29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
SLAVA 31.1.2006 0:57

Nebetyčná hloupost a demagogie

Autor zkrátka skutečně nechce slyšet, co kdo říká, a tak prostě šíří bludy z politických školení ODS. Snad by mu to mohl někdo napsat, když neslyší, ale patrně by ani nechtěl vidět očividné. Na rozdíl od ODS sociální demokracie říká, co by po volbách v jaké situaci dělala. Od ODS jsem slyšel jen že kromě KDU ČSL s nikým a nikdy, ale už ne co dál, kdyby to nešlo. To je naprostý hazard a nezodpovědnost. A pokud mě někdo bude titulovat socan nebo komouš, případě obojím, podotýkám, že až dosud jsem volil tzv. pravici. Po posledním sjezdu ODS tu ale žádnou nevidím. Zvýšenou hladinou řevu podobného tomuto článku a nezodpovědnou snahou o polarizaci společnosti se rozhodně stav věcí nezlepší.
Vanek 31.1.2006 2:08

Re: Nebetyčná hloupost a demagogie

Jen bezcharekterni svine bude volit socany a komunisty !!!
SLAVA 31.1.2006 2:13

Re: Re: Nebetyčná hloupost a demagogie

To je ono, potrefená husa se, jak vidno, vždy ozve. Kdepak, demokracie je demokracie.
ucitelas 31.1.2006 6:07

Re: Re: Re: Nebetyčná hloupost a demagogie

Lehni rudá slavo
Dušan Polanský 31.1.2006 7:32

Jó pravičáci ti jsou zatížení na demokratický dialog

Jsou jenom odéesáci a ostatní jsou rudé svině. Typické pravicové vidění světa.
Ladislav N. 31.1.2006 9:16

Re: Jó pravičáci ti jsou zatížení na demokratický dialog

Oni ti "ódéesáci" vám ale neomezují svobodu, ani systematicky nezvyšují daně, ani nevymýšlejí blbosti typu za 8 (?) parkovacích přestupků ztráta řidičáku... Na to jsou tady "odborníci" z ČSSD a KSČm.
Janus 7.2.2006 13:57

Re: Re: Jó pravičáci ti jsou zatížení na demokratický dialog

Máte pravdu - za 8 parkovacích přestupků brát řidičák je blbost. Daleko lepší by bylo dotyčnému/-né dát pořádně přes hubu - bylo by to výchovnější a procento úspěšnosti výchovy by se pravděpodobně zvýšilo.
Maxik 31.1.2006 17:03

Re: Jó pravičáci ti jsou zatížení na demokratický dialog

Fsichni ne ale ty a optimista urcite
kirast 31.1.2006 0:57

Kdepak, premiér Paroubek to nezačal.

Do premiérského křesla pomohl už Miloši Zemanovi jistý Šlouf. A jakpak se dobře osvědčil. Kdysi jsme si mohli vybrat, jestli s Klausem nebo doleva a vybrali jsme si doleva. Oposmlouva pak tento nezadržitelný vývoj už jenom trošinku pozdržela, ale nic víc. Uvidíme v červnu, jestli jsme schopni poučit se z vlastních chyb.
Optimista 31.1.2006 7:38

Re: Kdepak, premiér Paroubek to nezačal.

Pod rouškou demokracie jde každému, který je u koryta o vlastní kešeň  / kapsu /. ODS nám již předvedla - co dokáže! Ani ekonomika, ani vyšší životní úroveň pro široké vrstvy obyvatelstva. Jen pár zbohatlíků, ale málo z nich poctivých. Pak se nadivme, že si národ vybral alternativu ČSSD. A dnes - pár měsíců před dalším výběrem? Poučení z vlastních chyb už tady jednou bylo - když odešla ODS do opozice. Tak ji tam ještě nechme, protože dnes nemá na vládnutí. Ono se vždy dobře bourá, co jsi nestavěl!!!
Ladislav N. 31.1.2006 12:28

Re: Re: Kdepak, premiér Paroubek to nezačal.

Copak tady vystavěla ČSSD nebo KSČm? Ty dokážou aktivitu lidí tak akorát brzdit a krást lidem peníze z kapes...
Alfons 31.1.2006 7:41

A kdo pomohl Klausovi na hrad?

Moji milovaní komoušci a Klausovi ani ODSákům to jaksi moc nevadí. ODSáci dokáží jen negativitistickou kampaň proti socdemákům.Tím chtějí získat voliče?
MF 31.1.2006 9:35

Re: A kdo pomohl Klausovi na hrad?

Jdi už s tím někam. Ať by byl na hradě kdokoliv, vždycky by tam byl s nějakými hlasy komunistů.Jsou totiž v parlamentu, víš?
Optimista 31.1.2006 10:30

Re: Re: A kdo pomohl Klausovi na hrad?

I když prof.Klaus není politik, kterého musím, uznávám, že jeho cesta na Hrad byla odrazem demokratické / i když ČSSD pod Špidlou se tehdy "pochlapila" - až ostuda / volby. No a že je v psp zastoupena KSČM - to je realita politické scény.
Pořád lepší než opakovaná volba dramatika a vizionáře Havla.To bylo třeba poslance Sládka zavřít, aby o jeden hlas prošel do druhého volebního období p.Havel. No a pokud pamatujete - to byl ten den hvízdání" First Lady" D.Havlové.  
Ladislav N. 31.1.2006 12:25

Re: To bylo třeba poslance Sládka zavřít...

Položím vám otázku, na kterou mi ještě nikdo neodpověděl, přestože jsem ji položil lidem jako vy již několikrát: . . . . . . . . . . . Znáte mechanismus, jakým by prezident ČR mohl "nechat zavřít" kohokoli, natož poslance parlamentu?
Optimista 31.1.2006 13:04

Re: Re: To bylo třeba poslance Sládka zavřít...

Na položenou otázku je slušnost - odpovědět: Pokud Vás paměť neklame, tak byl vydán ke stíhání v zástupné kauze, které šetření se protáhlo / asi náhodou do dnů volby p.Havla /. Jako náhodou po ukončení volby presidenta byl propuštěn a zaujal zase místo v poslaneckém křesle. Sládka  už vůbec nemusím, ale nezapomínejme na různé přístupy, které jsou v politice možné. Paměť národa by vyblednout neměla.