18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
clay 9.4.2007 13:55

marnost nad marnost

to je ale debilní povolání, být Jelínkem

Jelínek 9.4.2007 14:29

Proč debilní ? Mě to baví a dost si vydělám ? Jyrka z cizího platí slušně :-)

Když navíc dostanu děkovný dopis od Lei s nabídkou nevázaného sexu,co bych si přál víc ;-DNezáviďte;-D

george3 9.4.2007 14:48

Re: Proč debilní ? Mě to baví a dost si vydělám ? Jyrka z cizího platí slušně :-)

Jelinku...............Lei je jednonohy soused anebo jeho pes co umi psat????????????

Žorž 9.4.2007 20:54

Re: Re: Pro‡ debilnĄ ? Mˆ to bavĄ a dost si vydˆl m ? Jyrka z cizĄho platĄ slu¨nˆ :-)

ANO PAN JELÍNEK UMÍ PSÁT,BOHUŽEL VÁM  ZATÍM JDOU POUZE NADÁVKY , TEČKY A OTAZNÍKY.A  TO NEJSOU ARGUMENTY. CO TAKHLE ZKUSIT S PANEM JELÍNKEM ¨POLEMIZOVAT.DOKAŽTE, ŽE NA TO MÁTE!

emersonskej 9.4.2007 13:23

Tak si říkám...

...píše seňor tankista tyhle svoje výplody speciálně pro Neviditelnýho psa, nebo jsou jenom přetiskovány z nějakého levicového periodika ??? Proč se ptám - totiž jestli je píše spci pro psa, je to poněkud ... naivní. Měl by oblažovat čtenáře novinek - tam by jistě sklidil mnohem míň kritiky od ...;-Pmnohem jednodušších levičáků...

Vašek 9.4.2007 13:00

Kdo je populista

V souvislosti se sdělovacími prostředky zmanipulovanou a uměle vytvořenou aférou kolem pana Čunka jsou podle mého názoru populisté ti, kteří se snaží překrucovat jeho výroky a uvádět je v jimi vykonstruovaných souvislostech. Snaží se tak využívat situace, kterou uměle vytvořili rádoby nenápadným podsouváním svých negativních a zlovolných myšlenek veřejnosti, k diskreditaci pana Čunka. Snaží se tak sami  zviditelňovat a šplhat po cizích zádech. To co dělá v této souvislosti Jelínek nebo třeba Severa považuji za ubohé a trapné.

mamina 9.4.2007 13:50

To je všechno hezké,

také je mi líto, že je pan Čunek diskreditován. Mnohem více je mi ale líto, že svým sveřepým setrváváním ve funkci přispěl k diskreditaci vlády.

čtenář 9.4.2007 16:03

Re: To je všechno hezké,

Také se mi příčí uměle mediálně rozdmychávané útoky na pana Čunka. Jak finanční "aféry", tak jeho vyjádření o "opálených" lidech (s Čunkem při televizním hlasování souhlasilo 92 % !!! diváků) jsou proti prokázaným aférám jiných politiků vlastně zcela zanedbatelné.  A co by měl říkat Paroubek, který bez jakékoliv sebeméně podložené aféry musel snášet (a snáší) ještě zuřivější útoky médií než Čunek? Prostě bída naší žurnalistiky.

mamina 9.4.2007 20:45

Bída naší politiky

živí bídu mediální. Vláda se bezprostředně (!) po svém nástupu rozhodla postavit do stínu, ZA mediálního sólokapra. Takže s tím, že její jednání zůstane stranou pozornosti exhibičního OBRACENÍ ATEISTŮ NA VÍRU v páně Čunka, musela nebo přinejmenším měla počítat.

Pan Paroubek, specialista na demagogii, není stvořen pro špičkovou civilní politiku, měl by zůstat v záloze jako špičkový odborník na aktivizaci emocí svého (!) lidu v případě válečného tažení. Žije z existence "nepřítele", v době míru mává pěstí, jeho kampaně jsou prstem, ukazujícím na viníky. Asi tak:)

Derik 9.4.2007 12:56

Pokoru a pokani by mohla zahajit CSSD

Za to jak drze a bezohledne zadluzila nevinne deti.

Mell 9.4.2007 12:31

Víte o tom velký kulový

Pane Jelínek, když píšete, že pan Čunek je proti slabým a někdo z jeho blízkých by ho měl vyškolit, tak nevíte, co mluvíte. Co se veřejně vyjadřujete k věcem, o kterých víte velký kulový. Pokud byste nebyl líný si sehnat relevantní informace o tom, jak město Vsetín řešilo místní romskou problematiku, tak byste nemohl napsat takové bláboly a pochopil byste, že tam vytvořili možný model, jak více pomoci zmíněnému etniku a to humánně a odpovědně. Vaše bláboly odpovídají mozkovým výronům členů Levé dvoustrany nebo Zelené sekty a nemají s prožíváním Velikonoc nic společného. Přeji vám pro příště, nepodléhejte pokušení zalíbit se zmíněným aktérům za každou cenu a užijte si v pohodě zbytek svátečního dne.

Voříšek 9.4.2007 11:55

Větší hnus jsem už dlouho nečetl.

Xenofobii tady podporuje jedině Jelínek, vzorná ukázka novinářské žumpy, ja to trefně pojmenoval jeden bývalý předseda nejmenované strany. Velký Jyrka se zřejmě nemůže stále vyrovnat stím, že mu po volbách rozšlápli bábovičku. 

Šumavák 9.4.2007 11:23

"Příběh Ježíše Krista hovoří nejen o ukřižování, ale i o vzkříšení. O tom, že dobro se vždy nakonec prosadí, přestože si vytrpí lecjaká příkoří."

Nepřeháníte to??

Čunek novým Ježíšem?

čtenář 9.4.2007 10:58

* * *

Jsem pro svobodu slova, jenže jak ji, tváří v tvář Jelínkovým textům, obhajovat ????

Šumavák 9.4.2007 11:18

Šlo by to , šlo,

ale nesměli by tady blokovat sprostá slova.....;-P

vodák 9.4.2007 10:34

Čunek

Pokud je mi známo, někdy před mnoha dny, nebo měsíci, obvinila jedna paní pana Čunka z přijetí úplatku. Na základě toho byl obviněn. Od té doby nevznikly prakticky žádné nové skutečnosti, případ vyšetřuje policie. Jestliže pan Čunek neodstoupil hned, proč by odstupoval nyní? Proto, že každý novinářský pšouk, skládá na toto téma slohové cvičení a stejné věci se omílají ze všech stran, pořád dokola?  O co jde? Až policie vyšetřování dokončí uvidíme. To, že místopředsedu parlamentu dělá soudruh Filip, člověk, který udával  za peníze,  to, že nikdo  z nás si nemůže být jist, že není odposloucháván, že nás Slováci za chvíli předhoní v ekonomice,  jsou podle našich novinářů věci nepodstatné. Když si pan Čunek kýchne a neřekne pozdrav pánbu, bude to na titulních stránkách "seriózních" novin.  Jistou dobu bylo povinností novináře kopnout si do Klause, do Grosse. To, že nyní se stejné opakuje v případě Čunka neukazuje na Čunka ale na to, že úroveň novinářů je stále stejná. Jaká? Na tom se  shodli, v době největších hádek, i klaus se Zemanem.

Pišta 9.4.2007 11:07

Re: Čunek

Pokud je mi známo před mnohem delší dobou  obvinil kdosi tehdejšího premiéra Grosse, z podivného financování jeho bytu. Dodnes nebyl ani obviněn, pokud mě pamě neklame. Přesto rozhořčený lid  a pan Šinágl svolal řadu demonstrací proti zločinnému Koloukovi a Kolouk nakonec odstoupil. Před o něco kratší dobou pobíhal stejně rozhořčený lid, svolaný stejně rozhořčeným Šináglem po Václaváku s transparenty a prasečí hlavou na klacku a řval něco o nájemných vraždách a pedofilství jiného premiéra,.Ten pokud mě pamě neklame ,dodnes nebyl na rozdíl od pana Čunka ani obviněn, neřkuli aby mu něco bylo dokázáno. A je přitom  je přinejmenším podivné, že zatímco pan Šinágl byl tehdy tak rozhořčen, nyní je v klidu. Nevím, jestli také držel hladovku na protest proti zvěrstvům, kterými byl vystaven bývalý sponzor ODS , "kurdský lékař, spisovatel a humanista Uzunoglu" ale pokud si říká Quot  licet Jovi  non licet  bovi, Myslím si, že tentokrát, je tu za vola někdo jiný.

Herakleitos 9.4.2007 12:00

Re: Re: Čunek

R^R^R^R^R^

AndyO 9.4.2007 12:55

Re: Re: Čunek

jediný, kdo řval o pedofilství dotyčného premiéra byl on sám osobně, zřejmě to bylo lepší než se rozhovořit o stycích s paličem Kočkou. Takže pišto piškuntále, pamě vás klame.

Pišta 9.4.2007 13:26

Re: Re: Re: Čunek

Jistě, Šinágl, byl spravedlivě rozhořčen, tím, že jakýsi zločinec obecně zvaný Paroprase bradavičné ,sexuálně zneužíval nevinnou dceru svého přítele na jakési jachtě a totéž Paroprase bradavičnaté se přátelilo s všeobecně známým ,nájemným vrahem Kočkou. Aféra i rozhořčení lidu i obecné obavy jednoho orgána činného v trestním řízení známého pod krycím jménem Kubice vedly k tomu, že o této burcující a děsivé skutečnosti musela být informována i veřejnost. Že to bylo tři dny před volbami, je jen pouhá náhoda. A že už dva dny před oním památným zasedáním parlamentu o tajemných děsivých skutečnostech hovořil i Mirda Topolánek v televizní debatě, byla také pouhá shoda okolností .Je ovšem možné že Mirda známý pod krycím jménem Dlouhý nůž , přesto že na to nevypadá, je jasnovidec .

Starý J. 9.4.2007 14:47

Re: Re: Re: Re: Čunek

Vᚠzjednodušený svět Vám neskonale závidím. Zkuste si zjistit (když už nečtete tisk a nedíváte se na TV a zcela si vystačíte s vystoupeními jistého Paroubka), co skutečně předcházelo ze strany Inspekce min.vnitra vůči ÚOOZ, než vyšel Kubice ven se zprávou, kde byly uvedené výpisy z materiálů, které šéf podsvětí Mrázek na Paroubka sbíral. Není to žádné JPP, mluvili o tom otevřeně v TV někteří šéfové různých bezpečnostních složek. A až si to srovnáte, nebo necháte vysvětlit, můžete zde nadále dělat humoristu (máte pro to předpoklady), ale na skutečném základě a ne na tom, co Vám soudruh Paroubek s Bublanem nakukali!

Když si dáte do chronologie Mrázkovy materiály - Mrázkova smrt - Pitr má materiály - zabavuje je ÚOOZ - počítače ÚOOZ zabavuje Inspekce - Kubiceho zpráva, pak jestli Vám kromě humoru zbývá i logika, možná se čehosi dopracujete!

Pišta 9.4.2007 16:29

Re: Re: Re: Re: Re: Čunek

To co popisuji já se stalo. Co vypráví nebo naopak nevypráví někdo v televizi nebo huláká na Václaváku je důležité pokud se prokáže , že je to pravda. A tu musí zjistt soud. Pokud se někdo diví proč by měl pan Čunek odstupovat když mu soud nic nedokázal ,já se logicky ptám co dokázal soud Grossovi nebo Paroubkovi. Nevím o jaké logice tedy mluvíte. Já jsem neřekl , že Kubice ovlivnil volby,. Já se jen ptám, kde je výsledek toho pátrání , které bylo tak neodkladné že ho museli zveřejnit tři dny před volbami. Nyní když Kubice pátrá bez problémů , nemůže to přece trvat několik let. Kdo zabil Mrázka a jestli má Pitr materiály nebo to jen předstírá to by měli zjistit lidé, kteří jsou za to placeni . Kde jsou tedy výsledky?  Vy si pamatujete jen to co podporuje vaší teorii. To co do ní nezapadá , to neexistuje. Tímto způsobem lze "dokázat" i vyvrátit cokolv. To jestli je někomu sympatický Paroubek nebo Klaus a podle toho píše články přece nemůže změnit fakt ,co bylo dřív a  co později. To že někdo víc huláká a nebo umí lepe urážet , ještě neznamená ,že  má pravdu.

vodák 9.4.2007 17:58

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Čunek

asi si špatně rozumíme pane Pišta. Já považuji kampaň proti Grossovi z ČSSD, Klausovi z ODS  , stejně nesmyslnou, jako nyní kampaň proti lidovci Čunkovi.  Jsem toho názoru,  že několik  novinářů, by nemělo rozhodovat o tom, kdo má nebo nemá podat demisi. Proto si myslím, bez ohledu na nějaké sympatie, že již proto by nyní Čunek odstupovat neměl. Až policie, ne novináři, dokáže, že přijal úplatek a ho zavřou. To, že Kubice nepatří do této debaty, si myslím nadále.

vodák 9.4.2007 15:31

Re: Re: Čunek

nevím, co má společného pan Šinágl a Kubiceho zpráva s novinářskými kampaněmi proti různým osobám, nyní s kampaní proti panu Čunkovi. To, že Kubiceho zpráva ovlivnila volby si nemyslí ani pan Paroubek. Neznám jednoho člověka, který tři dny před volbami chtěl volit Paroubka a na základě Kubiceho zprávy volil Topolánka. Takoví blbci, jako naznačuje soudruh Paroubek, voliči nejsou. Ten kdo nedovede prohrávat na něco prohru svést musí.

V. H. 9.4.2007 16:31

Re: Re: Čunek

2 Pišta: Demonstrace proti Paroubkovi byly reakcí na jeho povolební projev, pokud jste to zapomněl. (Nebo snad chtěl zapomenout?) Proti němu jsou vešekré Čunkovy výroky jen čajíček.

Pišta 9.4.2007 17:10

Re: Re: Re: Čunek

Projev si pochopitelně pamatuji, ale demonstrace proti Grossovi , také vyvolal Paroubkův projev?Pokud jde o samotný projev je nepochybné, že to byla od Paroubka pitomost, Na druhé straně si nepamatuji, že by vyhrožoval vítězným únorem. Ke komunistickému puči totiž přirovnal vítězství ODS. V roce 1948 uskutečnili komunisti puč ,protože "zrádní ministři " podali demisi na protest proti tomu, že velitele policie z velkých měst komunistický ministr vnitra převelel na venkov a na jejich místa dosadil komunisty.A protože před posledními volbami hráli policisté na nejvyšších místech svojí roli ,připomělo mu to prý vítězný únor. A proto běhali po Václaváku s prasečí hlavou?

Starý J. 9.4.2007 14:50

Re: Čunek

R^R^R^

jirka.s. 9.4.2007 10:25

Proboha, pane Wagnere!

Musel jste toto sváteční vydání zahnojit tímhle hnusným exkrementem?

Malý Aston 9.4.2007 10:07

On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Jelínkovi není nutné nadávat.Bere pěkné prachy jako ředitel té přípravky mladých socek a jinak by se neuživil.Neznám pana Čunka a KDU od doby soudruha Plojhara nemohu ani cítit.To samé platí i pro ČSSD,která vždy kolaborovala s komanči.Také nemám rád stranu Socialistickou,kterou tak pěkně vedl bratr Kučera,učitel Velkého Jirky I.Ale co se týká našich opálených spoluobčanů,kteří si dělají ohníčky nejen v bytech které bezplatně uživají ale i na náměstích musím s panem Čunkem souhlasit.Zákony platí pro všechny stejně a to pro neopálené ale i pro opálené.Cíl jak rozbít tříkoalici je dán a to všemi prostředky bez ohledu na to,zda to prospěje státnímu rozpočtu nebo neprospěje.Marcelka je zřejmě již mimo hru,tak se použijí cigáni.Mám dojem,že je to poprvé v našich dějinách,kdy je nejen trvale živíme,šatíme a omlouváme ale i využijeme k likvidaci politického protivníka.Nejvíce křičí socky a nevládní organizace,které dostávají stamilionové částky aby se o cigány staraly,tedy ceckoni našich daní.Ještě jsem neviděl žádného neopáleného občana,aby dostal bydlení,neplatil nic,byt naprosto zničil a dostal nový aby se to donekonečna opakovalo.Místo co by drželi ústa,tak řvou že jim společnost ubližuje.Takže výlev soudruha Jelínka chápu jako další realizaci plánu socek a komoušů rozbít tříkoalici a znovu se pokusit o vládu na věčné časy jako v roce 1948.:-D

Starý J. 9.4.2007 10:19

Re: On za to nemůže,jen plní pokyny Paroubka!

Naprosto přesné. Ke zničení trojkoalice je každý prostředek dobrý!

"Jestli nebudeme u vlády, budou nás zavírat!" pravil Jyrka!