22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mard 5.9.2006 11:20

Re: Re: Re: Mladý vůl zůstane volem i ve stáří!

Komunisté na předčasných volbách mohou jen vydělat! Za minulé vlády spolu se socanama schvalovali zákony a nebyli v opozici a to jim ubralo hlasy. Nyní spoustu lidí k nim přejde zpět.

Mard 5.9.2006 11:16

Re: Re: To je ale hňup

Se mi líbí jak Paroubek a jeho konečníkový přívěšek Sobotka nyní tvrdí že nedají nové vládě svou důvěru v žádném případě a to neznají ani vládní prohlášení. Tedy je zřejmé, že snažit se s nimi o dohodu byla předem ztracená věc. V paragrázi na známé rčení by se dalo říci, že z Paroubka bič neupleteš a pokud ani, tak se sním jen ušpiníš!

Ladislav N. 5.9.2006 11:16

Re: fireFOX

Že je autor totální magor, k tomu ředitelem "Masarykovy dělnické akademie" v Lihovém domě, ještě neznamená, že je hanoben kvůli "politickému přesvědčení". Ledaže by ČSSD byla výhradním seskupením podobných šílenců. Ale strašit zákonem, který věcně s problematikou nemá nic společného, je stará komunistická metoda, jak nahnat lidem strach...

Mard 5.9.2006 11:13

Re: Re: No, to jste ale píchl do vosího hnízda, pane autore... :-)

Nový socialistický filozofický pojem takzvaná "budoucí pravda" vychází důsledně z dialektického pochopení principu negace a maxleninské jednoty názoru a pravdy. Proto současná nepravda bude vlivem principu negace (a vice versa) v budoucnu pravdou. Toto jest názorem pana Jelínka a jsem rád že náš národ a sociální demokracie má v této osobě takového intelektuálního giganta, hlavu všech hlav a hlásnou troubu nových duševních obzorů! ;-D

Luky 5.9.2006 11:11

Re: Re: Tak to je drsný

Já vím, že není, ale píše tam stejně často, jako by tam byl...;-D

Šumavák 5.9.2006 11:08

To není tak zajímavé,

jakoto,  jaká musí být inteligence toho, co od Jelínka potřebuje tak poradit, že je mu zato ještě ochoten zaplatit.

ArabB 5.9.2006 11:02

Re: pozoruhodné

Bod.

solitér 5.9.2006 10:55

Re: Ono to bylo ve Zlíně mnohem složitější.

Díky za upřesnění.Snad jen dodat-jedná se o komunální volby,takže 10-té místo na kandidátce se rovná stoprocentnímu zvolení.

martin 5.9.2006 10:51

Re: Mladý vůl zůstane volem i ve stáří!

Astone výstižné!!Rozhovor Paroblba s velvyslancem Kabanisem!!!!!!!!.Pak ty blafy Paroblba v televizi!!!!Jestli jsem to dobře pochopil,tak radil Bushovi,jak se to má dělat.Be ne on jen honí honem nějaké hlasy protože tuší,že je v prdeli.Populismus vpřed!!!!!Po devíti letech máme vládu,kterou jsem volil!!!!!!Doufejme,že vydrží.Lidi probuďte se!!!

raptor 5.9.2006 10:37

Ono to bylo ve Zlíně mnohem složitější.

Grémium (což se prosím nerovná výkonné radě, aby bylo jasno, na té by to podle mne neprošlo) dosadila na 10. místo kandidátky, respektive učinil tak zmocněnec, protože nikdo jiný nemůže  (a já s Vámi souhlasím, že se tak nemělo stát) oponenta, který od jara vystupoval proti kandidátce na primátorku, zakládal nové místní sdružení a podobně. Zřejmě k tomu vedla ty, co tenhle krok splichtili, vidina, že to znepřátelené skupiny smíří. :-/

huhu 5.9.2006 10:31

Re: a taky se musi rozsirit lustarcni zakon

ty jsi zoufalec, a což pak všechny vojáky z povolání ?. a pak by to bylo třeba rozšířit na všechny vysokoškoláky do r. 89, protože všichni mají povinně státnici z marx-leninismu, včetně senátora Mejstříka.....

Pepa 5.9.2006 10:31

Už dlouho

Už dlouho jsem nečetl podobný blábol, to je snad následek dlouhodobě přetopené líhně páně Paroubkoic. Z dnešní vrcholové sestavy ODS také nechrochtám blahem, ale proti "talentům" či spíše šibalům je to stále snesitelné. Až občanští demokraté vytáhnou lidi z regionů (můj tajný kůň je Zahradník,který o nějaké vyšší fukci nechce ani slyšet) tak bude i účast ve volbách příjemnější.

PADNI KOMU PADNI 5.9.2006 10:25

a taky se musi rozsirit lustarcni zakon

Ted je velmi az strategicky dulezite okamzite rozsirit lustracni

zakon. Zatim se totiz nevztahuje na absolventy Vojenskych strednich skol, a to predstavuje obrovske bezpecnostni riziko pro nasi mladou demokracii, a pro nase nejlepsi spojence. KGB a GRU, a ta hlavne, to tam brala na stojato. A ty mlady kluci byli nadseny jako Guenther Grass. Senator Mejstrik na tom uz maka.

Edrik 5.9.2006 10:17

Re: No, to jste ale píchl do vosího hnízda, pane autore... :-)

Vy jste spise vrah logiky, pravdou je neco co nenastalo, hmm

conqueror 5.9.2006 10:11

Když...

Když ne Vízek tak nastoupí Jelínek. To jsou v ČSSD opravdu samí blbečci a gauneři kteří vydávají přání za skutečnost?

LisakFOX 5.9.2006 9:56

Re: pane Jelínku ,

§ 198 - Hanobení národa, etnické skupiny, rasy a přesvědčení:

Kdo veřejně hanobí skupinu obyvatelů republiky pro jejich politické přesvědčení,  bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

oakman 5.9.2006 9:46

Blbec na večeři - poslední!!

Ano, v zahradě Getsemanské se včera pilo na žal. Velký arciprasák přišel o hračku, Česko přestává být okopaným kačerem, kterého táhne umolousaný levicový póvl na provázku a prasopsovi přikyvovači hýkají. Pane Jelínku, pokud nemáte na krámě víc, neobtěžujte se! Cyberspace " pojme" kdejaký kec, je nekonečný, ale neměli bychom na to hřešit. Tohle není Slavie kontra Sparta, tohle je stát a o něm se hovoří jinak. Pokud se neobejdete bez euforických výkřiků a nadávek, neberte si stát do huby, zvláště pak ve chvíli, kdy se dozvíme, kolik jste vy a vaši soukmenovci opravdu ukradli..........

huhu 5.9.2006 9:38

Lukáš v tom šibalství jede taky ?

po přečtení téhle slátaniny mi napadlo jen, zda autor není taky velký šibal....:-P

I-Worm 5.9.2006 9:31

Re: Na modrých ptácích se mi líbí

vida, vida, i když je franta pochválí, tak jim to nedá, aby si nezasprost'ačili...!

I-Worm 5.9.2006 9:27

Re: Re: financování stran

nebylo to spíše tak, že to konto vytuneloval? Pak ovšem musel držet zobák. A ODS , ač okradena, taky! Odtud ta jejich nenávist vůči Standovi.

I-Worm 5.9.2006 9:25

Re: Re: Re: financování stran

Nepřelezl snad RUML do US ? A že by byl Havel ministrem vnitra, to mi taky uniklo. Budu muset holt více studovat!

jerry 5.9.2006 9:22

Pane Jelínku!

Zmíněný článek by mohl napsat nezávislý člověk, nikoliv Paroublbův spolupracovník. Srovnání se tak nabízí samo - co Rath a všichni jeho kamarádi, ovládající celé zdravotnictví? Co Bublan -skutečně důstojný nástupce Rumla i Čermáka? A Mládek,Sobotka...? Je nutné pokračovat?Měl byste pochopit, že nemůžete psát takové články, protože jste zaujatý. Často si říkám , zda by dnes uspěla ČSSD prof.Horáka z let 1990-92 se svou slušnou politikou. Nebo jsme tak zvlčili? Miloš Zeman mě štval svou arogancí a obklopováním se podivnými lidmi, které se za jejich vlezdoprdelnictví oceňoval: Byl to ale velmi vzdělaný a inteligentní člověk a hlavně politik s VIZÍ. Paroublb má z něj pouze tu aroganci a oceňování věrných. Vy mu tedy radíte, aby se choval takhle? A co tomu říká Vaše maminka, která se Vás jistě snažila dobře vychovat?Vím, co říkám, když mi bylo kolem 20 let, tak jsem se Sládkem obléhal televizi, za což se stydím dodnes. Tak toho nechte a začněte dělat něco užitečnějšího, ať se pak po letech nemusíte stydět taky.

Ladislav N. 5.9.2006 9:21

Re: To je ale hňup

Ale "velkou koalici" s ODS přece Paroubek odmítá pořád! Vždyž on už svou "velkou koalici" má hotovou s komunisty!! Takže teď mu stačí sbírat a kontrolovat hlasovací lístky v "tajných" hlasováních a pokoušet se přitom uplatit někoho ze zelených nebo lidovců. A vykřikovat s Jelínkem, jak je ta ODS "neschopná", že nedokáže získat podporu pro svou vládu.... Na to socani moc energie ani úsilí a znalosti nepotřebují...

marek 5.9.2006 9:21

Re: Re: financování stran

Že by v klausově vládě byl socan ministrem vnitra?nebyl to náhodou RUML a tatík Havel -moralista

Antonín Kofroň 5.9.2006 9:19

Re: financování stran

no, já kdybych byl socanem uvažujícím po socansku, a to nejsem ani náhodou, tak bych to konto ve Švajcu pro ODS založil, aby moje policie tam to konto našla.  Jenže to jaksi nešlo, protože Upřímný Standa takyministrvodpolycije musel ty prachy dát strejdovi Vikovi, aby mu je mohl pujčit na byt.;-D;-P;-):-P:-D(Y)

jirka.s. 5.9.2006 9:18

Kádrovák jelínek

Jako správný kádrovák má soudruh jelínek přesný přehled o tom, co a jak v současné době vykonává například paní Libuše Benešová a řada jiných současných i bývalých funkcionářů ODS, ale o ty oranžgutánské se jenom tak jakoby mimochodem otřel. To, že soudruh  doležel byl jakoby odejit, to všichni víme, ale mne by spíše zajímalo co onen výtečník "dělá" nyní, respektive od koho fasuje peníze. A když už je soudruh jelínek tak dopodrobna obeznámen z čiností všech celebrit, ať nám třeba jenom pošeptá, na čem SKUTEČNĚ "pracuje" takový odborník přes africké zemědělské komodity soudruh kakaový boby kraus. Z pilnosti může připojit i nějakou tu pikantní informaci o soudruzích fenclovi, zgarbovi a dalších. Garantuji jelínkovi, že o takovýto elaborát bude též velký zájem.

marek 5.9.2006 9:17

pozoruhodné

Čtu psa nebo nezávislé Právo?Navštiv matriku a nech se přejmenovat!

Karel 5.9.2006 9:14

Re: Je to smutné, ale nezbývá než s autorem souhlasit

Kdo je inža z Proseka  - su Nepražák, tož o tom nemám páry.

I-Worm 5.9.2006 9:11

Re: financování stran

to byla socanská, a tudíž neschopná, policie. Ale ted' se do toho pustí Lang, ten vám ukáže Kuzkinu mat'!

Malý Aston 5.9.2006 9:08

Re: pane Jelínku ,

Nejhorší jsou mladí soc.demáci nebo mladí komunisté. Ono dnes,kdy se může svobodně cestovat,nejsou ostnaté dráty na hranicích,rodiče je živí a oni mohou žít jen tou svou ideologií,je něco jiného než 41 let budovat socialismus.Ono je to přejde,o tom nepochybuji. Ale vezměte například Jičínského ač stár,stále stejný bolševik.