4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Petr 11.4.2007 10:49

Cikam

On Cunek opalenymi, delajicimi binec a berouci socialni davky myslel cikany? Kde je na to jediny dukaz? To ze se s jeho prirovnanim ztotoznili je jejich osobni problem.

kuk 10.4.2007 20:19

Jací mniši?

Jeho bratři nejsou žádní mniši, jsou řádovými kněžími působícími ve farnostech. Mladší má dokonce jako salezián  v Teplicích sociální práci s Romy každý den v programu. Saleziáni tak byli založeni, aby se starali pouliční grázlíky a v českých podmínkách to prostě na ty romské děti pasuje.

I. M., think-tank blízký p. Ču 10.4.2007 12:20

Pokud se lidé typu soudruha Jelínka

snaží chlustat na pana Čunka, je to pro něj ta největší možná pochvala.

Jinak chudák TGM, kdyby věděl, kdo se jím bude ohánět. Ten už v té rakvi přímo rotuje.

Hanan 10.4.2007 13:18

Re: Pokud se lidé typu soudruha Jelínka

Plně s Vámi souhlasím.

Co to je za blbečka ten soudruh Jelínek,neznám ho,může mě někdo poučit ?

Co sleduje tak hloupým článkem?

Hajný 12.4.2007 23:11

Re: Re: Pokud se lid‚ typu soudruha Jelˇnka

Vážený( zatím)!Jak můžete o někom koho jak sám uvádíte neznáte, že je blbeček.Evokuje to ve mně  přirovnání k onomu slavnému, který , ač chabě vzdělán, prohlašoval:"Já všechno vím, a kdo se mnou nesouhlasí je blbeček"! Tak vám přeji sladký spánek protože i Bible hovoří o tom, čí je království nebezské!!!

Padovčík 10.4.2007 11:45

NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich vládními a bankovními strukturami dnešní ČR nejčtenější na webu Petra Cibulky!!!

Honza 10.4.2007 10:38

Pan Čunek mluví stejně k lidem prostým tak k intelektuálům. A se mi zdá, že to právě Jelínkovi nejde pod nos. Pane Čunek VYDRŽTE!

Sla 10.4.2007 0:37

Ale ale LAdislave N.

že zrovna vy máte patent na morálku! Hodnocení si odpustím.

Ladislav N. 10.4.2007 5:01

Re:Sla IP: 85.207.157.xxx

Nemám. Ten, jak se zdá, má váš Jelínek... a pytel drzosti k tomu.

Ladislav N. 9.4.2007 23:45

Čuně Jelínek si dovolí (pod falešným "krytím" jménem T.G.M.) kázat morálku?

Chucpe!!

Pavel 9.4.2007 23:20

Dotaz

Hele, jaktoze tady s. Jelinek nema pod clankem uveden titul jako u ostatnich clanku? On uz snad neni reditelem Masarykovy delnicke (???) akademie, think-tanku blizkeho KSC nebo takcosi? A jeste jeden dotaz - omluvte prosim moji neznalost, patrim do generace, ktera se ve skole musela ucit rustinu a uceni anglictiny bylo chapano jako protistatni cinnost - muze mi nekdo rict, co znamena ten think-tank? Zatim bych tipnul, ze nejspis zumpa...

Ach jo 9.4.2007 21:38

Tento autor je dalsi totalni blbec z Neviditelneho psa -

ktery produkuje mnoho slov ze sve  prazdne hlavy.  Nejsou to klouni ?

StandaT 9.4.2007 19:16

hmmm

Tolik snahy, tolik blbosti, a furt nic. Ještě blbější a prázdnější naž Zaorálek....a Paroubek ho do hvězdného klubu talentů ne a ne přizvat.

JC 9.4.2007 18:47

Přeju ze srdce p. Jelínkovi

aby pětici těch oněch "malých a slabých" Romů potkal někdy navečer cestou z práce a neměl se kam schovat. Přeju mu, aby to setkání aspoň přežil. Mobil si pořídí jiný, peníze vydělá, zámky u dveří do bytu vymění, rány mu na chirurgii zašijí.  Snad potom nebude tak hloupě kafrat do novin.  

moker 9.4.2007 22:08

Re: Přeju ze srdce p. Jelínkovi

Jelínek by to potřeboval proto,že nemá ani ponětí co jsou cikáni zač a čeho jsou schopni.Proč jejich zastánci nejdou na procházku do Chánova a nebo podobné lokalitě,strachy by se podělal.

Starý J. 9.4.2007 18:32

Pišta

Tak na to musím reagovat: Píšete:

....To co popisuji já se stalo. Co vypráví nebo naopak nevypráví někdo v televizi nebo huláká na Václaváku je důležité pokud se prokáže , že je to pravda.....

V předchozím píšete:...Jistě, Šinágl, byl spravedlivě rozhořčen, tím, že jakýsi zločinec obecně zvaný Paroprase bradavičné ,sexuálně zneužíval nevinnou dceru svého přítele na jakési jachtě a totéž Paroprase bradavičnaté se přátelilo s všeobecně známým ,nájemným vrahem Kočkou.Aféra i rozhořčení lidu i obecné obavy jednoho orgána činného v trestním řízení známého pod krycím jménem Kubice vedly k tomu, že o této burcující a děsivé skutečnosti musela být informována i veřejnost. Že to bylo tři dny před volbami, je jen pouhá náhoda.....

Zapřáháte vůz před koně! Tak nejdříve Šinágl svolával a pak aféra a rozhořčení a "obecné obavy" vedly Kubiceho? Nejdříve byla aféra a rozhořčení a pak Kubice? Nerozumím! A jak víte co vedlo Kubiceho? Píšete - to co popisuji se stalo! ještě jednou - co vedlo Kubiceho a jak to víte? Jestli Šinágl něco někde křičel - není hlas lidu a nezajímá mě. Nejdůležitější ale je mnohovýznamové vyjádření "obecné obavy", protože to je uhelný kámen, proč Kubice vystoupil! A to bylo zdůvodněno několikrát v TV a tisku a to jsem Vám napsal. Vyjádření v TV nevěříte, ač na vyjádření Topolánka v TV se odvoláváte! A kde Vy jste získal informace o tom, co Kubiceho vedlo, když TV a tisku nevěříte?

Starý J. 9.4.2007 18:34

Re: Pišta

P.S. Jste zahlcen a oslněn vlastním žoviálním líčením událostí a zapomínáte sledovat dějový sled! Pravděpodobně nový Dumas! Tak to na mě působí!

V. H. 9.4.2007 16:35

Dvojí metr?

Když před časem Filip vzýval Lenina, vysvětlovat nám Jelínek, že to jsou jenom takové řeči pro vlastní straníky, že to tak ve skutečnosti nemyslí a nemáme se na něj zlobit. Když ale Čunek říká, že jeho výrok nebyl určen pro veřejnost, je to dle Jelínka odsouzeníhodné pokrytectví. Že by dvojí metr?

Asi jako když Rath kritizuje ODS za "personální čistky". Právě on...

miho 9.4.2007 16:18

PABLB JELÍNEK

Jelínku, Jelínku....ty jsi normální PABLB :-/. Příště si to po sobě aspoň přečti než to pustíš na veřejnost. Takový zaujatý pisálky jako ty tady nepotřebujeme.

A může mi konečně někdo vysvětlit, co má xenofobie ( tedy strach z cizího) společného s Čunkými výroky o cigánech?Tedy o lidech, jejichž mentalitu, parazitování a nepřizpůsobivost zná každý....tedy pardon...spíše člověk který má všech 5 pohromadě a nemá taková prázdné kecy jako ty Jelínku. Tudíž tady jde spíše o strach ze známého. Táhni s cigánama a zelenýma panákama někam a nepruď......TYTO ČLÁNKY AKORÁT NASÍRAJÍ VÍC A VÍC LIDÍ a tudíž přispívají k ještě větší nenávisti vůči cigánům.

Já rasista nejsem...nevadí mi cigán, arab, vietnamec, černoch - pokud jde o slušného pracujícího člověka.....ale vadí mi vyžírka (co dostane vše a parazituje na systému, který ždíme pracující lidi) ať už jde o bělocha nebo barevného. Bohužel drtivou většinu tvoří právě cigáni.

Čunek to ještě myslí s cigánama dobře...spíš se obávám co se stane, až čechům dojde trpělivost a s cigánama pořádně zatočí.

’or‘ 9.4.2007 21:01

Re: PABLB JEL‹NEK

Jo,  a tak'e nepotřebujeme primitivn'i věčně nad'avaj'ic'i sprosť'aky!!!!!!!

dylina :) 10.4.2007 12:53

Re: Re: PABLB JEL‹NEK

a co je sprostší - slovo CIGÁN nebo NASÍRAJÍ? Nějak se mi to nechce pochopit ;-P......

P 9.4.2007 16:08

Čunek by mohl (měl) odstoupit

je tu jedno ALE. V případě, že se mu neprokáže vina, měl by dostat odškodnění (vzhledem k jeho pozici by to mělo být několik desítek miliónů korun, řekněme devadesát). A tady je zásadní otázka - kdo by to případné odškodnění měl platit? Jsem proti tomu, aby to bylo ze státního rozpočtu. Platí zásada, že by měl platit viník. A kdo je viníkem? Je pravděpodobné, že to bude část politického spektra (ti to mají v "popisu práce"), možná část policie a státního zastupitelství (ti by měli zaplatit asi třetinu škody), asi velká část sdělovacích protředků, která si s objektivitou neláme hlavu. Ti všichni se na současném stavu podílí, ale žádný z nich není připraven pár miliónků odškodného zaplatit.

kolben 9.4.2007 17:19

Re: Čunek by mohl (měl) odstoupit

neplácej nesmysly. Politická funkce, tedy koryto je výsada a zároveň služba, ne nějaký nárok nebo vlastnictví. Když je tedy někdo dočasně zbaven koryta, nezpůsobuje se mu újma, za  kterou by měl nárok na odškodné.

Pametnik starejch dob 9.4.2007 17:53

Re: Re: Čunek by mohl (měl) odstoupit

Nárok na odškodné obětem pomluv náš zákoník zná, ale rozhoduje o tom soud. A ten u nás pracuje často podivně, viz kauza nepravdivé tvrzení Miloše Zemana o novináři Brezinovi.

P 9.4.2007 21:13

Re: Re: Čunek by mohl (měl) odstoupit

Pokusím se vám to vysvětlit příkladem. Pokud na vás někdo podá trestní oznámení, bylo by dobré vás preventivně popravit. V případě prokázání neviny vám bude vyslovena omluva. Tak jsem pochopil váš názor na výkon práva. Můj názor je výrazně odlišný.

Ladislav N. 9.4.2007 23:50

Re: Můj názor je výrazně odlišný.

Hlásání o podání "trestního oznámení" v médiích se stalo pracovní metodou grázlů jako Paroubek, Rath a spol. - a kolik jich bylo ve skutečnosti podáno či dospělo do stavu vyšetřování? Žádné? Neměli by v první řadě odstoupit TITO falešní hráči?

Pametnik starejch dob 9.4.2007 16:07

Je to zajímavé, patrně existují lidé, kteří výroky pana Čunka

odsuzují, já ale nikoho takového neznám. Zato vím o vesnici, která byla dle jednoho z nich půl dne bez proudu, protože se Cikáni pokusili ukrást dráty vedení.

Obecný názor je, že samozřejmě existují slušní Cikáni, jsou ale bohužel v menšině.

AeroKarel 9.4.2007 15:32

Socan káže "o pokoře, skromnosti, pokání".

Račte si zamésti ve své straně, a potom se (možná) starati o strany jiné. A to mně Čunek nijak sympatický není, jen nemám rád pokrytce, smítka v oku bližního svého vidoucí, břevna v oku svém .....

Ladislav 9.4.2007 16:05

Re: Socan káže "o pokoře, skromnosti, pokání".

Pan Jelinek je demagog a salonni zvanil. S Cikany do styku neprisel a proto se nestydi psat takoveto nesmysly. Tyden pobytu v Chanove by ho vylecil z jeho ideologicke predpojatosti.

A kdyz uz jsou ty velikonoce tak bych popral obycejnym lidem, malym a slabym v porovnani s nasilnickymi tlupami Cikanu  aby se situace zmenila a zdejsi stat na ne nekaslal zvysoka jako doposud.

Jozef 9.4.2007 14:41

Pane Jelínek,

jděte se opálit!