Sobota 18. 5. 2024Nataša polojasno10 °C

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

  • Příspěvků: 105
  • Poslední: 11.2. 2007 22:54
  • Řadit dle: času vložení
  • vláken
AeroKarel 10.2.2007 15:57

" jen při spatření jeho jména začala vidět rudě. "

Rudé (nebo růžové) vida, těžko budu vidět modře.

scurra 10.2.2007 19:14

Re: " jen při spatření jeho jména začala vidět rudě. "

Tak tak, kvalitní argument. Konkretizujte prosím, co je na tomto článku rudého, růžového či modrého.

vlasta 10.2.2007 14:20

Vsjo jásno

Nějak nemůžu pochopit, proč se někteří rozčilují nad perlami od soudruha Lukáše Poraděnka. Patrně už všichni víme, co se od něho dá či naopak nedá čekat...

Trochu mi to připomíná bradatý fór z Poraděnkovy oblíbené doby: Na Rudém náměstí stojí před mauzoleem chlapík a rozdává letáky. Lidé mu houfně trhají papíry z ruky a prchají do bezpečí. Všimne so toho ´savjétskij´ milicionář, přistoupí k němu a vezme si taky jeden leták. Podívá se na papír - prázdný list. Otočí na druhou stranu - zase nic. Vrátí se k chlapíkovi a ptá se ho: A gdě bukvy ? Nato chlapík s letáky opáčí: Začem bukvy ? Vsjo jásno !

A tak je to i s Poraděnkem alias Jelínkem - vsjo jásno ! Keep smiling !

dělník 10.2.2007 13:08

Pane Jelínku,

vy vypouštíte písmenka Buď horem nebo spodem. Z mozku to neni!(Y)

Ladislav N. 10.2.2007 13:01

Melčák byl vyloučen z ČSSD

Melčák byl vyloučen z ČSSD

Bolševizace ČSSD nabírá na rychlosti.

Ladislav N. 10.2.2007 13:12

Re: Melčák byl vyloučen z ČSSD

Miloš Melčák byl vyloučen z ČSSD

Sám jako "oukropeček"

Podle účastníků zasedání seděl špatně vypadající Melčák v sále sám jako "oukropeček". Vzápětí po vyhlášení výsledku hlasování opustil zadním vchodem Kongresové centrum.

Paroubek očekával, že proti vyloučení Melčáka bude hlasovat 25 až 30 členů ÚVV. "Myslím si, že Miloši Melčákovi velmi uškodil ten projev, který tady přednesl, kdy hovořil o bolševizaci sociální demokracie," řekl Paroubek a dodal: Pro mě je to uzavřená záležitost. A on musí pochopit, že prohrál politicky, což je vážné, a hlavně lidsky."

Členství ve straně Melčákovi většinou hlasů na konci ledna odmítla zrušit jeho domovská organizace ve Zlíně.

Antipingl 10.2.2007 19:30

Tak ho domovská organizace zase přijme, no a je to!

A bude vyloučen a přijat a vyloučen a přijat.....dokud některým lidem nedojde, že je něco špatně...že ale mají dlouhé vedení !!!

jirka.s. 10.2.2007 12:08

Think - tank píše: Čunek je prý stíhán na politickou objednávku. Jenže koho? Že by snad místopředsedy ODS Langra, který je již půl roku ministrem vnitra? Či v tom má prsty premiér, nedejbože prezident?

Krucifix, čím to je, že mně tanou na mysl úplně jiná jména.

RiFl 10.2.2007 14:45

Re: Think - tank píše: Čunek je prý stíhán na politickou objednávku. Jenže koho? Že by snad místopředsedy ODS Langra, který je již půl roku ministrem vnitra? Či v tom má prsty premiér, nedejbože prezident?

To bude asi tím,že Vám jména tanou na mysli,kdežto p.Jelínkovi jména tečou po jazyku.

nosál 10.2.2007 10:37

Ten VUML je think -tank?

Nechutnosti ČSSd jsou nebes se dotýkající. Parta marxistů a normalizačních kádrů  si dá do názvu Masaryka.Chce se mi z vás blejt !

Pavel 10.2.2007 11:09

Re: Ten VUML je think -tank?

Po té co vymizely z TV estrády těšil jsem se na pokračování telenovely o strýčkovi Vikovi a také ten příběh o Simkaničovi, který směnku spálil a pak dodatečně snědl nemohu jen tak zapomenout. A Vy by jste nám je tady kritizoval kluky šibalský.:-D

marek 10.2.2007 9:35

dojem-pojem

poslední dobou jsem začínal mít dojem že jste přeci jenom zachytil jiný vítr a lodičku začínáte obracet od pověstné slovní masáže pánů Paroubka,Rátha a Tvrdíka.Mýlil jsem se ráhno je zpět.Podle Vás dal p.Čunek peníze do krachující banky a je tudíž špatný hospodář,kdyby je nedal,ač o tom mluvil s udavačem-vlastní sekretářkou zase by byl Vámi obviněn ze zneužití informací v obchodním styku,což mi připomíná kauzu vychovatele p.Rátha s Knižním velkoobchodem.Takže nic nového.

jirka.s. 10.2.2007 12:10

Re: dojem-pojem

A jak šlo to ráhno zpět, praštilo ho navíc do jeho nepřehlédnutelné šešulky.

Starý J. 10.2.2007 9:33

Už je to tady zase

Think-tank nám sdělil:...Čunek je prý stíhán na politickou objednávku. Jenže koho? Že by snad místopředsedy ODS Langra, který je již půl roku ministrem vnitra? Či v tom má prsty premiér, nedejbože prezident? Kdo tady velí, kdo vládne, kdo navrhuje a kdo schvaluje zákony?....

Nějak ten myšlenkový tank rychle zapomíná! Kdo to řval jak utržený se řetězu při kauzách šibalů z ČSSD a hlavně kauze Kubice , že policie, tisk, resp.všechna média pracují na objednávku ODS! A kdo že tady vládl v té době? Langer, Klaus, Topolánek? Kdo VELEL, KDO NAVRHOVAL, KDO SCHVALOVAL ZÁKONY? Byl to přece Paroubek, Bublan, Zaorálek, Sobotka, Gross! Jak tedy (podle tankovy logiky) mohla pracovat policie na objednávku ODS?

Je neuvěřitelné, že ředitel "university" může vypouštět takové nesmysly. Jakoby ODS za měsíc ve vládě dokázala rozbít gang politických gangsterů i mezi policisty, vydat nějaké zákony, které by rozmetaly policejní sbory, zformované v politickou policii od dob působení Grosse na MV a postu premiéra. Ta policie je Vaše, soudruhu Jelínku, až na několik statečných, jako je Kubice, nebo Almer, kteří si již nevěděli rady a promluvili. Je to vaše policie, co soudila Hučína, odposlouchávala politiky a dokonce i vydala příkaz k odposlechu ve sněmovně.

O státním zástupci Obstovi píše o něco výše senátor Štětina. Žádný příslušník předlistopadové Veřejné bezpečnosti, ale obyčejný STBák, co do nekonečna táhl případ Hučín, když Hučín zabránil skartaci právě jeho spisů. Co k tomu ještě dodat?

Malý Aston 10.2.2007 9:47

Re: Už je to tady zase

Souhlasím s Vámi.Kdo tady vládl 8 let? Kdo dnes hovoří o policejním státě? Jelínek chovatel nové generace komoušů a socanů typu Grosse a Sobotky.Jak to že soudruh Paroubek nevěděl,že šéf Interpolu je bývalý člen Stb?Kdo natáhl do policie kámoše? Gross. Nic se neděje samo,vždy za tím někdo stojí.Pokud policie vyšetřuje pana Čunka,tak musí.Někdo podal trestní oznámení a oni musí konat.Že hlavní svědek je neukojená baba,to není podstatné.Kolik ještě členů Stb,kolik rozvědčíků proti NATO jako je Filip,kolik bývalých komoušů jako je Jičínský má vliv na státní zástupce a soudce? Nikdo neví a nezná.Co bude říkat Rath a Paroubek a Sobotka,když se zjistí že udání bylo ze msty? Budou řvát,že policie je pod vlivem Langra.Takže lhář Paroubek a Rath vždy budou pomlouvat dokud je někdo bude poslouchat.

Radajan 10.2.2007 10:59

Re: Re: Už je to tady zase

Astonku, zase si se zjevil ? Nedávno jsem četl dobrý bonmot (ne od Zemana). Být zcela levicovým nebo pravicovým je pouze jedna z cest jak se stát idiotem.

Frant. Lukeš 10.2.2007 11:18

Re: Už je to tady zase

     Pane Starý, především prohlašuji, že nejsem ani člen ani volič ČSSD, případně KDU-ČSL a pánové Paroubek a Čunek nepatří k mým oblíbeným politikům (těch je vskutku poskrovnu). Ale prostě mi vadí příspěvky toho typu jako je Váš, které představují nechutný hulvátský blábol.Pokud byste takto reagoval na příspěvek podobného ražení, dalo by se to snad ještě nějak omluvit. Ovšem článek L. Jelínka je psán slušně a věcně. Že obsahuje názory, s kterými Vy nesouhlásíte? Myslíte si, že to je důvod k tomu, abyste reagoval takovým nechutným způsobem?

      Chtěl bych Vás upozornit na několik věcných chyb: 1)  Zákony neschaluje vláda (jak Vy píšete Paroubek,....) ale Parlament ČR. 2) "Je to vaše policie, co soudila Hučína,..." Snad si uvědomujete, že soudí soudy, které podléhají ministerstvu spravedlnosti (posledním ministrem spravedlnosti v Paroubkově vládě byl  člen US-DEU Němec).

     Možná, že by Vás mohl zajímat můj názor na t.zv. Kubiceho zprávu a aféru kolem. Já se domnívám, že p. Kubice si připoměl (nebo mu to někdo připoměl) výrok M. Topolánka z r. 2005 o "noci dlouhých nožů", která nastane pokud se ODS dostane k moci Mimochodem ta "noc" vskutku nastala, jak o tom svědčí čistky ny většině ministerstev ovládaných členy ODS. Já Vám samozřejumě tento názor nevnucuji, jen ho zmiňuji, ale řekl bych, že není v silách nikoho tento názor vyvrátit

Ladislav N. 10.2.2007 13:04

Re: Zákony neschvaluje vláda ???

Ovšem vláda (i ;-OParoubek) je navrhuje a předkládá parlamentu. Válcovací komunistická většina (111), kterou  Paroubkovi komunisti v parlamentu měli,  už vládní blbosti  jenom odkývala.  (Y)

Starý J. 10.2.2007 16:58

Re: Re: Už je to tady zase

Ale pročpak Vám nevadilo, že všechna ministerstva byla obsazena členy vládnoucí ČSSD. Byl snad někde někdo z ods? Dokonce i ze všech možných rad, včetně televizních a dozorčích, museli členové ODS postupně odejít. Dnes se ČSSD domáhá postu předsedy parlamentu (a má ho)! Za jejich vlády ho měla ČSSD pro Zaorálka! Nemáte náhodou naprosto jednostranný pohled.

Stále se zde omílá Topolánkova "Noc dlouhých nožů"! Nikomu ale nevadilo Zemanovo "budeme vázat členské legitinace do kůže členů ODS", což je podstatně horší a evokuje to vzpomínky na stínítka  stolních lamp německých pohlavarů z židovské kůže! Takže, pokud chcete moralizovat, tak vyváženě! Kdo schvaluje zákony vím, vyjmenovaní pánové reprezentují špičky ČSSD, tedy strany, která si pod Paroubkovýcm vedením schvalovala zákony spolu s komunisti, bez ohledu nejen na opozici, ale i koaliční partnery. Měli na to 111 hlasů!

V příspěvku jsem reagoval na Jelínkovu logiku, který říká, že za policejní objednávkou stojí  - a teď vypisuje jmenovitě - protože mají moc v rukou. Dodávám tedy, že podle této logiky stojí za "politickou objednávkou "stíhání šibalů ČSSD, protože měla rovněž moc v rukou! Zkuste číst bez emoce znovu!

jdu jen tak kolem 10.2.2007 18:34

Re: Re: Re: Už je to tady zase

Je známo, že z lidské kůže, pane, z lidské. Vy snad víte víc a ždivská kůže je na první rozsvícení jiná,takže snadno rozpoznatelná?

Starý J. 10.2.2007 18:38

Re: Re: Re: Re: Už je to tady zase

Pokud nemáte, půjčte si dokumentární knihy z Norimberského procesu. Tam se dozvíte, o jaké kůži tam byla řeč!

Starý J. 10.2.2007 18:42

Re: Re: Re: Re: Re: Už je to tady zase

Navíc - i kdybych tvrdil špatně to o té kůži, a platilo že "lidské", zdá se Vám to omluvitelnější? Jestli zde někdo dokola omílá citáty Topolánka, je vhodné mu připomenout citáty z vlastních řad, nebo jemu blízké strany!

milanS 10.2.2007 12:00

Re: Už je to tady zase

Za vlády které partaje se do vysokých míst dostli pánové Šlouf a Přibyl, a ten slavný "5 na sole v českých". StB-áci na nás vyskakují z různých institucí jak čertíci z krabičky. Stačilo pár měsíců odstavit socany ze Strakovy akademie a soudruzi začínají nervoznět !! Jak to, že nikdo ze socanských ministrů vnitra nepřišel na to, že české pobočce Interpolu šefuje StB-ák ??

jirka.s. 10.2.2007 16:59

Re: Re: Už je to tady zase

Ale Milane! Přišli, přišli! Dokonce ho tam jeden z nich musel instalovat!

Vasil Ceral Hradec Králové 10.2.2007 8:37

Zákony

Zákony tohoto státu by měli platit pro všechny. Neznalost zákonů neomlouvá. Normální pracující je trestán za svůj čin,beru. Ale úředník na jenž odpovídá státu by v těchto případech měl dostat trest v horní hranici + 100% navíc pro jeho společenskou nebezpečnost. Tito lidé jsou prakticky nekontrolovatelní a příjdeli se na přestupek je třeba tvrdě trestat,žádné polechčující okolnosti nepřipouštět.Vasil z Nedělišť.

ucitelas 10.2.2007 9:14

Re: Zákony

Vasile kdo je "normálně pracující"?  krejčí?

Starý J. 10.2.2007 9:46

Re: Re: Zákony

Toť pro něj přetěžká otázka! On má pro své chápání "poleCHčující okolnosti"!

Tomáš Kubín 10.2.2007 8:22

autorovi

Vy jste člověče tupé a sprosté individum, které snese sorvnání snad jenom s Vaším velkým vozorem - Paroubkem. Jděte už do hajzlu. Aston (a potažmo Lidovky) mimochodem také - za zveřejňování těch prasáren.

Dodo 10.2.2007 7:52

Doufám že se časem dočkam

Naschval Jelinku,hadej kdo má ve staťe kontrolu a zisk s tvrdých drog a kdo je učelně kreje.Jsou to ti tvoji oblibení komouši s VB.

historik 10.2.2007 6:44

dotaz

 "Jaromír Štětina nadto prolustroval i dozorujícího státního zástupce Radima Obsta, v němž rozpoznal „bývalého komunistického kolaboranta“.  

Pane Jelínku! Tak schválně : Byl pan Obst komunistou, kolaboroval s nimi nebo ne. Myslím v době, kdy jiná než komunistická ideologie byla trestná. Tedy v době, kdy chartisté byli zavíráni, kdy ve vězení zemřel Pavel Wonka ( na př.) 

Vanek 10.2.2007 10:41

Re: dotaz

v minulych dnech probihalo a vlastne jeste probiha setkani mezi mnou a agenty Australske Federalni Policie  (AFP) v Sydney kteri me kontaktovali telefonicky a pozadali me o navstevu v mem byte. Na zaklade zadosti ze Statniho zastupitelstvi v Olomouci Cesky konzulat v Sydney pozadal  AFP aby zjistila jestli jsem navstivil Ceskou republiku v dobe kolem 13. ledna roku 2005. Dalsi vec o kterou ma zajem Statni zastupitelstvi  V Olomouci je zjistit jestli znam tyto lidi:  Radim OBST, Karel STUDENY, Vladimir DOSTAL, Petr KOVANDA, Ladislav PROUZA, Ondrej STARY. 

Od sveho kmotra a informatora v Ceske republice jsem dnes dostal k temto lidem toto vyjadreni:

Toto jsou v současnosti lidé, působící ve vedoucích funkcích bezpečnostního aparátu a státního zastupitelství ČR. Všichni jmenovaní se podíleli na stíhání a věznění V.Hučína. V.Hučín za svého působení v BIS upozorňoval na vysoké bezpečnostní rizika u těchto osob v souvislosti s jejich bezpečnostními prověrkami. Těch osob je ale mnohem víc než-li je uvedeno.Odtajnění trestního spisu vedeného na V.Hučína by bylo zřejmě to nejlepší.