3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 9.4.2007 16:37

Re: Re: Re: To u‘ pŠest v  b˜t sranda . . .

Anča a Toník, známá to dvojka! A kdypak do nás začnete taky střílet, Ančo?

V. H. 9.4.2007 16:35

Dvojí metr?

Když před časem Filip vzýval Lenina, vysvětlovat nám Jelínek, že to jsou jenom takové řeči pro vlastní straníky, že to tak ve skutečnosti nemyslí a nemáme se na něj zlobit. Když ale Čunek říká, že jeho výrok nebyl určen pro veřejnost, je to dle Jelínka odsouzeníhodné pokrytectví. Že by dvojí metr?

Asi jako když Rath kritizuje ODS za "personální čistky". Právě on...

V. H. 9.4.2007 16:31

Re: Re: Čunek

2 Pišta: Demonstrace proti Paroubkovi byly reakcí na jeho povolební projev, pokud jste to zapomněl. (Nebo snad chtěl zapomenout?) Proti němu jsou vešekré Čunkovy výroky jen čajíček.

Pišta 9.4.2007 16:29

Re: Re: Re: Re: Re: Čunek

To co popisuji já se stalo. Co vypráví nebo naopak nevypráví někdo v televizi nebo huláká na Václaváku je důležité pokud se prokáže , že je to pravda. A tu musí zjistt soud. Pokud se někdo diví proč by měl pan Čunek odstupovat když mu soud nic nedokázal ,já se logicky ptám co dokázal soud Grossovi nebo Paroubkovi. Nevím o jaké logice tedy mluvíte. Já jsem neřekl , že Kubice ovlivnil volby,. Já se jen ptám, kde je výsledek toho pátrání , které bylo tak neodkladné že ho museli zveřejnit tři dny před volbami. Nyní když Kubice pátrá bez problémů , nemůže to přece trvat několik let. Kdo zabil Mrázka a jestli má Pitr materiály nebo to jen předstírá to by měli zjistit lidé, kteří jsou za to placeni . Kde jsou tedy výsledky?  Vy si pamatujete jen to co podporuje vaší teorii. To co do ní nezapadá , to neexistuje. Tímto způsobem lze "dokázat" i vyvrátit cokolv. To jestli je někomu sympatický Paroubek nebo Klaus a podle toho píše články přece nemůže změnit fakt ,co bylo dřív a  co později. To že někdo víc huláká a nebo umí lepe urážet , ještě neznamená ,že  má pravdu.

miho 9.4.2007 16:18

PABLB JELÍNEK

Jelínku, Jelínku....ty jsi normální PABLB :-/. Příště si to po sobě aspoň přečti než to pustíš na veřejnost. Takový zaujatý pisálky jako ty tady nepotřebujeme.

A může mi konečně někdo vysvětlit, co má xenofobie ( tedy strach z cizího) společného s Čunkými výroky o cigánech?Tedy o lidech, jejichž mentalitu, parazitování a nepřizpůsobivost zná každý....tedy pardon...spíše člověk který má všech 5 pohromadě a nemá taková prázdné kecy jako ty Jelínku. Tudíž tady jde spíše o strach ze známého. Táhni s cigánama a zelenýma panákama někam a nepruď......TYTO ČLÁNKY AKORÁT NASÍRAJÍ VÍC A VÍC LIDÍ a tudíž přispívají k ještě větší nenávisti vůči cigánům.

Já rasista nejsem...nevadí mi cigán, arab, vietnamec, černoch - pokud jde o slušného pracujícího člověka.....ale vadí mi vyžírka (co dostane vše a parazituje na systému, který ždíme pracující lidi) a už jde o bělocha nebo barevného. Bohužel drtivou většinu tvoří právě cigáni.

Čunek to ještě myslí s cigánama dobře...spíš se obávám co se stane, až čechům dojde trpělivost a s cigánama pořádně zatočí.

P 9.4.2007 16:08

Čunek by mohl (měl) odstoupit

je tu jedno ALE. V případě, že se mu neprokáže vina, měl by dostat odškodnění (vzhledem k jeho pozici by to mělo být několik desítek miliónů korun, řekněme devadesát). A tady je zásadní otázka - kdo by to případné odškodnění měl platit? Jsem proti tomu, aby to bylo ze státního rozpočtu. Platí zásada, že by měl platit viník. A kdo je viníkem? Je pravděpodobné, že to bude část politického spektra (ti to mají v "popisu práce"), možná část policie a státního zastupitelství (ti by měli zaplatit asi třetinu škody), asi velká část sdělovacích protředků, která si s objektivitou neláme hlavu. Ti všichni se na současném stavu podílí, ale žádný z nich není připraven pár miliónků odškodného zaplatit.

Pametnik starejch dob 9.4.2007 16:07

Je to zajímavé, patrně existují lidé, kteří výroky pana Čunka

odsuzují, já ale nikoho takového neznám. Zato vím o vesnici, která byla dle jednoho z nich půl dne bez proudu, protože se Cikáni pokusili ukrást dráty vedení.

Obecný názor je, že samozřejmě existují slušní Cikáni, jsou ale bohužel v menšině.

Ladislav 9.4.2007 16:05

Re: Socan káže "o pokoře, skromnosti, pokání".

Pan Jelinek je demagog a salonni zvanil. S Cikany do styku neprisel a proto se nestydi psat takoveto nesmysly. Tyden pobytu v Chanove by ho vylecil z jeho ideologicke predpojatosti.

A kdyz uz jsou ty velikonoce tak bych popral obycejnym lidem, malym a slabym v porovnani s nasilnickymi tlupami Cikanu  aby se situace zmenila a zdejsi stat na ne nekaslal zvysoka jako doposud.

čtenář 9.4.2007 16:03

Re: To je všechno hezké,

Také se mi příčí uměle mediálně rozdmychávané útoky na pana Čunka. Jak finanční "aféry", tak jeho vyjádření o "opálených" lidech (s Čunkem při televizním hlasování souhlasilo 92 % !!! diváků) jsou proti prokázaným aférám jiných politiků vlastně zcela zanedbatelné.  A co by měl říkat Paroubek, který bez jakékoliv sebeméně podložené aféry musel snášet (a snáší) ještě zuřivější útoky médií než Čunek? Prostě bída naší žurnalistiky.

AeroKarel 9.4.2007 15:32

Socan káže "o pokoře, skromnosti, pokání".

Račte si zamésti ve své straně, a potom se (možná) starati o strany jiné. A to mně Čunek nijak sympatický není, jen nemám rád pokrytce, smítka v oku bližního svého vidoucí, břevna v oku svém .....

vodák 9.4.2007 15:31

Re: Re: Čunek

nevím, co má společného pan Šinágl a Kubiceho zpráva s novinářskými kampaněmi proti různým osobám, nyní s kampaní proti panu Čunkovi. To, že Kubiceho zpráva ovlivnila volby si nemyslí ani pan Paroubek. Neznám jednoho člověka, který tři dny před volbami chtěl volit Paroubka a na základě Kubiceho zprávy volil Topolánka. Takoví blbci, jako naznačuje soudruh Paroubek, voliči nejsou. Ten kdo nedovede prohrávat na něco prohru svést musí.

george3 9.4.2007 15:12

Re: Re: Prostějov a Přerov hodlaji prodat bytové domy, obydlené neplatiči -:

............ja taky.............dalsi??????????

Starý J. 9.4.2007 15:06

Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Taky dobrý!!! Když  Čunek s Bursíkem zmínili něco na způsob -"vyšetřování by se mělo urychlit" - vyletěli sockomunisté jak čertík z krabičky, že jde o nezákonné zasahování do vyšetřování a že všechno chce svůj čas! To je nějaká nová strategie, že vláda brání vyšetřování? Kdyby jste jen trochu přemýšlel, tak Vám dojde, že největší zájem na konečné vyřešení má vláda a Čunek. Takhle totiž mohou sockomunisté do vlády a Čunka neustále bušit svou propagandou. Byl-li Čunek obviněn z přijetí úplatku - to ještě dnes, po tolika měsících není vyšetřeno? Janže ono jde o důkazní nouzi a tak se hledá, hledá, svědci obžaloby nechodí k výslechům, nic se neděje, nikam se nespěchá? Komu to asi slouží? Kdo z toho může být nervozní a komu to naopak vyhovuje? Pokud soud Čunka odsoudí - skončí a koalice jede dál (jako u exministra Svobody, nebo odchodu Špidly nebo Grosse). Sockomunisté musí hledat nové zkazky a někoho, kdo si vzpomene, že třeba Gandalovič v roce raz dva před naším letopočtem, plácl nějakou prvobytněpospolnou ženskou po zadku!!

Starý J. 9.4.2007 14:50

Re: Čunek

R^R^R^

george3 9.4.2007 14:48

Re: Proč debilní ? Mě to baví a dost si vydělám ? Jyrka z cizího platí slušně :-)

Jelinku...............Lei je jednonohy soused anebo jeho pes co umi psat????????????

Starý J. 9.4.2007 14:47

Re: Re: Re: Re: Čunek

Vᚠzjednodušený svět Vám neskonale závidím. Zkuste si zjistit (když už nečtete tisk a nedíváte se na TV a zcela si vystačíte s vystoupeními jistého Paroubka), co skutečně předcházelo ze strany Inspekce min.vnitra vůči ÚOOZ, než vyšel Kubice ven se zprávou, kde byly uvedené výpisy z materiálů, které šéf podsvětí Mrázek na Paroubka sbíral. Není to žádné JPP, mluvili o tom otevřeně v TV někteří šéfové různých bezpečnostních složek. A až si to srovnáte, nebo necháte vysvětlit, můžete zde nadále dělat humoristu (máte pro to předpoklady), ale na skutečném základě a ne na tom, co Vám soudruh Paroubek s Bublanem nakukali!

Když si dáte do chronologie Mrázkovy materiály - Mrázkova smrt - Pitr má materiály - zabavuje je ÚOOZ - počítače ÚOOZ zabavuje Inspekce - Kubiceho zpráva, pak jestli Vám kromě humoru zbývá i logika, možná se čehosi dopracujete!

Jozef 9.4.2007 14:41

Pane Jelínek,

jděte se opálit!

Jelínek 9.4.2007 14:29

Proč debilní ? Mě to baví a dost si vydělám ? Jyrka z cizího platí slušně :-)

Když navíc dostanu děkovný dopis od Lei s nabídkou nevázaného sexu,co bych si přál víc ;-DNezáviďte;-D

clay 9.4.2007 14:04

Re: Re: Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

...............a proč ne?!

clay 9.4.2007 14:03

Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

a kterýpak z pravicových komentátorů je profesionálním ředitelem protidělnické akademie ods?;-D

clay 9.4.2007 13:55

marnost nad marnost

to je ale debilní povolání, být Jelínkem

mamina 9.4.2007 13:50

To je všechno hezké,

také je mi líto, že je pan Čunek diskreditován. Mnohem více je mi ale líto, že svým sveřepým setrváváním ve funkci přispěl k diskreditaci vlády.

Pišta 9.4.2007 13:26

Re: Re: Re: Čunek

Jistě, Šinágl, byl spravedlivě rozhořčen, tím, že jakýsi zločinec obecně zvaný Paroprase bradavičné ,sexuálně zneužíval nevinnou dceru svého přítele na jakési jachtě a totéž Paroprase bradavičnaté se přátelilo s všeobecně známým ,nájemným vrahem Kočkou. Aféra i rozhořčení lidu i obecné obavy jednoho orgána činného v trestním řízení známého pod krycím jménem Kubice vedly k tomu, že o této burcující a děsivé skutečnosti musela být informována i veřejnost. Že to bylo tři dny před volbami, je jen pouhá náhoda. A že už dva dny před oním památným zasedáním parlamentu o tajemných děsivých skutečnostech hovořil i Mirda Topolánek v televizní debatě, byla také pouhá shoda okolností .Je ovšem možné že Mirda známý pod krycím jménem Dlouhý nůž , přesto že na to nevypadá, je jasnovidec .

emersonskej 9.4.2007 13:23

Tak si říkám...

...píše seňor tankista tyhle svoje výplody speciálně pro Neviditelnýho psa, nebo jsou jenom přetiskovány z nějakého levicového periodika ??? Proč se ptám - totiž jestli je píše spci pro psa, je to poněkud ... naivní. Měl by oblažovat čtenáře novinek - tam by jistě sklidil mnohem míň kritiky od ...;-Pmnohem jednodušších levičáků...

Vašek 9.4.2007 13:00

Kdo je populista

V souvislosti se sdělovacími prostředky zmanipulovanou a uměle vytvořenou aférou kolem pana Čunka jsou podle mého názoru populisté ti, kteří se snaží překrucovat jeho výroky a uvádět je v jimi vykonstruovaných souvislostech. Snaží se tak využívat situace, kterou uměle vytvořili rádoby nenápadným podsouváním svých negativních a zlovolných myšlenek veřejnosti, k diskreditaci pana Čunka. Snaží se tak sami  zviditelňovat a šplhat po cizích zádech. To co dělá v této souvislosti Jelínek nebo třeba Severa považuji za ubohé a trapné.

Derik 9.4.2007 12:56

Pokoru a pokani by mohla zahajit CSSD

Za to jak drze a bezohledne zadluzila nevinne deti.

AndyO 9.4.2007 12:55

Re: Re: Čunek

jediný, kdo řval o pedofilství dotyčného premiéra byl on sám osobně, zřejmě to bylo lepší než se rozhovořit o stycích s paličem Kočkou. Takže pišto piškuntále, pamě vás klame.

Papouch 9.4.2007 12:48

Re: Re: Ovšem jeho vztah k malým a slabým, například k Romům, by si zasloužil delší rozjímání mimo vrcholnou politiku.

Historia Magistra Vitae

neni dobre zapominat, ze pri minulem odsunu "mlcici vetsina" predku obcas kolaboranta spolupracujiciho s nepratelskym etnikem "zhoupla" na kandelabru...

Mell 9.4.2007 12:31

Víte o tom velký kulový

Pane Jelínek, když píšete, že pan Čunek je proti slabým a někdo z jeho blízkých by ho měl vyškolit, tak nevíte, co mluvíte. Co se veřejně vyjadřujete k věcem, o kterých víte velký kulový. Pokud byste nebyl líný si sehnat relevantní informace o tom, jak město Vsetín řešilo místní romskou problematiku, tak byste nemohl napsat takové bláboly a pochopil byste, že tam vytvořili možný model, jak více pomoci zmíněnému etniku a to humánně a odpovědně. Vaše bláboly odpovídají mozkovým výronům členů Levé dvoustrany nebo Zelené sekty a nemají s prožíváním Velikonoc nic společného. Přeji vám pro příště, nepodléhejte pokušení zalíbit se zmíněným aktérům za každou cenu a užijte si v pohodě zbytek svátečního dne.

Herakleitos 9.4.2007 12:00

Re: Re: Čunek

R^R^R^R^R^