22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ook 5.9.2006 9:04

financování stran

Nooo, a kdo financoval Bursíkovy zelené, když ne Bakala???? ČSSD to má dobrý, tam ty sponzory vždycky někdo náhodou zavraždí, takže není co řešit.... .A doneslo se vám taky, že policie žádné konto ODS ve Švýcarsku nenašla, protože prý ani neexistovalo? Tak co stím?

Džejpí 5.9.2006 9:03

Tohle furt ještě někomu radí?

Tímhle bych si teda nechal něco poradit!;-D

Psí vrah Čumil 5.9.2006 9:01

No, to jste ale píchl do vosího hnízda, pane autore... :-)

Upozornit, že pan Topolánek je se svým přechodným sborem jen jakýsi zářijový premiér, od 4.10. pak nutně v demisi, to se tady, pravda, nelíbí. Jako každá pravda...;-D

Láďa 5.9.2006 9:00

Re: Bordel.

Jojo, Gross byl vyměněnej! :-)))

stanley 5.9.2006 9:00

To je ale hňup

Mrkněte na http://www.socdem.info/page/?a=lukas-jelinek, jaký je to hňup. Mimo jiné žvásty tam třeba 21.3.2006 chválí Paroubka za to, že odmítl "velkou koalici ČSSD-ODS coby podvod na voličích". Z pohledu dnů minulých lze konstatovat, že Paroubek má velmi "pevné názory" a opravdu potřebuje takovéto aktivní blbce.

PROROK ELIÁŠ 5.9.2006 8:57

AUTORE

 Netřeba se vším souhlasit, ovšem nabízí se myšlenka, že takto složená vláda je jen další prodlouženou Hradních tanečních.....

Marta 5.9.2006 8:56

pane Jelínku ,

  Když vidím Vaše foto, tak Vy jste poměrně mladý, a  to mě udivuje , že ještě existují mladí komunističtí redaktoři. Těm Vaším hloupým plkům jsem se zasmála. Větší bludy jsem dlouho nečetla.   Já být Vaší maminkou, tak Vás profackuji , za to jakou šíříte nenávist vůči pravici!

Kylchap 5.9.2006 8:49

Bohužel

jsem si nenakradl. A že to bylo v první polovině 90. let velmi velmi  snadné když to ODS iniciovala.

Malý Aston 5.9.2006 8:47

Re: Re: Mladý vůl zůstane volem i ve stáří!

Souhlasím. Pustil se do Vondry ale výsledek je stejný. Proti USA nemůže,tak si vyhlédl někoho jiného. Já jen doufám,že bude mít více takových zásadních stanovisek,které přesvědčí každého občana,že je řízen přímo soudruhy z KSČM. On je totiž pořeboval a ještě je potřebovat bude. Jen nevím,zda Filip touží po tom aby je Paroubek zastupoval.Paroubek se potápí a je otázka,zda má Filip zájem o to aby taky tak dopadl. Předčasných voleb se KSČM nemusí bát. Oni mají svou členskou základnu a spoustu přívrženců u ČSSD to neplatí,oni mají jen ty své sekretariáty.

Inžinier Buľa 5.9.2006 8:42

Mudrc od východu?

Autor článku je zřejmě velký vizionář. Topolánkova vláda sice, pravda, není značka Ideál, ale ve srovnání s tou bývalou pablbkovou je to úplný skvost! A propos: která že to vláda, tedy podle autora článku, za současné politické konstelace "bude mít hlubší politickou podporu, historickou legitimitu a delší trvání"? To by zajisté každičkého občana v této zemičce tragikomické politiky velmi zajímalo. 8-o

žabák 5.9.2006 8:37

Re: Mladý vůl zůstane volem i ve stáří!

Paroubek to dával do souvislosti s Vondrou a jeho podporou US zahraniční politiky. Nějak zapomněl, že jeho ministr zahraničí, který přece vyjadřuje postoj vlády, byl hlavním zastáncem války v Iráku atd, a zapomněl, že jeho kamarád Tony Blair, který mu daroval autobus, je největším spojencem Bushe. Má v tom, pingl, trochu maglajs.

Emil 5.9.2006 8:37

Jelínek, stále stejně ubohý, stále stejně trapný

Jak vůbec může takové hovado, jako je Jelínek , nekde něco psát. Hlavně měj Jelínku stále rozpažené ruce, abys Paroubkovi nespadl až do tlustého střeva, když mu lezeš stále do pr.... Tak zhovadilý a nenávistný projev, snad nebyl od dob říššského ministra pro propagandu. To je jasná ukázka, že ČSSD a jejím jelínkovským přisluhovačům nejde o tento stát, ale o své kapsy. Zlodějiny typu Biolíh, Berdych, prodeje půdy kšeftařům, vykrádání ministerstev pro získání peněz do Lidového domu, to je to, co chce ĆSSD ututlat.. Pan Bože, chraň nás před takovými ubožáky, jako je Jelínek a spol. (A to jsem ateista).

Malý Aston 5.9.2006 8:32

Mladý vůl zůstane volem i ve stáří!

Co nám to vlastně soudruh Jelínek píše. On miluje Paroubka a ostatní mu ubližují.A tak jsem si včera poslechl soudruha Paroubka když říkal" Najděte američané v tom Iránu ty atomové hlavice a rakety, naši spojenci v Iránu žádné nemají a američané zase lžou. Stydím se za to,že takové hovado mohlo dělat premiera a pohrdám těmi,kdo ho ještě podporují.Žádná informace o Standovi a jiných zlodějích v ČSSD,žádná informace že se nespojí při hlasování s KSČM,žádná kritika,že pod vedení Paroubka likvidují levicovou stranu a podporují krajní levici pod vedením KSČM,ba naopak ve světle posledních prohlášení se jeví KSČM jako umírněná levice a ČSSD jako krajní levice.Zásadní je však poslední odstavec, ČSSD v čele s Paroubkem se bojí předčasných voleb. Dobře znají,že prohrají,každý zná,že ČSSD to je KSČM.A jeho touha,že se vlády ujme partaj,která má historickou legitimitu,zřejme KSČM a to od roku 1948 do roku 1989 jen potvrzuje,že soudruh Jelínek byl a je bolševik a touží po návratu Jakeše na Hrad.Když se tak socani cítí,že je všichni milují a pláčí nad jejich odchodem z vlády,tak hoši podpořte nové volby a hyn se ukáže,kolik občanů má zájem o vládu bolševiků.

Argus 5.9.2006 8:30

Jo tak, von ten Jelínek

je dost vysoce postavenej socan! No tak to opožděně musím Topolánkovi držet holt palce!

Haui1 5.9.2006 8:21

Re: Na modrých ptácích se mi líbí

Jenomže výpotek páně Jelínka není smysluplná informace, to je ejakulát, na to se nedá rozumně reagovat. Pan Jelínek se bojí o koryto, tak plive po všem v domnění, že pokud Topolánek zkrachuje, objeví se i pro něj teplejší místečko v Paroubkově rectu.

Ladislav N. :-))) 5.9.2006 8:20

Re: Po přečtení

A co text článku, taky si myslíte, že jej psal opravdu vzdělaný, inteligentní a slušný člověk, a nebo věci vidíte "třídně" jako jeho autor? ;-)

Ivan Nový 5.9.2006 8:19

Kylchape,

také jste si nakradl a teď se bojíte?

Kylchap 5.9.2006 8:17

Po přečtení

diskuzních příspěvků "modré pěchoty" jsem zjistil, že voliči ODS jsou opravdu ale skutečně opravdu vzdělaní, inteligentní a slušní. Jen co je pravda. A tak musím použít okřídlené "je to hnus velebnosti".

Haui1 5.9.2006 8:14

Re: Přes držku

Chtěl jsem napsat něco podobného, ale předběhl jste mne.

eTony 5.9.2006 8:13

Tak jsem si přečetl jen první

odstavec a stačilo. Jelínku, nevětšinový kabinet ve vás budí úsměv ? Nikoliv, jen tím šklebem, nikoli úsměvem, zastíráte strach z dob budoucích. Váš vlastní strach vás dusí, a tak rádi jej neobolševici šíří kolem sebe. Teď dochází i na vás.

Vy šíříte nejen strach, ale i lež ? Vy neobolševické hovado, kdy Topolánkova vláda žádala KSČ(m) o podporu nebo se tak vyjadřovala ??? KDY ??? Boševickej sajrajte !

VOM 5.9.2006 8:13

Re: božínku to je KANEC!!!

Mohla by to být klidně ODS, ale bez Klause, Langra, Tlusťocha a spol. Tahle partička je skutečně za zenitem a obávám se, že žádné volby nevyhraje, i když soupeř není zrovna ve formě. Paroubka nebo komouše je možné volit ze zoufalství, ale tihle hoši doplnění o zVenclíky z regionů už prostě nikoho nezajímají. Když nejsou zákazníci v bordelu spokojeni, musí se vyměnit personál, pošoupat s postelema nepomůže.

tom 5.9.2006 8:04

Jelínek

Nenávistný ubožák!Jinak nelze na tento blábol z Rudého Práva reagovat

Ruda 5.9.2006 8:04

Re: Re: Podle sebe soudím tebe

Pánové nebo co jste, kecáte, je vidět, že o tom jak to probíhá v ODS víte houby. Když už chcete kritizovat, tak byste si měli nejdříve získat alespoň relevantní informace.

kpt. 5.9.2006 8:02

Lépe úsměv nad vládou Topolánka, než děs a strach z vlády Padoupka.

Jelene! 5.9.2006 7:56

Většího blba ze sebe neuděláš,technicky nemožné.

Když je jelen (do prdele střelen) v dobré kondici, dokáže zplodit i tohle. Jenže dělat ze sebe ještě většího blbce, když je za největšího, to už nejde. Zůstává pouze největším blbcem. Apropó- už dlouho nepsal také Jičínský......;-);-P(Y)

žabák 5.9.2006 7:56

a co takhle...

...a talentovaným propagandistou Slávkem Jandákem, který tvoří spolu s Lukášem Jelínkem osvědčený rudý výsadek na pomezí kultury a novinařiny.

Ivan Nový 5.9.2006 7:51

Ti socialisti, ale museli krást,

když tak těžce nesou to, že už nemají exekutivní funkce. To je tedy úroveň.

Ivan Nový 5.9.2006 7:49

Ha, ha, ha, ...

Já se vrátím, já se vrátím, já se vrátím a pomstím se vám ... To je úroveň ČSSD. Fuj!

Ladislav N. 5.9.2006 7:47

Re: A ten Lukáš Jelínek je kdo?

Jde o to, koho dělníkem. Mgr. ředitel je dělníkem propagandistického oddělení ČSSD. ;-P

Ladislav N. 5.9.2006 7:45

Jiří Pehe, vraťte se!!!

Nutno říct, že Pehe, ač často nedokázal skrýt náklonnost k socialistům, zachovával si (až na jeho poslední "psí" období) jakýsi odstup a řadu věcí popsal přesně i vtipně.

Tenhle Jelínek, soudruh ředitel "politolog", je sprostý agitátor. Kdyby tohle viděl T. G. Masaryk, nejspíš by na osla vzal rákosku a hnal jej z "Masarykovy" dělnicé akademie svinským krokem...:-/