23.5.2024 | Svátek má Vladimír


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
IH 27.5.2009 11:34

Pane Urbane, chtělo by to nějaké řešení tzv. romské či cikánské věci

Váš článek je zcela mimo. Je možné, že Chomutov zanedbal vymáhání dluhů, ale nevím co to má dělat s tím, že si zde nějaká parazitující skupina převážně cikáni dělají co chtějí resp, že se válejí a dělají dluhy. Stačilo mi Vás vidět v televizi ve střetu s paní starostkou a je jasné, že jste s panem Kocábem naprosto k ničemu.

Malý Aston 27.5.2009 11:03

Místo psaní si může vzít domů jednu rodinu!

Autor zřejmě nikdy žádného cigána nepotkal a nebydlí v jeho sousedství. Jsou sice vlaštovky kteří žijí normálně ale těch se to netýká.ˇAť nám předvede osobním příkladem včetně Kocába jak se to má řešit a vezme si domů jednu cigánskou rodinu na stravu a byt.Pokud to neudělají a nepůjdou příkladem, jsou to báchorky co píší i co říkají. Na základě jejich pitomostí které hlásají, se každý normální občan velkým obloukem vyhne každému cigánovi a v obchodech je nechají i volně krást neboť i jen pohled může být kvalifikován jako urážka této verbeže. Cigáni utiskují většinu obyvatel a to jen proto že je musí na základě takových debilů jako je autor živit,šatit a ještě si nechat nadávat.;-)

Klaudius 27.5.2009 10:58

Kde jsem to už četl?

.... ponižování od pohůnků a píáristů mocných regionálních oligarchií, které se teď ve volbách snaží urvat ještě větší podíl na řízení celého státu.

To je slovník New York University nebo Rudého Práva, blahé paměti?

Nový 27.5.2009 10:46

nepodstatné okecávání

Skutenost, že město Chomutov není  na  sociály dlouhodobě  dost tvrdé,  sociály  v žádném případě  neprávňuje  k porušování  povinností ! Jak se  nám snaží pan Urban  vsugerovat.

Myšlenku, že  na  Cikány,  a jim podobné  nemakačenka, platí  jen  soustavný  tvrdý  nátlak,  ale  musí každý rozumný  člověk podpořit.

ale ale 27.5.2009 10:58

Re: nepodstatné okecávání

vety typu "kazdy rozumny clovek musi ..." diskvalifikuji vzdy cely prispevek k nim se vztahujici.

protoze neni nic snazsiho nez na ten vas projev napsat, ze "kazdy rozumny clovek musi vasi tezi odmitnout a postarat se o to, abyste ji nemohl dale hlasat".

nedovolavejte se vsech rozumnych lidi a nerikejte za ne, co musi delat ... jinak se jednoznacne vyclenujete ze vsech rozumnych lidi a nema cenu s vami diskutovat ;-)

ds 27.5.2009 10:38

Urban

je demagog a také nenávistník k ODS.V.Klaus mu tím,že založil ODS a oslabil milované OF sebral hračku a to se neodpouští.Kopat bude nadosmrti.A to si dovolil V Klaus být prezidentem,to už týpci jako Urban,Neff a jim podobní neunesli vůbec.A pomsta je tak sladká,bez ohledu na následky

ale ale 27.5.2009 11:01

Re: Urban

a myslite, ze ten clanek je skutecne proti ODS? nevim, mne to spis prijde jako clanek proti nekterym praktikam, v nasich zemich pouzivanym, ktere (doufejme ze shodou okolnosti a ne programove) pouzivaji i nekteri lide, kteri se snazi v politice uchytit/udrzet/zvyraznit s pomoci visacky ODS. jakkoli jsem spise priznivec ODS, tak praktiky danych primatorek fakt nemusim a z duse se mi hnusi ...

wiki 27.5.2009 13:11

Re: Urban

Ale jděte, možná, že Řápková dělala chyby, ale tenkrát Kocáb s Urbanem nic proti tomu neměli. Teprve když začala být úspěšná, řvou jako protržení! A to mají plnou hubu žen v politice. Ale nesmějí ty "správné" ženy v politice nic užitečného dělat, jen se hezky usmívat a papouškovat politicky "korektní" fráze !

xxxxKubeš 27.5.2009 10:38

Autorovu

slátaninu nelze ani řádně číst, jedině na přeskáčku.

František 27.5.2009 10:31

Urban, Urban...

To bude nejspíš ten šikovný pán, kterého vyhodili z ČRO6, protože souběžně s "veřejnoprávní žurnalistikou" dělal PR pro ČEZ... O jeho agitkách ve prospěch UCK za které dostal teplé místečko na New York University v Praze nemluvě... Smutný konec disidenta...(Y)

JaS 27.5.2009 10:16

Lidi, zvykněte si konečně na to,

že bývalí disidenti sice dokázali vzdorovat svinskému komunistickému režimu (někteří spíš proto, že je jim příjemnější dostávat do držky než pracovat) a až na výjimky po "sametu" nedokázali nic, co by stálo za řeč a bylo aspoň trochu užitečné. To drškování jim jde i dneska pořád ještě líp než práce. 

quido 27.5.2009 13:20

Re: Lidi, zvykněte si konečně na to,

R^R^R^

wiki 27.5.2009 13:15

Re: Sám velký Jyrka v Teplicích

Jo, Teplice a fousatá Brožová rulezzz !

jo jo 27.5.2009 9:47

tak větší slátaninu jsem ještě tento týden nečetl

;-D

Karel Holomek 27.5.2009 9:43

Mezi těmi třemi ženskými, tedy Řápkovou, Janáčkovou a Abassovou, jedině Abassová potěšila oko i srdce muže. Jinak neskonalá nuda a klišé.

Jakub S. 27.5.2009 9:46

Re: Mezi těmi třemi ženskými, tedy Řápkovou, Janáčkovou a Abassovou, jedině Abassová potěšila oko i srdce muže. Jinak neskonalá nuda a klišé.

No ale tak snad otázka nestojí, ne? Jistěže je to tak - ale co s tím u tak vážného tématu?

Karel Holomek 27.5.2009 10:57

Re: Mezi těmi třemi ženskými, tedy Řápkovou, Janáčkovou a Abassovou, jedině Abassová potěšila oko i srdce muže. Jinak neskonalá nuda a klišé.

Ty dvě ošklivé ženské nemají žádné řešení. Chomoutovské problémy Řápkové i předtím problémy Janáčkové jen dokazují, že jejich cesta nikam nevede.

magi 27.5.2009 12:00

Re: Mezi těmi třemi ženskými, tedy Řápkovou, Janáčkovou a Abassovou, jedině Abassová potěšila oko i srdce muže. Jinak neskonalá nuda a klišé.

pane,jak si říkáte Karel Holomek,vy máte šedej zákal ! Je třeba navštívit očního lékaře. Kocáb a ta vaše kráska Abassová,jsou jako brhlík a sojka !

Jakub S. 27.5.2009 9:41

Otevřeně rasistické postupy - ?!

U paní Janáčkové? Zírám. No, viděl jsem vás po boku hysterického Kocába v té legendární už TV "debatě". Oba jsem vás kdysi velice bral a obdivoval. No - už ne... smutek.

MLOK 27.5.2009 9:32

SLOVA-SLOVA-NIC NEŽ SLOVA

Zkuste Urbane SÁM UDĚLAT!!! NĚCO OPRAVDU SMYSLUPLNÉHO!!!

       Podobných plků, jako jste tu napsal Vy, jsem četl už "něurekom", ale skutečného ŘEŠENÍ je velmi málo - jako onoho pověstného šafránu.

rony 27.5.2009 12:31

Re: SLOVA-SLOVA-NIC NEŽ SLOVA

Řešení není a není ani žádoucí. Čím by se pak živila spousta lidí na problému závislá, kdyby byl vyřešen?;-D

wiki 27.5.2009 13:16

Re: SLOVA-SLOVA-NIC NEŽ SLOVA

Přesně !!! R^R^R^

Anonym 27.5.2009 9:30

Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Obecně je zřejmé, že jakákoli dosavadní taktika ohledně nepřizpůsobivých rómských spoluobčanů nevedla k cíli. Jestli příslušné orgány dluhy na těchto občanech vymáhají nebo ne je marginální záležitost. Moje nemalé zkušenosti říkají, že vymáhat klasickým způsobem, tj. soud, exekuce, vystěhování - vedou v případě rómských sídlišť  pouze k vyhazování veřejných prostředků oknem - bez skutečného efektu.

Zdá se mi tedy, že jakákoli změna, bez ohledu na to, zda se příslušným zastáncům lidských práv líbí nebo ne, je lepší, než setrvávání u starých neefektivních chyb.

Možná, že mě teď přispěvatelé budou kamenovat, ale před listopadem byly s Cikány problémy také, jenže zdaleka ne tak velké. Zdá se mi, že to bylo proto, že se méně hovořilo o lidských právech a více se dbalo na to, aby bylo měřeno všem stejně (můžeme klidně vyjmout horních deset tisíc). Cikáni se stíhali pro příživu stejně jako jiní občané, část těch vyčůraných stejně tyla ze sociálních dávek (bílých i těch druhých), trestné činy krádeží, výtržností, opilství i ohrožování mravní výchovy mládeže (když děti nechodily do školy) byly stíhány stejně u těch jako u těch.

Ne, neidealizuji si tehdejší dobu. Ale je třeba říci, že obecně byl s Cikány menší problém. Projevy rasismu a xenofobie byly mezi normálními lidmi spíše minimální, nezdá se vám?

MLOK 27.5.2009 9:35

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Ačkoli "anonymy" obecně nemám v lásce, tak ve Vašem případě se s Vámi zcela ztotožňuji.

Přeji Vám hezký den:-)

Jakub S. 27.5.2009 9:43

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Přesně jak píše Mlok. Mé stanovisko je totožné. MMCh, jsem celoživotní antibolšán. Přesto... smutné, co?

j 27.5.2009 10:02

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Je zvláštní jak jde o cigoše tak spolu táhnou i ti největší nepřátelé. Jaký z toho vyvodit závěr?Když je špatně tak se lidi spojí proto volám ať žije válka, Sev. Korea dotoho a zase se budeme mít rádi( nebrat vážně);-)

MLOK 27.5.2009 12:35

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Vážený "j"! O "cigoších" se tu zmiňujete Vy!

       Já osobně a pravděpodobně i většina zde diskutujících nemá nic proti občanovi jenom z toho důvodu, že je cigán! Bytostně ale nesnáším agresivní, bordelářské, práci i vzdělání se vyhýbající parazity - rasisty, kteří mě i ostatním znepříjemňují život! Navíc za mé peníze!!!

       To, že výše zmínění parazité jsou velmi často - NE VŽDY!!! cigáni - to je jiná otázka, která má jen velmi málo společného s rasismem.

      

Nový 27.5.2009 10:50

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Souhlas. Ono  všeho  moc  škodí.  I  lidských práv.  Pokud  nejsou vyváženy povinnostmi!

Jakub S. 27.5.2009 12:06

Re: Článek se mi zdá poněkud postavený na hlavu

Přesně, nelze shrnout líp. Tečka.