26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jakovy 6.8.2009 13:13

já se koupávám (občas)

v Lignano Sabiadore, 12 km od Bibione. Nechutné odporné, kapitalismus tam kape více-méně všude. Boty na hlavní třídě jako u nás u vietnamců. Fuj.

jakovy 6.8.2009 13:14

Re: já se koupávám (občas)

a ha, nestrefil jsem se. Let it be.

Jara 6.8.2009 12:42

S Paroubkem velká koalice nejde

S tímto člověkem se nedá domluvit. Raději bude půl roku blokovat sestavení parlamentu, než aby přistoupil na nějaký kompromis. Jinak i minule v klidu mohl být předseda parlamentu a ODS vládnout. Ale Paroubek chtěl vše, nedostal nic. Pokud bude mít s komunisty možnost sestavit vládu, pánbůch s námi a zlý pryč.

gerontusinza 6.8.2009 12:28

Podepisuje všechno až...

"To mohou zajistit jen politici obou velkých stran, pokud se domluví. Problém je, že ČSSD se začala v posledních letech tak podobat Sládkovým republikánům, že jedinou možností se zdá změna ve vedení ČSSD. Lidé typu Tvrdíka, Ratha, Zaorálka a podobně prostě nemohou mít v politice místo.

To ale znamená, že i ODS bude muset dokázat, že ty desítky grázlů, co do ní nalezly, musí ven. Je otázka, zda to dokáže. "

Nejstre na tu duševní poruchu Topolánka a pány Cabrnochy, Jančíky  tak trochu mírnej ....?  koalici musí vytvořit ti co jim půjde jen o stát jako takový a nikoli  ničemové s rozhledem vlastní portmonky tak tam jsem tvrdě proti takové velké koalici a to že dost8-o

Jura Jurax 6.8.2009 13:58

Re: Podepisuje všechno až...

 koalici musí vytvořit ti co jim půjde jen o stát jako takový a nikoli  ničemové s rozhledem vlastní portmonky

Geronte, ne často s Vámi souhlasím; zde však stoprocentně.

Akorát že u nás jsou jen ti ničemové s rozhledem vlastní portmonky ... nalézáte u nás někoho, komu by šlo o stát jako takový nejen hubou? Snad jen knížete Schwarzenberga, neboť ten je dosti bohat a politika a příjmy z ní ho neživí ...

F.Čech 6.8.2009 12:02

Soudruhu Vlkovi

Fakt, že vám smrdí novináři z roku 1968 a hledíte si na ně najít co se dá ukazuje, vaše jasně bolševické ledví. Další ukázkou vašeho bolševického založení je váš odpor k hlasatelům pravdy a lásky vůči nimž používáte komunisty vymyšlený dehonestující pojem "Pravdoláskovníci" což ukazuje na to, jak vám, stejně jako všem skalním bolševikům Havel a další aktivní bojovníci proti komunismu leží v žaludku!  A konečně váš návrh na zrušení demokracie obnovením vedoucí úlohy nesesaditelné "dvoustrany", tentokrát prozatím "ČSSDODS" to už je zvrhlost nejvyššího kalibru!  A přiznejte to vy bolševický pokrytče, že dobře víte, že se tato vedoucí dvoustrana rychle zprofanuje a společným zneužíváním moci totálně ušpiní a znemožní! Pak přijde konečně čas pro lidi vaší krve  - KSČM, která zatím v našem novém státě nikdy nevládla,proto se zatím ani nijak  nemohla ušpinit a pokud jim pak zoufalí lidé dají hlasy, tak to mohou být poslední svobodné volby v Česku - jak už to po každých volbách, které vyhrají komunisté bývá. Možná by nám od diktatury bolševiků pomohlo naše členství v EU, ale tam taky možná v té době už díky protievropským aktivitám vás klausohujerů a vašeho guru Profesorisima Klause nebudeme!  Vy to jistě víte Vlku, že to tak nějak může dopadnout!  Styďte se za své pokrytectví s nímž připravujete pro tuto situaci půdu! 

milan 6.8.2009 12:08

Re: Soudruhu Vlkovi

No ty až dostaneš rozum,chlapče,to snad bude státní svátek.Vlkovi nadáváš a přitom nic nechápeš.!!

F.Čech 6.8.2009 12:14

milanovi

Netykej mně klausohujere! Tykej si svým soudruhům, kteří tvého guru posadili na Hrad!

Ludva 6.8.2009 13:48

Re: milanovi

Guru na Hrad posadila ODS, jednotná jak kdysi KSČ, plus pár lidovců a nezávislých senátorů. A soudruzi z KSČM jim byli velmi vděčni, že tentokrát ani nemuseli přiložit ruku k dílu. A taky Zubová a přeběhlíci.

honzak 6.8.2009 12:23

Re: Soudruhu Vlkovi

další dobrej týpek! A navíc to myslí vážně! Dej si pozor, dneska bude velké vedro, aby tě nekleplo!

Zebra 6.8.2009 12:28

Re: Soudruhu Vlkovi

Takovej velkej a ještě opisuje. Styď se, fotr !

F.Čech 6.8.2009 12:37

Nssleduješ situaci honzaku

Dnes podle předpovědi vedro nehrozí a teploty, na to, že je léto, budou dnes lehce podprůměrné. Zdá se ale, že hrozí rojení klausohujerů a jiných bolševicjých grázlů! Vy bolševici, kteří pořád voláte po nějaké vedoucí straně, nebo aspoň prozatím vedoucí dvoustraně a smrdí vám pravda a láska, ale zásadně neuvádíte žádná fakta. Od tebe vážený soudruhu jsem se dozvěděl jen zcela nepodstatnou informaci, že mně považuješ za týpka a že má být vedro. To ale přece není žádný relevantní argument. Na víc se nezmůžeš?

honzak 6.8.2009 12:57

Re: Nssleduješ situaci honzaku

nesahám ti ani po kotníky, titáne! Kaju se a za trest si nedám po obědě doutník! Snad to tvoji velkoušlechtilost obměkčí!

Jediné co mi vadí, že takové vemeno jako ty má volební právo....

Jura Jurax 6.8.2009 14:03

Re: Nssleduješ situaci honzaku

Ano, zde je uvedeno fakt hafo, Čechu, a argumenty jenom sviští ... bravo ;-D

Kalamajka 6.8.2009 18:45

Re: Nssleduješ situaci honzaku

Měřeno na "Kocáby, no skoro 8 pro Čecha

Jura Jurax 6.8.2009 14:01

Re: Soudruhu Vlkovi

Čechu, obávám se, že jste článek pán Vlkův četl, leč nepochopil ... zbytečně chrlíte hloupé  invektivy a děláte ze sebe veřejně hlupce ;-)

F.Čech 6.8.2009 11:42

Přiblblý článek senilního magora Vlka st.

Velká koalice je víc než sprosté slovo - je to zločin na voličích, a voliči to ví, Proto se k této myšlence oficiálně nikdo nehlásí. A pokud jsou tady indicie, že se něco takového chystá, tak je nanejvýš důležité na to upozornit. Politický demagog a známý klausohujer soudruh Vlk st. už zase vytahuje zprofanované klausovy ideje. Zase je tady známá hantýrka včsch klausohujerů o jakémsi Cyrilkovi a politické mrtvole Bursíkovi a podobné podpásovky! Už zase jsou tady na tapetě jacísi "Pravdoláskovníci apod. Co vlastně chcete soudruhu Vlku starší , když vám nesedí pravda a láska? Jste snad stoupencem lži, pokrytectví a nesnášenlivosti? Vyjádřete se ktomu vy starý senilní magore! Už jsme zažili klausovu opoziční smlouvu, která fungovala na principu jeden krade a druhý drží dveře a po volbách si to zase vyměníme. Klientelismus tehdy kvetl obrovským způsobem, beztrestnost byla zajištěna a napakovali se všichni ODS i ČSSD a nevzpamatovali jsme se z toho dodnes!  Není divu, že na tyto zlaté časy hodně předáků obou stran s nostalgií vzpomíná. A to byla jen oposmlouva! Co by nám asi přinesla v našich postkomunistických podmínkách velká koalice nejsilnějších stran, na to raději nemyslet! 

emersonskej 6.8.2009 12:39

Re: Přiblblý článek senilního magora Vlka st.

Koukám pan Vlk Vám ale hnul žlučí...;-D

pertinax 6.8.2009 13:41

Re: Přiblblý článek senilního magora Vlka st.

Von to asi bude ten politickej eunuch.;-D

Karel 6.8.2009 13:41

Re: Přiblblý článek senilního magora Vlka st.

Proč tak zhurta, pane F. Čechu? Samozřejmě by nejlepší byl většinový volební systém. Tam kde není, je velká koalice zcela legitímní a nijak mimořádné řešení. V řadě zemí to tak funguje. O jakém zločinu to melete? Navíc, vymetlo by to z politického života to smetí malých stran, které sice skoro nikdo nevolí (to je jejich skutečný problém!), ale které vytrvale prudí a marginalizovalo by to komanče.

Jura Jurax 6.8.2009 14:05

Re: Přiblblý článek senilního magora Vlka st.

Ach jo - zase jeden, co nechápe smysl psaného textu a nechává prchlivost cloumat svým majestátem; ledaže by jím cloumala přímo blbost s příspěvku prýštící ..;-)

Jura Jurax 6.8.2009 14:06

Re: Přiblblý článek senilního magora Vlka st.

errata - z příspěvku

Ryba 6.8.2009 11:32

Článek je fakt v mnohém rozumný

a proto s většinou závěrů musím souhlasit.

Velkou koalici bychom měli zkusit!!! Snad nás vyvede z toho politického marasmu, kdy se ideový boj dostává až na hranici nenávisti na život a na smrt.

Lidé odjakživa čekali na spasitele. Tak tedy čekejme.

ok 6.8.2009 11:27

demokracie

Vážení, vy, kteří tak chválíte Vlkův "nápad", zjevně vůbec nechápete, jak funguje demokracie a proč existuje systém politických stran. Nastudujte si o tom něco. Ve chvíli, kdy se provalí fatální vliv lobbistů na naše "elity" napříč politickým spektrem, navrhujete velkou koalici.

Ježkovo voko, vždyť je to přesně naopak! Strašné !!!!!!

Právě teď je potřebné ty fiškusy z ODS, ČSSD (a samozřejmě i KSČM) odříznout od moci !!!!!!

Ryba 6.8.2009 11:36

Re: demokracie

Jenomže to se asi sitva podaří. Copaka rozumného člověka napadne volit fiškuse Kalouska?

Najděte nám nějaké nefiškuse a bude to vyřešené. Budu vám držet palce a půjdui je volit s vámi. Je to snad současná skupina kolem Fišera? Doporučujte.

;-) 6.8.2009 13:20

Re: demokracie

a co Aurora? ;-(

Jura Jurax 6.8.2009 14:07

Re: demokracie

Jaká Aurora? Jestli myslíte ten křižník, tak ten už není schopen plavby vlastní silou ...

Anonym 6.8.2009 11:01

Skoro souhlas

s tou výjimkou, že pro správné fungování velké koalice je třeba vyměnit nejen vedení ČSSD, nýbrž razantně obměnit i vedení ODS. S Topolánkem včele by to byla , i kdyby ČSSD sáhla ke změnám, zase jen fraška.

Al Capone 6.8.2009 10:46

Já si myslím, že jsou to všechno jenom náhody!

Já si myslím, že jsou to všechno prostě jenom náhody... Prostě Dalík se prochází někde v Itálii, tam mu nějaká italka doporučí pronájem vily, která se nepronajímá a kterou shodou okolností vlastní lichtenštejnská firma, za kterou jedná člen dozorčí rady J&T, která sídlí někde v polích... Prostě náhoda, to se v životě stává... A to že tam dorazili další lidé, kteří měli od jiných členů ODS dostat dárek jako např. pan Procházka ze Setuzy, která měla dostat 300 miliónů od pana Gandaloviče z PGRLF... To je prostě náhoda... To se stává.... A že tam je šéf ČEZu, náš nejlepší manažer Roman se svým lobbyistou Johanesem... To je taky náhoda... Společný podnik J&T a ČEz v energetice... financováno ČEZem to je taky náhoda... Prostě samá náhoda...

3směsi 6.8.2009 10:51

Re: Já si myslím, že jsou to všechno jenom náhody!

Al Capone : Náhodou jste zapoměl na Urbana!