26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Frankie 13.2.2009 10:04

Re: A to, že zde kradou ODSSáci již 18 let ti nevadí, ty jeden melíku je?!

To byste si poranil ruku! "Mistr" má místo nosu rudou hvězdu a místo uší srp a kladivo.

Letowitz 13.2.2009 5:52

Česko

V zemi, kde zcela chybí právní vědomí a kde k obcházení zákona nabádá i šéf proti monopolního úřadu - není se co divit. Politická garnitura je pouze věrným obrazem této společnosti malosti, závisti a nenávisti. Ukazuje se, že jed kterým byla tato společnost za 40 let vlády levice promořena je stále přítomen. Společnost se okamžitě chopila svobody, kterou interpretuje jako anarchii. Cenu za svobodu, kterou je zodpovědnost a akceptace individuálního rizika, odmítá platit. Výsledkem je postkomunistický marasmus u více než poloviny obavatelstva, který obratně využila vexlácká galérka spolu s populistickou ČSSD. Takový Kreisky nebo W. Brandt se musí obracet v hrobě.

Ladislav N 13.2.2009 6:03

Re: Česko

 ;-)R^

Pišta 13.2.2009 6:23

Re: Česko

Platit , či neplatit  to je oč tu běží!  Hysterie kolem placení či neplacení je neuvěřitelná. Stát se hroutí , kvůli mizerným třiceti korunám. Co je to za stát? Vytunelované banky,. soudce Berka a jeho gang,  státní policajti vydírající a vraždící podnikatele. Lihová afera, LTO aféra, uprchlí a nenalezitelní zločinci , jezdící domů na dovolenou, Šťáva a jeho miliardy, Televize NOVA a její miliardy. To všechno stát i politici přečkali v plném zdraví s absolutní spokojeností a v nečinnosti.  A najednou ta úplně nejhorší zrada obracející všechny výdobytky v prach a popel. "Zákeřná rána se prodrala z hlavně ó karibů ó karibů" zpívali kdysi Setleři. Třicet korun českých!  Nejlepší důkaz o pevnosti naší měny! Kam pak na nás dolarem či eurem!

Kiri 13.2.2009 6:50

Re: Česko

Jak to řekl český biskup....."Jidášové čeští se prodali za 30 Kč"     Není co dodat!;-€

Karel 13.2.2009 8:03

Re: Česko

Svatá pravda, bohužel ... R^R^

Tis 13.2.2009 4:44

Česko už dávno není právní stát

Česká republika už dávno není právní stát. Advokáti veřejně prohlašují, že je velmi problematické se domoci u soudů práva. Státní zástupci si dělaji co chtějí. Problematická obvinění protahují do nekonečna (viz aféra Čunek), nevinný podnikatel je uvězněn na několik měsíců a pak bez obvinění, omluvy a náhrady propuštěn atd. Podstata úspěšného fungování srátu jsou dobré zákony, jejich dodržování a vymahatelnost práva. Jinak stát ekonomicky i moralně zkolabuje.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 13.2.2009 2:06

N ?

Vsiml jsem si toho u pana Jemelika uz nekolikrat. Pise vzdy Jiří N Paroubek. Co znamena to N? Napoleon?:-D

Slava 13.2.2009 2:05

Autor zřejmě spadl z višně

"Hle, jak slabá může být demokracie, přestane-li smečka nezřízeně mocichtivých ctižádostivců dbát pravidel demokratického právního státu, aby na sebe strhla moc, a není zde nikdo, kdo by jí dokázal čelit." No to je po nějakých 16 letech opravdu postřeh. Proč ta kritika až teď? Když stejně, byť v obráceném gardu to bylo za vlád  socdem. na centrální úrovni a ODS na krajské. Měl byste, Jemelíku, používat stejný metr. Že vám nevadilo to svinstvo při sestavování vlády a prezidentských volbách?

Pozorovatel123 13.2.2009 3:37

Re: Autor zřejmě spadl z višně

Že vám nevadilo to svinstvo při sestavování vlády a prezidentských volbách?

Největší prasárna při presidentské volbě bylo nucené hlasování formou veřejného. Kdo to potřeboval, aby své ovečky udržel v šiku to víme velmi přesně. Stejně tak to bylo po volbách s blokací sněmovny při volbě předsedy - už jsi zapoměl Slávo. Ale ne , pardon, vždyt jste to sami organizovali.

Ladislav N :-))) 13.2.2009 6:04

Re: ad Sláva

Sláva je místní komouš, ten do vlastních řad střílet nebude ani náhodou... ;-P

Míra 13.2.2009 1:57

Jsou to sociální demokraté?

Jsem hluboce přesvědčen, že žádný opravdový sociální demokrat by se nemohl chovat tak, jak se chová pan Paroubek, Rath, Dryml ..... Opravdoví sociální demokraté jsou bohužel někde zalezlí a tuto partu nechají mluvit za sebe. Přitom ani jeden z nich sociálním demokratem není. Pouze tuto stranu zneužili k ukojení svých mocenských ambicí. Obdivovatel vítězného února Paroubek je stalinistický diktátor (demokrat ani náhodou), Rath? minimálně sládkovec, možná až neonacista (demokrat ani náhodou) a dalo by se pokračovat. Ale dokud se neproberou skuteční demokraté a neudělají si pořádek ve své straně, budou tito kariéristi a "vůdcové" zcela ignorovat jakékoliv demokratické zásady. Zejména když nebude po jejich vůli. Také se tomu říká vzpoura. A to rozhodně není demokratický institut.

Slava 13.2.2009 2:06

Re: Jsou to sociální demokraté?

To myslíte vážně? Nebo to byl pokus o vtip? ;-D

Duda 13.2.2009 7:31

Re: Jsou to sociální demokraté?

Samozřejmě že to nejsou sociální demokraté. Ty totiž vymřeli. jJen pár jich přežilo čtyřicet let komunismu. A jen pár lidí kteří vstoupili do strany po listopadu nebylo členem nějaké strany. Odhadem  až 80% členů ČSSD bylo v KSČ. Jen pro zajímavost: Paroubek byl členem ÚR v ČSS, Ráth byl v ODS, poté v LSNS. Dryml byl člen KSČ

paštun višnu 13.2.2009 4:07

Re: Jsou to sociální demokraté?

jj, tak nějak to bude... ti socani jsou v podstatě dobrý kuci, jen maj ten pech, že za ně dycky mluví takový swině;-D

Ladislav N :-))) 13.2.2009 5:56

Re: Jsou to sociální demokraté?

To je jako s komunistickým totalitním režimem. Prý byla původní myšlénka dobrá, ale lidi špatný, a nějak se to zvrtlo.... No a ty špatný  lidi z  KSČ pak nalezli do ČSSD. ;-)

Kiri 13.2.2009 6:47

Jsou to sociální demokraté? Jsou to ODSáci? Nikoli. Je to volič!

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

Vocílka 13.2.2009 10:26

Re: Jsou to sociální demokraté? Jsou to ODSáci? Nikoli. Je to volič!

Ano, volte Pravý blok!

jirik 13.2.2009 8:55

Re: Jsou to sociální demokraté?

Pane, mluvíte mi z duše, ČSSD ovládli lidé, krerým jde především o sebe a chtějí hlavně napodobit Standu. Přece když se to podařilo jemu, tak my nejsme horší ! Kromě toho polovina poslanců ČSSD jsou bývalí komunisté, zatímco za ODS jsou jen tři.

AndyO 13.2.2009 1:09

tak tohle je naprosto dokonalé shrnutí současné situace

autora zrovna "nebaštím", ale tohle je majstrštyk . Samozřejmě že voliči ČSSD, ať už skuteční socialisté nebo jen naštvanci, kteří se do r. 1989 domnívali, že na "západě" je pekárna holubů a že ji taky dostaneme, když si zacinkáme klíčema budou láteřit, ale pokud mezi nimi je někdo s funkčním mozkem ( a já doufám že ano), pak budou muset uznat, že ČSSD otevřela Pandořinu skříňku, z níž budou lítat běsi nejen směrem k tzv. pravici, ale všude po republice. Zpátky je bez silné osobnosti v čele nikdo nedostane...a ta silná osobnost rozhodně v ČR není ( není jí ani silný muž Paroubek, který by snad i měl předpoklady, bohužel jeho vekslácký duch ho dávno svázal právě s viníky).

Věra 13.2.2009 1:37

Re: tak tohle je naprosto dokonalé shrnutí současné situace

Souhlas, lépe to autor nemohl popsat. Mám chuť zase vyjít do ulic a bouřit se jako před 19 lety, ale mám obavy, že bych tam byla sama. Lidi jsou pasivní a čekají, až je demagogicko-populistická část levice v čele s mocichtivými a bezskrupulózními politky dočista zlikviduje. Jako v osmačtyřicátém!(Y)

sláva 13.2.2009 22:10

Re: tak tohle je naprosto dokonalé shrnutí současné situace

Taky jsem tam chodil a cinkal: v naději na vybudování solidního evropského státu s ústavou a zákony přeloženými ze švédštiny, rakouštiny či němčiny, které se naučíme do 3 měsíců, a pak dle nich budeme žít. Klaus pak v rámci zákonů takto platných mohl dělat ekonomickou reformu, nikoli naopak! TO ví každé malé dítě, že morálkou a právem se mělo začít. Mí spoluobčané: krejčíř, mrázek, kožený...

To mám radost po 20 letech.

Ostatně: jaká reforma po 20 letech? Neměl na to Klaus prvních šest let? TeĎ reformujeme důsledky jeho hlouposti a ctižádosti (na každém kuponu kuponovky jeho podpis! ). Že ho hanba nefackuje. TeĎ nám přivede ještě TUrky do Evropy, a nás z Evropy vyžene!

tomcat 13.2.2009 0:20

vše je ...

počínání krajských samospráv je jasně contra legem (tedy mínus), ale na druhou stranu by se to dalo pojmout jako komparativní /ne/výhoda, ergo, chtějí-li to, nechť to zavedou a jezdí po špatných cestách a ve školách chybí pedagogové...

conqueror 13.2.2009 0:44

Re: vše je ...

Obávám se ovšem, že typický volič moc nemyslí a zkonstatuje že za rozbité silnice a nedostatek pedagogů může ta "modrá zlodějská vláda"...

bob 13.2.2009 1:24

Re: vše je ...

Kazdy se bude snazit volice presvedcit. Mimochodem "myslet" neni treba ani pred,ani pri, ani po volbach.