16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kobylka Lajda 5.9.2006 13:55

Co to je za vola, když je jelen

Osvětlete mi, prosím, co je to za vola, ten autor článku? Copak vláda KSČSSD nebyla k smíchu, až jsme plakali?Zaplať pánbůh i za ten oddechový čas, co nebude vídat ty socanské nabubřelce tak často. Kdo to je ten Jelínek? Kéž mu jeho stará narazí parohy jak vrata.(Y)(Y)(Y) 

. Kdyby nic jiného, už ta potěcha, že aspoň měsíc nebude tak často vídat ty nabubřelce z ČSSD

Karel008 5.9.2006 13:54

Re: Dane, jen nevím jestli rozumíš významu slova "REALITA".

Jakub Vosáhlo 5.9.2006 13:47

Re: Na modrých ptácích se mi líbí

Věcně v tomto článku bohužel není co komentovat.

Jaroslav 5.9.2006 13:40

Re: Re: Re: Pane Jelínku!

jerry, ztratil jste paměť, nebo vás v letech 1990-1992 politika nezajímala. Paroubek byl totiž pravou rukou prof. Horáka a fakticky druhým mužem ve straně. S prof. Horákem dokonce psal společné články. A Rath byl přibližně v této době ještě v ODS. Že jste ve skutečnosti provokatér?

Jakub Vosáhlo 5.9.2006 13:39

Re: Tohle furt ještě někomu radí?

Radí Zaorálkovi a úroveň jeho chlebodárce podle toho taky vypadá.

Dan 5.9.2006 13:37

Re: co jsme se od tohoto idiota dozvěděli?

Nojo, ale ten článek dost přesně popisuje realitu.

clay 5.9.2006 13:24

co jsme se od tohoto idiota dozvěděli?

že je to socka? Ale to přece dávno víme! Soudruh je propagandista ;-D

technik 5.9.2006 13:07

soudružský blábol

Tropit si posměch z lidí, kteří mají nahradit zcela jistě nejhorší vládu v novodobých dějinách našeho státu vedenou rozhazovačným Paroubkem a jeho soudruhem Sobotkou, vyžaduje opravdu velkou dávku drzosti a komunistického sebevědomí - jak vidno panu Jelínkovi nic z toho nechybí a dokonce je na to pyšný.Nemusím být skalním příznivcem ODS ale v žádném případě se nestanu příznivcem strany jejíž barvy hájí autor výše uvedeného článku. 

Arab 5.9.2006 13:03

Jelínek,Vízek,Magor Milda jsou stejní omezenci a tupouni.

Lájoš B 5.9.2006 12:57

Re: Re: financování stran

ale někteří ano

Jiří 5.9.2006 12:49

Tak nevím?

Nemám bohužel literární nadání. Moje projevy (včetně tohoto) podle toho vypadají. Děsí mně ale, když čtu jaké blbiny dokáže pan Jelínek, který na rozdíl ode mne psát a formulovat umí , vytvořit . A tak nevím, je to jen proto aby dostal zaplaceno, nebo aby zůstával v podvědomí čtenářů. Nebo že by chtěl někomu uškodit? Že by někoho komu "nesahá po kotníky" chtěl ublížit? Prostě nevím. A nevím ani s jakým cílem mohl editor NP takovou blbinu zařadit.

jerry 5.9.2006 12:42

Re: Re: Pane Jelínku!

No to je pravda. Vidím jediné řešení, že my jako levicoví voliči budeme opakovat: chceme sociální demokracii, ale slušnou a s lidmi, co mají nějakou VIZI. Žádné Paroublby, Sobotky a Rathy. Jak to ale udělat , to nevím.

Zvědavý 5.9.2006 12:41

Re: a taky se musi rozsirit lustarcni zakon

Já bych to rozšířil i na agenty Síajej. Nejméně polovina dnešní vlády by musela od koryt. Takový Vondra stoprocentně.

Gandalf 5.9.2006 12:34

Re: Kecal a hlupak

"(vykat ti nebudu, vazne si to ubozak jako ty nezaslouzi)"

Delate chybu. Kdyz blbec zacne tykat slusnemu cloveku, nestava se tim automaticky slusnym. Ale kdyz slusny clovek zacne tykat blbci, okamzite tim klesa na jeho uroven.

JK 5.9.2006 12:30

Naštěstí si ještě pamatuji

Sarajevský atentát si na rozdíl od pana Jelínka (omlouvá ho jeho mládí) ještě pamatuji. Pamatuji se jak Jozef Zieleniec vystoupil, že má důkazy o podezřelém financování ODS. Tyto důkazy se sice nikde neobjevily, ale pro novináře je to fakt. Totéž Jan Ruml, který se pod taktovkou VH snažil o   US, která měla nahradit ODS. Ivan Pilip, který dostal za odměnu hezké místečko u mezinárodní instituce. Tito tzv. politici neodhadli politickou sílu Klause a teď už je znají někteří jen z legend. Zde tu historickou satisfakci chápu. Jak to ale souvisí s vládou, to mi fakt uniklo. Jinak je to typický novinářský blábol, za který autor určitě dostane odměnu.

raptor 5.9.2006 12:15

Bojůvky se množí obvykle před volbami, to máte recht. :-)

Aby bylo jasno - mám informace kusé a z vlastních zkušeností vím, že historie podobných sporů bývají složité. Nepodezírám proto příliš Úlehlu a vůbec Ondrovou, že by tu situaci zavinili. Leda ji včas neubrzdili. A přeju jim, aby už to bylo za nimi, uraženci postupně odpadli, nerváci se zklidnili a věrné členstvo se příliš neotrávilo.

Stalo se mi v mým městečku něco podobnýho. Zájmová parta se povrtala v nose, rozhlídla se, neomylně zacílila na nejméně perspektivního člena městské rady (který fakt pěkně oddává, určitě hlasuje s rozumem, ale práce a nápadů odvádí nejméně), jenž, protože je hodnej tvor a vyslechl je, aniž by jim rovnou řekl, že jsou vizionáři a takhle to prostě technicky a finančně nepude (představte si, abyste byl v obraze, třeba imaginární výstavbu sportovního zařízení) a rozhodli se, že když je tak hezky poslouchá, tak by jim tu radnici mohl řídit. Přivlekli do ODS hlouček manželek, tet a spolužaček a znavigovali je, jak hlasovat v primárkách. Přiznávám, že jsem jednu chvíli sám přemýšlel, že požádáme výkonnou radu, aby nám odebrala licenci k činnosti. Nicméně jsme to tak ňák překlepali, rok jsme strávili právě tím bržděním emocí, primárky zvládli, máme potencionální koaliční partnery na povolební vyjednávání - a teď už jen musíme vyhrát ty volby. :o ))

Alias 5.9.2006 12:13

Re: financování stran

Nejen žádné tajné konto ve Švýcarsku, ale ani někteří sponzoři neexistovali.

AeroKarel 5.9.2006 12:12

Re: Re: Lukáš v tom šibalství jede taky ?

Ono to moc neinspiruje ......

AeroKarel 5.9.2006 12:11

No, raději Topolánkovo "béčko",

než Paroubkovo šibaly. A zapomíná-li někdo na aféry Klausovy vlády, zapomíná Jelínek na mnohem početnější a dražší aféry socanů po něm. Koho chleba jíš .......

Alias 5.9.2006 12:09

Re: Lukáš v tom šibalství jede taky ?

To vás toho moc nenapadlo.

Jaroslav 5.9.2006 12:01

Re: Pane Jelínku!

"zda by dnes uspěla ČSSD prof.Horáka z let 1990-92 se svou slušnou politikou"

Hlavně, že vy jste se k němu chovali slušně....Vždyť jste mu nadávali, co se do něj vešlo. Ve všech odeesáckých novinách...Českém deníku, MFD, Lidových novinách atd. jste ho pomlouvali. A Klaus o sociálních demokratech té doby řekl, že jsou jako ovádi.

solitér 5.9.2006 12:01

Re: Mno, ono jde o stávajícího primátora. :-))

A právě v tom vidím prokletí české politiky-či spíše politiků.K tomuto "boji frakcí" se schyluje vždy,když se na obzoru objeví nová koryta-pokud jsem vás dobře pochopil tak k problémům došlo před parlamentními volbami-a průzkumy ukazovaly že těch koryt pro ODS bude více než v minulosti.A nastal strach,že na každého by nemuselo dojít.Ale to se týká všech politických stran,nejen té vaší.Proto slovo "politik" se stalo synonymem pro slova jako kariérista,zloděj,podvodník a spoustu jiných.Což je pro tento stát tragédie.

PetrN 5.9.2006 11:40

Pane Jelínku, děkuji

Pane, uf - co to melu, soudruhu Jelínku, děkuji Vám za skvělý článek. Zároveň tímto uděluji výtku editoru neviditelného psa, že nezařadil tento výborný článek do správné rubriky, tedy do rubriky Absurdárium.:-D

janabok 5.9.2006 11:38

potrhlý Jelínku

není ta Vaše averze k dnešní vládě způsobena obavou, že se konečně zveřejní všechna ta svinstva a zlodějny socanů?...

Ladislav N. 5.9.2006 11:37

Re: Re: Re: To je ale hňup

Topolánek to jistě věděl, proto nakonec vyhlásili, že jsou ochotni převzít 10 programových bodů, či jak se ten jejich (ČSSD) volební nesmysl jmenuje, přesně v původním znění.

Bylo jasné předem, že to Paroubek odmítne i tak. Paroubek chce vládnout sám! Ať to jeho pravnuky stojí, kolik chce... ;-)

raptor 5.9.2006 11:28

Mno, ono jde o stávajícího primátora. :-))

Který je nově zvolen poslancem. Takhle, abych byl stručnej: ještě v hluboké zimě jsem brknul v závěji o svýho člena výkonné rady a ptám se, co je novýho, a on povídá: "Čoveče, ve Zlíně se to se.e."

Ta kandidátní listina se tam od března schvalovala třikrát a po každém schválení nastal šílenej jekot, že to zase není správně. Kdyby to bylo na mně, já bych jim sebral licence, dal jim měsíc na nové ustavení místního sdružení, tzn. že by všichni, kdo by měli zájem, museli znovu podat přihlášku do ODS, atd. atd.

Ale chápu, že bylo před parlamentními volbami a nikdy ze zlínských nechtěl být vláčen novinami.

Prostě jednou za čas krize někde vybublá - a tahle byla veliká.

Mard 5.9.2006 11:27

Re: Přes držku

V neposlední řadě prosím pěkně, také pan Škromach.

Mard 5.9.2006 11:25

Re: Jiří Pehe, vraťte se!!!

Náhodou Pehe se zase pochlapil. Napsal článek do dnešního Práva, kde obviňuje Topolánka že postupoval neústavně když jednal na základě pověření presidenta o trojkoalici, neboť měl dle jeho pojmo-dojmů jednat až po jmenování premiérem. Už jsem se bál že ho vyléčili a skončila sranda, kterou při čtení článků jeho a pan Vernera zažívám. Domnívám se že tahle dvojice je na čelních místech ankety hovado roku.

Mard 5.9.2006 11:22

Re: Bohužel

Máte pravdu, však toho socani-šibalové hbitě využili.