17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Víte, koho volíte?

Před minulými parlamentními volbami jsem získal dojem, že voliči si přejí, aby naši zemi vedl nějaký novodobý světec. Proto mě udivilo a dodnes udivuje, že se oním bílým rytířem stal bývalý aparátčík a nomenklaturní kádr komunistických podniků zahraničního obchodu Andrej Babiš.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Alda 15.3.2017 9:43

Lidé ho klidně zvolí.

A rádi.

A vůbec je nezajímá, že souběžně nadávají na všechny lidi, kterými se obklopil. Jakoby vůbec neviděli, že Jourová, Pelikán, Brabec a Ťok, Zlatuška, Chalupa, Vokřál, Telička a podobní patří k němu. Hodný báťuška car je obklopen špatnými rádci, že...

F. Kusák 15.3.2017 10:00

Re: Lidé ho klidně zvolí.

No vidíte, a já mám o těchto lidech dost dobré mínění, a to zejména, srovnám-li je s konkurencí.

A. Alda 15.3.2017 10:03

A já zas velmi, velmi špatné.

JEDINÝ člověk v Babišově týmu, kterému jsem ochoten podat ruku, je Stropnický.

P. Han 15.3.2017 11:21

Re: A já zas velmi, velmi špatné.

A to je taky vůl jak rampa.

A. Alda 15.3.2017 12:20

Ovšem ostatní Babišovce

přesahuje o několik řádů.

Jako otec ale zklamal - to co vychoval, je noční můra.

M. Těhanová 15.3.2017 9:22

Není možné,

aby úřady při přidělování dotací netušili, pokud nezasedaly na Marsu, ale asi věděly. Přece není možné, aby nebyly schopné si spojit děti s rodičem? To by tam museli pracovat poněkud mentálně opoždění jedinci, kteří neumí vyvozovat ze souvislostí.

V. Pavelka 15.3.2017 10:05

Re: Není možné,

Babišovy akce , nejdou přes zákon ,a určitě se radil s právníky , takže Kalousek je ten kdo jen díky imunitě, řve do světa svou zhrzenost vypisovatele dluhopisů.Kalousek, Sobotka a ODS .vždycky svorně likvidovali,potencionální konkurenci, VVčka , Zelené a je mi potěšením že je konečně někdo vymete z parlamentu . Takovej Urban dělá kšefty za socany spolu s ODS !

M. Těhanová 15.3.2017 10:21

Re: Není možné,

Jakou souvislost má to vaše dštění hlavně proti ODS, s kauzou Čapího hnízda, a že úředníci to museli minimálně tušit? Jinak samozřejmě, že to má ošetřené a zaplacené právníky. O tom snad nikdo nepochybuje.

V. Němec 15.3.2017 9:21

Babiš

je nesmírný zlotřilec a je jen s podivem, že v našem super demokratickém, vzorově zákonném státě jení již dávno za katrem. To mi nejde do hlavy.

M. Šejna 15.3.2017 9:07

opravdu se bavím ...

opravdu se bavím, když čtu dole diskuzi o tom, že volič je nechápavej, protože i když dostává odevšad informace, jakej je ten Babiš lump, tak je prej nechápavej, protože je blbej.

Zajímavé je, kolik se tu našlo chápavých a vysoce inteligentních odpůrců Babiše, kteří všechno chápou. Dokonce měli pochopení i proto, když jejich oblíbená pravice zadlužila společně stát víc, než socani, a k tomu ještě tahle pravice zvedla daně. Všechno tohle tihle chápaví odpurci Babiše chápali. A teď najednou je volič Babiše blbej a nechápavej, když ekonomika roste, státní dluh klesá a rozpočty jsou v přebytku. Na tohle tenhle nechápavej Babišův volič-blbec slyší. Jenže chápavej inteligentní volič pravice moc dobře chápe, že jedině volbou pravice dosáhneme v naší zemi vysoké inteligence a uvědomělosti, i když bude rýt držkou o zem a zadluřovat se ostošest

I. Břízová 15.3.2017 9:13

Re: opravdu se bavím ...

Víte pane Šejno, když on si každý představuje, že patří mezi ty chytré. A ti, co si myslí něco jiného než on, to jsou přece ti hlupáci.A někteří se tím dokonce i baví.

M. Šejna 15.3.2017 9:16

no vidíte, paní Břízová

čekal jsem, za jak dlouho se nějaká potrefená husa ozve. A dlouho jsem čekat nemusel.

I. Břízová 15.3.2017 9:27

Re: no vidíte, paní Břízová

Pokud já Vám připadám jako potrefená husa, tak Vy jste pro mne trefený husák.

Š. Hašek 15.3.2017 9:17

Re: opravdu se bavím ...

Bude tady asi srocení blbých voličů. Nejdřív dlouhodobě voliči ODS, potom poslanci a senátoři, co zvolili Klause. Potom voliči Zemana. Teďkonc zas ten zástup hlupáků nechápe vesmírnou velikost hudebníka Horáčka ..........

A dovršení všeho - voliči Babiše.

Ale neděsme se, vedle jsou lepší - tam volí Andělu, tu dceru otce, co zdrhnul do DDR. A možná i knihovníka Martina, ausgezeichnet!

M. Těhanová 15.3.2017 9:27

Re: opravdu se bavím ...

Co to zase plácáte? Na to, že ekonomika roste nemá nějaký Babiš žádný ( nebo téměř žádný) vliv. Spíš ten růst vláda svými rozhodnutími podkopává. Ekonomika se řídí jinými zákonitostmi.

P. Lenc 15.3.2017 9:33

Re: opravdu se bavím ...

Nechte ho paní Těhanová bavit se, je to socialista.Možná mu po volbách ten úsměv krapet zamrzne.

M. Těhanová 15.3.2017 9:34

Re: opravdu se bavím ...

To doufám!!!!

M. Šejna 15.3.2017 9:40

ale to my blbí přece narozdíl od vás chytrých ...

ale to my blbí od vás vysoce inteligentních už dávno známe tuhle zásadní poučku, která by se dala shrnout asi takto:

"pokud ekonomika roste za vlády pravice, je to díky skvělé a rozpočtově zodpovědné vládě pravice. Pokud ekonomika klesá za vlády levice, pak je to díky děsné a rozhazovačné vládě levice"

"pokud ale ekonomika klesá za vlády pravice, nebo pokud ekonomika roste za vlády levice, pak je to vždy vládě navzdory, protože ekonomika se řídí jinými zákonitostmi"

Z uvedeného plyne, že v Česku se ekonomika zatím vždy vyvíjela všem vládám NAVZDORY. A já jsem proto nucen volit navzdory logice, protože jen tak dosáhnu toho, aby ekonomika rostla.

M. Těhanová 15.3.2017 9:59

Re: ale to my blbí přece narozdíl od vás chytrých ...

Ale ono to tak ve skutečnosti opravdu je. Ale vlády se potřebují pochlubit, případně tu druhou trochu potupit, zkrátka takoví jsou politici. Proto je potřeba je pozorně poslouchat a přemýšlet. Musí se vzít v úvahu všechny souvislosti, což vy asi neumíte.

K. Oldřich 15.3.2017 9:01

Sami si navařili

Před ním to vedli lidé, kteří podle Vašich kriterií měli minulost tzv. čistou. Nebyli v nomenklatuře KSČ, nebyli agenty vědomými, ani nevědomými, nebo se to o nich neví. A kam to dotáhli. Nejsem fanda hnutí ANO, ani jeho volič. Ovšem když se do A.B. naváží předseda vlády, nebo ODS, či nejlepší financministr z národní fronty v dějinách zeměkoule, přijde mi to poněkud komické. A to je to, co potom žene vodu na mlýn hnutí ANO. Mě třeba nedělá radost to, že jde ANO nahoru. Ale to, že jejím přičiněním jdou ti ostatní dolů, mi značně zlepšuje náladu. A určitě nejen mě. :)

M. Šejna 15.3.2017 8:50

Babiš estébák?

Tahle věc je už dost trapná a Slovenský ústav pro studium totality si zatím dělá jednu ostudu za druhou. Nejtrapnější bylo tvrzení tohoto Ústavu u soudu s Babišem, že svědkové svědčící ve prospěch Babiše jsou nedůvěryhodní, protože jsou to bývalí estébáci. Jenže ten samý Ústav označil Babiše za agenta na základě stejně údajně nedůveryhodných záznamů od těch samých estébáků.

takže to vypadá tak, že Ústav pro studium totality pracuje nejspíš s materiály od "hodných a pravdomluvných estébáků", zatímco ti, kteří se pak soudí s Ústavem, mají za svědky "zlé a prolhané estébáky".

M. Těhanová 15.3.2017 9:33

Re: Babiš estébák?

Tak oni si tenkrát asi tak moc nevymýšleli, to tvrdí většinou ti, co se nějak zapletli, a ono se to prolátlo. Teď mají potřebu se očistit. Pro ty od Babiše je přece výhodnější dnes svědčit v jeho prospěch, on nemá problém si je zaplatit.

M. Šejna 15.3.2017 9:43

no jistě

no jistě, bolševický estébák byl za komunismu pravdomluvnej, zatímco teď je prolhanej.

A teď ještě tu o Karkulce.

:-D

M. Těhanová 15.3.2017 9:55

Re: no jistě

Bože, vy jste fakt neskutečnej....

A. Nový 15.3.2017 11:29

Re: no jistě

Vy chcete slyšet pohádku o Karkulce? Proč? Vždyť vy ji melete stále dokola spolu s Babišem a těmi eSTéBáckými svědky.

M. Valenta 15.3.2017 8:49

Ohledně Babiše souhlas,

opravdu nebezpečný chlapík, zvláště ve spojení se Zemanem. Ovšem Ti předním, které v článku zmiňujete, mu svojí mizernou politikou tuhle cestu pěkně připravili. Ale v jednom má Babiš pravdu a to když říká: "Bez Vás by mě nebylo."

J. Dvorská 15.3.2017 8:49

Babiš

Už prezident Zeman svého času řekl, že blbých je většina. S tímto souhlasím, viz voliči Babiše-Bureše !

M. Šejna 15.3.2017 8:55

ano, blbých je většina

ale tahle blbá většina dřívě volila jiné strany. Nejprve tato většina volila ODS a pak ČSSD.

Pikantní na tom je, že když tahle blbá většina volila ODS, tak prý byla inteligentní a politicky uvědomělá. Zblbla až tehdy, když začala volit levici a následně ANO.

Zkuste tedy tuhle blbou většinu poslat na školení, aby se zas byla ta blbá většina stala inteligentní a uvědomělá. Pak bude tato většina volit možná zas ty Vaše oblíbence.

M. Těhanová 15.3.2017 9:39

Re: ano, blbých je většina

Bohužel, velký podíl viny na tom mají novináři, kteří si pečlivě vybírají, na koho zaútočit a koho více šetřit. No a ODS jim byla trnem v oku, takže socanům prominuli mnohé, co by u ODS neprošlo.

J. Dvorská 15.3.2017 10:04

Re: ano, blbých je většina

I chytrý člověk občas zblbne !