrahem generála Píky. Snad mě to opravňuje k tomu, vyzvat spoluobčany, aby  bojovali a chránili svobodu a demokracii v ČR.    

R. Houška 10.7.2013 11:08

Re: Jde o 101 většinu

A čím byl asi tak taťka Langera, nebo Nečase? Probuďte se, KGB a její agenti nám tu vládnou nepřetržitě od roku 1950. Před tím, od roku 1945 tu vládla NKVD. A když půjdete ještě dál, tak si musíte položit otázku, kde se u Beneše brala ta vstřícnost vůči SSSR a jeho velkému kormidelníkovi. Copak na něho asi NKVD měla?

R. Houška 10.7.2013 11:03

Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

že se v té ODS zatím nepostříleli. Když utržený Ištván dosáhne toho, že ta obskurní parta, kterou z celkem normální strany udělali Klausové, Štěpánci, Dalíci a Nagyové, zmzí v nenávratnu, stálo to za to. Parta, která má takový problém sama se sebou, je totiž pro cokoliv pro stát pozitivního zcela nepoužitelná.

L. Pelikán 10.7.2013 10:59

Re: pane Pelikáne

myslím.ře diskutovat s vámi,je ztráta času,já musím ošetřit kedlubny.viděl jsem zde poletovat bělásky a cibule je napadená květilkou

L. Pelikán 10.7.2013 10:49

Re: problém není, že padla vláda,

kdysi jsem si koupil knihu JAK JSEM SE MÝLIL V POLITICE, kdo ji má,doporučuji ještě jednou se k ní vrátit,ne še by to byl literární skvost,ale v porovnání s dneškem se snadněji pochopí kdo nám chce ve všem poroučet,sám Zeman,kdyby to šlo,by ji asi zlikvidovál

M. Malovec 10.7.2013 10:45

Bude Ištvan vyštván?

Co říká vrchní státní zástupce? Mlčí?

Nevypadá to s touto zemí dobře. Jsem rád, že jsem starý a nejsem rád, že musím litovat mladé.

M. Trhlík 10.7.2013 10:43

Re: No, pokud článek

Pane Grambličko,co je, nebo není pan Ištván, není rozhodující, Podstatné je, že je státní zástupce. Jinak pan Štěpánek, se pořád cítí zneuznaný a čeká na každou příležitost, aby se zveřejnil. Jinak nevím, jak v parlamentní demokracii, kterou teď operuje padlá vláda, včetně paní Němcové, máme státního zástupce parchanta. To o přílišné demokracii nesvědčí a navíc máme stovky darebáků o kterých se mlčí, ale ti nejsou aktuální.

M. Šejna 10.7.2013 10:41

pane Pelikáne

já vím.

Rath jsou hodinky, Nagyová a spol. holinky. Ale hlavně Rath je ten hnusnej socanskej zloděj, zatímco Nagyová a spol. jsou ti naši - rozpočtově zodpovědní, udatní a spravedliví občanští demokraté, kteří to s námi myslej dobře.

M. Šejna 10.7.2013 10:38

pane Urbane

my si tykáme?

L. Pelikán 10.7.2013 10:36

Re: pan Štěpánek se probral poněkud pozdě

Myslím, še vám dělá potíže rozeznat rozdíl mezi slovy HODINKY A HOLINKY

J. Chaloupka 10.7.2013 10:18

Mimořádně s autorem souhlasím. Je to důsledek toho, když jmenujete do funkce hlupáka.

Říká se, že nejhorší je pilnej blbec a tady ke všemu ještě i mstivej blbec.

J. Urban 10.7.2013 9:54

Re: pan Štěpánek se probral poněkud pozdě

Jde přece o něco dost jiného - ale to je mimo dosah tvého chápání :-/