25.6.2024 | Svátek má Ivan


Diskuse k článku

POLITIKA: Výborná zpráva pro ČSSD

Občanská demokratická strana úspěšně pokračuje ve svém úsilí o další volební porážku. O víkendu zvolila volebním lídrem za Středočeský kraj Vlastimila Tlustého a volebním lídrem za Severomoravský kraj Martina Římana. Tedy dva dokonalé politické klony Václava Klause, který ještě v roli předsedy ODS prohrál této straně dvoje volby v řadě.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Čumil 8.11.2005 20:28

Re: Re: Re: Re: Re: Čumile,

Jonáši, naprostý souhlas. A už tady nebudu kvákat - právě mi Pes zcenzuroval Krchovského... :-))
kocour 8.11.2005 21:34

Re: Re: Re: Re: Re: Čumile,

No, ty fondy se předepisují proto, aby nebylo moc žebráků ... teoreticky nejsprávnější by bylo pouze dobrovolné pojištění a ostatní nechat zhebnout, když ono se pak na ně tak ošklivě kouká ... tak se jim radši předepíše pojištění, aby se o ně bylo za co postarat.
jonáš 8.11.2005 22:59

Ty fondy, Kocoure,

se předepisujou předevšim proto, že takovej kšeft se zaručenym obratem dvěstě miliard ročně je škoda nechat ležet ladem, natož to nechat nevýdělečně spravovat eráru. Nehrajme si na naivní koťátka ;-)
Ivan Nový 8.11.2005 20:18

Čumile,

jak do user-friendly prostředí zapadá léková politika vyplývající z dluhů ve zdravotnictví?
Tomáš 8.11.2005 19:02

Re: Čumile,

Samozřejmě, že je "konkurenční" nabídka podstatně horší!
 Ale Čumilové, Xaverové a frantové tu budou jako podvraťáci stále a do omrzení cosi poštěkávat jen o lODS, kterou sice nenávidí, ale farizejsky se tu stále tváří jako její starostliví, potenciální voliči.
Čumil 8.11.2005 19:09

Re: Re: Čumile,

Milý Tomáši,
mně je ODS upřímně jedno. Ale soukromě si myslím, že takový Gandalovič - aspoň to, co jsem s ním četl v novinách, je proti superlídrovi himaláj politického intelektu. O muži, jenž velí Severomoravskému kraji, ani nemluvě. Ale jistě - každý svého štěstí strůjcem. :-))
Mívejte se dobře
kocour 8.11.2005 19:51

Re: Re: Re: Čumile,

To by ten muž, co velí Severní Moravě, nesměl trucovat jak malej kluk.
Ivan Nový 8.11.2005 18:46

Zajímavé je, že EDOvé a ostatní, zase hrají obehranou písničku

nové tváře - Kasl, Zieleniec, Telička. Že bychom my voliči byli dopravdy blbci? Ha, ha, ha a ED má v programu i rovnou daň. Proč? Že by Sarajevo II? A čekalo se na nové tváře z ODS? Konjunkturálních naplavenin tam bude asi dost. Pak by ten článek měl logiku.
AeroKarel 8.11.2005 18:43

Janusi,

"Petře, ale k těmto poraděnkům, které jste tu vypodobnil, pana Pehe přiřadit nelze. "
Ne, on je ještě horší. Zatím vše co propagoval šlo spolehlivě do kopru. Možná že (on i Havel) myslí dobře to, co hlásají a radí. Jenže to na lidi jaksi nefunguje. Proč, to je na dlouhou řeč u piva.
AeroKarel 8.11.2005 18:39

Petře Kunetko,

"Mne by totiz skutecne zajimalo, zda existovala nebo existuje realna sance, aby strana s alespon stredovym (o pravicovem ani nemluve) programem u nas ziskala pres 50 pct kresel. A zda by vymena vedeni v tomto obdobi za sice oblibenejsi, ale v centralni politice nezkusene vedeni skutecne prinesla zlepseni vysledku. "
O přepřahání před volbami nemá cenu mluvit. To je blbina, která by potěšila tak akorát Pehe.
Ale s tou šancí, bojím se že ne. To by bylo ještě více řevu o kapitalismu 19tého století, sociální necitlivosti etc, zbytek v Právu nebo v některých zdejších komentářích. Ani liberalismus nezabere.
Vítězství komoušů po válce u nás - jako v jediné zemi v (silně relativně, ale přece) svobodných volbách - naznačuje dost. Změnilo - li se s tímto národem od té doby něco, obávám se že ne k lepšímu.
Ergo kladívko, potřebné liberální vlády se hned tak nedočkáme. Ostatně, jediná naděje současné doby, koalice s lidovci, myšlenku liberalismu posílá tvrdě do kopru. Ještě tak zákon na drogy, kuřáky, teplouše a zemědělské dotace ......
AeroKarel 8.11.2005 18:27

Xavere,

drncá, drncá, ale ten Topolánek zatím všechny volby přesvědčivě vyhrál. Za co ho potom tedy chcete odstrani, za tp, že nedovede protivníka "uřvat" jako Paroubek nebo Rath? To bych si snad ani nepřál. A to ani nemluvím o tom, že je tedy také mít v záloze někoho lepšího. ??????????
Čumil 8.11.2005 18:38

Re: Xavere,

AeroKarle, to myslíte vážně, že ODS už nikoho lepšího nemá než ty pány, o nichž tady byla řeč?
To snad byste ani neměl říkat nahlas...
Ivan Nový 8.11.2005 18:41

Čumile,

ještě by mohla zlanařit Teličku :-))) jako ED, či ČSSD. 
Čumil 8.11.2005 18:44

Re: Čumile,

No vidíte, pane Nový - a vás to napadne až teď... :-))
Ivan Nový 8.11.2005 19:02

Čumile,

jenže on si zase nabije hubu. Vypadá jako člověk, který nikdy nežil mezi normálními lidmi. Jediná jeho šance je chtít po ČSSD, aby mu zajistila místo premiéra v příští vládě. To by byla hra, kterou by stálo hrát. Ledaže by se dal dohromady se Škromachem :-)))
Bath 8.11.2005 18:57

Re: Re: Xavere,

A tak třea má, ale musejí se dostat nahoru standardní demokratickou procedurou.
Pokud si někdo myslí, že ODS je dokonalá strana, pak je idiot. Pokud se ale někdo domnívá, že může existovat dokonalá stran, pak je Pehe.
KATO 8.11.2005 19:29

Re: Xavere,

 TUPOLÁNEK ŽÁDNÉ VOLBY NEVYHRÁL-POKUD ZVÍTĚZILA ODS V KRAJSKÝCH A SENÁTNÍCH,PAK JEN DÍKY NEUMĚTELSTVÍ JINÝCH STRAN.........VALÁDNOUCÍ STRANA TO MÁ VŽDYCKY nepříjemnější,jak je však vidno  ODS NEDOKÁŽE BÝT PROZATÍM ANI KONSTRUKTIVNÍ OPOZICÍ. - O TĚCH OHRANÝCH MASKÁCH A JEJICH BLÁBOLENÍ  VE VEDENÍ PARTAJE ANI NEMLUVĚ.
AeroKarel 8.11.2005 18:15

Petře Vileto

"
Můžete si každý sám pro sebe položit otázku, co je pro řízení státu v konečném důsledku lepší: Chytrý gauner, nebo hloupý slušňák?
No tak jsem si tu otazku polozil, zamysel jsem se a odpovidam si: nez chytry gauner, to radeji hloupy slusnak."
Jo, berete ovšem také ty chytré gaunery , za tím "slušňákem schované, jím manipulující?
Já raději když je na ty gaunery vidět. Ne, když se třeba schovávali za Špidlu.
josraf 8.11.2005 18:44

Re: Petře Vileto

Pokud je to gauner,tak je jedno jestli je chytry nebo hloupy.Jeden z duvodu,ze Svet ve kterem zijeme vypada prave tak jak vypada,je ten,ze jej ovladaji a manipuluji jim lide (vetsinou se jedna o ty bohate,i kdyz chudi tohoto razeni by si taky radi smocili) kteri se nezatezuji malichernostmi jako etika,moralka,cest,charakter apod. a ruku v ruce s bulvarem,financniky,politiky,reklamou a vyrobci a prodejci zbytecnosti (cest vyjimkam) vedou nasi euroatlantickou civilizaci ke konzumu a vyhledavani stale vetsich drazdidel.Vzdy je to o lidech a politika je idealnim pusobistem pro subjekty viz: vyse.Strana pana profesora ODS prokazala viz: historie, ze ji jde zejmena ale opravdu zejmena o moc za kazdou cenu a nasledne o korytka a kresilka a ze ji blaho pro vsechny zucastnene (obcany bez rozdilu) az tak na srdci nelezi.Lidi v cele teto strany nas o tom svou retorikou a chovanim presvedcuji denodenne.
Ivan Nový 8.11.2005 18:54

josrafe,

ke konzumu nás žene hlad. Nebo snad půjdete příkladem a vzdáte se své práce ve prospěch nějakého nezaměstnaného? Aby nebylo potřeba konzumovat tolik zbytečností?
kocour 8.11.2005 19:45

Re: Re: Petře Vileto

A ta "moc za každou cenu" jim slouží jako k čemu? Člověče, co jste vy jiného než jen další kazatel té jediné správné pravdy? Která morálka je podle vás správná? Která čest je objektivně správná? Proč upřednostňujete zrovna euroatlantickou civilizaci a ne třeba čínskou?
Ivan Nový 8.11.2005 18:11

A hodnověrná pravice je na cestě -

EDK, SNK a Telička. Byznysmeni z Bruselu budou bojovat proti korupci :-)))
Kardiak 8.11.2005 17:56

Paráda.

Tak je to dobrý!Je to v kabeli.Pehe se nikdy neplete.Jak ten někoho chválí,je ten v p--deli,koho pohřbívá,ten má vítězství v kapse!
KATO 8.11.2005 17:52

DOMNÍVÁM SE,

  ŽE  O D S   MUSÍ BÝT  ZNIČENA
Honza 8.11.2005 17:52

Nelze než souhlasit.

Často mám jiný názor než pan Pehe, ale dnes s ním musím souhlasit. O potřebě nových tváří na volitelných místech kandidátek mluví řada členů ODS mimo její vedení, např. Miroslav Macek. Rád bych byl špatným prorokem, ale ODS takto asi volby nevyhraje.
Bath 8.11.2005 17:29

Pehe prorokem

ODS, Dolly Buster a eurovolby http://www.pehe.cz/zapisnik/2004/Zapisnik-04-05-19.htm?p=1
hyena chechtava 8.11.2005 17:41

Re: Pehe prorokem

trefa.....
whocares 8.11.2005 17:47

Re: Pehe prorokem

Václav M. 8.11.2005 16:52

Odmítáním jakékoliv kritiky

  či jiného názoru, pánové, jen potvrzujete, že ODS nemá velkou šanci se stát skutečně rozumnou volební silou. Život je ,  pánové,  většinou  řada kompromisů, a to asi budete muset v budoucnu i vy uznat. Pokud nemůžete p. dr. Pehemu argumentovat solidními fakty,  něco to znamená. Facka není argumet .
                                                                         Václav
 
 
whocares 8.11.2005 16:56

Re: Odmítáním jakékoliv kritiky

A on pan dr Pehe uvádí nějaká solidní fakta kromě jisté dojmologie ? Mohl byste nás na ně upozornit ?