29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Daneš Burket 31.1.2006 20:52

Re: Pane autore, nechcete se věnovat spíše psaní článků o něčem, čemu rozumíte?

Předně - díky za uznání mých předešlých článků.
Ano, máte pravdu, Paroubek prosazuje svoji politiku, ale zkuste to porovnat s programem ČSSD. Pokud by socdem realizovala svůj program, skřípal bych zubama, ale respektoval bych to a doufal, že po volbách už nebudou. Ovšem tady jde často o společné prosazování komunistických návrhů!!!
Chtěl jsem ve svém článku vyjádřit znepokojení nad faktem, že se komunisté dostávají k moci. Že je to díky Jiřímu Paroubkovi je bez diskuze. A že mě to děsí, za tím si stojím.
Ale nebojte, energetiku jsem ještě nezavrhnul :o)
Mimozemstan 31.1.2006 10:23

Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

Takovy prispevek muze napsat clovek, ktery nezna jiny system nez bolsevismus. V demokracii je normalni, ze si vladnouci strana ziskava pro sve zakony hlasy z jinych stran. Pokud jedna strana v parlamentu nema jiny program nez bojkotovat vladu, tak ovsem neni divu, ze si CSSD nemuze vybrat k podpore nekoho jineho nez komunisty. To neni vina ani CSSD ani komunistu, ale hloupost a zaslepenost ODS.
 
Z ceho mne ale jima hruza, ze takovi lide dodnes existuji a pisi naprostou demagogii. Za komunistu by byl jiste nadsenym svazakem horlicim pro komunismus. Stejnym zpusobem by se dalo argumentovat, ze volit ODS znamena volit Narodni Stranu a neonacismus.
JJ 31.1.2006 10:58

Na oko to zni dobre, ale

Paroubek skutecne obchoazi sve koalicni partnery - v podstate jiz vladne s KSCm. KSCm je potomek zlocinecke strany, k jejimu odkazu se hlasi a 48 by mel byt stale silnym varovanim.
 
Paroubkova vlada se nevaha pohybovat na hrane, ci za hranici zakonu; zcela urcite se pohybuje za hranou beznych demokratickych zvyklosti.
 
A koneckoncu program z pera znameho lhare stejne nema hodnotu ani toho papiru, na kterem je napsany.
 
A v konecnem dusledku -- volit CSS..d skutecne znamena volit komunisty. Podivejte se na minulost poslancu CSS..d a na jejich "levicoveho" partnera, se kterym chteji po volbach vladnout.
Mimozemstan 31.1.2006 11:14

Re: Na oko to zni dobre, ale

Ja s Vami souhlasim s tim, ze Paroubek obchazi sve koalicni partnery. Proc, protoze bohuzel musi.
 
Pokud vezmeme variantu toho, ze by napr. pristi vyhrala volby ODS a udelala koalici s KDU, tak se dostaneme do situace, ze zacne byt otazkou, kdo by mel byt premier. Topolanek je ten nejmene vhodny kandidat a proto si myslim, ze Kalousek si dnes brousi zuby na to, ze bude premierem on a chce se distancovat od soucasne koalice.
 
Podle meho nazoru je spatne tuto patovou situaci v koalici prodluzovat. Jiz jsem to psal drive nekolikrat, ze nejvyhodnejsi pro Paroubka by bylo vyhlasit volby pred terminem, co nejdrive. Kalousek by potom nemohl praktikovat svoji chytristiku, vlada by vladla svym programem a ne programem mensinove vlady, komuniste by do toho nemeli co zasahovat.
JJ 31.1.2006 12:27

Re: Re: Na oko to zni dobre, ale

Pokud vyhraje volby ODS a bude moci dat dohromady vetsinu s KDU, tak premierem bude Topolanek a ne Kalousek. Uz jenom proto, ze ODS v takovem scenari bude mit pres 30% hlasu a KDUCSL kolem 10%. Tam je to celkem jasne.
 
CSS..d nemusi. Nemusi delat nezvratne kroky ve zdravotnictvi 4 mesice pred volbami. Dokonce si myslim, ze je to velmi nezodpovedne k volicum, protoze pro tyto kroky proste Paroubek s Rathem mandat od volicu nedostali.
 
Dlouhodobe reseni je pravdepodobne prechod k vetsinovemu systemu ve volbach.
 
Problemem CSS..d neni obcasna dohoda s komunisty, ale to, ze je ta spoluprace jejich strategii. A to, ze je Paroubek svym stylem rizeni z dob pred 89 ke komancum hodne posunuje. Je to skoda, protoze socialisticko-komunisticke experimenty si nemuze dovolit ani relativne ekonomicky silne Nemecko ci Francie, natoz CR. A zaplati to mlada generace na splatkach dluhu.
Mimozemstan 31.1.2006 12:45

Re: Re: Re: Na oko to zni dobre, ale

No ja si myslim, ze Kalousek se na premiera hlasit bude. Neni sebemensi duvod k tomu, proc by jinak se tolik vesel na krk ODS, protoze ve skutecnosti v soucasne dobe neplni slib, ktery dal svym volicum a proc vstoupil do koalicni vlady.
 
V nazoru na prekotnou aktivitu ze strany CSSD s Vami naprosto souhlasim, to skutecne neni v soucasne dobe v takovem meritku potreba delat tak zasadni zmeny ve zdravotnictvi a mandat sice maji ale je to neeticke vuci volicum, kteri by, alespon podle meho nazoru, se meli na volbe zucastnit tim, ze budou volit stranu, ktera nabidne spravny program.
 
Vetsinovy system vyzaduje politickou kulturu a vyspelost, ta zatim v CR neni a podle soucasneho chovani stran jeste dlouho nebude.
JJ 31.1.2006 15:47

Re: Re: Re: Re: Na oko to zni dobre, ale

Neeticke vuci volicum = nemaji mandat
 
No excuses
Ladislav N. 31.1.2006 11:09

Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

Hihi, vy jste skutečně mimozemšťan, když tady plácáte takovéhle kuriozity jakoby z "mimozemska". ČSSD má komunistické manýry po 50% "bývalých" komunistů v jejích řadách, dalších 40% jsou sympatizanti z dob totality a 10% jsou možná členové, kteří by mohli být "standardními" sociálními demokraty. Nad nimi je ovšem velký otazník, jak mohou vydržet mezi tolika komunisty. Stačí se také podívat na znění různých návrhů zákonů a předpisů z dílny ČSSD ... i "argumentaci" postrádající jakoukoli ekonomickou gramotnost (v oboru tržní hospodářství). Kdo má oči, vidí, kdo uši, slyší... a kdo má rozum a zkušenost s komunistickým režimem, ví oč běží.
Mimozemstan 31.1.2006 11:22

Re: Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

Abych rekl pravdu, delat vypocty kolik komunistu a sympatizatoru bylo za komunistu v kom. strane mi nic nerika. Za komunistu pokud byl nekdo jen trosku schopnejsi, tak byl nasilne prijat do KSC. Nemel v podstate jinou volbu. Pokud by rekl ne, tak by ho zacali pronasledovat. To same plati ve vsech totalitarnich rezimech. Toho ceho ja se spis bojim, jsou udavaci, kteri u komunistu nebyli, podporovali byv. rezim a dnes delaji vse pro to, aby sve donaseni nejak zakryli vasnivou podporou presneho opaku.
 
 
Ladislav N. 31.1.2006 11:46

Re: Za komunistu pokud byl nekdo jen trosku schopnejsi, tak byl nasilne prijat do KSC.

Jo. Jste mimozemšťan. :)
DK 31.1.2006 11:47

Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

opět za vše může ODS není vám už to trapné?Komunisté měli4Olet třídního nepřítele a Americký imperialismus a kapitalismus.Dnešní bolševici mají ODS
Mimozemstan 31.1.2006 12:03

Re: Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

Ale ODS sama prohlasila politiku nulove tolerance, nespoluprace s vladou. Sam jejich byv. vudce prohlasil: "kdo neni s nami je proti nam" (tridni nepritel). A tady mate opet nadherny priklad tridniho uderneho boje: "Kdo voli CSSD, voli komunisty". Pokud nekdo voli CSSD, tak voli CSSD! Pokud nekdo voli ODS, tak voli ODS a nikoho jineho. Takovy nesmysl, co tvrdi clanek, skutecne nemuze napsat nikdo jiny, nez komu poslednich 60 let nekdo propagandisticky vymyval mozek. Kazdy voli toho, komu da svuj hlas.Tomu se rika volby.
Daneš Burket 31.1.2006 20:59

Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

Nechtěl jsem to tady rozebírat, ale tohle už nemůžu nechat bez odezvy. Nebudu tady popisovat detaily, nechci se litovat, ale s komunisti mi dostatečně znepříjemnili život.
 Proto mě prosím neurážejte Vašimi spekulacemi, co bych dělal za komunismu.
Burketuv stin 3.12.2006 14:19

Re: Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

A ted, kdyz jsi byl zvolen do rady mesta Trebice za podpory komunistu a CSSD, tak nam rekne co zajimaveho? Asi nemas slov... co?

Marek Staněk 31.1.2006 10:21

Nechápu na co si Kalousek stěžuje...

... vzhledem k tomu, že dementkratické asociály k veslu dostal v podstatě on tím, že na koalici s nimi přistoupil. Ale to už je u KDU-ČSL taková móda, hrát si na "man-in-the-middle" a pak brečet když se jim to vymkne z rukou.
Fantom 31.1.2006 9:43

Stručně

ODS - za osmnáct, ČSSD - bez dvou za dvacet...
eTony 31.1.2006 11:13

Re: Stručně

pokud jste myslel na rovnost, tak tam máte chybu.
www racek 31.1.2006 9:40

hehehe

toť úderný text ...marx s leninem vstali z hrobu a stalin se stal generáním tajemníkem s právem podepisovat popravy... bože, komouši už tady nejsou 17 let, pochopíte, že komunismus je systém a ne jednotlivci? ti totiž volili na 99,9% právě komouše. teď taky?
je to směšný. paroubovi jde jen o převzetí jejích voličů ... konec konců, jejich programy jsou velmi podobné ... a vůbec ne komunistické.
Ladislav N. 31.1.2006 11:14

Re: hehehe

Racku, vy taky asi budete z "mimozemska"... :-D Komunistický systém tady sice není, ale jeho funkcionáři, kolaboranti a fízlové včetně voličů, kteří by se rádi vrátili o těch 17 let zpátky, jsou mezi námi. Stačí jim zavelet a půjdou společně. O legislativcích s komunistickou minulostí typu Křeček a spol. (a nemusí to být právě členství v KSČ!) ani nemluvě.
vita 31.1.2006 11:33

Re: Re: hehehe

Jak vás tak čtu, Ladislave, tak se divím, jak je možné, že KSČM nemá tentokrát naprosto demokratických 99,98%. Vždyť vy vidíte komunistu za každým rohem - kouknul jste se už pod postel, jestli se vám tam neuhnízdili?
Rozhodnou voliči ve volbách. VOLIČI ve VOLBÁCH! A pokud se bude ODS prezentovat tak, jako doposud, tak to halt dopadne podobně jako v těch minulých. Akorát že se Paroubek nebude ostýchat výsledků voleb využít a nepromarní je jako (V.I.) Špidla. Nepoužíval jste taky tu dementní přezdívku? Jak vám připadá dnes?
Ladislav N. 31.1.2006 12:22

Re: Re: Re: hehehe

Nepoužíval, nicméně mám Špidlu stále za blba s levičáckým "úletovým" myšlením. Ti voliči, o nichž je řeč, mají svou minulost. V té minulosti je dlouhodobá (a nebezpečná) zátěž. O lidech u ODS to samozřejmě platí také. ČSSD má ve členstvu 50% "věřících" komunistů - viz typicky místní "znalec" Vízek. ODS spíš o řád míň, a i to mi připadá hodně (5% ?!). U ODS zcela určitě nejsou "bývalí" komunisté z přesvědčení. A to je podstata věci. Způsob myšlení, resp. spíše jeho neschopnost...
Cerv 31.1.2006 19:46

U ODS zcela určitě nejsou "bývalí" komunisté z přesvědčení

Ladislave, uhodil jste HLAVIČKOU NA HŘEBÍK. Jsou tam ti z prospěchu
Mimozemstan 31.1.2006 11:41

Re: Re: hehehe

Jenom ze, ty kolaboranti a fizlove v e KSC nebyli. Takze pokud rikate ze CSSD ma vetsinu byv. komunistu a ODS temer zadneho, cesky narod se od te doby nezvetsil, tak je velka pravdepodobnost ze kolaboranta a fizla lze pomerne lehceji najit v ODS nez CSSD.
DK 31.1.2006 11:50

Re: Re: Re: hehehe

Blahoslavení chudí duchem.Nebo vás platí za ty hovadiny Paroubek?
Mimozemstan 31.1.2006 12:25

Re: Re: Re: Re: hehehe

Ne ale muzu napr. doporucit film Taking Sides, popisujici podobnou problematiku s Dr Wilhelmem Furtwänglerem.
rýpadlo 31.1.2006 12:41

Re: Re: Re: No, marťane, hehehe

ještě je tu možnost, že 50% členstva čssd jsou ti "bývalí" komouši a ten zbytek ti bezpartijní fízlové a kolaboranti... no není to prča?
Mimozemstan 31.1.2006 15:45

Re: Re: Re: Re: No, marťane, hehehe

A pri stejne pravdepodobnosti je tu take moznost, ze vsichni sazejici na sobotni sportku uhodnou vsechna cisla.
Eva D. 31.1.2006 19:43

Re: Re: Re: Re: No, marťane, hehehe

Ani ne .
www racek 31.1.2006 12:43

Re: Re: hehehe

a kdože zavelí?
Ladislav N. 31.1.2006 14:03

Re: Re: Re: hehehe

Nějaký demagog rathovského nebo paroubkovského ražení...