27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Brmboš 2.1.2007 5:38

Pan kníže není prostě Čech.

Pan kníže není prostě Čech i kdyby se o to sebevíce snažil a nikdy jim nebyl z hlediska češství jako národa. Může být zvolen do Senátu protože tam jsou voleni snad ty nejodpornější charaktery, které tato země má. Štětina, Mejstřík, Liška, Mezihorák, Šťastný Pithart i Sobotka se rychle zabydlel. Kdo zradí a zrazuje je nebezpečný a kdo neprožívá s touto zemi dějiny a jde mu jen o majetek je nepoužitelný byť by si platil v republice desítky novin, aby hlásali jeho pravdu a kdo kádruje na to je odpověď jednoduchá. Převlečený svazák, komunista nebo jejich vydržovanej vědec Štětina. To je to proč některé věci jsou prostě špatný.

Abedien 1.1.2007 22:16

...a co jste čekali?

Zakladatel ODS Václav Klaus odmítá dnešního šéfa této strany podpořit díky svému zdravému rozumu, jelikož Šváca je spíš Rakušák a ne Čech, Kalous je spíš bezpáteřní komunista než lidovec, Parkanová zoufalým pokusem vlastní strany o emancipaci a Topol spíš mrzáček na mozek než cokoliv jiného, který nahrává Paroubovi na smeč a přestože se mu to nějak nedaří, snaží se o to zas a znova. Jsem volič ODS - naposledy.

Mirek Šejna 1.1.2007 17:21

milý Bubu,

dnes s Vámi souhlasím (viz příspěvek ze 13:39 hod.). Sice bych to nenapsal tak vulgárně, ale obsahově asi stejně. Dovolím si jen upozornit na zajímavou skutečnost. Paroubek teď dosahuje přesně toho, čeho dosáhnout chtěl, a přitom vlastně už asi 14 dní nic nedělá. Všechno teď dělá Topolánek. Někdy mi připadá, že ho snad Paroubek řídí na dálku rádiem. Ukazuje se, že socanům by opravdu prospěla opozice. Topolánek by totiž svým "taktickým" vládním výkonem socanům téměř jistě vyhrál příští volby.

Ladislav N. 1.1.2007 20:10

Re: Mirek Šejna: Paroubek teď dosahuje přesně toho, čeho dosáhnout chtěl...

Šejnovy kecy i na Nový rok? Bléé...

Paroubek nedosáhl ničeho - chtěl vládnout, ale teď už jenom prostřednictvím opozice... ;-P

BuBu 1.1.2007 13:39

Velký Duce Paroubek . . .

. . . si štěstím mne ruce ! Jeho jedinou možností a šancí bylo a je - rozpoltit zcela jednotnou ODS ! Podařilo se mu Topolánka donutit, aby sestavil totální vládní pasvil, jehož složení zcela neodpovídá výsledkům voleb a už vůbec neodpovídá vůli příznivců a voličů ODS ! Vládní program, je totálně okleštěný od původní vize ODS, ústupky zeleným a lidovcům, včetně jejich personálního obsazení vládních křesel, jsou jízdenkou na totální znemožnění ODS ! Paroubkovi teď stačí chviličku počkat, až někteří poslanci ODS nepodpoří svého premiéra - a pak se bude smát a popadat za své vypasené břicho . . . . . . protože pak přijde jeho chvíle : Třetí pokus ! A protože Zelení nejsou nic jiného nežli Zelení teroristé . . .  protože Lidovci nejsou nic jiného, nežli Politické prostitutky, které za prachy šly, chodí a budou chodit s kým-koli . . . . . bude Paoubkův třetí pokus slavit vítězství ! A to vše jen proto, že Topolánek posadil na vládní křesla takové Hňupy jako je třeba Čunek, nebo promovaná Dezertérka od škopku Kuchtová a protože na ministerstvu financí udělal kozla zahradníkem a na ministerstvo zahraničí posadil Švýcara, bojujícího v dresu Václava Veškrny Havla . . . . . čímž, zcela a po právu, rozpoltil ODS !

Halama 1.1.2007 14:09

Re: Velký Duce Paroubek . . .

Ale BuBu, ty nejsi příznivec a volič ODS,ty jsi naprostej ideologickej zamindrákovanej zaslepenec

kterej papouškuje načtené bláboly a nechutnosti,vulgarity.Normální, věcná úvaha u tebe není možná .....:-(:-(

BuBu 1.1.2007 14:16

Re: Re: Halamo . . .

Za prvé: Ty se v českém jazyce, při oslovení, píše vždy s velkým písmenem (i když máš pouze bolševickou Sorbónu - nic Tě neopravňuje to tak nepsat - snad jen blbost)

Za druhé: A co takhle k věci, k věci by to nešlo ? Toto je diskuse . . . a ne mítink bolševiků na Řípu !

A za třetí : A na fujaru . . . na "fujaru" by jsi mi nezahrál ? 

Halama 1.1.2007 14:34

Re: Re: Re: Halamo . . .

Za prvé : až bude gramatika tvojí silnou  stránkou - přečti si jak píšeš,pak budu adekvátně na tvoje bláboly reagovat i já...

Za druhé: mítink Odeesáků jsi předvedl ty - nic jiného než papouškované bláboly to nebylo ....

Za třetí : na fujaru ... ti zahraje Dalík .... ten to umí nejlépe ...... 

BuBu 1.1.2007 15:30

Re: Re: Re: Re: Halamo, ale že jsi . . .

. . . kovaný bolševik - tak to nám zapřít nechceš, což ? ;-D;-D;-D Ani ta Vokovická Sorbona . . . nebyl můj překlep - což ? :-D:-D:-D A že na fujaru by jsi radši zahrál Filipovi - to snad také nechceš popřít ! Inu pro gustu, žádný . . . . je mi jasné, že moje "modrá fujara" je prd . . . proti té Filipově rudé (. . . nebo zarudlé ?) ;-D:-D;-DRv

Zebra 1.1.2007 16:25

Lehni už šmejde !

Máme ob dva baráky čokla s s tvojí povahou. Jak jde někdo okolo, hned vystrkuje čumák pod vratama a řve jak protrženej. Ovšem stačí mu na něj trošku dupnout, a je po řevu...

Abedien 1.1.2007 22:19

Re: Re: Velký Duce Paroubek . . .

Ale BuBu má pravdu - to ty trpíš slepotou, hluchotou a částečnou demencí, že jsi schopen mlet tyhle nesmysly.

zoch 1.1.2007 11:56

Běfa,ó běda

Před dvěma týdny jsem se zde na NP snažil naznačit,že již není relevantní odkazovat  se na poměr 100:100 a radovat se z jednoho přeběhlého soc. demokrata. Snažil jsem se někomu zde osvětlit,že přebíhat se bude i opačně. Nyní,kdy jsme opět u toho,věřím,že by někteří glosátoři raději strčili hlavu do písku.  Jenže čas to vyřeší stejně jako u těch okurek nakládaček... Dnešní polední mentorování nic nezmění na tom,že lidé z ODS budou postaveni před zásadní problém : Buď dají šanci Paroubkovi pokud nezíská Topolánek důvěru ( a to vidím jako jedině správné ),nebo podpoří svého předsedu proti kterému nedokázali ani na kongresu postavit protikandidáta.,neboť střetu se každý se srdnatostí jim vlastní bál. Ale pose.rové  v čele země ? To snad není to ono.....

ODS to nepochybně ustojí,ale Klaus je na odpis. Prostě to není Havel a prostě si nedokázal poradit tak jako Havel v dobách Klausova pádu.  A jeho poslední výpady vůči " Karimu " pouze dokreslili ten tragický obrázek osobnosti,která by chtěla zásadně měnit Evropu a přitom si nedokáže poradit elegantně ani na svém dvorku. Běda ó běda ......

Starý J. 1.1.2007 11:46

Dobrý vtip

Myslel jsem, že je Nový rok, ne Apríl, aby někdo nazýval vládu Tlustého, Béma, Paroubka, Čunka „vládou národní záchrany“. Nejde spíše o „vládu národní sebevraždy“?

promirul 1.1.2007 11:30

mirek

pane Macháček,nic mi nevadí ve vašem článku,jen to že považujete Śvarcenberka za schopnou osobnost na ministra zahraničí.Mám zásadní odpor vůči lidem,kteří se vydávají za české občany a přitom neumí česky.Myslím,že padesát let po válce,by takový občan měl mluvit česky.Pamatuji si kdy děti z Lidic byly dány do vychování německým rodinám.Ty které se vrátily ,hovoří česky bez problémů na rozdíl od tohoto  poněmčelého šlechtice.

I-Worm 1.1.2007 11:45

Re: mirek

tak nevím, poslouchal jsem ho včera v televizi, a vůbec se mi nezdálo, že neumí česky. Nepletete si ho s jistým Kinským, který se vydává za Čecha, ale učit se česky bude, až vysoudí majetek?

Jojin 1.1.2007 12:33

Re: mirek

Znám jednoho člověka z Lidických dětí,česky hovoří celkem slušně(zůstal totiž mimo republiku,rodina která si ho vzala emigrovala)ale co mne překvapilo že špatně čte česky.

Halama 1.1.2007 10:34

Nic proti diskutujícím,ale ..........

ale opravdu si nedovedu představit normálního člověka,který několik minut po pulnoci o silvestru sedne k počítači a projíždí všechny diskuse a nadává a nadává na Paroubka,předkládá k diskusi své bláboly.Vy opravdu nemáte okolo sebe nic jiného než počítač a v sobě nic jiného než mindrák ??????? Melein a ostatní paka !!!!;-(;-(;-(;-(;-(;-(

I-Worm 1.1.2007 10:47

Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

víte co je to drogová závislost?

jirka.s. 1.1.2007 11:25

Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

Autor: Halama IP: 194.228.142.xxx Datum: 29.10.2006 06:36 ,tak holt musí držet hubu a krok.Je to normální a správné.A "vo tom to je".

,tak holt musí držet hubu a krok.Je to normální a správné.A "vo tom to je".

Halama 1.1.2007 14:03

Re: Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

Vážený,Halama 19.228.142 nejsem já.Už jenom pro pořádek ....;-D;-D;-D

Halama 1.1.2007 14:04

Re: Re: Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

Oprava -  Halama 194.228.142 nejsem já ...;-D;-D;-D

I-Worm 1.1.2007 23:20

Re: Re: Re: Re: Nic proti diskutujícím,ale ..........

Halama, jako Halama, vobou nejni žádná škoda, jak by řek Švejk. Akorát že žadnej nestojí nikomu za zastřelení...

vládík 1.1.2007 10:23

O to přece jde

Klaus nejmenováním vlády poskytl opozici v ODS oddychový čas. Velká koalice (čti: oposmlouva) je pro Klause nezbytností. Je jedno, že bude se zprachantělou (čti: Paroubkem zmršenou) ČSSD. Když byly dobré hlasy komunistů .....

Melein 1.1.2007 2:50

Bože, pro nový rok bych řekla, že toto je...

největší blábol a dala bych mu jedničku jako takovému za nejpitomější politický blábol roku! Bohužel, jsme teprve na začátku roku 2007, proto bych tento blábol pominula a necháme se překvapit dalším z tzv. názorů odborníků.

jirka.s. 1.1.2007 11:27

Re: Bože, pro nový rok bych řekla, že toto je...

Založte si novou složku. Hlavně ale aby Vám na konci roku stačila paměť počítače.

Vladimir 1.1.2007 2:36

není šprochu, aby na něm nebylo trochu

Já myslím, že Klaus mívá občas rozumné nápady. Tedy nepříliš často, ale ale přesto ... Takže Schw. je opravdu zatěžko považovat za kvalitního ministra zahraničí . Jakou má pro to kvalifikaci ?!  Lesnická škola ? Praxe lesníka  na Orlíku a v jižních Čechách ? (Radili mu zajíci ?) Pobyt v Rakousku ?? Ať si z něho udělají ministra zemědělství, lesů, vod a strání - a bude to mít něco do sebe. A Dalíkův recept na fungování vlády ? Je to kluk, který nemá zamák právní povědomí - je to pouliční směnárník typu "nechcete nějaké bony ?!"

Jiří S. 1.1.2007 3:05

kvalifikace KS

V 80. letech předseda Mezinárodního helsinského výboru, 1990-92 kancléř prezidenta Republiky (zahraničněpoliticky velmi živá doba), 2004-2010 senátor, celou dobu osobní kontakt s řadou vlivných politiků, obchodníků i "nezávisláků" v Evropě a západním světě. Kvalifikace vyšší, než měla řada jiných ministrů zahraničí (po roce 1990, komouše nepočítám) před nástupem funkce. Přesto ho, z vnitropolitických důvodů, nepovažuji za vhodného kandidáta (je solitér a dopadl by jako O. Motejl na Min spravedlnosti).

vládík 1.1.2007 10:26

Re: není šprochu, aby na něm nebylo trochu

Prosím, probetra kvalifikaci předchzích ministrů zahranicí. Obdbně prosím o kvalifikaci ministrů navrhovaných. Z pilnosti můžete přidat kvalifikaci členů Parobkovy vlády.

Jiří S. 1.1.2007 17:18

Re: Re: není šprochu, aby na něm nebylo trochu

Dienstbier (Čalfa) - komunistický zahraniční novinář, později disident žijící v jisté komunikační izolaci; Zieleniec (Klaus) - ekonom; Šedivý (Klaus, Tošovský) - historik, disident, jeden z hlavních reformátorů zahraniční politiky po 1989, velvyslanec (podle mě dosud nejlepší MZ); Kavan (Zeman) - britským soudem uznán za lháře, velmi pravděpodobně spolupracovník StB; Svoboda (Špidla, Gross, Paroubek) - dlouholetý náměstek ministrů a ministr; Vondra (Topolánek) - disident, zahraničně-politický odborník a velvyslanec.

promirul 1.1.2007 11:36

Re: není šprochu, aby na něm nebylo trochu

myslím si,že Dalíkem si Topolánek dělá takovou primitivní ostudu,až je to hanba.Paroubka vyfotili s Tvrdíkem jak mu drží deštník a Dalíka vyfotili  zase jak běží za Topolánkem.,oba  jsou poskoci .