23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub S. 27.5.2009 9:52

Re: Vážení spoludiskutující, to chce klid

Bohužel pravda PR potřebuje. Velice. Nutně... S tím nic nenadělaáte. Ostatně Co jest pravda?

Prorok 27.5.2009 7:56

Urban vrtí psem až se mu od jeho ulhané huby práší.

Naštěstí to dělá idiotsky, takže mu na to málokdo skočí.

yt 27.5.2009 8:12

Re: Urban vrtí psem až se mu od jeho ulhané huby práší.

Něco konkrétního k článku by nebylo?

Prorok 27.5.2009 10:59

Bylo. Viz výše.

JKKK 27.5.2009 7:53

Elitáři a sociální inenýři, spojte se

Nakonec skončíte vždy u problému, že volební právo je všeobecné a... proboha... koho si ta holota zase vybere. Banda prolezlá diktátorskými manýrami, která by se chtěla pasovat na spasitele světa. Seberte si tu svou pravdu a lásku a chcípněte už konečně v houští.(Y)

Ivan 27.5.2009 8:21

Re: Elitáři a sociální inenýři, spojte se

Zato JKKK není žádná holota, protože on je ten spasitel světa. On určí, co je správné a kdo je holota.

JKKK 27.5.2009 12:07

Jsem svobodný a hrdý občan této země.

Nikomu nehodlám nic určovat, nemám to zapotřebí. A požaduji stejná práva ale i povinnosti pro všechny!!

tk 27.5.2009 7:46

Čau

Urbane, nejlepší PR práci pro Řápkovou jsi udělal Ty sás s kámošem Kocábem v pořadu M. Jílkové. A zadarmo, osle.

chouan 27.5.2009 8:03

Re: Čau

Jo, i když Kocáb byl o několik tříd lepší ;-D.

Frank 27.5.2009 7:34

Pane Urbane, jestli všichni bývalí disidenti jsou takoví pitomci,

tak dotatečně děkuji minulému režimu, že nás od blbců chránil. Jste jenom žvanil, který ví o problému kulové. Proboha, co vy tak můžete učit na škole a co za "odborníci" tuto školu opouštějí? V TV diskuzi s Řápkovou jste sice stál s rukama v kapsách jako děsný frajer, ale  stačila na vás jedna ženská a i s Kocábem jste byli nuly. A víte proč? Protože nenabízíte řešení, jenom hloupě žvaníte a žvanění ještě nikdy nic nevyřešilo. A protože nevíte, co je to poctivá práce, tak se zastáváte těch, kteří o práci nikdy nezakopli, protože ani nemuseli. Kolik jste věnoval svých prostředků těm tmavým chudákům, kteří jsou tak diskriminováni? Kolik jste si jich nastěhoval do svého okolí? Nic a nikoho? Tak mlčte hubu!

Tom 27.5.2009 7:29

Pane Urbane

musím bohužel konstatovat, že mne váš článek zklamal, protože jste se sám snížil na úroveň těch, které krituzujete. Jaký smysl má podotknutí k advokátovi: byl několikrát vyšetřován........ Pokud jste opravdu takový zastánce lidských práv, měl byste vědět, že vyšetřování není dokázání viny! A záměrně tuto skutečnost uvádíte, abyste snížil důvěryhodnost dotyčného. Dále by mne spíš zajímalo, jak tedy správně situaci řešit. Proč by se měl lišit přístup k dlužníkovi podle nějakých kategorií. Vznikl by podobný humbuk a postupovali by všichni bojovníci za práva se stejným nadšením, kdyby se jednalo např. o svobodné matky, důchodce apod. V jistém smyslu jsou to také menšiny.

Gogol 27.5.2009 7:19

Tak ses zase vykecal, že Urbánku?

Umíš ty také něo jiného, než mlít hubou? Kdo se na korunu musí nadřít, ten jistě nebude nadšený z toho, aby podporoval línou pakáž. Jinak se na to dívá ten, kdo se dostal k majetku snadno. Tomu se to mluví o solidaritě a podpoře líné verbeže! Doporučuji vám, všem kritikům paní Řápkové, abyste se nastěhovali mezi vaše chráněnce a žili s nimi pod jednou střechou a podporovali je v jejich nezřízeném způsobu života!:-/

magi 27.5.2009 7:08

Pane urbane !

Už konečně mlčte ! Žijete ve čtvrti,kde cikána nepotkáte ani náhodou,ale máte řešení jak s nima žít. Opravdu legrační. Lidi jako vy,Kocáb, Havel,Uhl....dělají vše proto,aby jednou lidi vzali zákon do vlastních rukou. Víte vůbec,že podporujete lidi,kteří páchaji trestnou činnost? Cikánka klidně prodává veřejně z okna fet a její starej si toho vůbec nevšiml. Přitom toho prodala za dva miliny. Proč se nezastanete lidí,kteří celej život poctivě pracovali,ale oni dnes stojí před fabrikou,protože jejich továrnu někdo rozkradl. Podle vás jsou bezvýznamný. Vezměte si z děcáku cikáně a dokažte,že z něho vychováte slušnýho občana. Zatím se to nepodařilo co já vím nikomu. To samý může udělat Havel i Kocáb. Urbane,já vám radím jako člověk,kterýmu je 64 a s cikánama žije v Č.Krumlově,který vy dáváte za vzor společnýho soužití. Nesmíte se ale jezdi dívat na medvědy,ale na sídliště,kde oni bydlí.

map 27.5.2009 8:02

Re: Pane urbane !

Vezměte si z děcáku cikáně a dokažte,že z něho vychováte slušnýho občana. Zatím se to nepodařilo co já vím nikomu - nedělejte prosím závěry jen z omezeného okruhu svých informací. Já několik takových případů znám.

Ivan 27.5.2009 8:28

Re: Pane urbane !

Jeden z významných  českých současných matematiků, profesor na Slezské univerzitě, je cigánského původu. Je to všestranně nadaný člověk. Cigánů jako jsou v Chánově atd. se samozřejmě nezastává a nechce s nimi mít cokoliv společného.  S rasismem v ČR (dříve ČSSR) neměl nikdy žádné problémy - s žádným se nesetkal.  Existují tedy i jiné příklady, než kriminálníci cigánského původu.

BAlbert 27.5.2009 10:36

Re: Pane urbane !

No vidite, a to je to nejhorsi, co muze byt. Jakmile totiz prislusnik cikanskeho etnika (prosim dodrzujme alespon v transkripci machovskou tradici a pouzivejme spravny vyraz "cikan") ziska vlastni pili a za pomoci rodinneho zazemi stredoskolske nebo vysokoskolske vzdelani, okamzite zpretrha vazby na etnickou komunitu a distancuje se od svych byvalych spoluuobyvatel. Za kazdou cenu se snazi odstehovat ze spatne a neakceptovatelne adresy, snazi se ziskat jineho etnickeho zivotniho partnera (partnerku). A ani nahodou se nenamaha provadet nejakou misijni ci osvetovou cinnost v puvodnim prostredi. Vi totiz, vic nez kdokoliv jiny, ze je to marny boj. Ze je to boj s genetickou dispozici, coz nikdo oficialne nechce pripustit, protoze to zavani eugenikou. Pokud Ivane vite, kde zije ten profesor matematiky ze SU, napiste nam, zda bydli v cikanskem ghetu a nebo kdesi mezi vetsinovym etnikem...

magi 27.5.2009 10:59

Re: Pane urbane !

pro ,map a Ivan. Pánové,nespadli jste z Marsu ? Jestli pan profesor ze Sleský univerzity je cikánskýho původu,je mi šumafuk ! Já mluvím sám za sebe. Věřím,že jste viděli cikána jen v televizi a to byl Ščuka,nebo Gińa. Vím o čem mluvím,žiji s nima ! Jestli u vás takovej případ existuje,nevím,ale já ho za 64 let nezaznamenal. Prosím,zeptejte se spisovatelky Kohoutové. Vy dva,jste perfektní teoretici,ale je třeba se ptát lidí,kteří s nima žijí. Pánové,oni vylejzali z pelechu tehdy,když já přicházel z práce.Perfektně se rozmnožujou,protože na to mají čas ! Já vidím,že vy dva máte pomatený představy o životě s cikánama. Myslím,že je třeba mlčet a naslouchat lidem,kteří chtějí něco udělat,aby nemusela DS řešit to co není schopen vyřešit ten pomatenec Kocáb a Urban !

map 27.5.2009 13:39

Re: Pane urbane !

Jsem pěstoun a starám se výhradně o romské děti. V rodině jsme již druhá generace pěstounů a z 12 romských dětí, které vychovala tchýně jich víc než polovina žije naprosto normálně. Naše děti navštěvují normální školu a učí se poměrně bez problémů. Nějak mi z toho vyplývá, že s cikány žiji a dovolil bych sám sebe dokonce nadneseně označit za praktika. Na rozdíl od Vás jsem se rozhodl něco udělat namísto jalového nadávání na netu a čekání až za mě něco vyřeší nějaká nacistická strana.

Závěrem pár technických poznámek k Vašemu příspěvku:

- napsal jste, že je vám 64 let a 64 let dokážete vnímat problémy kolem sebe. Blahopřeji, jste obdařen mimořádnými schopnostmi.

- rozmnožování není otazkou času ale pohlavního styku a následného oplození vajíčka spermií.

magi 27.5.2009 14:29

Re: Pane urbane !

nejsem pěstoun a nestarám se o cikánský rodiny. Chtěl bych jen,aby nechali na pokoji mne a ostatní spolubydlící. Stačilo by mi,aby nekálali okolo domu a za mojimi dveřmi. Upozorňuji je,že doma používáme takový zařízení,který se nazývá ZÁCHOD ! Oni ho doma též měli,ale když ho zacpali a nebyl tam zrovna hnůj,aby tam mohli chodit,tak chodí okolo domu !!! Pěstoune,já pamatuji,když ještě přijeli ve vozech a máma zavírala slepice,aby nám je neukradli. To byli ale ještě normální cikáni,kteří to měli v popisu práce a Kocáb tahal dřevěnýho kačera společně s Urbanem. Dnešním cikánům tzv Člověk v tísni radí,jak to mají udělat,aby nemuseli zaplatit dluhy. Já kdybych měl dluh a nedej bože ho nezaplatil,tak mi polepí starej nábytek a já můžu jít pod širák. Pěstoune, nelžete,neoblbujte lidi,kteří ví o čm mluví !

map 27.5.2009 17:55

Re: Pane urbane !

Špatně mě chápete. To co popisujete, z toho bych šílel taky. Naprosto chápu lidi, kteří bydlí v sousedství problémových komunit. Jen jsem reagoval na nesmyslné závěry výše. To že se starám o cikánské děti ze mě nedělá člověka, který by se zastával té jejich strašlivé části, bohužel dost velké.

magi 27.5.2009 19:55

Re: Pane urbane !

mape,jsem rád,že jsme si to vysvětlili . Vše dobrý ! Přeji hezký večer !

JaS 27.5.2009 20:18

Re: Pane urbane !

Map zaslouží  jedině obdiv. Tohle je jediné možné řešení, i když je na dlouho! Slušní a neslušní Cikáni potřebují odlišit. Je špatně, když ti, co se snaží žít slušně, to odsírají za ty, kteří nechtějí.

j 27.5.2009 6:39

Vrtěti psem

Jen by mě zajímalo jestli pan autor vycházel z faktů nebo jestli je to pouhá spekulace napsaná z teplého místečka za mořem. Jestli se též nepokouší s námi vrtět

Mistr Jan Hus 27.5.2009 6:23

80 % lidí nenávidí cikány, proč asi?

;-€;-O

GRUNTORÁD 27.5.2009 6:50

Re: 80 % lidí nenávidí cikány, proč asi?

NO PROČ. JSOU BOHATÍ, ÚSPĚŠNÍ , PRACOVITÍ, VZDĚLANÍ, MAJÍ KRÁSNÉ DOMY S BAZÉNY, NA DOVOLENOU JEZDÍ DO KANADY, A TO JE TŘEBA JIM ZÁVIDĚT A ZA TO NENÁVIDĚT, JAK JE V ČESKU BĚŽNÉ. KOUKÁM NA TO A VLASTNĚ NEVÍM O KOM JSEM TO NAPSAL. JÁ MÁM PODNIKATELE RÁD.

Gogol 27.5.2009 7:26

Re: 80 % lidí nenávidí cikány, proč asi?

I ty jeden ironiku!

Prorok 27.5.2009 8:02

Ještě jste zapomněl, že jsou nadprůměrně inteligentní.

Projevuje se to hlavně tím, že se odmítají učivo a vůbec docházku do gadžovských škol. No a v praktickém životě dokazují, že se bez nich docela dobře obejdou a nemusí vyvíjet téměř žádné úsilí.

MLOK 27.5.2009 9:16

Re: 80 % lidí nenávidí cikány, proč asi?

Mistře, jste velmi skromný!  S těmi 80% se držíte opravdu HODNĚ při zemi.

rony 27.5.2009 14:19

Re: 80 % lidí nenávidí cikány, proč asi?

No pokud se problémem u nás (dobře) živí 5%  lidí, a pokud odečtete nepřizpůsobivou část etnika - odhad 15-20% (ti co se přizpůsobili patří k zmíněným 80%), tak je odhad správný;-D

wawroh 27.5.2009 6:02

Promiňte

Omlouvám se všem za to ,že musím nazvat p. Urbana za oficiálního BLBA. Kecá o něčem o čem nemá ponětí. Doporučuji, nastěhovat ho mezi tu verbež, aby poznal o čem se v Chomutově jedná.