21.6.2024 | Svátek má Alois


Diskuse k článku

POLITIKA: Za katr patří Ištvan

Petr Nečas byl podle mě špatný premiér a špatný předseda ODS. Mnohokrát jsem to o něm řekl i napsal. Loni na podzim, kdy se konal volební kongres ODS, byl ten správný čas na jeho výměnu. Nestalo se. Bohužel.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 10.7.2013 15:52

Re: Nejlepší člověk (bohužel nikoliv Burianův)

Pane Kulheime, já jsem se na rozdíl od pana Štěpánka nikam nepasoval. Pouze jsem využil svoje právo, sdělit svůj názor. Snad mi toto právo i přes Vaší snahu ještě nějaký čas zůstane. Doufám, že Váš scestný názor, že na rozdíl od pana Štěpánka nemám právo sdělit v diskusi svůj názor, je zatím zaplať Bůh v této splečnosti menšinový. Váš názor na moje chování mne zatím nezajímá, ale je třeba se vší silou bránit, abyste náhodou se svým názorem nezvítězil.

Samozřejmě s p. Štěpánkem nesouhlasím. Jen jsem se nechal strhnout a použil jsem sousloví, ke kterému jsem se nechal vyprovokovat slovy ve Štěpánkově článku: "PROKURÁTORSKÁ TLAMA". Klidně si můžete pane Kulheime udělat seznam lidí, kam ke každému připíšete, co si může ke komu dovolit. Můžete k tomu použít např. disciplínu při placení stranických příspěvků, placení podpory ve volební kampani, nebo i placení příspěvků ROH. Neunilo Vám Štěpánkovo vyjádření: "milec zdejších aktivistických žurnalistů a miláček

milovníků pimprlového divadla Jiří Pospíšil"? Opravdu si myslíte, že toto je v pořádku a co není, o tom rozhodujeme MY, STRANA?

P. Pavlovský 10.7.2013 15:51

Kdo si tu stěžuje na zaujatost OČvTŘ proti ODS?

Trest za nahrávku z pražského hotelu Savoy, která před pěti lety - v předvečer zvolení Václava Klause prezidentem- zaznamenala tajnou schůzku Klausovy pravé ruky s kontroverzním lobbistou, definitivně platí.

 Ukazovala salonek, kde si důvěrně vykládali tehdejší kancléř Hradu Jiří Weigl s bývalým aparátčíkem Miroslavem Šloufem. Weigl, jak později potvrdil před soudem, chtěl prostřednictvím Šloufa získat pro Václava Klause podporu Miloše Zemana.Soud nakonec bývalému pracovníkovi rozvědky Petru Bakešovi potvrdil peněžitý trest i zákaz činnosti.

Odpověď na otázky, jaký zájem mohl mít Šlouf na zvolení Klause a proč se prezidentův blízký spolupracovník schází se Šloufem, soud nikdy nehledal.

Soud nakonec bývalému pracovníkovi rozvědky Petru Bakešovi potvrdil peněžitý trest i zákaz činnosti.

Odpověď na otázky, jaký zájem mohl mít Šlouf na zvolení Klause a proč se prezidentův blízký spolupracovník schází se Šloufem, soud nikdy nehledal.

P. Pavlovský 10.7.2013 15:45

Re: Dlouhodobým vlastníkem je či donedávna byl - Schwarzenberk

Kníže se jmenuje SchwarzenbeG

a vlastnil Respekt!

J. Kanioková 10.7.2013 15:38

Ježišmarjáááá.... :(

J. Kanioková 10.7.2013 15:38

Dlouhodobým vlastníkem je či donedávna byl - Schwarzenberk

J. Kanioková 10.7.2013 15:35

:-))))))))))))

J. Kanioková 10.7.2013 15:33

Tedy ale za ten první příspěvek přesně naopak, nějak jsem ho přehlídla,

paranoia !!!

J. Kanioková 10.7.2013 15:32

Dík :)))

J. Svoboda 10.7.2013 15:32

Re: Ano, Ištván patří za katr

Paní Varadinková, je bohužel vidět, že jste spojenkyně pana Štěpánka. Jako objektivní člověk (pokud to zvládnete) byste si mohla uvědomit, co za svinstva se nadělala parta kolem paní Vesecké, tj. Kučera, Němec, a další. Pokud dotyčný (třeba Vy) není slepý a hluchý, nemá už pan Pospíšil co vysvětlovat. Nevysvětlil Nečas dostatečně důvod odvolání Pospíšila tím, že ho odvolal během patnácti minut? Nedovysvětlil to dostatečně pan Blažek, který několik týdnů přemýšlel, jak se zbavit paní Bradáčové?

P. Lenc 10.7.2013 15:08

Re: Nejlepší člověk (bohužel nikoliv Burianův)

Číst soudruha Svobodu, to je jak Rudé Právo za Husáka.A proč by jim nenarůstal hřebínek, když jim jdou na ruku jak socani, tak přiblblí novináři, kteří si neuvědomují, že si řežou větev pod vlastním zadkem.

L. Novák 10.7.2013 15:08

Re: Ano, Ištván patří za katr

A on snad někdo tvrdí, že Miloš Zeman je "strůjcem" 13.6.2013? :-)

L. Novák 10.7.2013 15:03

Re: Na Štěpánkovi je hezky vidět,

A proč by si totéž nemohl myslet volič ODS? Štěpánek je proslulým parazitem české politické scény a proslulým účastníkem Železného tunelu do majetku CME.

J. Kulheim 10.7.2013 15:03

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Nevím, co vás na mém příspěvku tolik pohoršilo. ODS bude skládat své účty voličům, kteří ji dali hlas. Ti rozhodnou, jestli se do parlamentu dostanou nebo nedostanou. Z příspěvku pana Houšky je zřejmé, že není voličem ODS nebo tuto stranu volit nebude. Nebude to on kdo rozhodne o osudu této strany.

J. Svoboda 10.7.2013 15:01

Re: Ištván ani náhodou nejedná sám za sebe

Paní Vradinková, vůbec nechápu, proč by měl Pospíšil Ištvana odvolávat. Nebo snad proto, aby takoví střečci jako je pan Štěpánek a Vy, se nepoondili vzteky?

L. Novák 10.7.2013 14:57

Re: Asi tak.

Omezení svobody je velmi vážný zásah do práv občana. Jestliže Ištvan jen tak uvalil vazbu na občany, vůči nimž nemá žádné důkazy na trestnou činnost, za něž by mohli být odsouzeni k nepodmíněným trestům, a už samo obvinění je velmi pochybné, je třeba se ptát, co je to za člověka a jaká byla jeho hlavní motivace. Myslím, že to je v demokracii naprosto v pořádku. Státní zástupce, který si neváží svobody občanů a zachází s nimi, jako by trestný čin spáchali, by se měl poohlédnout po nějakém méně odpovědeném zaměstnání, kde nemůže napáchat tolik škody.

M. Moravcová 10.7.2013 14:56

Re: Nejlepší člověk (bohužel nikoliv Burianův)

bolševikům už zase roste hřebínek. Je to smutný.

J. Kulheim 10.7.2013 14:55

Re: Nejlepší člověk (bohužel nikoliv Burianův)

Pane Svobodo, vy jste se pasoval do role arbitra, který má právo posuzovat to, co napsal pan Štěpánek a co nebo kdo je špatný a kdo dobrý. Kdo vám dal k tomu právo?  Nemusíte s ním souhlasit, ale výrazy jako "PATOLÍZALSKÁ TLAMA" byste si mohl nechat pro sebe a svoje kamarády.

J. Svoboda 10.7.2013 14:44

Re: Jde o 101 většinu

Vážená paní Petrová, z Vašeho textu je vidět, že nevíte, která bije. To se dá pochopit. Horší je to s vaším vyjadřováním, které postrádá základní rysy slušnosti.

J. Svoboda 10.7.2013 14:37

Re: Bude Ištvan vyštván?

Bohužel máte pravdu, pane Malovče. Jen v tom, se pravděpodobně rozcházíme, je názor, proč ke krtizovanému stavu došlo. Pokud je to tak, že souhlasíte s panem Štěpánkem, jste stejně jako on spoluviníkem tohoto stavu.

K. Frauknecht 10.7.2013 14:31

:-))

Jo a taky jsem dost vodvázanej z těch úvah jak si na nás a naši vlastičku všichni brousí zuby. Jednou sou to Němci nebo jen Sudeťáci, pak Amíci nebo Rusáci. Vraťte se zpět na zem - nejsme pupek Evropy, natož světa a naše "strategická poloha" nemá dnes v případném konfliktu pražádný význam.

PS: K našemu "zotročení" bohatě stačí členství v EU.

J. Svoboda 10.7.2013 14:23

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Pane Kulheime, velmi bych Vás prosil o trošku slušnosti. To, o co se bude kdo starat, laskavě nechte na každém jedinci a nedělějte ODS ještě větší ostudu, než si stačila vybuduvat sama.

J. Svoboda 10.7.2013 14:18

Re: Asi tak.

Šlápl Vám, pane Hašku pan Ištvan také na kuří oko? Váš názor, že by lidé se sebou měli zametat, určitě není to nejlepší, co v této krizi a nakonec kdykoliv jindy, může přinést slušné ovoce.

J. Svoboda 10.7.2013 14:11

Nejlepší člověk (bohužel nikoliv Burianův)

Nechci říci, že za katr patří pan Štěpánek i když, mít jeho náturu, asi by se mi to říci chtělo. Jak je možné, že pan Štěpánek takto mluví, aniž by něco věděl? Nebo mu pan Nečas něco našeptal? Uvědomte si pane (lepší by podle Vašeho projevu bylo soudruhu) Štěpánku, jak probíhá soud s panem Randákem, který vyvolal zprostředkovaně i přímo pan Nečas.

Jako přisluhovač party, která si namyšleně říká pravice (Šťsatný, Benda, Klaus atd.), byste chtěl mít také právo, kohokoliv odposlouchávat? Pamatujete si, proč v r. 97 padla Klausova vláda? Nebylo to náhodou kvůli šmelině?

Místo toho žvanění, které nám pan Štěpánek předvádí, by nám měl - když je tak moudrý a informovaný - vysvětlit, proč pan Nečas s několikátou kosmickou rychlostí vyhodil pana Pospíšila, proč mu Klaus (na rozdíl od Bárty) tak bleskově vyhověl a proč pan Blažek tak dlouho přemýšlel, jak se zbavit paní Bradáčové? Skoro by se dalo s panem Štěpánkem říci, že on sám je patolízalská tlama a zdá se, že také spolumajitelem republiky. Mnohem lépe by však bylo, kdyby pan Štěpánek svou nepříčetností nekopíroval pana Kalouska a choval se normálně, čemuž rozumím, že slušně. Pan Štěpánek by rád chytal kapsáře a malé rybičky, protože velké jsou - jako majitelé republiky - pro něho nedotknutelné. Celkem dobře to souzni se snahou špiček ODS, zabránit pí Bradáčové v postupu.

Kdyby politická "elita" nedotáhla republiku do tohoto srabu - hlavně přičiněním Štěpánkovi milého Topolánka - nebylo by zhoubných názorů, že tady nebudou vládnout policejní plukovníci a podplukvníci. Odpovědnou práci policie nepovažuji za vládnutí. Policie rozhodně nenutila ani slovem pana Nečase k odstoupení.

ZÁVĚREM CHCI ŘÍCI, ŽE TEN, KDO SE PODÍVÁ NA VYJADŘOVÁNÍ PANA ŠTĚPÁNKA, ASI NEBUDE DALEK POCHOPENÍ, PROČ TADY EXISTUJE TAKOVÁ POLITICKÁ ŽUMPA A NEDŮVĚRA LIDÍ K POLITICE VŮBEC.

R. Houška 10.7.2013 13:56

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Já nemám starosti pane Kulheime, to vy jste oslovil mě, dokonce jste mě hned odhadl na voliče levice, a teď přesně víte, co rozeznám a co ne. Takže jak to je s tím dobrým vychováním? Ale nedivím se vám, že při pohledu na skvělých 8% volebních preferencí vám tu poruchu soustředění odpouštím.

Š. Hašek 10.7.2013 13:27

Asi tak.

Samozřejmě nelze dle chování bolševiků hodnotit vše.

Ale pokud z "něčeho" na politické scéně mají hysterickou radost bolševici, jde o gauneřinu první třídy namířenou proti nedokonalé demokracii. To platilo od vzniku "Gottwaldových kluků" za Masaryka až po současnost. Kdo si toho nevšiml, toho mi je líto.

A pokud se připojí ČSSD, připojuje se k hrobařům slušného státu.

Doufám, že Ištvan skončí, nejpozději až někomu podobnému přeroste přes hlavu. A už nebude potřeba ke špinavé práci. A také doufám, že právníci zatčených s ním zametou.

M. Varadinková 10.7.2013 13:14

Re: Ano, Ištván patří za katr

V době, kdy Ištvánovci akci rozjížděli (odposlouchávali Nagyovou), byl Zeman pouhým důchodcem na Vysočině.

Já taky vydělám na tom, pokud dnes či zítra konečně zaprší (nebudu muset zalévat), a přitom můj vliv na počasí je nulový.

Čili to, že někdo na nějaké události vydělá, ještě neznamená, že on je jejím strůjcem.

J. Kulheim 10.7.2013 13:10

Re: Jeje jeje, co se to v ODS děje?

ODS je mocná čarodějka. Dokázala téměř nemožné. Před tím tolik práce udělal pouze Pan Bůh, ten všechno stvořil za týden a úplně sám.

J. Kulheim 10.7.2013 13:07

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Pane Houško, vy máte zbytečné starosti. Nestarejte se o to kdo bude volit ODS ani o mne. Radit mi nemusíte, nemám nevyžádané rady rád a navíc nesvědčí o vašem dobrém vychování. Vašim problémem je, že neznáte rozdíl mezi levicovou a pravicovou stranou v politice.

P. Han 10.7.2013 13:04

Re: Když si tady čtu ex-bigbítovy výlevy, tak se dost divím,

Vy račte bejt nějak slavnej? Zkusil jsem Google a na prvních 10 stránkách figuruje jediný R. Houška (asi tak na 6. stránce), co prý vyfotil nějakou tramvaj.

R. Gramblička 10.7.2013 12:33

Re: No, pokud článek

Ištván si na Olomouckém zastupitelství vybudoval državu, kde je hradním pánem. Krátce před pádem vlády byl prí dokončen a předložen zákon o státním zastupitelství, kde se počítalo se zrušením olomouckého zastupitelství. Ištvan by přišel o moc a místo a to nemohl dopustit. Hon na lobbisty byl jen záminka, stejně na ně nic nemá. Cílem bylo zamezit přijetí zmíneného zákona - tolik z článku v reflexu

podstatné tedy je, jaké byly pohnutky pana Ištvana, jestli skutečně boj proti korupci anebo boj za vlastní mocenské cíle