18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tristana 13.2.2009 16:34

Re: Rudý demagog Paroubek a jeho poskok Rath a Zaorálek jsou k nezastavení!

Teda pane Maly Astone diky,napsal jste PRAVDU PRAVDOUCI a ja Vam srasne dekuji,ze jste to vyjadril i za mne DIKYR^V

nalim 17.2.2009 14:05

Re: Rudý demagog Paroubek a jeho poskok Rath a Zaorálek jsou k nezastavení!

Plně souhlasím a tisknu pravici. Bylo chybou  zrušit jakéko-li poplatky / dětské  důchodcovské a pod./Mohou snad  ti ,kteří to prosadili  přijít  do pekařství a žádat  jeden rohlík za normální cenu  a druhý zadarmo, poněvadž ho mají pro dědu, nebo "díťě "  třeba i když je mu 19 let?Kéž by se  ti ,kteří  dali hlasy Paroubkovým nohsledům , probudili!

Minutus 13.2.2009 12:34

krásně jedovatá slina

Gratuluji Jemelíku. Po vítězství ODS ve volbách tě odměna nemine. ;-D

Malý Aston 13.2.2009 13:00

Re: krásně jedovatá slina

Tak nám vysvětlete jak je možné,že nějaký debil Rath jen pro své potěšení používá daně,které musíme platit pro uplácení svých voličů?A nepište mi o chudácích důchodcích,já se vždy jako starobní důchodce rozpláči jak se mám špatně.:-D

Vocílka 13.2.2009 13:47

Re: krásně jedovatá slina

Domnívám se,že starobní důchodci si na poplatky nestěžují. Alespoň ti které znám. Vetšina z nich má důchod kolem 13 tis. Kč a pokud si něco našetřili je jim hej.

Minutus 13.2.2009 14:36

Re: krásně jedovatá slina

Já osobně proti poplatkům nic nemám. Proč to Ráth dělá? V rámci permanentní předvolební kampaně, která tady probíhá nemá jinou možnost. No a kdekdo ví, že pojistné jsou jen jinou formou daně. Takže jen přelívá daně z jedné kapsy do druhé. Ovšem chápu, že v permanentní válce o preference se zase hodí využít to proti němu. ODS zatroubila k protiútoku a má sdělovací prostředky na své straně, tak uvidíme. Obvykle to bylo spíše kontraproduktivní, asi u nás chodí k volbám dost inteligentních lidí, kteří na kampaně moc nedají.

Ivan 13.2.2009 15:09

Re: krásně jedovatá slina

Protože Rath jedná tak, jak rozhodli voliči ve volbách. To modrý pták nemůže pochopit, pro ODS je volič jen hlupák, který ve volbách podepíše bianko směnku podvodníkům z ODS a ti ho pak okradou.

Enigma 13.2.2009 16:28

Re: krásně jedovatá slina

Ivane hrubá socanská demagogická chyba z kategorie  Slepice nebo vejce. Když socani nechali tisknout na předvolební bilbordy hesla "ZRUŠÍME POPLATKY VE ZDRAVOTNICTVÍ", TAK VŮBEC NETUŠILI, JAK TO PROVEDOU. Už tehdy se jednalo o nutnou změnu platného zákona. Použijeme-li jejich vlastní argumenty, kterými se ohánějí ve sněmovně, když chtějí bojkotovat hlasování vládních návrhů, pak soudruzi neměli v poslanecké sněmovně zajištěnu podporu na prosazení zrušení poplatků. Z krajů to nešlo a nelze. Takže už tehdy to byl cílený podvod na voličích. Dnešní anarchie a totální chaos to jenom potvrzují. Rathova Göbelsovina, kdy neustále relativizuje původní text s  přídavkem "krajských zařízení" je dvojnásobná lež. Jednak poplatky nebyly NIKDE zrušeny, druhak jsou pouze pro některé "odpuštěny" z peněz daňových poplatníků. Dopad na krajský rozpočet bude ještě navýšen o administrativní náklady. Ale nejde jen o finanční dopady. Podstatné je, že se tak děje bezhlavě, náhodně a plošně i pro bohaté a cizí.  Socanské heslo. že plní povolební sliby je propaganda. Socani se dostali do vlastní pasti svého populismu a lží. Oni se staví do role záchranců, všichni ostatní jsou ti padouši. A to je druhotný zakalkulovaný efekt propagandy. Není jediný.   

Jen Kočí 13.2.2009 12:33

Podvod

Co to je za podvod? V článku nená to co je uvedeno pod fotografii na hlavní stránce ! 

Lion 13.2.2009 12:53

Re: Podvod

Co je to za podvod ? V "Autorovi" není uveden správně Váš nick ... ;-P

JK 13.2.2009 12:04

Mrazivě dokonalá definice dneška

Děkuju autorovi za naprosto dokonalou definici. Doufejme, že ji budou rozumět i oranžoví.

Feldkurát Katy 13.2.2009 12:09

Jo to se to Švejku oranžovejm žije

když jim na to všichni pujčují..............

lola 13.2.2009 12:31

Re: Mrazivě dokonalá definice dneška

to už tady bohužel jednou bylo,jedna partaj porušuje zákon-prý v zájmu většiny,pak že se historie neopakuje !?

BuBu 13.2.2009 12:32

Re: Mrazivě dokonalá definice dneška

Oranžoví rozumí pouze dvěma věcem dokonale : Šustotu bankovek . . . . a svištění gilotiny !!!

gerontusinza 13.2.2009 11:51

Jemelíku....

"Připouštím, že zavedení poplatků bylo nepopulárním opatřením, v detailech nedomyšleným. Jejich užitečnost a nezbytnost zavedení si netroufám posuzovat"

připomínáte mě, že když bylo svinstvo řádně uzákoněno že je platné a to definitivně.... zač potom jste nechali zavřít tu starou ženu,  která zbyla z plejády prokurátorů proti Dr. Horákové, když teda zákony platili .... Jenom když se vám to hodí co pane :-/... a nekafrejte mě o době nesvobody, svinstvo které je zde  je více než adekvátní tehdejšímu režimu a soudci kteří soudí dnes tak jak soudí jsou toho jasným znamením..... když pašerák může se soudcem zničit svého hlavníhio svědka o jaké zákony se jedná.......? Když soudci ničí občany i firmy bez nároku na trest jak chcete vy ještě někoho tresat?  FUJ... Já odmítám každý svinský zákon a každou nelidskou s . v . i .n .i  jej zneužívající.... a předpokládám že to poznáte při volbách :-/

Ja 13.2.2009 12:43

Re: Jemelíku....

Na toto se dá reagovat jenom:(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

j 13.2.2009 12:59

Re: Jemelíku....

Ještě můžete doufat a potom už bude oranžovočervený ráj. Akorát vy budete stále v(Y)

gerontusinza 13.2.2009 13:43

Po smysluplné vládě ODS (podle vás) Re: Jemelíku....

bude každá jiná vláda přínosem pro občany...... Je to smutné, ale je to holá skutečnost..... Takové možnosti a takové zázemí měla tato vláda..... a co dokázala? Podělala na co sáhla..... víc k tomu není co dodat...:-/ blbě začakla a stejně skončíRvRv

portwyn 13.2.2009 13:41

Rozlišujme

Přesdržka v krajských volbách ODS patří - chovali se před nimi tak, jako by po ní toužili. Ale faktem je, že zrušit poplatky en bloc není dobrý nápad a že si to stejně zaplatíme - bude na poplatky, nebude na něco jiného.

Libor.w 13.2.2009 11:15

ČSSD

ČSSD asi cítí že své povolební odhodlání povalit vládu poněkud přehání.Pomluvit a pohanět všechno co z vlády vzejde se může nakonec ukázat jako kontraproduktivní.Sami se zaměřili na řešení poplatků ve zdravotnictví a zplodili takový bordel,že každý soudný občan před dalšími volbami zaváhá a zapochybuje s jejich volbou.

pra 13.2.2009 12:14

Re: ČSSD

K poplatkům uvádím vlastní zkušenost: Za panování PRD (Paroubek, Rath, Dryml) nebyly poplatky. Pro svoji invalidní manželku jsem nakupoval léky - doplatky bez poplatků činily 700,-až 750,-Kč. Po zavedení těch "nelidských poplatků" doplácím za stejný balík léků 350,- až 400,- Kč včetně solidárních poplatků. Proto vládu PRD nechci, ta léky opět zdraží.

Jan Daniel 13.2.2009 12:25

Re: ČSSD

Tohle ale nevyprávějte socanům a jejich voličům. To jsou hyeny, kteří na solidaritu s chronicky nemocnými zvysoka kašlou. Chtějí svůj paralenový komunismus.

Jan Daniel 13.2.2009 12:27

Re: ČSSD

Ona ta ČSSD jsou vůbec experti přes bordely...

Jan Daniel 13.2.2009 11:14

již Alexis de Tocqueville to prorokoval

Pokud si socani zamanou brakovat krajské rozpočty, aby si koupili za 30Kč hlasy lůzy, nikdo jim v tom nemůže zabránit. Tak funguje moderní demokracie s všeobecným volebním právem. Tupá lůza je prostě zvolí, protože ve své tuposti netuší, že sleva není zadarmo. S tím je nutno se prostě smířit. Holt si budeme muset všichni připlatit, aby si voliči ČSSD mysleli, že ušetřili. Je to sice dražší, ale ten pocit jim asi za to stojí.... 

Pokud nechceme omezit volební právo, pomůže pouze lepší vzdělání, protože selský rozum je již definitivně ten tam.

runner 13.2.2009 11:26

Re: již Alexis de Tocqueville to prorokoval

Vzdělání nemá se selským rozumem co do činění, já znám dost vysoce vzdělaných lidí, kteří jsou ovšem jinak zcela pitomí. Obecně platí to, že čím je člověk vzdělanější, tím sofistikovanějšímu nesmyslu je schopen uvěřit.

noname 13.2.2009 12:30

Re: již Alexis de Tocqueville to prorokoval

Zdravím Vás myšlenkový velikáne Jane Danieli! Jsem OSVČ. Pro tento rok mi přišel pozdrav od VZP, že se zvyšuje minimální platba zdravotního pojištění. Hádejte o kolik třicetikorun měsíčně to je ? Bezvadná zpráva v současné době kdy my, pracující ve službách, bojujeme doslova o přežití.                                                                        

A malá poznámka: v našem městě nejsou mnohé lékárny vzdáleny od sebe ani 50 m. A četl jste o výsledku kontroly hospodaření s fin. prostředky v Liberci ?  Co Vy na to ?

Jan Daniel 13.2.2009 15:44

Re: již Alexis de Tocqueville to prorokoval

noname, však se dočkáš, od příštího volebního období budeš platit pořádnou minimální daň, i kdybys byl o chlebu a vodě, protože vy podnikavci jste podle Sobotky všichni sprostí podezřelí z daňových úniků   ;-D;-D;-D

Vocílka 13.2.2009 12:42

Re: již Alexis de Tocqueville to prorokoval

Nevím proč se vzrušujete. Těch nějakých 16 měsíců do voleb to nějak vydržíme a pak vítězná ODS se socany zatočí! I ta tupá lůza časem pochopí,že ODS je nejlepší. Nakonec výzkum preferencí provedený Meridianem ukazuje, že se přízeň voličů obrací k ODS.

noname 13.2.2009 14:30

Re: již Alexis de Tocqueville to prorokoval

Modré brýle jsou opravdu špatná zraková pomůcka pro dobré vidění. Zkuste se na na  pořad podívat znova! Také slušnost vůči názorovému oponentovi vcelku nic nestojí. Ale komu není s hůry dáno, v apatyce nekoupí!  S pozdravem noname.

Vocílka 13.2.2009 15:50

Re: již Alexis de Tocqueville to prorokoval

Jaký pořad?