22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hajný 12.4.2007 23:11

Re: Re: Pokud se lid‚ typu soudruha JelĄnka

Vážený( zatím)!Jak můžete o někom koho jak sám uvádíte neznáte, že je blbeček.Evokuje to ve mně  přirovnání k onomu slavnému, který , ač chabě vzdělán, prohlašoval:"Já všechno vím, a kdo se mnou nesouhlasí je blbeček"! Tak vám přeji sladký spánek protože i Bible hovoří o tom, čí je království nebezské!!!

Petr 11.4.2007 10:49

Cikam

On Cunek opalenymi, delajicimi binec a berouci socialni davky myslel cikany? Kde je na to jediny dukaz? To ze se s jeho prirovnanim ztotoznili je jejich osobni problem.

kuk 10.4.2007 20:19

Jací mniši?

Jeho bratři nejsou žádní mniši, jsou řádovými kněžími působícími ve farnostech. Mladší má dokonce jako salezián  v Teplicích sociální práci s Romy každý den v programu. Saleziáni tak byli založeni, aby se starali pouliční grázlíky a v českých podmínkách to prostě na ty romské děti pasuje.

Hanan 10.4.2007 13:18

Re: Pokud se lidé typu soudruha Jelínka

Plně s Vámi souhlasím.

Co to je za blbečka ten soudruh Jelínek,neznám ho,může mě někdo poučit ?

Co sleduje tak hloupým článkem?

dylina :) 10.4.2007 12:53

Re: Re: PABLB JEL‹NEK

a co je sprostší - slovo CIGÁN nebo NASÍRAJÍ? Nějak se mi to nechce pochopit ;-P......

I. M., think-tank blízký p. Ču 10.4.2007 12:20

Pokud se lidé typu soudruha Jelínka

snaží chlustat na pana Čunka, je to pro něj ta největší možná pochvala.

Jinak chudák TGM, kdyby věděl, kdo se jím bude ohánět. Ten už v té rakvi přímo rotuje.

Padovčík 10.4.2007 11:45

NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich vládními a bankovními strukturami dnešní ČR nejčtenější na webu Petra Cibulky!!!

Honza 10.4.2007 10:38

Pan Čunek mluví stejně k lidem prostým tak k intelektuálům. A se mi zdá, že to právě Jelínkovi nejde pod nos. Pane Čunek VYDRŽTE!

Ladislav N. 10.4.2007 5:01

Re:Sla IP: 85.207.157.xxx

Nemám. Ten, jak se zdá, má vᚠJelínek... a pytel drzosti k tomu.

Sla 10.4.2007 0:37

Ale ale LAdislave N.

že zrovna vy máte patent na morálku! Hodnocení si odpustím.

Ladislav N. 9.4.2007 23:50

Re: Můj názor je výrazně odlišný.

Hlásání o podání "trestního oznámení" v médiích se stalo pracovní metodou grázlů jako Paroubek, Rath a spol. - a kolik jich bylo ve skutečnosti podáno či dospělo do stavu vyšetřování? Žádné? Neměli by v první řadě odstoupit TITO falešní hráči?

Ladislav N. 9.4.2007 23:45

Čuně Jelínek si dovolí (pod falešným "krytím" jménem T.G.M.) kázat morálku?

Chucpe!!

Pavel 9.4.2007 23:20

Dotaz

Hele, jaktoze tady s. Jelinek nema pod clankem uveden titul jako u ostatnich clanku? On uz snad neni reditelem Masarykovy delnicke (???) akademie, think-tanku blizkeho KSC nebo takcosi? A jeste jeden dotaz - omluvte prosim moji neznalost, patrim do generace, ktera se ve skole musela ucit rustinu a uceni anglictiny bylo chapano jako protistatni cinnost - muze mi nekdo rict, co znamena ten think-tank? Zatim bych tipnul, ze nejspis zumpa...

moker 9.4.2007 22:08

Re: Přeju ze srdce p. Jelínkovi

Jelínek by to potřeboval proto,že nemá ani ponětí co jsou cikáni zač a čeho jsou schopni.Proč jejich zastánci nejdou na procházku do Chánova a nebo podobné lokalitě,strachy by se podělal.

Ach jo 9.4.2007 21:38

Tento autor je dalsi totalni blbec z Neviditelneho psa -

ktery produkuje mnoho slov ze sve  prazdne hlavy.  Nejsou to klouni ?

P 9.4.2007 21:13

Re: Re: Čunek by mohl (měl) odstoupit

Pokusím se vám to vysvětlit příkladem. Pokud na vás někdo podá trestní oznámení, bylo by dobré vás preventivně popravit. V případě prokázání neviny vám bude vyslovena omluva. Tak jsem pochopil vᚠnázor na výkon práva. Můj názor je výrazně odlišný.

’or‘ 9.4.2007 21:01

Re: PABLB JEL‹NEK

Jo,  a tak'e nepotřebujeme primitivn'i věčně nad'avaj'ic'i spros'aky!!!!!!!

Žorž 9.4.2007 20:54

Re: Re: Pro‡ debilnĄ ? Mˆ to bavĄ a dost si vydˆl m ? Jyrka z cizĄho platĄ slu¨nˆ :-)

ANO PAN JELÍNEK UMÍ PSÁT,BOHUŽEL VÁM  ZATÍM JDOU POUZE NADÁVKY , TEČKY A OTAZNÍKY.A  TO NEJSOU ARGUMENTY. CO TAKHLE ZKUSIT S PANEM JELÍNKEM ¨POLEMIZOVAT.DOKAŽTE, ŽE NA TO MÁTE!

mamina 9.4.2007 20:45

Bída naší politiky

živí bídu mediální. Vláda se bezprostředně (!) po svém nástupu rozhodla postavit do stínu, ZA mediálního sólokapra. Takže s tím, že její jednání zůstane stranou pozornosti exhibičního OBRACENÍ ATEISTŮ NA VÍRU v páně Čunka, musela nebo přinejmenším měla počítat.

Pan Paroubek, specialista na demagogii, není stvořen pro špičkovou civilní politiku, měl by zůstat v záloze jako špičkový odborník na aktivizaci emocí svého (!) lidu v případě válečného tažení. Žije z existence "nepřítele", v době míru mává pěstí, jeho kampaně jsou prstem, ukazujícím na viníky. Asi tak:)

Kubeš 9.4.2007 19:34

Re: Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

O Paroubkovi si to zatím nemyslím ale bojím se toho, kdyby se dostal k moci, jak by asi jednal ,když již vícekrát dal najevo, že má ke komoušům blízko.

VladaPing 9.4.2007 19:34

Re: Re: Ovšem jeho vztah k malým a slabým, například k Romům, by si zasloužil delší rozjímání mimo vrcholnou politiku.

Myši jsou rasa ?

StandaT 9.4.2007 19:16

hmmm

Tolik snahy, tolik blbosti, a furt nic. Ještě blbější a prázdnější naž Zaorálek....a Paroubek ho do hvězdného klubu talentů ne a ne přizvat.

JC 9.4.2007 18:47

Přeju ze srdce p. Jelínkovi

aby pětici těch oněch "malých a slabých" Romů potkal někdy navečer cestou z práce a neměl se kam schovat. Přeju mu, aby to setkání aspoň přežil. Mobil si pořídí jiný, peníze vydělá, zámky u dveří do bytu vymění, rány mu na chirurgii zašijí.  Snad potom nebude tak hloupě kafrat do novin.  

jaroslav 9.4.2007 18:45

Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Jaroslav je nekomunista, který by se chtěl dotázat, zdali vaše "označení"  komouš (jako např. nacista) platí i např. pro Paroubka (....který pomocí zastrašování (vražd a kriminálů), drží svou moc nad ostatními......). Bývá totiž modrými fanatiky jako sockomouš označován. Pane Kubeši, myslíte si to také??

Starý J. 9.4.2007 18:34

Re: Pišta

P.S. Jste zahlcen a oslněn vlastním žoviálním líčením událostí a zapomínáte sledovat dějový sled! Pravděpodobně nový Dumas! Tak to na mě působí!

Starý J. 9.4.2007 18:32

Pišta

Tak na to musím reagovat: Píšete:

....To co popisuji já se stalo. Co vypráví nebo naopak nevypráví někdo v televizi nebo huláká na Václaváku je důležité pokud se prokáže , že je to pravda.....

V předchozím píšete:...Jistě, Šinágl, byl spravedlivě rozhořčen, tím, že jakýsi zločinec obecně zvaný Paroprase bradavičné ,sexuálně zneužíval nevinnou dceru svého přítele na jakési jachtě a totéž Paroprase bradavičnaté se přátelilo s všeobecně známým ,nájemným vrahem Kočkou.Aféra i rozhořčení lidu i obecné obavy jednoho orgána činného v trestním řízení známého pod krycím jménem Kubice vedly k tomu, že o této burcující a děsivé skutečnosti musela být informována i veřejnost. Že to bylo tři dny před volbami, je jen pouhá náhoda.....

Zapřáháte vůz před koně! Tak nejdříve Šinágl svolával a pak aféra a rozhořčení a "obecné obavy" vedly Kubiceho? Nejdříve byla aféra a rozhořčení a pak Kubice? Nerozumím! A jak víte co vedlo Kubiceho? Píšete - to co popisuji se stalo! ještě jednou - co vedlo Kubiceho a jak to víte? Jestli Šinágl něco někde křičel - není hlas lidu a nezajímá mě. Nejdůležitější ale je mnohovýznamové vyjádření "obecné obavy", protože to je uhelný kámen, proč Kubice vystoupil! A to bylo zdůvodněno několikrát v TV a tisku a to jsem Vám napsal. Vyjádření v TV nevěříte, ač na vyjádření Topolánka v TV se odvoláváte! A kde Vy jste získal informace o tom, co Kubiceho vedlo, když TV a tisku nevěříte?

vodák 9.4.2007 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čunek

asi si špatně rozumíme pane Pišta. Já považuji kampaň proti Grossovi z ČSSD, Klausovi z ODS  , stejně nesmyslnou, jako nyní kampaň proti lidovci Čunkovi.  Jsem toho názoru,  že několik  novinářů, by nemělo rozhodovat o tom, kdo má nebo nemá podat demisi. Proto si myslím, bez ohledu na nějaké sympatie, že již proto by nyní Čunek odstupovat neměl. Až policie, ne novináři, dokáže, že přijal úplatek a ho zavřou. To, že Kubice nepatří do této debaty, si myslím nadále.

Pametnik starejch dob 9.4.2007 17:53

Re: Re: Čunek by mohl (měl) odstoupit

Nárok na odškodné obětem pomluv nᚠzákoník zná, ale rozhoduje o tom soud. A ten u nás pracuje často podivně, viz kauza nepravdivé tvrzení Miloše Zemana o novináři Brezinovi.

kolben 9.4.2007 17:19

Re: Čunek by mohl (měl) odstoupit

neplácej nesmysly. Politická funkce, tedy koryto je výsada a zároveň služba, ne nějaký nárok nebo vlastnictví. Když je tedy někdo dočasně zbaven koryta, nezpůsobuje se mu újma, za  kterou by měl nárok na odškodné.

Pišta 9.4.2007 17:10

Re: Re: Re: Čunek

Projev si pochopitelně pamatuji, ale demonstrace proti Grossovi , také vyvolal Paroubkův projev?Pokud jde o samotný projev je nepochybné, že to byla od Paroubka pitomost, Na druhé straně si nepamatuji, že by vyhrožoval vítězným únorem. Ke komunistickému puči totiž přirovnal vítězství ODS. V roce 1948 uskutečnili komunisti puč ,protože "zrádní ministři " podali demisi na protest proti tomu, že velitele policie z velkých měst komunistický ministr vnitra převelel na venkov a na jejich místa dosadil komunisty.A protože před posledními volbami hráli policisté na nejvyšších místech svojí roli ,připomělo mu to prý vítězný únor. A proto běhali po Václaváku s prasečí hlavou?