7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
zdeněk 10.7.2007 17:20

Re: Re: Re: neunosne opruzujici cesky parvenu Klaus

S těmi 2% si to představujete jak? Kdyby EU bylo volné sdružení národních států, v ČR by ze 100% rozhodovali češi.

OCB 10.7.2007 17:19

Re: Klaus je nejlepší kandidát a prezident taky

Tak skanduj místo Klaus Pružinskij. A pokus se také zjistit, kdo Pružinskij byl.

tomas 10.7.2007 17:17

Re: Re: neunosne opruzujici cesky parvenu Klaus

Velmi spravne pane Aerokarle , Cesi representuji v nasi EU 2% obyvatel a maji mit adekvatni vahu, stejne jako 2% minorita v Cesku. Klaus u nas nikoho o nicem presvedcit nemuze , protoze si u nas o nem myslime ze je to trdlo.

Co se tyce me kolaborace - i ja jsem vystudoval za nejhlubsiho komunismu - i kdyz ne politickou ekonomii jako cesky Klaus a proto nejsem o nic mensi kolaborant nez cesky Klaus .

H.K. 10.7.2007 17:14

Re: Re: Re: Re: Re: Jak si to vysvětlit?

To, aby jste kolaboroval Vám někdo poradil nebo jste na to přišel sám, že to bude tak snadnější studovat? Vy znáte, pane tomasi, V.K. tak dobře, že si dovolíte napsat, že kolaboroval? Já jsem začal studovat vysokou školu v roce 1963. Neměl jsem z marxismu jedničku,ale nekolaboroval  jsem. Když se mne na nic neptali, tak jsem držel hubu. Když se zeptali, jestli souhlasím se vstupem vojsk, tak jsem jim řekl, že nesouhlasím. Kdyby se neptali,  neříkal bych jim to. 

Nevím jestli jste typický Čech.

tomas 10.7.2007 17:12

pane Lugger nejhorsi alternativa na ceskeho presidenta je Klaus

kdokoli , ale kdokoli z navrzenych kandidatu  pri minule volbe presidenta tak i pi budouci - treba pan Dienstbier ci rektor Wilhelm ci kdokoli ostatni by byly nesrovnatelne vhodnejsi cesti presidenti nez nabubrely samozvane omniscentni krecovite pisklavy pozer  Klaus  prave proto , ze by byli nenapadni a  vecne neopruzovali jako polsky Kaczynsky. Ten Vam jiste imponuje prestoze by si  nad nim kzady v nasi EU rad odplivl stejne jako na tom udesnem Klausovi . Vzdyt cesky president nemusi byt  na urovni Kaczynskeho jako  ten Klaus . Nastesti ma Nemecko velmi prijemneho skromneho  presidenta , Köhlera , ktery nikdy nezmini , ze byl pred svou volbou presidentem mezinarodniho menoveho fondu  amluvi perfektne spoustou  jazyku  . To jen zakomplexovany pisklavy  Klaus musi pri kazde prilezitosti v TV sdelit svym Cechum , ze" zase cetl neco v anglictine ".

zdeněk 10.7.2007 17:10

Re: Klaus je nejlepší kandidát a prezident taky

Z kandidátů co navrhli, je nejlepší Klaus. Podle mě to opět vyhraje.

AeroKarel 10.7.2007 17:08

Re: Bohužel -

To ale nešlo nikdy.

AeroKarel 10.7.2007 17:07

Re: Klaus je nejlepší kandidát a prezident taky

Zatím skutečně ještě nikdo lepšího nenabídl.

Bez ohledu na to, zda a jaké nosíte trenky.

AeroKarel 10.7.2007 17:05

Re: neunosne opruzujici cesky parvenu Klaus

Kdyby ten cigáň nebo Ukrajinec měli zde občanství, nutno na jejich názory brát příslušný zřetel, odpovídající jejich počtu.

Ale na Klausovi vám nejspíš vadí, že by mohl někoho přesvědčit o lumpárně z Brusele nebo k čemu má být zneužito globální oteplování.

Stran kolaborace, račte mluviti sám za sebe.

Blabol 10.7.2007 17:05

Klaus je nejlepší kandidát a prezident taky

Vždyť umí jazyky (i rusky), finančně je za vodou (nemusí už krást), není plešatej a prý je sexy (i moje tchyně Jaruna na něj bere - a to je co říct). Dokonce lyžuje a hraje tenis. Nevíte, kde se prodávají tryčka a hrnečky s jeho obrazem? Povlečení a trenky už mám.

PS: Jen to jméno se špatně skanduje ..... je to nějak arytmické ....

zdeněk 10.7.2007 16:59

Re: Re: Masaryk

Tato kniha je právě dobrá v názorech o tom čím jsme a kam bychom měli směřovat.. Můžete s ní polemizovat, ale věcně. Habsburk měl možnost zůstat českým králem, v 70 letech 19 století to ale zvoral a karel II také jednal pozdě...

Jinak bych si možná i dokázal představit Habsburka na našem trůně. Musel by se ale počeštit a hlavně mezklamat naděje jak se mu to mnohokrát podařilo.

Karel Cikán Sudeťák 10.7.2007 16:57

Re: Re: neunosne opruzujici cesky parvenu Klaus

Ve federální Evropě by měli státy stejné zastoupení, podobně jako ho mají v USA. To, o čem mluvíte je Evropa suverenních států. V té opravdu budou mít velké státy větší slovo, a to tím víc, čím bude EU slabší. Nejvíce budou silné státy dominovat v Evropě, ve které se Klausům podaří i dosavadní integraci anulovat. V takové Evropě bude klausovské česko opravdu nejpravděpodobněji satelitem Německa.

tomas 10.7.2007 16:57

Re: Tomasi:

Pane Fafa , ani Klause by nikdo u nas v nasi EU manifestne nenakopal do zadku - kazdy mu poda ruku , usmeje se a mysli si sve . Stejne jako byste to delali Vy s vecne opruzujicimi kritisujicimi romskymi senatory. Ale urcite byste s nimi nesympatisovali. A paklize sympatisujete s vecne kritisujicimi romy ci ukrajinci  , tak jste lepsi nez ja.A to je prave ta nadherna political correctness  a diplomacie!

zdeněk 10.7.2007 16:56

Re: Re: Re: Všechny aliance svrchovaných států jsou jenom dočasné a pragmatické.

Jak jsem již psal, nepochopil jsem plně co chcete říci. S tímto souhlasím. Ovšem je tu právo Veta. Pokud by jej někdo použil, válka by nebyla. Ovšem to je hypotetická situace která asi nenastane.

Von 10.7.2007 16:56

Re: Re: Re: Re: Jak si to vysvětlit?

Huhu - na Vaši repliku lze reagovat tak, že během druhé poloviny minulého století zásluhou komunistické ideologie, které bohužel postupně podlehla většina našich lidí, zdegenerovaly všechny humanitní a morální hodnoty! A my se teď budeme neustále hádat, kdo jaký je! Musíme si přiznat, že se to komunistům vlastně dokonale povedlo! Jinak - přesněji řečeno - lidé se vůbec vlastně vždycky vraždili JEN mezi sebou - jinak to totiž nejde!

lugger 10.7.2007 16:56

Re: Re: Masaryk

No tedy Vám není co závidět - nač ta nenávist a z čeho pramení? Odpovězte si na to, v klidu a sám pro sebe,  a nebudete cítit potřebu kanálního vyjadřování a uvažování. Pro mně je důležitá otázka - je tu někdo lepší než pan Klaus? Nevím o něm, opravdu nevím, při nejlepší vůli.

zdeněk 10.7.2007 16:54

Re: Zdenku:

To vím, já myslel že pan sudeťák chce abychom třeba obsadili jako NATO Tunisko abychom lépe zaútočili na Alžírsko se kterým vedem válku. To by podle mě už byla totální válka.

tomas 10.7.2007 16:53

Re: Re: Re: Re: Jak si to vysvětlit?

Pane H.K: Ano jsem typicky kolaborantsky Cech , neb jsem stejne jako Klaus byl v r. 60 ( Klaus v r. 58) prijat na Vysokou skolu  a skladal kolaborantsky veskere zkousky z marxismu na vybornou  adrzel s komunisty vzdy poslusne hubu a krok jako Klaus . Myslite ze nejsem typicky Cech ?

Jindra 10.7.2007 16:53

Re: Masaryk

Masaryka vyhrabat a potrestat! Habsburka na Hrad!

Fafa 10.7.2007 16:53

Tomasi:

mam to chapat tak, ze treba radne zvoleny romsky senator by podle Vas mel byt nakopnut, protoze reprezentuje minoritni nazory?

Karel Cikán Sudeťák 10.7.2007 16:52

Re: Re: Všechny aliance svrchovaných států jsou jenom dočasné a pragmatické.

Spojenci, kteří se k ničemu nezavazují, kteří mají svobodu se na nás suverenně vykašlat, nejsou bezpečnostní zárukou. Tou je pouze příslušnost k jednomu společnému suverennímu celku.

Příklad. President USA je povinen hájit území Spojených Států, nikoliv ale automaticky ůzemí amerických spojenců.

Jindra 10.7.2007 16:52

Re: Masaryk

Masaryka vyhrabat a potrestat. Habsburka na Hrad!

zdeněk 10.7.2007 16:52

Re: neunosne opruzujici cesky parvenu Klaus

Vidíte kápl jste na to!

Problém je že malé státy budou mít ve společné federální EU tak malou váhu že se budou muset přizpůsobit. Kdyby zůstali ve svém národním státě, rozhodovali by si o sobě sami! Proč rozhoduje Portugalec o věcech v ČR???

A vo tom to je!!!

Fafa 10.7.2007 16:51

Zdenku:

problem je v tom, ze clenske staty NATO se dohodly, ze v pripade utoku na jeden z nich to ostatni budou povazovat za utok na sebe (clanek 5). Takze v pripade napadeni clenskeho statu by ostatni clenove IMHO nemeli zustat neutralni, ale meli by splnit sve spojenecke zavazky. Ja vim, je to zvlastni predstava, ze jsme se zavazali hajit vychodni Turecko nebo Island stejne jako bychom hajili Hradcany, ale to jsme si snad meli rozmyslet pred podpisem. 

Jindra 10.7.2007 16:51

Habsburk by byl taky dobrej

Vodák 10.7.2007 16:49

Re: Jak si to vysvětlit?

Nevím kde jsi vyčetl jaké povinnosti nebo slušnosti má americký prezident . A vysvětluj si to jak chceš, ty bolševický vole.

tomas 10.7.2007 16:48

neunosne opruzujici cesky parvenu Klaus

mi pripada hosta , ktery byl pozvan do nasi vyspele spolecnosti a nyni se jako parvenu roztahuje a chce v nasi 450 milionove EU prosadit sve osobni nahledy opirajici se o velmi limitovany pohled komunistickeho kolaboranta ( jako 99% vsech nas Cechu )a nas svet .Kdyby se tak choval  prislusnik nejake mensiny  ( Cesko  representuje cela 2 % obyvatel nasi EU !)at Romsky Kral  nebo  Zastupce Ukrajincu  u Vas doma v Cesku  a chtel Vas kritisovat - nekopli byste jej nejradeji nekam ?

huhu 10.7.2007 16:48

Re: Re: Re: Re: Jak si to vysvětlit?

Thomas nahoře píše, že ja ta asimilovaná třetina dle heydrichova záměru..:-/

Karel Cikán Sudeťák 10.7.2007 16:47

Re: Re: Re: Re: Jak si to vysvětlit?

Slovák Husák velmi zdařile pěstoval český postnevolnický, rozumný a realistický kolaborantismus.

Fafa 10.7.2007 16:47

Karle:

pokud se prislusnici etnickych narodu nedomluvi mezi sebou, tak asi bude tezke prosazovat jednotnou politiku pro Spojene staty evropske, nemyslite?