3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Voříšek 9.4.2007 11:55

Větší hnus jsem už dlouho nečetl.

Xenofobii tady podporuje jedině Jelínek, vzorná ukázka novinářské žumpy, ja to trefně pojmenoval jeden bývalý předseda nejmenované strany. Velký Jyrka se zřejmě nemůže stále vyrovnat stím, že mu po volbách rozšlápli bábovičku. 

Anča 9.4.2007 11:45

Re: Re: To u‘ pŠest v  b˜t sranda . . .

A víte že jo!Vaše Myšlení a z něho produkované texty jsou toho důkazem.Jsem zvědavá, kdy se zmůžete na  něco slušnějšího a  myšlenkově bohatšího.Přeji hodně úspěchů ve vašem dalším růstu!

Irena 9.4.2007 11:33

Re: AŽIJE ČUNEK

V jste snad opravdu Ferda mravenec!Když čtete, tak nemyslíte a  když nemyslíte, tak  produkujete primitivní výkřiky .Ferda byl alespoň "džentlmen".Co jste vy , prezentují vaše výkřiky!!!!

luke 9.4.2007 11:29

Re: Ovšem jeho vztah k malým a slabým, například k Romům, by si zasloužil delší rozjímání mimo vrcholnou politiku.

podávám na Vás trestní oznámení za hanobení rasy, národa...a podněcování k nenávisti k nim

a taky se divím, že cenzurující NP takové příspěvky uveřejňuje?

Šumavák 9.4.2007 11:23

"Příběh Ježíše Krista hovoří nejen o ukřižování, ale i o vzkříšení. O tom, že dobro se vždy nakonec prosadí, přestože si vytrpí lecjaká příkoří."

Nepřeháníte to??

Čunek novým Ježíšem?

Šumavák 9.4.2007 11:18

Šlo by to , šlo,

ale nesměli by tady blokovat sprostá slova.....;-P

čtenář 9.4.2007 11:16

Re: Re: Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

;-D

jaroslav 9.4.2007 11:11

Re: Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Komouš a socan- univerzální nadávky na každého" 

ale např. p.ing. Tlustý a mnoho dalších podobných z modrého konce spektra byli také komouši ,ne??, to pejorativně tak nadáváte i jemu?? To bych si vyprosil!!

Kubeš 9.4.2007 11:10

Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Situaci jsi popsal dobře Malý Astone, není třeba co dodávat A "jaroslavovi" bych chtěl vzkázat, že komouš není nadávka ale označení (jako na př. nacista) pro toho, kdo hájí systém, který pomocí zastrašování (vražd a kriminálů), drží svou moc nad ostatními.

Pišta 9.4.2007 11:07

Re: Čunek

Pokud je mi známo před mnohem delší dobou  obvinil kdosi tehdejšího premiéra Grosse, z podivného financování jeho bytu. Dodnes nebyl ani obviněn, pokud mě pamě neklame. Přesto rozhořčený lid  a pan Šinágl svolal řadu demonstrací proti zločinnému Koloukovi a Kolouk nakonec odstoupil. Před o něco kratší dobou pobíhal stejně rozhořčený lid, svolaný stejně rozhořčeným Šináglem po Václaváku s transparenty a prasečí hlavou na klacku a řval něco o nájemných vraždách a pedofilství jiného premiéra,.Ten pokud mě pamě neklame ,dodnes nebyl na rozdíl od pana Čunka ani obviněn, neřkuli aby mu něco bylo dokázáno. A je přitom  je přinejmenším podivné, že zatímco pan Šinágl byl tehdy tak rozhořčen, nyní je v klidu. Nevím, jestli také držel hladovku na protest proti zvěrstvům, kterými byl vystaven bývalý sponzor ODS , "kurdský lékař, spisovatel a humanista Uzunoglu" ale pokud si říká Quot  licet Jovi  non licet  bovi, Myslím si, že tentokrát, je tu za vola někdo jiný.

čtenář 9.4.2007 10:58

* * *

Jsem pro svobodu slova, jenže jak ji, tváří v tvář Jelínkovým textům, obhajovat ????

čtenář 9.4.2007 10:56

Re: Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

"Komouš a socan- univerzální nadávky na každého"  -  sice nechtěně, ale zato zcela správně, jste tyto dva výrazy zařadil mezi výrazy pejorativní. :-)

VL 9.4.2007 10:50

Re: Prostějov a Přerov hodlaji prodat bytové domy, obydlené neplatiči -:

Pozor on není neplatič ale "řádný neplatič", viz včerejsí TN na Nově.

VL 9.4.2007 10:49

Re: Re: Bože, co se to děje ?

A tank opálení spoluobčaně dělající nepořádek a táboráky na náměsti odvezli do sběru? ;-)

Olda 9.4.2007 10:47

Re: Prostějov a Přerov hodlaji prodat bytové domy, obydlené neplatiči -:

Citujte přesně. Požadují náhradní byt a jeden milion.

jaroslav 9.4.2007 10:41

Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

......Jelínkovi není nutné nadávat.Bere pěkné prachy .......

a který z pravicových komentátorů nebere ještě pěknější prachy?

A s Cunkem to může být zrovna naopak - jeho korupční vina, teoreticky vzato -  může být natolik průkazná, že jen vláda, kvůli své stabilitě brání průchodu spravedlnosti .Není to též pravděpodobná varianta?? Komouš a socan- univerzální nadávky na každého, kdo se mi nelíbí jsou v oblibě u vymytých slabých mozků. Svět je přece černobíle jednoduchý!!!

vodák 9.4.2007 10:34

Čunek

Pokud je mi známo, někdy před mnoha dny, nebo měsíci, obvinila jedna paní pana Čunka z přijetí úplatku. Na základě toho byl obviněn. Od té doby nevznikly prakticky žádné nové skutečnosti, případ vyšetřuje policie. Jestliže pan Čunek neodstoupil hned, proč by odstupoval nyní? Proto, že každý novinářský pšouk, skládá na toto téma slohové cvičení a stejné věci se omílají ze všech stran, pořád dokola?  O co jde? Až policie vyšetřování dokončí uvidíme. To, že místopředsedu parlamentu dělá soudruh Filip, člověk, který udával  za peníze,  to, že nikdo  z nás si nemůže být jist, že není odposloucháván, že nás Slováci za chvíli předhoní v ekonomice,  jsou podle našich novinářů věci nepodstatné. Když si pan Čunek kýchne a neřekne pozdrav pánbu, bude to na titulních stránkách "seriózních" novin.  Jistou dobu bylo povinností novináře kopnout si do Klause, do Grosse. To, že nyní se stejné opakuje v případě Čunka neukazuje na Čunka ale na to, že úroveň novinářů je stále stejná. Jaká? Na tom se  shodli, v době největších hádek, i klaus se Zemanem.

jirka.s. 9.4.2007 10:25

Proboha, pane Wagnere!

Musel jste toto sváteční vydání zahnojit tímhle hnusným exkrementem?

Starý J. 9.4.2007 10:19

Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Naprosto přesné. Ke zničení trojkoalice je každý prostředek dobrý!

"Jestli nebudeme u vlády, budou nás zavírat!" pravil Jyrka!

VladaPing 9.4.2007 10:19

Re: (podoba s Zyklon B čistě náhodná ).

Má stejné účinky ? Kolik stojí asi tak 15 dávek ? Lze objednat po internetu ?

Starý J. 9.4.2007 10:15

Re: Davová psychóza

Vážený - nenadávejte lidem, kteří už mají dost toho, jak jistá skupina "taky politiků", která měla to soužití s problémovou minoritou na starosti, prakticky od revoluce snad usilovně pracuje na tom, aby to soužití bylo co nejproblémovější! Pseudohumanita a pseudomoralistní přístupy, jsou u nich zřejmě prostředkem přístupu k teplým korýtkům.  Vytvářejí  v tomto státě rasismus na ruby. Pozitivní diskriminace nese přesně opačné výsledky, než se předpokládalo, není ale nikdo ve  vedení tohoto státu, kdo by si to skutečně uvědomil a podle toho konal. Od revoluce se soužití s touto minoritou pouze a jen zhoršuje! Nejhorší je, když si některé strany uplácením této minirity z ní vytváří hlasy do voleb.

Zkusil jste někdy zapojit také mozkovnu a přemýšlet o tom, proč vztah vůči ostatním miniritám u nás, není (až na malé výstřelky holých lebek)  tak problémový???

jirka.s. 9.4.2007 10:12

Re: "O Velikonocích se sluší přemýšlet o pokoře, skromnosti, pokání." :-) Od socbolševika to zní nějak falešně Jelínku :-)

Veškeré "honosné" tituly jsou pod dnešním článkem naprosto zbytečné! Asi jste si nepovšiml, odkud je přetištěn! V tomto případě se již nemusí nic dalšího dodávat!

Malý Aston 9.4.2007 10:07

On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Jelínkovi není nutné nadávat.Bere pěkné prachy jako ředitel té přípravky mladých socek a jinak by se neuživil.Neznám pana Čunka a KDU od doby soudruha Plojhara nemohu ani cítit.To samé platí i pro ČSSD,která vždy kolaborovala s komanči.Také nemám rád stranu Socialistickou,kterou tak pěkně vedl bratr Kučera,učitel Velkého Jirky I.Ale co se týká našich opálených spoluobčanů,kteří si dělají ohníčky nejen v bytech které bezplatně uživají ale i na náměstích musím s panem Čunkem souhlasit.Zákony platí pro všechny stejně a to pro neopálené ale i pro opálené.Cíl jak rozbít tříkoalici je dán a to všemi prostředky bez ohledu na to,zda to prospěje státnímu rozpočtu nebo neprospěje.Marcelka je zřejmě již mimo hru,tak se použijí cigáni.Mám dojem,že je to poprvé v našich dějinách,kdy je nejen trvale živíme,šatíme a omlouváme ale i využijeme k likvidaci politického protivníka.Nejvíce křičí socky a nevládní organizace,které dostávají stamilionové částky aby se o cigány staraly,tedy ceckoni našich daní.Ještě jsem neviděl žádného neopáleného občana,aby dostal bydlení,neplatil nic,byt naprosto zničil a dostal nový aby se to donekonečna opakovalo.Místo co by drželi ústa,tak řvou že jim společnost ubližuje.Takže výlev soudruha Jelínka chápu jako další realizaci plánu socek a komoušů rozbít tříkoalici a znovu se pokusit o vládu na věčné časy jako v roce 1948.:-D

nnn 9.4.2007 10:06

Re: Davová psychóza

Čunek ale proti nikomu neštve, Čunek problém řeší. O rozmazávání v médiích se starají novináři.

nnn 9.4.2007 10:00

chudáku

primitivní xenofob je především Jelínek, a ještě za to bere z tajných bolševických fondů prachy!!!

a vůči komu je xenofobní? no přece vůči křesanům a lidovcům

jirka.s. 9.4.2007 9:58

Re: Davová psychóza

Předpokládám, že mᚠna mysli primitivní prvoplánové štvaní kopytnatce proti Čunkovi!

Zdenek 9.4.2007 9:49

Davová psychóza

Když nadává na Cikány Franta v žižkovské hospodě, OK, je hrdina, může tam taky rovnou dostat přes hubu. Když starosta nebo dokonce místopředseda vlády, je to něco úplně jiného, posvěcuje rasizumus na státní úrovni a může vyvolat davovou psychózu s nedozírnými následky, tak jak tomu v posledních sto letech bylo v té civilizované Evropě tolikrát. Kdybych bral účastníky internetových fór na stránkách seriózních médii jako reprezentativní vzorek společnosti, tak se mu to už podařilo skoro stoprocentně.

Vzpamatujte se, sakra, soužití s problémovou minoritou je jistě problém, ale primitivní prvoplánové štvaní ještě větší!

emersonskej 9.4.2007 9:46

Re: Re: Prostějov a Přerov hodlaji prodat bytové domy, obydlené neplatiči -:

R^R^R^ 100% souhlas !!!!!!

emersonskej 9.4.2007 9:43

Re: Opravdu

Nejspíš to bude tím, že to všichni dozajista myslej naprosto upřimně !!!!!!;-D;-D;-D

Jenda 9.4.2007 9:26

Re: To už přestává být sranda . . .

No jo, rudí dobytkové dostali příkaz od Paroubka ,kázat o morálce,Vízek vyzývá k sebereflexi antikomunisty,svět je naruby ;-D