21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Starý J. 10.2.2007 9:33

Už je to tady zase

Think-tank nám sdělil:...Čunek je prý stíhán na politickou objednávku. Jenže koho? Že by snad místopředsedy ODS Langra, který je již půl roku ministrem vnitra? Či v tom má prsty premiér, nedejbože prezident? Kdo tady velí, kdo vládne, kdo navrhuje a kdo schvaluje zákony?....

Nějak ten myšlenkový tank rychle zapomíná! Kdo to řval jak utržený se řetězu při kauzách šibalů z ČSSD a hlavně kauze Kubice , že policie, tisk, resp.všechna média pracují na objednávku ODS! A kdo že tady vládl v té době? Langer, Klaus, Topolánek? Kdo VELEL, KDO NAVRHOVAL, KDO SCHVALOVAL ZÁKONY? Byl to přece Paroubek, Bublan, Zaorálek, Sobotka, Gross! Jak tedy (podle tankovy logiky) mohla pracovat policie na objednávku ODS?

Je neuvěřitelné, že ředitel "university" může vypouštět takové nesmysly. Jakoby ODS za měsíc ve vládě dokázala rozbít gang politických gangsterů i mezi policisty, vydat nějaké zákony, které by rozmetaly policejní sbory, zformované v politickou policii od dob působení Grosse na MV a postu premiéra. Ta policie je Vaše, soudruhu Jelínku, až na několik statečných, jako je Kubice, nebo Almer, kteří si již nevěděli rady a promluvili. Je to vaše policie, co soudila Hučína, odposlouchávala politiky a dokonce i vydala příkaz k odposlechu ve sněmovně.

O státním zástupci Obstovi píše o něco výše senátor Štětina. Žádný příslušník předlistopadové Veřejné bezpečnosti, ale obyčejný STBák, co do nekonečna táhl případ Hučín, když Hučín zabránil skartaci právě jeho spisů. Co k tomu ještě dodat?

ucitelas 10.2.2007 9:14

Re: Zákony

Vasile kdo je "normálně pracující"?  krejčí?

ucitelas 10.2.2007 9:11

Re: Re: Vedení ČSSD: nechceme ani Melčáka, ani radar!!!

Na Růžku je internet ;-D?

Vasil Ceral Hradec Králové 10.2.2007 8:37

Zákony

Zákony tohoto státu by měli platit pro všechny. Neznalost zákonů neomlouvá. Normální pracující je trestán za svůj čin,beru. Ale úředník na jenž odpovídá státu by v těchto případech měl dostat trest v horní hranici + 100% navíc pro jeho společenskou nebezpečnost. Tito lidé jsou prakticky nekontrolovatelní a příjdeli se na přestupek je třeba tvrdě trestat,žádné polechčující okolnosti nepřipouštět.Vasil z Nedělišť.

Tomáš Kubín 10.2.2007 8:22

autorovi

Vy jste člověče tupé a sprosté individum, které snese sorvnání snad jenom s Vaším velkým vozorem - Paroubkem. Jděte už do hajzlu. Aston (a potažmo Lidovky) mimochodem také - za zveřejňování těch prasáren.

Dodo 10.2.2007 7:52

Doufám že se časem dočkam

Naschval Jelinku,hadej kdo má ve staťe kontrolu a zisk s tvrdých drog a kdo je učelně kreje.Jsou to ti tvoji oblibení komouši s VB.

Novák 10.2.2007 7:36

Re: Vedení ČSSD: nechceme ani Melčáka, ani radar!!!

Řekl bych, že hlavní problém byl v tom, že se  na členskou schůzi nepřišli všichni. Navíc neznáme přesně výsledky hlasování, pro, proti, zdržel se. Osobně si myslím, že Melčák a Pohanka zradili ty, kteří je volili, a to se ve slušné společnosti nedělá. A činnost pánů Julínků, Nečasů. Langrů... vedoucí ke zhoršení sociální situace velké většiny obyvatel této země to potvrzuje. Oni na to ale časem přijdou, zejména ti, co volili modré ptactvo hlavně kvůli strašení komunismem, až budou mít v peněžence stále méně za stejnou práci na rozdíl, od různých  politiků, managorů apod., kteří mnohdy ani neví, jak práce vypadá a co vlastně obnáší. Ale to už je zase z jinného soudku. 

historik 10.2.2007 6:44

dotaz

 "Jaromír Štětina nadto prolustroval i dozorujícího státního zástupce Radima Obsta, v němž rozpoznal „bývalého komunistického kolaboranta“.  

Pane Jelínku! Tak schválně : Byl pan Obst komunistou, kolaboroval s nimi nebo ne. Myslím v době, kdy jiná než komunistická ideologie byla trestná. Tedy v době, kdy chartisté byli zavíráni, kdy ve vězení zemřel Pavel Wonka ( na př.) 

Tonda ušatý 10.2.2007 6:19

Mlejnku, ty mladý troubo, nevíš o čem blábolíš. Policejní stát, jaký zde zavedli bolšáni nepamatuješ, tak nemel hlouposti.

Ladislav N. 10.2.2007 5:29

Vedení ČSSD: nechceme ani Melčáka, ani radar!!!

Vedení ČSSD: nechceme ani Melčáka, ani radar

..."Lidé se na to dívají jako na věc, která je nevyhnutelná," komentoval návrh na Melčákovo vyloučení předseda ČSSD Jiří Paroubek. Členství ve straně Melčákovi většinou hlasů odmítla zrušit jeho domovská organizace ve Zlíně. Paroubek volá po Melčákově vyloučení kvůli tomu, že poslanec spolu s dalším bývalým členem klubu ČSSD Michalem Pohankou svou absencí ve Sněmovně při hlasování o důvěře vládě umožnil existenci Topolánkovy trojkoaliční vlády. ....

Bolševizace ;-O ČSSD v plném proudu. (Y)

vendelín 10.2.2007 5:09

Soudruhu řediteli socanského tanku, vy jste tomu zase dal. Hlásáte bolševická moudra, jako mnoho naivních našinců..

Někteří za peníze, jako vy, jiní z přesvědčení (či z nutnosti vůči vlastnímu svědomí) a jiní z naivní blbosti. Prostě bolševismus je mor, proti kterému je třeba postupovat plošně a nekompromisně.

Dokud budou v parlamentu sedět a nám se vysmívat různí bolševici Exnerové, Filipové, Paroubkové, Haškové, Tlustí a spol., dokud budou média (hlavně tv) zvát střídavě každý týden nějakého bolševika, aby mohl kydat svá rudá, zločinecká moudra skrytá za snahu hájit ty nejchudší, tak u nás nemá demokracie místo. Jen pro doplnění, bolševikem není ten, kdo má rudou knížku, opravňující jej být zařazen ve zločinecké organizaci spolku komunistů, ale každý, kdo má rudý mozek. Pokud u nás budou mít bolševici pole neorané, budeme stále jen banánovou republikou, kterou je sice možné občas navštívit, něco levně popít a pojíst, pomilovat nějakou děvu, ale hlavně ji nebrat moc vážně. Je to zatím pořád jen komunistický i když mnohobarevný kocourkov, který je v ustavičném přechodu od totalitního socialismu centrálně řízeného bolševiky, k jakoby tržnímu socialismu řízeného skoro stejnými bolševiky, jen zalezlými do různých stran. Jaký je v tom rozdíl? Skoro žádný. Jen to, že za totalitního socialismu všechno patřilo všem a nyní za tržního socialismu to lepší patří jen těm bolševikům, kteří kromě rudé knížky, průkazky stb a členství v lidových milicích, měli i prachy, kontakty a mafiánskou praxi. A náležitě toho využili a nadále využívají. A vy tohle ještě dokonce vyučujete.

Rudlolf 10.2.2007 5:08

Jestliže toto je ředitel myšlenkového tanku ČSSD tak už víme

kde se lejna po spláchnutí shromažďují. Česky se tomu ovšem říká žumpa.

hibernator 10.2.2007 3:43

Pane rediteli tanku!

Pane Jelinku, proboha, vite Vy vubec, co v anglictine znamena jedno z tech dvou slov, "think tank"? Think znamena myslet! "Reditel think tanku"! Boze, jak vznesene to zni! Ja si obcas ctu Vase prispevku na Psovi i jinde (zridka, mozna Vas zridka tisknou?), a Vy mate k think tanku opravdu daleko. BTW, proc se oznacujete za reditele TT a ne "obcanskeho sdruzeni", kdyz se ve strankach MDA muzeme docist, ze "Masarykova dělnická akademie je občanské sdružení..." Ono to nezni tak vznesene, ze ano, Pane Rediteli?

A mimochodem, ten clanek je opravdu tankovy prujem, jak uz napsal nekdo prede mnou :-(

Stachanov 10.2.2007 2:21

na objednávku koho? no přeci sockomunistů, pane Jelínek

Langr je sice půl roku ministrem, ale jinak je tam spousta kádrů, co si tam za 8 let své vlády dosadila ČSSD

?? 10.2.2007 2:12

Řediteli tanku, takový slovní půjem - to je přimo epidemie !

Měl byste se léčit -nejlépe u MUDr.Chocholouška ;-O(Y)!!